Happy new Year!!!!!

/C


Men..

Verkar som jag gjort något konstigt för mina tidsinställda vill inte komma upp ser jag! :(


Löshoppning

Löshoppning står på schemat! Jag är så otroligt glad o vara ledig idag, ni anar inte! Så de är iaf, löshoppning, stan o hitta klänning, fixa sig och sen gott nytt år! Haha.. Spännande! Första året jag firar nyår med mina stallisar, ska bli riktigt roligt! :)

Under eftermiddagen kommer det dyka upp lite olika nyårsinlägg, ni får bilderna från löshoppningen imorgon för jag vet att jag inte kommer att hinna redigera dom idag! Förresten så har ni ju en hel del bilder från helgen o kika igenom, så de får gå! Satt o rensa bilder på datorn igår och rensa bort över 2000 filer.. Haha! De var typ 7,68 GB som försvann iaf, tog bort nästan 2 GB musik också! Imorn blir de filmrensning hehe! :)

Nu måste jag kila, puss!
/C


Bildbomb

Bildbomb Gymkhana KM 2012
 

God kväll

Efter en fantastiskt lång dag sitter jag äntligen i sängen, redo att slappa! Kameran ligger på värmning med uppladdning av bilder haha medans jag skriver ett litet inlägg till er! Ensam hemma och alla 3 odjuren (hundarna och katten) ligger med mig i sängen och myser! Måste ikväll också förbereda mitt nyårsinlägg imorgon, har 2 olika planerade! Ett i bild och ett i text. Hoppas iallafall att energin och fantasin och inte minst motvationen ska räcka till båda delar!
 
Gymkhana KM idag iallafall, Stort Grattis till Felicia Ardbring som tog hem segern detta året, verkligen fantastiskt bra jobbat! Jag är verkligen djupt imponerad utav alla våra ryttare som var med och kämpa, vilken tur vi har som har så mycket duktiga ryttare som kommer under ifrån! Helt fantastiska, alla ryttare och ponnys! Mina duktiga elever som kämpade för kung och fosterland, de är liksom inte lätta grenar och dom gör de inte i något rackarns mestempo direkt! Neej verkligen galet imponerad, stort Grattis till Allihop!!
 
Tänker aldrig igen be dem och hjälpa till på någon hopp eller dressyrtävling på vår klubb dock.. Idag var det 3 personer från vår styrelse med och hjälpte till, Lisbeth, Anki & Mikael ska ha stort tack för all hjälp! Ungdomssektionen har ju ingen plikt och hjälpa till så de säger jag inget om, Beccis o några var ju iallafall där, och Sara hjälpte som vanligt till! Vore de inte för Sara, Mikael o Anki så hade den här tävling gått i stupet, ni ska ha stort tack för all hjälp! :)
 
I övrigt har de varit en lång helg, så jag kommer förhoppningsvis och somna gott ikväll! :)
Bilder kommer snart! Puss!
/C
 

Bananskal

Påväg till jobbet imorse fick jag reda på att en av de ryttare som skulle vara med på KM gått o blivit sjuk, så tråkigt! Men fick då erbjudande om o själv vara med på hästen hon skulle haft, en D ponny vid namn Hera. Jaa visst, de kan väl vara skoj på skämt och åka omkring där lite grann på en häst jag aldrig suttit på tänkte jag haha.. Så efter jobbet åkte jag i all hast till Alleby, eller först hem, bytte om - upp till alleby kasta i mig en macka och rakt in i manegen där hästen redan var färdig, med sadel o träns, skrittad o travad - snacka om o komma i sista sekund. Hoppar upp på hästen och rider något varv i galopp i varje varv, sedan bort till ridhuset och rida gymkhana på henne.. Eh jaa.. Blev ju inget annat än spännande!
 
Hästen skötte sig prima, hon är lite svår o bromsa och lite svår och svänga men allt annat fungerar som det ska, hon är snäll och orädd! Så finns ju inget o klaga på! Går ju och svänga henne, tar bara lite längre tid än med andra hästar haha! Så har därför inte hunnit blogga något idag, kom nyss hem. Var ju tvungen och ta hand om Ninja efter hela spektaklet också, sedan hem käka och nu ligger jag äntligen i säng! Tokigt.. Haft en perfekt mysstund med mina bästa också! <3
 
Har fotat lite idag, invigt nya kameran på riktigt! Så ni får massa bilder imorgon när tävlingen är slut!
Puss o kram på er / C
 
Haha söt....

Som en helt vanlig onsdag

Fredag? Nee.. Så känns de inte när man har 2 dagars jobb framför sig.. Mer som en onsdag isåfall! Jobbat 10-19 idag och de har verkligen varit en lång dag.. Rätt lugnt med kunder hela dagen, inget o packa upp osv, nåja! Har ju funnits lite andra småsaker o göra lyckligtvis! Men de går alltid saktare när de inte finns så mycket o göra, desto mer o göra desto snabbare går tiden, helst om de är roliga saker då givetvis! :)
 
Stack upp till Ninja efter jobbet, var väl där vid halv 8 och då var de redan mockat, herregud vad glad jag blev! Så skönt o bara ge henne sin betfor, blanda nya mathinkar tills imorn, pussa på henne och sedan åka hem! Är ju verkligen sjukt trött! Så nu har jag ätit och har precis lagt mig i sängen o ska slappa en stund innan det är dags och sova!
 
Imorgon är det först jobb, sedan gymkhana KM på schemat för min del! Tänkte nog fota lite grann, de kan ju utan tvekan vara de roligaste jag kommer göra denna helgen, ska bara jobba, hjälpa till på KM och slappa, och självklart ta hand om Ninja då! Hennes sista 2 vilodagar i helgen, sedan är de tillbaka till vardagen för henne del igen! Tror hon tycker det ska bli kul och få komma ut och bli riden lite igen, hage - box - stallgång - hage - box - stallgång är kanske inte de roligaste hon vet haha.. Nåja, hon behövde vila så hon orkar med den långa säsongen vi har framför oss nu! Åhh ska bli så kul och åka ut o tävla igen!! :) Längtar så jag spricker!! :)
 
Puss / C
 

Jobb

Jobbar o så.. Finns inte mycket o säga egentligen, haha! Jobbar o jobbar o jobbar lite till! Men klagar inte, de är gött med massa extra jobb nu innan Thailand o Trysil! Pengarna ska ju räcka också liksom! ;) Tänker typ aldrig på de, tar bara för givet att jag har råd o åka iväg.. Haha! Men de brukar ju gå bra så varför inte? ;) Ska bli skönt med massa ledighet iallafall, är så jäkla trött! 2012 har varit ett år med mycket händelser, nästan lite för mycket! Alldeles för mycket jobbiga händelser iallafall! :/ Hoppas på bättring nästa år! :)

Ett nytt år är liksom alltid ett nytt år sen är det upp till en själv vad man vill göra med det! Eller hur? De ligger endast i dina egna händer o göra det du vill göra! Jag är personligen en väldigt målinriktad person, när jag bestämmer mig för något ska de gå, oavsett hur lång tid det tar eller hur jobbigt eller svårt det än är så ska det gå.

Nytt år, nya tag!
Puss /C


Ninnis!

Ninja i sitt fina nya täcke igårkväll, haha lite mycket bilder kanske men jag hade tråkigt!
 
 
Nya tränset och schabraket!

