Mardröms start på dagen

Går upp i lite vild panik då jag blev frågad om o komma in o jobba tidigare pga att Emma mådde dåligt.. Skyndar upp till stallet ger hästarna frukost och börjar göra iordning Ninja för att kunna rida så tidigt som möjligt, fixar henne lugn o sansat och skrittar iväg på en häst som känns precis som vanligt men bara otroligt pigg o glad! Efter o ha skrittat en stund tar vi trav, en överladdad Ninja väljer efter ca 10 travsteg och övergå i galopp, först står hon o galopperar på stället helt skogstokig sedan drar hon istället iväg, innan jag får nere henne till skritt igen har damen redan hunnit anstränga sig rätt så kraftigt i kylan.. Skrittar en stund o efter hand känns hon väldigt stapplig och stel i bakvagnen, som att de inte hänger ihop. Blev värre i manegen så jag tog in henne slängde på back on tracket och utetäcket och skulle gå ut med henne, då vägrar hon röra på sig och står bara och slår med frambenen (något hon brukar ta till med när hon blir förbannad) när jag väl fick henne o börja gå hoppar hon på tå med bakbenen ut ur boxen, och då kom paniken.. Korsförlamning, fick i henne lite smärtstillande för att hon skulle slappna av lite, de hjälpte lite men hon har fortfarande ont.. Fuuuck, jag hatar när hon mår dåligt!! Vet liksom inte vad jag ska göra för att hon ska bli bättre! :(

Lider så otroligt med henne, nu håller Tessan koll så jag kan jobba men blir och åka ut o kolla henne ikväll igen! :( Min prinsessa, vi som skulle ha myshelg med massa rida ut o mys o pys! Korsförlamning brukar ju släppa ganska fort men de lämnar ju sina spår.. :/

Aja måste jobba på!
Puss /C


Segt

Trött som bara den, orkar knappt hålla ögonen öppna! Har jobbat hela dagen, och Sebbe var stark på träningen och tog slut på alla mina sista krafter så nu är jag verkligen helt slut. Ryggen har spökat som fan idag också.. Vart helt spänd och smärtat som satan.. Sjukt jobbigt, förlåt om jag är gnällig men behöver gnälla av mig lite..

Hur som helst gick han mycket bättre på slutet, men jag tror de är lite att de börjar bli väldigt kallt nu också som han har så mycket energi! Men duktig är han allt! :) Rider ju på vanligt 3 delat nu också och de blir en viss skillnad från pessoat såklart!

Måste sova nu annars kommer jag somna innan inlägget är klart. Sov så gott! Puss /C


Laddar

Går och laddar upp inför en lång dag som ska innehålla mestadels jobba men som sedan ska avslutas med gymkhanaträning på min skrutt ponny! Laddar också upp inför helgens åsiktsinlägg, har påbörjat de lite smått men är inte helt klar, känner att de är stor dags och börja återupta mina föredetta åsiktsinlägg från tacc bloggen. De var både roligt och väldigt drivande! Har ni lite andra tips o råd på saker o blogga om eller kring, eller åsiktsinläggstips så är de bara o hojta till. Har fått en sjukt härlig nytändning till bloggen som jag ska försöka underhålla så gott jag bara kan och hinner! Känns som att de bara fattas en ny design nu så är vi på gång ju!
 
Tävling är de på gång också, får nog bli efter jul, känns som de är lite tajt och hinna med innan. Men vi får se vart energin räcker här till helgen, och sen är ju tiden ytterligare en faktor! Idag är det iallfall torsdag, min älsklingsdag! Fredag imorgon, sen heeeeeelg!! Och jag har en så kallad vit helg (på mitt egna lilla sätt) normalt sätt för en normal person är en vit helg en helg utan fest o alkohol, för mig är en vit helg utan tävlingar och andra måsten haha! No stress, gödigt!
 
