Jackor hit o dit

Vi håller på o beställa nya tävlingsjackor till Allebys tävlingsryttare, och det är lite pannkaka haha! Storlekar och loggor som ska fixas o skickas till England osv. jag blir tokig snart haha. Är alldeles för trött för det här idag! Haha. Och sen är det Björne kurs i eftermiddag, del 1 av vattengravsträning. Ska bli mycket intressant och se vad Quilla säger om detta. Ninja brydde sig inte nämnvärt när vi hoppa det men Q har ju lite mer spöken i huvudet så vi får väl se haha.

Drömde förresten att vi fick ta bort Ninja inatt och det var den värsta drömmen jag vart med om, jag grät o grät hur länge som helst i drömmen. Andra natten i sträck med mardrömmar och det är inte roligt!! Man vaknar så himla trött också för det är ju typ ansträngande? Hmm, hoppas på en god natts sömn inatt! Imorgon är nämligen en väldigt lång dag..

Träningen igår gick helt ok förresten, Sebbe och dom andra ponnyerna hade något jävla tuppjuck bara o vart helt skogstokiga. Men vi hade kul! Tills Olivia skadade sig igen.. -.-
/C



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0