 
/C

Good old days!

Hittade lite roliga gamla bilder och tänkte att de kunde vara kul och dela med sig av dom, vad säger ni? Eh aa, ni har i o för sig inget val för dom kommer här! Men om ni inte vill titta är det bara och låta bli, hehe! Ni som kan finnas med på några av dom här roliga bilderna kanske vill låta bli, jag vet inte! De kan vara en del spännande kort! ;)
 
Hans hjular...?
Jag o Hanna efter B-finalen (hmm...) Par SM 2011 ;) hahasöta!
Erika & Linn vinner Junior SM i Par 2011, haha urgulligt!
Lipsill ;)
Någon typ av Kadrilj vi hade på familjedagen julen 2010,haha..
Hahaha.. Voltigeuppvisning.......
Saxen, haha.. Herregud..
Något eget påhitt? Eh jaa!
Nikita på sitt bästa humör, och fina Josefina! (förlåt ;)) KM 2010
Felicia och Sammies rumpa KM 2010
Jag o Ryan KM i hoppning 2010
Bohuscupen Gymkhana 2011 "Såhär gör du Slalom" eller något sånt haha..

Lika söta som alltid på prisutdelning vi 2?? Eller? haha.. vårcupen 2011
Världens bästa Peppe på någon partävling 2010
Söta laget i Hannover, Tyskland 2007!
Seger Scandinavium 2008, oslagbart!!!!
Här visste vi INTE att vi skulle vinna kan man säga!
Flyinge 2008
Vet inte riktigt varför vi 2 alltid blir så bra på bild????
England VM 2009
Sa ju de, alltid lika bra på bild hmm... Par SM 2009
Träningsläger 2009, vi hade iallafall kul?
Körde en kundvagn från Sävedalen till Utby för att de var kul?
Haha.. Eh ja.. De är ju bara jag o Hanna som gör sånt idiotiskt iallafall.. x)
Gulliga...
Fotning till Min Häst efter vinsten Scandinavium 2008
Haha.. Finns en hel del bilder med mig o Thulin på prisutdelning, konstigt nog verkar vi inte ha förändrats särskilt mycket sen denna bilden 16 år gamla 2007!
Uppvisning i Tibro 2008
Jaa, jag trillar av här...
Tävlar dressyr KM och Vinner (???) på Katja typ 2007 eller 2008 ej säker..
Jag o Kristin i Thailand 2008! Gött!
 

Jaa, de var väl kul!
Puss / C

Torsdag redan?

Va fasen hände där? Var de inte Julafton typ igår eller något? Hmm.. Torsdag iallafall och jag ska jobba och sedan träna gymkhana på min grymma ponny Sebbe med Olivia och Matilda, alltså människan Olivia haha.. Lite jobbigt ibland för Matildas häst heter Olivia och står i boxen mitt emot Olivias häst Lindsey.. Eh aa.. Skit samma! :) Vi ska iallafall träna gymkhana ikväll sen tror jag att jag och Olle ska slappa lite hemma hos mig, får väl se! I helgen är det gymkhana KM så idag ska jag lotta hästar och lite annat smått o gott!
 
Spännande och se vem som vinner i helgen, kan ju bli precis vem som helst! I år är jag fruktansvärt opartisk.. Hejjar inte på någon särskild egentligen, eller jooo Josefina och Taara vill jag ska vinna! De hade verkligen varit de roligaste av allt, men vi får se vad Taara säger om den saken! ;)
 
Helgen kommer bestå mestadels av jobb och gymkhana som ni säkert förstår men också en del förberedelser för Nyårsafton som äger rum redan på måndag, CRAZY!! Vart tog 2012 vägen? Tänkte göra ett års inlägg om det är något som intresserar er, alltså ett inlägg som sammanfattar hela året, alla specialla datum och händelser, tävlingar med mera! Vad tycker ni?
 
Senare kommer iallafall ett roligt inlägg! :)
 
Puss / C
 

Vilken dag!

Herregud vilken konstig dag de här har varit, först jobb, mellandagsreans start! Massssssoooor med folk, trodde jag skulle få migrän en stund när huvudvärken small till och ögonen kändes som brinnande klot! Men de gick bra, lyckligtvis var det en relativt kort dag! Åkte sedan hem i lugn och ro, käkade pizza vilket var sjukt gött för övrigt! Sedan åkte jag upp till Ninja, jag har inte ridit eftersom hon har vila men lyckades ändå spendera typ 2½ timme i stallet? Haha.. Bra!
 
Mockade ut 3 (!!!) kärror från henne box idag, dom måste typ vart inne eller något idag för de var sjuuuukt grisigt och skitet! Sedan la jag in 3 kärror spån haha.. Pysslade jättelänge, känns som jag inte gosat med henne nästan nånting de sista bara för jag haft så mycket och göra. Klippte manen, borsta och rykta, klippte svansen och pälsen kring hovarna som blir sådär lång o ful. Sedan provade jag det nya täcket, satt som en smäck! Verkligen grymt bra passform på det, var väldigt högt i halsen vilket förebygger att de glider ner på bogen och ger skav, bra tänkt JW!
 
Tog lite kort på henne i det nya täcket men ni får dom bilderna imorn för jag hade tänkt och sova alldeles strax så orkar inte lang upp dom idag! Har också tagit kort på de nya tränset jag inhandlat idag på rean och det nya schabraket! Nytt träns till Sebbe och schabra till Ninja! Men ni får dom bilderna imorn också! Verkligen grym rea på MyOne nu, 50% på alla träns!! Och 30% på nästan alla schabrak, 30% på allt Back on Track mm. mm. Grymmt! Får ni allt ta o komma och kolla på tycker jag! :)
 
Nu är de sängdags, och Gossip Girl dags!
Tjing! Puss / C
 

Galningar!

Mellandagsrean har iallafall börjat, puh! Jag fattar inte hur folk orkar.. Jag är helt slut efter julen och orkar nätt o jämnt jobba liksom.. Medans andra orkar ta sig ut o shoppa???? Det är helt sjukt med folk i butiken och säkert de 4 dubbla i stan! Vart hittar ni energin? Jag har huvudvärk efter o ha jobbat 4 timmar, så har en 5 minuters kafferast nu. Välbehövd, sen ut i dimman igen! Kommer somna gött ikväll iallafall!

Well hörs sen, puss!
/C


Prepare to die

Förbered er på en långsam död här i bloggen haha.. Menar verkligen inget illa med de utan snarare att min blogg eventuellt kommer att dö ut.. Älskar nya kameran den är verkligen över förväntan, vilket innebär att de kommer bli vääääldigt mycket bilder i bloggen hedanefter. Gillar ni det inte kan ni välja o sluta läsa, gillar ni de får ni gärna säga det, positiv kritik är kul! Älskar kameran, älskar o fota. Med andra ord kommer de bli mycket bilder, yeehaa!
 
Får se vad som händer under våren också, jag o Elin ska fota mycket ihop är det tänkt! Så vem vet de kanske dyker upp en hemsida istället en vacker dag? Eller en gemensam fotoblogg? Who knows! Söker fortfarande med ljus o lykta efter någon som kan tänka sig och göra en design till min blogg också, omväxling behövs! :( Är fortfarande otroligt ledsen på personen som lovat o göra en o sedan bara backar ur efter så lång tid, bättre man inte erbjuder sig då.. Nåja! Om ni vet någon, så snälla! Hjälp mig snarast o få kontakt, behöver en design, nuuuu!! :)
 
Så vad säger ni, bra dåligt de här med foton?
/C
 

Julklappar!