Så ska bara hänga med mina fina vänner och ta hand om odjuret, mer än så blir de inte! Kanske blir lite långtråkigt och inte göra någonting men de är verkligen värt de isåfall, jag måste vila upp mig lite! På söndag är det dessutom första advent, och då är de jättenära julafton! Yippie! Älskar julen, de är den mysigaste tiden på hela året!!
Anyways, nu börjar de definitivt bli dags och röra sig mot jobbet!
Välkomna in o shoppa förresten! Börja lite nya specialpriser idag, och så får ni ju träffa mig! ;) haha..
 
Puss på er / C
 
2008
Segrare av Nordic League i Danmark.
Poloinlägg kommer snarast.

They say we're not responsible

Snart är de dags för godnatt för min del, men först ska jag kolla lite gossip girl! Egentligen borde jag inte, för jag somnar alldeles försent, säger att jag ska kolla på ett avsnitt men de funkar aldrig.. haha! Blir alltid typ 3 och så hinner klockan bli alldeles för mycket för att min lilla kropp ska orka gå upp i tid! Imorgon måste jag upp kl 6 för o hinna rida innan jobbet, kul som fan.. Eller inte, men vad gör man inte! Jobbar 10-19 imorgon och har träning 20.00 så måste hinna med Ninja på morgonen, lyckligtvis har Elin sagt att hon kan mocka så de spar jag ju lite tid på! :)
 
Idag började jag jobba kl 10 och slutade 21.15, kuuuul! Jag slutade ca 19.20 på MyOne åkte därefter raka spåret till GFRK och hade träning för dom till 21.15! Kul kul.. Är lite trött nu, dessutom avskyr jag när jag inte hinner ta hand om min egen häst. Känns alltid som de ska hända något just när man inte är där och tar dom själva, vilket de såklart gjorde idag.. Inget allvarligt (vad jag vet iaf) men hon har ett ärr på vänsterbak längst ner vid kronranden som gått upp idag och börjat blöda så benet var svullet rätt högt upp.. Inte kul, men hoppas de blir bra! Är ju väldigt nojig med Ninja just, hon är ju min prinsessa!! :)
 
Såg ni klippet förut?
Åk med till Helsingborg 15/12 nu hörrni!! :)
 
Puss o Godnatt, / C
 

Körde ihop sig

Har totalt kört ihop sig för mig nu, tjejen som lovat mig en design har nu efter ca 1 månad sagt att hon inte kan göra den... Tack så mycket.. Känner själv att jag inte tycker de var så kul, blev ledsen och lite irriterad hade vart bättre om hon aldrig erbjudit sig isåfall.. Så nu letar jag i PANIK efter en ny som kan fixa header o design? Självklart får man något för mödan! Skulle vara så gulligt!

Tips? Tack på förhand!
Puss /C

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3563867/images/2012/pic_50b6022be087c31b1087e2b0.jpg" class="image">


Charity

Den 15 december är det dags för Vägörenhetsgala på Helsingborgs Fältrittklubb,
alla är välkomna men de är endast för o gynna de tragedier som pågår bland annat i Rumänien.
På plats och se kommer bland annat vara,
gymkhana, ryttarimitationer av Alexander Zetterman (idolen!!), hästbytartävling med toppryttare som ex. Daniel Zetterman (reserv till OS 2012) & massa massa mer.
Åk dit, ha roligt, hjälp till.
Missa inte filmen, man blir delvis taggad på o åka dit och delvis taggad på hjälpa de stackars barn och människor som far så illa i andra europeiska (så nära) länder.
 
Watch this,
en film Alexander satt ihop för galan.
 
/C

Julklappstips!

De börjar ju trots allt närma sig julen och själv har jag redan inhandlat 3 av mina 586 julklappar haha.. Inte riktigt så många även om de känns som man aldrig blir klar med de där! 3 är iallafall inhandlade o klara och ni är de åtminstone 3 mindre kvar o inhandla.. Alltid något! Samtidigt som jag älskar o handla julklappar o ge bort de så hatar jag de, det är så otroligt svårt! Och de är ju minst lika svårt o svara på frågan "vad önskar du dig?" eller hur?!
Så här kommer de lite tips iallafall! :)
 
Kingsland Pannband 399,-
Finns på MyOne bla.
 
