Happiness is a mood, not a destination

Man har alltid vetat hur mycket folk de finns som är villiga att förstöra någon annan lycka för och själva må bättre, att de finns andra som mår bra av o se någon annan lida, att de finns folk som är villiga och göra allt som krävs bara för att själva få må bra 2 sekunder. Detta mina vänner är personer som inte mår bra innerst inne, människor med dåligt självförtroende som blir avundsjuka och vill sabotera. Det är den sista sortens vänner man ska skaffa sig, oftast de är det personer som har lätt o dra till sig nya vänner men också samma personer som har svårast och behålla sina vänner. Där det finns hästar finns det without a doubt sådana här människor. Tråkigt nog.
 

Jag säger inte att alla är sådana eller att de som inte är sådana är perfekta, snarare att de bara är värsta sorten. Människor som kan med glädje se dig misslyckas är människor som inte är värda din tid eller uppmärksamhet, oftast lär man sig detta den hårda vägen.Oftast. Visst har vi alla gjort saker vi inte är stolta över, saker vi kanske förstår efteråt att vi inte borde gjort, där går skillnaden in. Skillnaden på dig och en person som jag beskriver, skillnaden är att du som inte är sådan kan inse att du gjort något fel, kan be om ursäkt och stå upp för att du gjorde något som inte var okej. Det bästa är att de här personerna alltid kommer fram när de väl kommer till o be om ursäkt och stå för de dom gjort, då har dom antingen inte gjort det eller vägrar be om ursäkt för sitt eget felsteg. Var inte rädd för o stryka dessa människor ur ditt liv, de är den största vinsten du kan göra även om de inte känns så just för tillfället så är det absolut de bästa, de lämnar plats för människor värda din kärlek och uppmärksamhet, värda din vänskap.
 
Försök och komma ihåg att inte ta skit från folk, det gör dig inte snäll o äta andras skit, de gör dig bara ledsen och de ger personer som inte ska ha de tanken att dom på något sätt har makt. Du gör er båda en otjänst. Stå på dig när du har rätt, erkänn dina fel och du har gjort allt du kan. Man växer upp och inser att kvalité går före kvantitet. Hellre 2 bra vänner än 10 sämre. Och även om man kanske inte ser det nu så märker man klart och tydligt vilka som är värda och behålla! Peace and out.
 
/C
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0