Har verkligen fått kalasmycket fint i år, bara bra julklappar! Otroligt tacksam för o få ha sådana underbara människor runt omkring mig som gav mig så fina klappar! Har tagit kort på en del av dem, inte alla för alla är inte här! Några är på stallet redan o några i bilen (orkar inte hämta in dom nu haha).. Så tänkte langa upp lite så får ni se om ni nu skulle vara minsta intresserade! :)
 
Thailändska pengar, eftersom vi snart sticker iväg, endast 3 veckor kvar! Minus en dag till o med!
 
En jättefin klocka med matchande halsband, älskar klockan!

Supersnygg grimma från Schockemöhles vårkollektion (ej i butik ännu)!
 
Jag fick de 2 säsonger av Vänner som jag inte har, yippie! :)
 
Presentkort på bland annat Nordstan!
 
En systemkamera från Sony, med alla möjliga konstiga inställningar jag måste lära mig!
Ville egentligen haft en Canon, men denna var tydligen bättre så de är upp till bevis nu kameran! ;)
 
Och så fick jag, (saker utan bild)
 
*Ester Eleonora vantar från Raglady
*JW termo stalltäcke 300g (Ninjas julklapp från sin mormor)
*2 jättefina koftor
*Presentkort på Design Only
*Svenska pengar
*En supergosig halsduk från Zoul
*Skidstrumpor
*Väska till Kameran
*Godis
*Minneskort till kameran
 
=Mycket nöjd tjej!!
 
Vann också en fin grej i julklappsspelet!
Smyckesträd
 
//C




Juldagen

Hallå i stugan & god fortsättning som man säger!
Jag har vart uppe sen 7, uppe o gjort stallet, frukostfodrat, släppt ut kräken, mockat lilla och höat o mockat hos Ninja! Puh! Äntligen färdig har jag nu kommit hem o lagt mig i sängen, där jag tänker spendera resten av dagen! Är verkligen helt slut o känner att jag är värd en slappdag! Så de blir godis, julmust o Gossip Girl och givetvis lite mer bloggande lite senare! :)

Tänkte dra vad jag fick i julklapp lite senare, in case någon är intresserad. Men först ska jag ligga still och kolla på gossip girl 2-3 avsnitt!

xoxo
/C


God jul

God Jul fina läsare!!


Dan före dopparedan

Efter en lååååång dan före dopparedan är jag äntligen i säng och heeeeelt slut! Jobbat o innan de Ninja o sen dess har jag typ slagit in julklappar, druckit glögg o städat, ska äta lite nygjord julskinka nu och sedan sova! Som vanligt ska jag ju upp tidigt imorn, woho... Men de är de värt, julafton med Pappi på morgonen sedan hem o julafton hemma! Underbart :-)! Hoppas alla får en bra julafton!

/C


Kan man somna stående?

Jag vet inte vad som är fel på mig, men trött är jag iallafall, trött som in i bänken! Vill bara gå upp för trappan lägga mig i min säng o sova! Detta är inte änns kul haha, jag känner mig som när man ligger sent o kollar på tv o knappt kan hålla ögonen öppna.. Vilket är rätt sjukt eftersom jag iallafall sovit 7 timmar inatt... Hmm! Sitter i fåtöljen hemma med en gosig kisse i knäet och försöker skapa kraft att göra frukost... Lättare sagt än gjort, ändå har jag varit duktig o redan vart uppe o mockat hos min lilla häst!

När jag lyckas ta mig upp härifrån väntar iallafall jobb 11-16.30, gött! Nog för att jag egentligen är astrött men gillar jobbet, helst sådana här mysiga dagar som dan för dopparedan! ;) Ja visst för imorgon är de julafton,jag har en klapp kvar o handla o de blir på jobbet idag! Varken orkar eller hinner mer.. Härav min kassa update, jag har ingen tid! Men jag försöker, de måste ni veta! Jag verkligen försöker :)!

Missade ni åsiktinlägget eller har ni bara inget o säga? Och ni som säger saker bakom min rygg kan komma till mig istället! :) Vill inte att mina vanliga fina läsare ska ta åt sig bara dom som faktiskt vet att dom gjort fel! :)

Frukost nu, puss! /C


Imorn..

Då får jag förklara, nu godnatt....


Fina unge!

Tusen tack världens bästa Elin!


Kom ner på jorden

Jag måste bara ta upp detta, jag börjar skratta åt det samtidigt som det gör mig vansinnig. I grund och botten handlar det om varför jag vill byta klubb men det har byggts på och nu känner jag verkligen att de bara går o skratta åt.. Börjar med de här.. Många har åsikter kring gymkhana, helst mycket negativa åsikter tyvärr men så är de ju. Men våran hemma klubb, Alleby är klubben som ofta förknippas med gymkhana, där är det annorlunda! De flesta har ett öppet sinne för gymkhanan och tycker det är roligt och fartfyllt spännande! De som inte håller på själva vill hålla på eller tycker bara det är fantastiskt kul o titta på! Fantastiskt att vi har så mycket elever och föräldrar som kommer o kollar och hejjar på sin hemmaklubb på exempelvis lag SM! (Som egentligen klassas som en stor tävling) Vad jag tycker är pinsamt och skrattretande som samtidigt gör mig förbannad är att vår såkallade Styrelse & Ungdomssektion bryr sig inte ett skvatt.

Inte ett skit, jag tror de var 1 person från vår styrelse och Ungdomssektion totalt (förutom Olivia som red och Felicia som sprang som funktionär) som var o kolla på LAG SM!!!! Skandal.. Här snackas de hejvilt om att man ska stötta klubben och våra ryttare och alla är såååååå fantastiska och ställer upp såååååå mycket....? Eh ja.. Här kommer vårat biggest issue, folk har för höga tankar om sig själva, alla gör allt o alla är fantastiska.. Många kommer vakna av en ishink en vacker dag medans vissa aldrig kommer lära sig, tyvärr! I min mening är nog inte folk så perfekta som dom tror bara för att dom köpt sig en häst.. Ridsportens största issue är att folk tror sig.. Nästan alla kan o vet bäst och nästan alla är väldigt orädda för o tala om hur fantastiskt bra dom är.

De här handlar faktiskt om att jag fått svart på vitt att folk hittar på ursäkter för o slippa kolla på gymkhana o slippa hjälpa till på gymkhanan medans vi gymkhanaryttare prompt måste hjälpa till på både dressyr o hopp.. Ja.. Dubbelmoral?? Tål o tänkas på.