Vinterstrumpor från Schockemöhle 99,-
Finns på MyOne bla.
 
Ridbyxa från John Whitaker fr. 799,-
Finns brun, blå o röd på MyOne bla.
 
Lädervårdsprodukter tex från Curium fr. 139,-
Hittas på MyOne bla.
 
Fleecetäcke Equi-Theme 425,-
Hittas på MyOne
 
Fräcka boots i lack från Three Horses i olika färger 149,-
Hittas hos MyOne bla.
 
Asfräck lädergrimma i lack från Capriole 599,-
Finns endast på MyOne
(Kan själv tänka mig en sådan! ascool!!) :)
 
Vet att jag skrivit att allt finns på MyOne, men de är helt ärligt enda butiken jag har koll på!
Trevlig julklappsönskning på er! :)
 
Puss /C
 

Ge mig mat!

Go kväll godingar,
Om en stund kommer julklappstips! Men först ska jag få lite mat i magen och slänga av mig hästlukten! Har lite annat som läggs som tidsinställda till imorgon också! Grymt!

Tro det eller ej, men det var faktiskt snöblandat regn ute när jag åkte hem från stallet precis, 1 plusgrad o sånt där slaskigt regn.... Inget jag gillar, snö eller regn får de vara inte båda samtidigt?! Helst snö då, men de kommer inte hända.. Tror jag verkligen inte, knappast i år iallafall typ, haha.. Men dom säger ju att de ska komma, så vi får väl se! :)

Har precis ridit en småtjaffsig Ninja, hon känner inte för o ha med sig högerbogen.... Vill typ tejpa fast bogen på henne så den hänger med!! Åh blir så trött, behöver dressyrtränare A.S.A.P! Orkar inte bråka med henne heller då blir hon ju bara stressad, och då blir de bara värre så de är liksom bara o se glad ut och o fortsätta med samma lugn och traggla den förbaskade vänstergaloppen.. Skritt o trav går bra, galopp går INTE bra.. ;) Men de kommer väl, bara väldigt jobbigt när hon bara studsar o inte går o få från väggen utan spö på bogen i hoppningen, som hon sen blir stressad o spänd av vilket oftast slutar med att vi river... :/

Nåja, de kommer nog! Vi får traggla på! :) Hon är ju värd mödan! Blod svett o tårar, haha nä så illa är de inte! :)

Puss /C


Go kväll

Ska sätta mig o kolla på film precis, Alladin faktiskt haha! Känns som de behövs för o pigga upp lite i höstmörkret! Har ni förresten hört att vi ska få snö i veckan? Hmm.. Jag tror på de när jag ser de, känns knappast som de kommer komma någon snö inom de närmaste veckorna eller månaderna.. Så vi får väl se!

Ninja var helt tokig förut haha, bockade o höll på! Tur hon är snäll så hon inte gör så galna bockningar som många andra knäpphästar hihi! :) Annars gick hon bra, red typ 45-50 minuter bara, men hon var fin ändå! Brukar normalt sett vara skitjobbig efter o ha gått på hackamore, eftersom Elin gillar henne bäst på hacket är de alltid lite extra o jobba med efter de! Definitivt värt de alltså, menar inte att de är jobbigt att Elin rider henne på hack för de tycker jag är bra! :)

Kom på förut att Julkalendern börjar på lördag! Hehe, undra vad de är i år! Inte för att jag sett ett enda avsnitt på flera år men de är ändå kul o veta! :) anyways, imorn får ni julklappstips! Imornkväll!! För jag jobbar o rider sent imorn! :/ Hur som helst, dags o sova nu!

Puss /C


Regnar de?

Hej, lever ni? Eller har ni drunknat i allt regn? ;)
Jag brukar gilla regn, eller ja jag gillar regn men oftast bara för att de håller sig lite ljumnare ute! Men idag är de fan iskallt regn som kommer på himlen, börjar bli dags för 300g på skruttisen nu faktiskt! Får ta de så fort jag klippt henne igen!

