Schema

Okej, hektisk vecka väntar och jag tänkte ge er en liten genomgång för att ni ska veta hur crazy det faktiskt är haha, ifall bloggningen inte är 100%, men ska försöka, lovar! :)
 
Måndag,
Rätt lugn dag första dagen, men ska iallafall träna en sväng på Sebbe, rida Quilla, jobba och på kvällen är det dags för välkomst party, lite lätt dag men har en känsla av att första kvällen kan bli lika crazy som den brukar ändå. haha!
 
Tisdag,
Träning inne på Scandinavium, sedan Björne träning direkt efter det och sedan direkt hem och göra sig i ordning för pubafton som dessutom är maskerad! Dude....
 
Onsdag,
Träna Sebbe en stund på morgonen så han är lite trött till kvällens föreställning eftersom onsdagen också är första dagen inne på Scandinavium, tääääävla! Heja Sverige! Kvällen blir lugn eftersom vi är tillbaka från Scandinavium sent på kvällen! :) Quilla kommer få vila!
 
Torsdag,
Träna igen på morgonen eventuellt helt beroende på hur Sebastiaan beter sig på onsdagens föreställning, sedan är det dags igen att lasta ponnyerna och dra in för föreställning nummer 2, ska nog själv åka in lite tidigare o dra några timmar på mässan och även kolla lite hoppning. Elin har Q, tacka gudarna för det haha!
 
Fredag,
Ledig dag från showen, men Maria Gretzer och Björne kommer eventuellt och har hoppträning för oss på Alleby och eventuellt en liten clinic där Maria isåfall ska rida lite på Quilla, inte mig emot! Haha :)
Sen blir det nog den klassiska bowlingen!
 
Lördag,
Veckans sista föreställning, förmiddagsföreställning och sedan kolla lite hoppning och en sväng på mässan innan det är dags att ha våran avslutningsfest för alla lagen! Elin har Q!
 
Söndag,
Hej då allihopa, nästan alla iallafall, och back to reality! :(
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0