Hare gött haj!
/C


Så tråkigt

Jättetrist att jag inte hinner blogga särskilt mycket nu, försöker verkligen men tiden räcker inte till! Jag har iallafall alldeles nyss skrivit ett inlägg ni ska få ikväll eller imorn.. Har inte bestämt mig ännu.. Garanterat ett provocerande inlägg som vanligt när det blir lite intressant. Folk är så roliga med de där egentligen, jag skriver ett inlägg med mina åsikter och dom blir på något sätt provocerade o tar åt sig o måste hävda sina rätt o mina fel.. Hehe, men vem bestämmer det egentligen?? Vem bestämmer vem som har rätt och vad är det som gör att de personer som kommenterar emot skulle vara bättre? Att deras åsikt är bättre? Spännande de där.. Jag vet att min mamma exempelvis helst inte vill att jag vräker ur mig mina åsikter och att hon helst vill att jag ska sluta skriva provocerande inlägg.. Visst de skulle väl vara bra, men det är inte den jag är.. O hur väl jag än vill vara den där "gulliga lilla snälla ungen" så är jag inte de. Många ogillar mig o mina starka åsikter när jag lägger den sidan till men de är inte mitt problem tro det eller ej. Vi har yttrande frihet i detta landet så varsågoda o kom med motargument om ni vill! :)

Bloggar inte för o jävlas, utan mer för o få ut mina åsikter, det känns nyttigt på något vis! :)

Har i övrigt haft en fantastisk dag med min mormor i stan och mysmorgon med mamma och sedan 2 roliga träningar på Alleby o GFRK! Gött o vara ledig 1 dag! Fick dock inte handlat alla julklappar, har 2 kvar ..... Panik! :(

Nu blir det lite tv och te! <3
Puss /C


Dan före dan före dan och lite till..

Jahopp då börjar väl nedräkningen på riktigt nu va? Mindre än en vecka kvar till julafton, mysigt!! Jag älskar verkligen julen! :) Imorgon ska jag till stan med min mormor o handla de sista julklapparna och ta en mysfika, för på torsdag jobbar jag igen tills söndag så blir inga julklappar handlade efter imorgon! :)

Vad har ni önskat er i julklapp?? Snälla skriv jag är sååå nyfiken!! :-)

Har vart hos en grinig häst idag med, hon är otroligt otålig nu när hon har vila alltså, jätte kelsjuk och otroligt otålig, vill ut ur boxen hela tiden haha! Hon är sällan del keliga typen heller men idag stog hon verkligen och sträckte sig efter Sara så hon skulle klappa henne, haha! :)

Well måste äta nu! Pyss
/C


Längtar till min säng

Är så trött så klockorna stannar, de känns så iallafall för när man bara längtar hem o vill sova så går tiden inte fort som ett asgarv.. Nej nej, tvärt om! Istället känns de som 1 dag är 3 dagar, hur jag kan vara så trött har jag ingen aning om, somnar ju i tid och sover ändå till 8-halv 9 varje dag som faktiskt inte är särskilt tidigt om man tänker efter?? Aja, kroppen bestämmer uppenbarligen själv att den vill vara trött så vad ska man göra..

Idag är det iallafall bara 1 vecka kvar till julafton, whoppi! Älskar julafton, lugn o bekväm dag med god mat, gott sällskap o julklappar! Älskar både o få och ge bort, tycker de är roligast o ge bort, iallafall när man känner sig nöjd med de man köpt! Och i år känner jag mig nöjd! :) Hoppas folk blir nöjda också!! Har 3 små julklappar kvar, inga svåra så de ska nog lösa sig! :)

Nu är de lunchdags, hörs sen! Pusssss /C

Vann förresten stjärnvinst igår.. Haha så korkat, när hjulet rullar säger jag "gillar inte änns toblerone så vet inte varför jag spelar" så vinner jag?? Sånt är ju så jäkla typiskt haha!


I miss you as it hurts

Min fina prinsessa, jag saknar dig så mycket! Önskar o hitta en häst igen utöver Ninja med ditt lynne och hjärta! Underbara häst, tänker på dig! Älskar dig!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3563867/images/2012/pic_50ce0161ddf2b3311a002ea3.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3563867/images/2012/pic_50ce0161ddf2b3311a002ea3.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3563867/images/2012/pic_50ce0169ddf2b33105003034.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3563867/images/2012/pic_50ce0169ddf2b33105003034.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3563867/images/2012/pic_50ce016dddf2b33151002ee5.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3563867/images/2012/pic_50ce016dddf2b33151002ee5.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3563867/images/2012/pic_50ce01cd9606ee59733480a7.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3563867/images/2012/pic_50ce01d1ddf2b33131003188.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3563867/images/2012/pic_50ce01e3ddf2b33149002f5c.jpg" class="image">


Julrush

Hej finisar,
Sitter just nu på Frölunda torg i väntan på käk mitt i julrushen, galet vad folk de är! Helt sjukt.. Man får typ lite småpanik och lite damp på allt folk haha! Får se om jag kan få handlat mina sista julklappar och sedan åka till min lilla häst! Hon går på vintervila idag så ska bara mocka och myspysa lite! :-)

Ikväll blir det nog jul på Liseberg (igen) haha, fast nu med lite större sällskap, inte säkert men eventuellt! Helsingborg inställt för våran del igår pga de förbannade regnet som framkallade blixthalka, något jag till fots kände på igår när jag låg o kräla på marken efter att ha tippat baklänges på en isfläck igår, lyckligtvis helt ensam vid 00.30 så det var ju förhoppningsvis ingen som såg, annars hade de vart pinsam! Är iallafall lite blå o gul på sina ställen idag. Jävla regn.

Var på GFRK imorse och kolla på duktiga Jossan o Matilda som gjorde 2 rundor var 100-110 skitsnygga rundor alla 4, askul!! :) Stort grattis!

Hörs sen, puss! /C


Framtid

De går ju givetvis inte en dag utan att man blickar framåt, så är de ju.. Antingen har man någonting framför sig som man ser fram emot väldigt mycket eller något man kanske fruktar eller känner att heeell no.. orkar inte! ;) Ja antingen något kul eller tråkigt helt enkelt! Men varje dag som går har ju en påverkan i vem eller vad du blir när du blir äldre.. Jag har egentligen inte helt 100% koll på vad jag vill göra med mitt liv.. Eller joo jag vet ju vad jag vill men sen måste man ju vara realistisk också! Jag är förbannad på att pengar är de som gör allt möjligt, jag har så jäkla mycket drömmar o mål men de kommer ta sån förbannad tid, o andra sidan kommer man nog uppskatta de mer om de händer isåfall! Anyways, jag älskar ju hästarna och de är de jag vill hålla på med, alltså inte mocka skit utan rida, tävla, sälja, köpa, utvecklas. Jag vill jag vill JAG VILL. Men en annan sak jag tycker är otroligt roligt de är ju o ta kort, men vart börjar man om man vill bli fotograf? Vad finns de för yrken inom fotografi och hur gör man för o ta sig till sin mål inom fotografi? Jag tänker att de borde gå o sammanväva hästarna och kameran liksom! Värt o gräva lite i kanske?
 

Jag tänker på framtiden hela tiden, jag skyndar inte bort nuet, jag njuter av nuet men jag ser ändå hela tiden fram emot min nästa utmaning, de som kommer få mig och våga ta nästa steg och de som kommer få mig att komma till nästa steg. Jag älskar att utvecklas som både ryttare och person. De är så otroligt roligt och utmana sig själv! När jag hör en låt som motiverar mig t.ex. Greyhound så blir jag helt varm innuti, känns som de bara brinner glädje, kämparglöd o energi att utvecklas där inne, fantastisk känsla faktiskt! En låt kan få en o känna för ett par minuter att allting är möjligt, sjukt mäktig känsla!
 