Ska rida nu för första gången på en vecka, och nej hon har inte stått helt o hållet, men Elin har ridit! Däremot ska jag ställa av henne 2 veckor över jul o nyår, hon förtjänar lite vintervila innan vårens jättesäsong drar igång igen! :)

Hörs sen! Puss!
/C


Sjuk.....

Hej gossisar,
nu är jag hemma igen med feber o en förskylning som heter duga.. Värdelöst! Har varken ork, lust eller tid o vara sjuk! Klart att jag får skylla mig själv lite när jag är förkyld o åker på en fest med 25.000 pers som håller på till kl 07.00 på morgonen.. Hehe.. Men har man planerat o betalt för något så är inte en förkylning något som stoppar även om de kanske borde vara de.. Nåja! Nu är jag hemma och definitivt mer sjuk än innan.. Tror seriöst jag har nyst över 50 ggr på 2 dagar utan o överdriva.!! Nyser heeeela tiden, haha! Skönt men jobbigt! Tur att jag inte har några varken träningar eller tävlingar denna veckan, nästan bara vila! Myyyyyys!!!! :)

Ska lägga all tid på o bli frisk delat med min underbara häst! De är ju de bästa som finns, psykiskt då haha, och kurera sig i stallet menar jag! :)

Aja dags o sova! Också viktigt :)!
God natt, puss! /C


Hej då läsare!

Hej då, nu sticker vi till Amsterdam! Finns de wifi kanske jag slänger in ett inlägg lite senare men om de inte finns får ni klara er tills imorn eftermiddag! :)

Ha en trevlig helg!
Puss /C

Saknar redan mitt troll


Jag älskar dig

Världens finaste o bästa på hela jordklotet, de finns ingen som du. Jag tänker ofta att jag vill ha 2 hästar och de är mest för att du aldrig ska behöva slitas ut, vill aldrig förlora dig min vackra prinsessa!


Inte det ne..

Inte bättre idag, sorry.. Sjuk, lunchat med Pappa o farbror, jobbat till 19.20 ca, fixat med Ninja, packat o nu sängen! Är helt slut, hade feber förut men tog Ipren när jag kom till jobbet o de hjälpte väldigt bra! Har iallafall känt mig bättre i halsen idag än igår, dock inte imorse! Fyyyfaaan, kände imorse att jag inte skulle orka gå upp ur sängen på hela dagen egentligen, men fick ryckt upp mig och efter ca 3 timmar i vaket tillstånd mådde jag aningen bättre! Haha.. Kul!

Är svintrött nu och har inte så mycket o skriva om tyvärr! :( har ju varken ridit eller mycket annat idag.. Har dock köpt min andra julklapp på jobbet idag! :) Känner mig väldigt nöjd!! Tror personen blir glad! :) Imorgon sticker jag till Amsterdam lite över ett dygn, hemma söndag eftermiddag o åker imorgonbitti! Blir nog skoj hoppas jag trots att jag mår som jag mår.. Hmm aja! Elin är gullig och hjälper mig med Ninja imorn! Världens bästa!! :)

Måste sova nu, lovar o lägga in ett inlägg innan de är dags o flyga över till Hollandet! :) Puss /C


Sjuk..

Kass update pga sjukdom, jobb o träning.. Sorry, bättre imorn!

Natti natti
/C


@Ale Djurklinik

Är på Ale med Ninja för en medicinsk skoning! Hon har ju bedrövliga hovar så kände att de kunde vara bra o kolla upp de en gång för alla! Ser ju rätt så bra ut än sålänge, men vi får väl se vad domen blir! ;) Hon sköter sig iallafall ypperligt som vanligt min lilla prinsessa! Hovslagarspiltan är helt gul och totalt instängd, men hon tvekar inte en sekund sessan, följde med mig rakt in! Och lugn som en filbunke står hon, blir så stolt över henne! Är aldrig jobbigt eller pinsamt o ha med henne, hon är så fantastisk! Världens bästa! :)

För övrigt mår jag inte riktigt bra idag, förkyld o äcklig känner jag mig! :( Hoppas de blir bättre snart! :) Hörs sen!