Nästa mål?
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=679640
Man kan ju alltid drömma... :(
/C

Empty

Hjärnan är tom, jag har inte ett skit o skriva.. Därav sämst uppdatering igår! Hann inte rida igår då jag jobbade först på MyOne sedan Alleby, sedan GFRK! Så tiden var lite knapp men idag ska jag mysa med min lilla sessa, eftersom jag slutar ganska tidigt idag! Redan kl 4! Skönt! Lucia idag också förresten, så vi går med glitter i håret här o grejer! Ambitiöst ändå! Julgodis har vi fått från Mountain Horse med, ännu bättre! ;)

Nu är snart min rast slut så får väl nöja mig med ett kortare inlägg, ikväll blir de träning också! Behövs nog om lillsebb ska med till Helsingborg på lördag! Något jag ser fram emot, inte så mycket för uppvisningens skull utan mer för och få se allt de andra! :) Jag och Olivia o 3 lag sm vinnare!! Skoj skoj, hörs sen!

Puss /C


Oj då..

Hittade lite bilder från Par SM 2011, måste definitivt redigera dom och alla andra bilder jag inte orkat ta tag i ännu! Men vill också slänga ut några oredigerade till er så ni får lite för o eftersmak! Vill gärna ha lite tips o åsiker, som sagt är bilderna ganska gamla men kan ändå vara kul o höra vad ni tycker! Samma bilder får ni sedan fast då redigerade, bra va? ;) Puss / C
 

Tickande bomb

Har ingen vettigt och skriva över huvudtaget, är trött men nöjd idag. Dock har dagen i sig inte innefattat mycket intressant vilket såklart känns lite tråkigt och skriva om.. Jobb igen liksom, sen efter de till stallet, mocka hos Ninja o Nessey och rida Ninja, känns lite som kugghjulslivet om jag ska vara helt ärlig. Dock vet jag ju att jag gör mycket skoj som definitivt inte innefattar ett kugghjulsliv men ibland kan inte hjälpas att de är så de känns!
 
 
Red min lilla skrutta för Mikael även idag, hon var som en tickande bomb, kände verkligen hur hon gick o ladda, kunde lätt ridit 2 timmar till innan hon blivit trött, whoopa! Hade behövt galoppera energin ur henne lite grann, typ en timme och sedan satt mig för o rida ett ordentligt dressyrpass, hehe.. Men men, jag förstår henne ändå! Inget spring i hagen eftersom de är halt, sedan är de kallt och snö och så har hon dessutom relativt nyss bytt musli! Tror dock jag får köpa med mig en annan imorgon, haha! Samma sort men med mindre energi, hon är ju skogstokig haha! Lite väl pigg, går liksom inte o rida henne ordentligt! Och snart går hon på vintervila, hästen kommer bli tokig! hihi...
 
Well well, nu väntar sängen! Första dagen på typ 1 vecka som jag är i säng före kl 12 på natten, känns ändå rätt gött o bra! Haha naej, är faktiskt helt slutkörd! ;)
Puss på er / C
 
<3

Whoppa!

Livet levererar jobb och häst och jag känner mig nöjd! Kan dock säga att Thailand inte direkt är något jag inte ser fram emot för de ska bli så skönt med 2 lediga veckor!! Och sen 2 dagars jobb o 1 vecka ledigt igen, sweet! Trysil ska bli helt underbart, med mina favoriter!! Lovely! Känner att man är mer motiverad och jobba nu när ledighet väntar liksom! Och om mindre än 2 veckor är de julafton, de älskar jag också! Får hoppas snön ligger kvar bara!

Till er som väntar på att jag ska skriva om gårdagens händelse, ni får vänta.. Jag har ingenting o skriva om de mer än att de ska bli skoj de med!

Puss på er /C


Galenpanna!!

Min häst var heeeelt skogstokig idag, haha! Nog för att hon kan vara lite pigg men de här var sjukt.. Hade ingen större lust o bara harva runt i lilla ridhuset så red med på en av Mikaels lektioner istället, dom skulle visserligen hoppa men jag red runt mestadels för mig själv ändå medans dom andra hoppade o hade roligt!

Märkte direkt att Ninja hade mer energi än vanligt redan när jag satt upp, men hon är bara väldigt pigg ibland så tänkte inte på de så mycket.. Sen när vi börja trava låg hon på i varje steg, så fort jag släppte efter i handen för o bli passiv så trava hon på i en jäkla parra! Och när jag försökte skritta bara taktade hon haha... Okej tänkte jag, lite galopp så lugnar hon sig säkert, mm.. En häst kom lite nära bakom henne och hon drog iväg som en jäkla rodeohäst och bocka och sköt bakut som en annan blådåre, lyckades skrämma hästen bakom så mycket att den stackars tjejen flög av, lyckligtvis gick de bra men ändå haha toka!! Efter bara en liten stund drog hon ytterligare en repa med bakutsprång bara för att en häst 2 hästar bakom ökade farten lite.. Hmm.. Och 3e gången när en häst hoppade hinder bredvid henne när jag skritta på spåret.. Eh aa..

Hon brukar liksom vara världens snällaste och inte göra mer än o max ruska lite på huvudet haha.. Men idag var de rodeo! ;)

Måste sova, puss! /C


Har de inte gått överstyr nu?

De här har gått alldeles för långt, de har flippat över. Märkeskläder. Jag köper att man vill ha fina saker, jag köper själv endast saker jag tycker verkar bra, eller saker jag tycker är fina. Skulle aldrig någonsin köpa märkeskläder för att alla andra har det? Självklart tar man efter andra lite, alltid, så är det bara. Ingen vill vara annorlunda men alla vill vara unika. Eller? Jag tycker att Kingsland, Whitaker, Pikeur, Animo, HV Polo, m.fl. gör snygga saker, fler snygga saker än de "billiga" märkena, men de betyder inte att man köper för märkets skull. När jag tävlar och tränar vill jag ha lite finare saker på mig än min reflexjacka och ett par gamla urtvättade b2b ridbyxor. Kanske låter löjligt, men världen ser ut så.
 
Vad jag där emot kan tycka är överdrivet och löjligt de är när jag ser små barn gå omkring med dyra kläder i stallet. Vart är föräldrarnas inverkan där? När jag var 9-10 år hade jag "de billiga". Alla mina vänner hade de också, även som 15-16 åring, o 17 också med största sannorlikhet. Det var ingen som brydde sig, reflexjackan var både billig och praktiskt, och dessutom varm o go, snygg? Nja.. Men allt annat! Men vi hade dom, allihop! Iställer för att komma som ridskoleelev med grejjer "bara för dom stora har de". Eller som några av våra elever "för att dom andra blir avundsjuka". Det kanske bara är jag som överreagerar, men jag blir riktigt förbannad.
 
Jag kan bara relatera till min egen uppväxt, man köpte inte de dyraste till stallet när man inte var varken aktiv som träningsekipage eller tävlingekipage. Det finns ingen anledning. Orden bara snurrar i huvudet på mig nu och jag funderar på hur jag ska formulera mig, de blir ganska flummigt skrivet i nuläget då jag inte vill trampa någon på tårna. Jag har fått höra att jag bär ansvar för hur ungdomarna blir på Alleby, inte klokt om jag får säga de själv. Jag har fått höra att jag måste tänka mig för, jag får inte säga eller tycka eller egentligen ha på mig vad jag vill för att då kanske jag är en dålig förebild? Så visst vet jag att de finns folk som tycker de här är mitt fel, att små barn går omkring i märkeskläder för flera tusen på ridskolan, men so be it. Jag bär inte ansvar i de, jag vet hur jag själv var i den åldern och de var inte i närheten på hur ungdomar o barn klär sig i nuläget. Och nu måste jag väl få klä på mig vad jag vill? Visst har jag en del märken men minst lika mycket hoodys från olika gymkhana-event som jag älskar, utan något snobbigt märke.
 