Puss /C


Kul..

Nu kom inlägget upp som jag skrev kl 16 igår.. Orka blogg.se -.-


Hard wo... Eller jag menar work?

Seg dag på jobbet, vart o göra något nästan hela tiden fram tills nu, då stannade tiden.. Puh! Bara 1 o en halv timme kvar, har så ont i fötterna så får ta en 5 minutare, därav hinner jag slänga in ett litet inlägg! Har precis packat upp en jätteorder från John Whitaker med maaasssoooor med snygga grejjer som ni inte får missa, helt galet! :)

Ninja vilar även idag o min snälla mamma fixar mockningen! Bäst i världen!! Så ska bara fixa käk till hennes sen så är allting färdigt! Till Ninja alltså, haha! :)

Bloggar mer sen!
Puss på er! /C


Men..

Ååh!! Den byter ju plats ibland o ibland inte.. Okej båda de översta bilderna är nu o i somras de undre i både inläggen är från i början :)


Tvärt om..

I förra inlägget.. Bilderna bytte tydligen plats.. Här kommer 2 till! ;) här är första från första månaden o 2a sen nu i höst!


Hänt lite?

Bild 1 från dagen efter vi hämtade henne, bild 2 från i somras.. Hihi har hänt lite! Världens bästa <3


Blä

Ush vilken konstig dag, har vart trött o illamående typ hela dagen, huvudvärken kommer o går o känner mig allmänt skit bara.. Kanske är de tråkiga höstvädret? Jag vet inte.. Men hoppas jag känner mig bättre imorgon! Har som sagt inte ridit idag då lillsnuttan har litet ont i hoven, eller vad man nu ska kalla de! Men de ska ju fixas på onsdag! :-)

Ligger i sängen nu och kollar på astråkig tv, seriöst inga bra tv program? Vad gör man liksom.. Har varit ute o sprungit idag, ska försöka ta tag i de igen! Hade en period där jag "inte hann".. Hmm hinner gör man, dock ska man ha energi till de kl 8 på kvällen när man kommer hem också.. Hehe,snarare där skon klämmer! Men de är gött o roligt när man är igång, kommer dock ha go träningsvärk imorgon.... Yea yea, kan jag inte rida får jag väl göra något annat! :-) Imorn blir de nog lika kass uppdatering som idag tyvärr..! Jobbar 10-19, så får försöka blogga på lunchen, börjar bli dags för lite julklappstips o grejjer nu också! Har massa kul förslag nu i o med MyOne o så! Kul! :)

Nu ska jag försöka sova..
Puss /C


Gött

Sitter o göttar mig med en mätt mage o lite julmust, är helt slut i huvudet idag men känner mig ändå på gott humör! De blir ingen ridning varken idag, imorgon eller onsdag... Då hästen dragit ur 3 söm halva vägen genom hoven och sedan vikt dom.. Hon är så duktig.. Och detta ska fixas först på Onsdag, så de blir ingen ridning försen tidigast torsdag för min del! Nog för att vi båda kan behöva lite vila, men de är ändå segt.. Aja, så kan de ju vara iallafall!

På onsdag ska vi till Ale Djurklinik med Ninnisen! Hon har rätt dåliga hovar så vi ska kolla de och en liten rutinkontroll bara så allt står rätt till!

Back to work, puss!
/C


Just de ja!!

Flisan hoppade Sebbis idag, såå kul att hon vill göra det! Han hoppar ju rätt så fint men behöver lite mer träning! Hon var iallafall dubbelnolla i första klassen och hade några mer i andra! De var ju Sebbes första hopptävling någonsin, och de hoppa Lätt C & Lätt B, lätt B är ju ändå bra jobbat o änns hoppa när han aldrig tävlat förut så tycker absolut de är skitduktiga!! :-)

Hon kom 5a i lätt Bn med Star och hade 4 fel i Lätt An. Duktiga unge! Så nu blir de mer träning o tävling för henne o Sebbe så de kan bli ännu duktigare ihop! :) Han behöver ju som sagt lite mer rutin! Dessutom var han otroligt söt i knoppar, hihi!!

Kolla in flisans blogg, http://wikmanadolfsson.blogg.se !

Puss /C


Bästa/Sämsta

Ninja är bäst, jag är sämst. Hehe.. Syftar då främst på bloggandet, jag har vart sämsta bloggaren idag! Men har inte orkat, och inte hunnit. Har ju först varit iväg på hopptävling och sedan varit på Alleby och kollat på dressyr KMet.. Och fyyyfasen vad tråkigt de är med dressyr alltså.. Så jäkla långtråkigt! Visst kan de vara kul o träna eller tävla (dom minutrarna man själv är på banan..) men de är ju otroligt tråkigt och långtråkigt och kolla på, fyfasen alltså..

Hur som helst så vann Becvis både privat ponny & häst, på världens finaste P!! Och ponny på sin Lady. Jossan gjorde och en fin ritt trots att Nessey var lite över laddad och tossig i andra ritten! Blev en andra plats! Tycker alla gjorde kanonfina ritter, verkligen! :)

Ninja skötte sig fint på tävlingen idag, hon hoppade bättre andra (120n), men jag måste nog rida fram henne lite mer, har tyvärr lite för lätt o hamna i handbromsen! Var också sjukt nervös idag haha, i 120n iallafall! Men hon hoppade ändå fint, och hon är positiv och schysst på hinder! :) Min bästa pärla, en sån riktig prinsessa är hon! <3

Nu ska jag kolla Beck!
Puss /C


Helg <3

Äntligen Lördag, äntligen helg! Så gött o bara få vara lite grann! Ingen stress eller några måsten, svingött! Imorn blir de tävling, verkar som sista för säsongen! Ska bli roligt, eventuellt kommer min kära pappa och kollar också!inte varje dag de händer! Han brukar alltid komma till tävlingar som ex. Scandinavium och SM och så, men hoppningen blir tyvärr lite lidande! Jag har all förståelse för de då jag själv inte valt o sitta på en kall läktare för o kolla på hästar om jag inte visste något om dom haha! :) Fast de är annorlunda med gymkhanan i o för sig, de gillar han och kolla på, med all rätt då de är mer fart o fläkt! :)

Är iallafall själaglad när han kommer, de betyder så mycket! :) Faktiskt rätt vanligt att vi är pappa"lösa" i stallet.. Väldigt många som bara har mamma med sig, och pappor de träffar då o då. Sen har vi några tvärtomare där bara pappan är med o hjälper till o typ aldrig mamman! Men så är de väl :)! Känns rätt så typiskt för hästvärlden! ;-)

Nu ska jag strax träna med Sebbe, puss!

/C


Haha


Nytt på ingång

Vi var ju o kolla på nytt släp i onsdags, och där stod ju ett par riktigt fina släp! :-) Men de var inte exakt som vi hade tänkt oss, vi vill ju väldigt gärna ha dörrar där bak istället för bom! De släpet som stod där som vi tänkt köpa isåfall var ett silvrigt, men med bommar! Så hon sa att man få vänta lite innan man får dörrarna osv, vi skulle alltså få lite väntetid på släpet! Och eftersom vi egentligen ville ha ett svart så tänkte vi att va fasen, vi ksn ju beställa ett svart då och vänta lite längre? De spelar ju inte så stor roll om man väntar till December eller Januari o istället då få en färg man faktiskt vill ha! :) Så nu har vi bestämt oss för ett svart släp med metallictak, och bäst av allt - sadelkammare!! Blir ett 2013 släp men kommer nog ändå se ut nästan exakt såhär som på bilden! :)

Superkul!!
Puss /C

(Suddig bild :()


Stressigt?