Jag vill bara uttrycka att jag tycker de gått alldeles för långt överstyr när barn under 10 år bär kläder bara för att de står KL stort över hela ryggen.. Blir ju för fasen mörkrädd, vart ska detta sluta?
 
/C
 

Göttar mig

Rummet är nu städat, Therese inflyttningsbilder är uppe och Liseberg var bra! Nu kan jag koppla av, synd bara att klockan är halv 12?!! Okej, liten chock.. Trodde knappast den var mer än 10!! Aja, blir till o krypa i säng efter jag skrivit färdigt åsiktsinlägget som ni ska få imorgon! Blir så trött på mig själv, varför är jag så långsam och varför kan jag aldrig komma i säng i riktigt god tid? Imorn blir ju också sent.. Och så länge bloggappen inte fungerar kommer jag inte kunna blogga som jag vill heller, har ju endast datatid på kvällarna, hoppas dom fixar den snart. Är ju inte första gången den har damp så att säga!
 
Vann inget på Liseberg men köpte 2 julklappar, och lite polkagrisar! Mumma :) Drack varm choklad och bara mös med mina fina Jossisar! Jaa, Josefina var med också! :D Haha just de, vi gick Gasten också..... Spännande upplevelse kan jag säga när 3 asrädda asflummiga små skrikiga tjejer ska springa omkring där inne! Jisses vad läskigt de var, fattar inte varför de är lika läskigt varje gång haha! Dör ju en skvätt där inne haha! Jossan trillade ner på golvet, de blev värsta domino effekten o jag o Josefina åkte in i väggen haha, sedan var de min tur o trilla när en jäkla gubbe sträckte ur handen ur något fönster eller något, haha.. Satte mig på huk rakt ner på golvet o kom nästan inte upp.. Snabba reflexer har vi ju iallafall sen om dom hade räddat våra liv i en äkta situation när vi kastar oss på golvet de går ju och diskutera.. Hehe.. ;)
 
Har inte hunnit redigera bilderna från Julklappshoppningen eftersom jag var tvungen o lägga upp Therese bilder från höstlovet först, var liksom på tiden! Men om ni har svårt o hålla er tills imorgon kan ni besöka http://olssonelin.blogg.se för o få se lite bilder! :)
 
Puss på er / C
 
Finaste Peppe o Emma, <3

håller på

Grejjar med bilderna, är strax er o skriver lite! Puss

Skitapp..

Blogg appen är helt sämst, på riktigt! Jag loggar in och den kastar bara ut mig?? Skulle blogga igår men de gick ju inte, för datorn var avstängd, jag trött och appen kasta ut mig.. Charmigt! Men nu är jag här iallafall, efter en dag i snön med julklappshoppning på schemat! Kul vare! Är ju egentligen inte med i US men kan heller inte med och bara skita i o hjälpa till när folk frågar. Hoppade på en lektionsponny själv också, haha! Jag och Olivia hoppade par, med någon charmig utstyrsel! Eh.. aa.. Ni får bilder sen, ger mig inte änns på o förklara, men kul va de! Ska precis städa mitt rum då jag inte riktigt lyckades hasa mig ur sängen igår kväll för o få de gjort! Sedan blir de Liseberg i snöstormen, myyyysigt!! Ikväll blir de bildredigering även om jag har svårt o hålla mig bort från Gossip Girl!
 
Är så otroligt sugen på o börja fota lite igen, höll ju på ett tag! De var skitskoj, men man tröttnar snabbt när man inte har en egen kamera. Vill gå någon kurs också, och lära mig lite tips o knips, ja ni vet! Både redigering och fototagning är ju rätt svårt och få till! Alla kan väl ta en bra bild men en fantastisk bild är inte lika lätt!
 
Hoppas Elin är hemma o redigerar sina bilder från idag med, vill seeee!! :)
Hörs sen, puss!
/C
 
En gång i tiden tog jag någorlunda bilder iallafall,

Ullared

Hemma igen, äntligen! Efter en lång men bra dag på Ullared! Har köpt massa fina julklappar, i år är jag verkligen nöjd med mina shoppinginsatser vad gäller julklappar, ska bli så kul o få ge bort dom!! :) Älskar och ge bort julklappar, helst om dom blir glada då, haha! ;) Har även köpt lite saker till mig själv, ex. lite nagellack, en ny sänglampa, schabrak till Sebbe, ett hoppspö, lite godis, nya goa hörlurar mm. Nog en av de mesta lyckade gångerna på Ullared någonsin tror jag! Lovade mig själv och inte vara snål, och de var jag inte heller, ändå blev de inte dyrt! Det var skönt! :)
 
Vad gäller Ninja så har hon haft vila även idag eftersom vi kom hem såhär sent, Elin var så gullig och mockade sedan har jag gosat med henne en stund nu när vi kom hem och gett henne lite mat o även gjort hinkar för morgondagen! Imorgon är de även julklappshoppning på Alleby, ska bli skoj! Tänkte knäppa lite bilder och slänga till er ett utkast! Hoppas jag orkar sätta mig o redigera bara haha! Men de löser sig nog!
 
Imorgon kväll blir de jul på Liseberg med finaste också! Skulle blivit med Fille ikväll, men jaa.. Blir imorn med Joffi istället, minst lika bra! Ska strax kolla ett Gossip Girl avsnitt till sedan städa mitt rum, kul! -.- Blir chill kväll, känns som de kan behövas. Jag är helt slut. Lovar ett inlägg till ikväll, har ett på tungan!
 
Puss /C
 

It's all about power

Jisses silken fredagkväll de blev! Skulle tränat med allebyarna på en lektionshäst ikväll egentligen, men blev sen på jobbet så fick helt enkelt stå över, stack upp iallafall och mockade och tog hand om min prinsessa och gick sedan bort till ridhuset för att titta. De visade sig att Zazou var på lite busigt humör och Felicia var inte riktigt så sugen på och hoppa honom när han var på de humöret så dom fråga om jag ville rida, "eh ja visst de kan jag väl om ni vill" haha, lite chockad sådär, men tänkte att de kan ju absolut vara roligt! Så upp på hästryggen men Filles hjälm, mina nya vinterkängor som jag haft på mig högst 30 minuter sen köp haha, och ridstrumpor.. Men de gick, jag hade lite svårt och ställa in mig på honom, Ninja är ju så sjuuuuukt lätt och plocka in galoppsprång på, ovanligt lätt, ibland för lätt nästan.. Något en normal häst inte är, P var de inte och Zazou var väldigt lik honom i typen, kort o gott hade jag svårt och se distanserna, han har ju mer galopp än vad Ninja har, större språng liksom! Så de var svårt o hoppa honom, de måste jag säga! Men vilken häst!! Helt otrolig, jätterolig och rida på hinder och på backen! Där har dom ett riktigt stjärnskott! Verkligen jätteglad att jag fick rida honom, de är precis detta jag behöver, min ridning behöver hoppa många hästar så jag lär mig distanserna bättre, har väldigt svårt och se dom ibland! Men de kommer väl! ;)
 
Riktigt kul hur som helst!
 
Imorgon sticker jag och 3 kompisar till Ullared, nämligen Jag, Jenny, Olle o Flisan! Annorlunda blandning på folk! Vi 4 umgås inte som oftast haha, men de blir skoj! Shopping blir de iallafall, skönt när alla räkningar och allt är betalt så man vet vilka pengar man kan röra sig med till alla julklappar och grejjer!
 
Nu ska jag sova, är helt slut efter o ha jobbat hela dagen och sedan ridit på fina Zazou!
Puss o Kram / C
 

It's all about power

Jisses silken fredagkväll de blev! Skulle tränat med allebyarna på en lektionshäst ikväll egentligen, men blev sen på jobbet så fick helt enkelt stå över, stack upp iallafall och mockade och tog hand om min prinsessa och gick sedan bort till ridhuset för att titta. De visade sig att Zazou var på lite busigt humör och Felicia var inte riktigt så sugen på och hoppa honom när han var på de humöret så dom fråga om jag ville rida, "eh ja visst de kan jag väl om ni vill" haha, lite chockad sådär, men tänkte att de kan ju absolut vara roligt! Så upp på hästryggen men Filles hjälm, mina nya vinterkängor som jag haft på mig högst 30 minuter sen köp haha, och ridstrumpor.. Men de gick, jag hade lite svårt och ställa in mig på honom, Ninja är ju så sjuuuuukt lätt och plocka in galoppsprång på, ovanligt lätt, ibland för lätt nästan.. Något en normal häst inte är, P var de inte och Zazou var väldigt lik honom i typen, kort o gott hade jag svårt och se distanserna, han har ju mer galopp än vad Ninja har, större språng liksom! Så de var svårt o hoppa honom, de måste jag säga! Men vilken häst!! Helt otrolig, jätterolig och rida på hinder och på backen! Där har dom ett riktigt stjärnskott! Verkligen jätteglad att jag fick rida honom, de är precis detta jag behöver, min ridning behöver hoppa många hästar så jag lär mig distanserna bättre, har väldigt svårt och se dom ibland! Men de kommer väl! ;)
 
Riktigt kul hur som helst!
 
Imorgon sticker jag och 3 kompisar till Ullared, nämligen Jag, Jenny, Olle o Flisan! Annorlunda blandning på folk! Vi 4 umgås inte som oftast haha, men de blir skoj! Shopping blir de iallafall, skönt när alla räkningar och allt är betalt så man vet vilka pengar man kan röra sig med till alla julklappar och grejjer!
 
Nu ska jag sova, är helt slut efter o ha jobbat hela dagen och sedan ridit på fina Zazou!
Puss o Kram / C
 

Nytt i garderoben

Passade på att åka till Spårhaga häst&ryttare igår som sagt och hittade ett par ridbrallor för 400,- härligt när de blir så bra! Ett par svarta Whitaker med röda sömmar blev de, de var de enda Whitaker byxorna de hade kvar och lyckligtvis var de i min storlek, puh! Storlek 30, som vi inte änns har på MyOne så de var ju bra! :)
 
 
 
 
/C
 

du är fantastisk

Elin är helt fantastisk, först o främst hade hon gjort en fin film till mig o Ninja igår! De värmde verkligen hjärtat och jag kan inte förstå hur lyckligt lottad jag är som har henne runt mig i stallet, kring mig o Ninja och på tävling. Hon är den snällaste personen jag vet, finns ingen annan som är så snäll och fantastisk som henne. Jag är mållös, och helt otroligt lycklig att jag fått turen och träffa en sån fin person! Inte nog med de, jag var och kolla på henne när hon red i hoppspecialen på Alleby igår, och ungen är otroligt begåvad hoppryttare också! Jag hoppas hon tar vara på detta och inte slutar rida som många andra tonåringar. Jag kan förstå en talanglös lektionsryttare som harvat omkring på ridskolan i 10 år utan större framsteg, men Elin är sjukt duktig och har verkligen känsla, jag har inte sett henne rida så mycket faktiskt men detta var verkligen outstanding, dessutom på Jolie som definitivt inte är lättaste bananen i fruktkorgen (hähä).. (Elin du fattar inte de sista för du har inte facebook ;))
 
Här har ni filmen från världens bästa skötare, och världens finaste unge!
 
 
http://olssonelin.blogg.se
 
Ha en fin dag godingar!
Puss / C

Grymmaste ponnyn i stan!

Sebbe var värd en miljon på träningen idag, hela träningen var asrolig först o främst, sen panika han lite i sandflaskor första gången, annars gick allting riktigt bra! Från sebbes sida iallafall, min egna ridning var isåfall de som inte var lika bra! Inte katastrof men inte fantastisk heller haha! Kort o gott stolt över världens bästa Sebbis! På söndag ska han få hoppa julklappshoppning med Flisan, superkul!! :) Och jag ska ta kort, med mammas kamera.. Hm vill verkligen ha en egen! Helst en Canon tycker dom är bra! :)

Skrittade barbacka en sväng med Flisan i manegen idag, på Ninja o Star! Kallt om fötterna, men rumpan höll sig varm hihi! Har aldrig ridit henne utan sadel tidigare men de gick galant! Hon skötte sig så bra så! :) Tror hon tyckte de var gott o få skritta omkring lite istället för o vila, tyvärr måste hon ju vila imorgon eftersom jag jobbar hela dagen, men så är de ju ibland! :) Tror inte hon gråter för de, får åka ut o pyssla med henne efter jobbet istället :)!

Nu ska jag dricka lite glögg och krypa i säng, skönt! Ser fram emot helgen! Ullared & Julklappshoppning, perfekt! Ska bara mysa omkring, jul på Liseberg med en av dom finaste människorna på jorden blir de också, fantastiskt!! Puss på er! /C


Redan torsdag?!

Förlåt för igår kväll, när jag väl kom i säng för att blogga så mådde jag jätteilla och ville bara sova så de gick bort! Har sovit rätt dåligt inatt pga av de, vaknat ett par gånger av illamåendet, men imorse var de ok igen! Skönt, avskyr o må illa! Ont i magen är också otroligt påfrestande o huvudvärk, 3 saker som man bara vill börja gråta över haha!

Det blev träning igår förresten, var hemma rätt sent och då också helt genom frusen! Det var en rolig träning och tjejen vi tränade för (Helen tror jag hon hette) var riktigt duktig, väldigt lugn och pedagogisk! Sen var de ju självklart roligt och träna med sina vänner också! Ninja skötte sig bra, hon var lite ryckig och joxig, men de blev bättre när hon höjde, de är ju först då hon hoppar ordentligt också...Vi hoppade ju rätt lågt under framhoppningen (som man ska) sen fråga hon vad vi ville hoppa, då sa vi ungefär 1m, jag fick hoppa lite högre på slutet, kanske 110? Och först då hoppade hon ordentligt, på 1m brydde hon sig verkligen inte! Hmm.. Slarvmaja! Vi tränade iallafall på lite cerpentinbågar, och lite relaterade avstånd (rätt korta) på både böjt o rakt spår, nyttiga övningar!

Men fyfan vad jag frös, efter sista rundan frös jag så mycket om ansiktet att det inte gick o prata! Kunde inte röra munnen!! :(

Nu ska jag mocka hos min pålle, sen blir de Spårhaga häst&ryttare en sväng! Puss! /C


Önskelista

Önskelistan känns miljonmils lång i år, för ett par veckor sen hade jag inte en aning om vad jag ville önska mig i julklapp men när man går o gnolar på de kommer man på mer o mer, helst när man jobbar i en hästbutik.... ;) Men så får de vara, har själv inhandlat hittills 4 julklappar, och 3/4 är från jobbet haha! Finns ju så mycket roligt där! Hade egentligen tänkt och börja inhandla mina julklappar i oktober i år men som vanligt börjar jag i December, eller nä förresten november faktiskt! :) Var lite duktigare än vanligt! Men nu till min önskelista, några som bett mig lägga ut så de kan jag väl göra då! :)
 
*1, högst på önskelistan i år står
En systemkamera,
En Canon eos 600d
Har länge velat ha en egen systemkamera, Mamma har en! Men de känns tryggare och använda en egen istället för o riskera och förstöra hennes.. Vill liksom kunna ta med den utomlands
och lite annat smått o gott! :)
 
*2, Ett par egna pjäxor!
Egna pjäxor nu när jag bestämt mig för o fortsätta med skidor och inte snowboard, helst vita med något fint mönster och gärna med matchande snygga skidor till givetvis men först o främst pjäxor! ;)
 
Nu skriver jag bara sakerna alltså inte i den ordning jag önskar mig dom,
utan bara blandat. Kameran är dock nr 1 o pjäxor nr 2.
 
*Nya Kingslandhandskar
Mina gamla har änna sätt sina bästa dagar! Önskar mig nu nya, dock svarta eller mörkbruna! :)
 
*JW termo stalltäcke
Egentligen är de Ninja som önskar sig detta av sin mormor, men eftersom ingen förstår henne utom jag själv (haha) så måste jag framföra hennes talan! Hon vill alltså ha ett 300-350g stalltäcke från JW o ha o åka i o vara snygg till träning o tävling när de är kallt ute! :)
 
*Ridbyxa från Kingsland
Brun eller svart ridbyxa från Kingsland, helst senaste modellerna med fickmotivet.
 
*Jeffrey Campbell Lita
Snyggaste Jeffrey Campbell lita, to die for.
Snälla tomten!
 
*Byxa från John Whitaker
Brun byxa från John Whitaker, alltså denna eller KL brallan!
 
*Strumpor från KL, alltid bra o ha!
Går åt som smör i solsken! Kan behövas lite strumpor! ;)
 
Så snälla snälla tomten, ge mig detta och en vit jul så ska jag nog vara glad o nöjd sen hihi! :)
 
Puss / C
 

Lycka!

Lycka är o kolla ut på morgonen över ett vitt fält och en himmel de snöar från, helt underbart! Och sedan få gå upp och spendera en dag i stallet med de bästa som finns på jorden! Eventuellt kommer jag iväg på en träning ikväll också, hoppas de! Måste hitta en vikarie åt gymkhanatjejerna på GFRK bara.. Vill egentligen inte de, men detta är verkligen sista chansen och få träna innan jul! Och eftersom hon går på vila från o med måndag v.51 så känns de bra om vi får gjort lite träning nära inpå så man inte är helt tappad till vårens säsong som börjar redan v.8 för min del..

Ha en fin dag!
Puss /C


Kallt!!!!

Jag älskar snön, helt klart! Meeeen, den här kylan...? Den är ju inte alltid lika rolig, visst tillhör det julen och snön att de är kallt! Men man blir ju lite trött på kylan emellanåt, helst när tårna fryser till is och fingrarna, måste dock ge all cred till mina HV vinterhandskar, har knappt frusit något om händerna i vinter ännu. Och de bästa är att dom är smidiga och rida i iallafall trots att dom är varma o goa! Inte som sådana vanliga vinterhandskar där man känner sig som hulken när man rider omkring! Hehe..

Red dressyr för Mikael idag eftersom hoppträningen blev inställd pga vädret.. Trist som fan o missa hoppträningen men det var riktigt kul o rida dressyr för Mikael idag! Ninja blir ju lite stressad o då spänd o springig emellanåt men hon blev faktiskt riktigt fin på slutet, la sig lågt och bra istället för o knäppa av, kändes liksom att jag hade hästen uppe o framför mig istället för o springa ifrån mig, jättekul! :-) Hade vart roligt om vi någon gång kunde åtminstone starta en dressyrtävling utan o totalt skämma ut oss! :p

Puss /C


Vi ser det snöar!

Vi ser det snöar vi ser det snöar det var väl roligt hurra! Happy happy happy happy!! Älskar snö, så mycket de går! Vaknade och kollade ut, la mig ner igen och tänkte en sekund, sedan kasts jag mig upp ur sängen som ett litet barn på julafton, SNÖ! Underbart! Man blir ju lycklig hela vägen in i själen!

Har precis kommit hem efter o ha jobbat, först på MyOne sen på Alleby och därefter ridit min lilla häst som skötte sig ypperligt idag! Världens bästa tjej! Skönt att hon verkar vara tillbaka till sig själv igen, red precis som vanligt idag, och de gick ju bra så de känns bra, imorgon har vi hoppträning sista gången för säsongen för Björne! Har ju inte varit där på väldigt länge så ska bli riktigt skoj! :)

Måste sova.. Kul förresten att jag haft så lite tid över idag att jag skrivit på detta inlägget i 3 omgångar under dagen start imorse vid 9.. Haha! Men som sagt, måste sova! Puss /C


Julmys

Myser hemma med glögg, bästis och lussekatter! Ibland kan en lugn lördagkväll vara de allra bästa! Imorn blir de rida tidigt och sedan hem till pappa o lämna bilen, vidare till Kungsmässan och handla julklappar, sedan hem till Pappi igen och mysa! Hoppas på en underbar söndag o första advent!

Ninja var sig själv när jag red, skrittade länge, travade sedan, skritta igen och trava lite till och vågade sedan mig på lite galopp, hon var pigg o glad och vi tog de väldigt försiktigt men de gick bra. Linimentade henne efteråt och hon verkade väldigt oberörd av gårdagens hemskheter lyckligtvis! Så nu känns de lite bättre, är fortfarande helt sjukt orolig men de släpper väl efterhand!

Nu blir de lussekatt, mumms!!
Puss /C


Keep talking but it makes no sence

Helt slut efter allt med Ninja o jobb igår, åkte ut till henne efter jobbet iallafall och då hade de släppt helt o hållet, hon var pigg o glad o rörde sig normalt. En sten som släppte kan jag säga, oron som uppstår när någon man älskar har ont är helt otroligt olidlig.. Mådde skitdåligt.. Panik typ.. Man är så jävla maktlös när de kommer till kritan, önskar dom kunde prata! Men fingers crossed så verkar de vara borta nu iallafall!

Sitter på henne nu och känner inget, blir skritt lääääänge och sen lite trav så får vi se hur hon känns, liniment och ländtäcke, nedskärning på kraften och massa B-vitamin. Nu håller jag tummarna att de var en engångförteelse! Kylan har ju slagit till rätt fort med, 300g täcke är de som gäller nu!

Har tränat på Sebbis idag, han var sååå duktig så! :)

Puss /C


RSS 2.0