Stresstorsdag.... Fyfasen vad skönt de blir med fredag imorgon! Är hemma först nu, eller ja, i säng först nu! Upp vid 7, rida Ninja och fixa i stallet.. Hem, byta om, jobba. Slutade 17.00, åkte hem bytte om igen för buffé med gamla kompisar på Glow, sedan vidare till Scandinavium för hockeymatch! Sedan efter de tillbaka till Glow för lite mingel mm, hem till Joffi och nu sova. Eh..ja! Har inte haft en minut över till o blogga, och de menar jag verkligen..

Ninja var sjukt jobbig idag, precis som hon varit hela veckan.. Studsig och allmänt oarbetsvillig.. Suck! Men vi rider ut imorgon så vi får lite annat o tänka på! Vill ju inte att hon ska stressa upp sig för ofta, massage ska hon få minst 3 ggr i veckan från o med nu också! Nu när de är så kallt blir hon lätt stel i musklerna!

Well well, måste sova!
Puss puss /C


Tröttheten segrar

Jag är så in i bänken trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, fattar inte varför?! Inte så att jag sover överdrivet lite direkt.. Och de jobbigaste är att när man går o lägger sig på kvällarna så är man ju inte trött längre, nä då är man helt plötsligt pigg o kan inte sova.. Får balja i mig kaffe så jag orkar med denna dag! Längtar till Thailand o Trysil och Julafton! Då är de vila som gäller, svingött! Nästa helg flyger jag till Holland också, inte för o vila haha.. Men de ska bli kul ändå! På lördag får jag ju sovmorgon iallafall, man får vara glad för de lilla! ;)

Har jobbat nu o ska strax gå o rida min häst! Sedan mocka hos henne, sen ska jag o mamma åka och kolla på ett nytt släp, ett Böckman dem här gången! Boj i all ära men saknar sadelkammare och lite andra detaljer! T.ex. har denna krubba och hövagga, hur gött som helst! Hoppas vi hittar något vi tycker om bara! Men de är jag säker på :)!

Hörs sen!
Puss /C


Bästa

Jag kan inte beskriva med ord hur mycket skillnad ni gjort i mitt liv och hur mycket ni föralltid kommer betyda och betyder. Jag älskar er, igår, idag och för alltid.


Dressyr

Dags för ridning på min prinsessa! Vi har dressyr KM på söndag, jag ska inte vara med men tänkte faktiskt träna lite dressyrprogram idag iallafall, kan vara kul! Vann faktiskt dressyr KM på min före detta prins Patriks förra året trots mina sämre dressyrkunskaper!! ;-) Men P var också eller ÄR faktiskt en otroligt fin dressyrhäst, dels älskar han de o dels har han utstrålningen som krävs. Dock har inte Ninja samma fina dressyrsidor haha.. Så de blir hoppning för oss istället, skoj! Hoppas jag.. :)

Nu måste jag rida! Puss

/C


Sebastiaan

Han nämns tyvärr allt för lite i bloggen, men ska bättra på de!
Här får ni en bit film från när Flisan, (http://wikmanadolfsson.blogg.se ) hoppar honom för första gången,
på söndag sticker dom till Vänersborg för tävling!
 
Mer om de sen, men film får ni nu!!
Måste skynda mig! Puss
 
 
 
/C

Sweet dreams?

Har hittat ett projekt, och jag håller tummarna för att de håller de förväntningar jag har på de! Ska prata närmre med mamma om de imorgon, spännande!! Vilken kväll de blev! :-D Ibland är ödet i änns väg, bara o välja - ta sin chans eller låta den rinna förbi än? Det minsta man kan göra är o ge de en chans eller hur?

Förvirrande gissar jag! ;-) Imorgon känns som en bra dag! Puss på er!

/C


Måndag igen

Jaha, så var de måndag igen! Har nyss åkt från jobbet och sitter nu hos frissan! Så jäkla gött, ren avkoppling! Är så jäkla trött så kändes som att de var helt perfekt och få komma iväg o fixa håret idag! Lillebrorsan fyller år också så ska hem o fira en snabbis innan de är dags o ha hopplektion, sedan ska Ninja ridas ikväll! Oh shit vilken dag!...

Kommer nog inte bli så mycket uppdatering pga detta idag då, men skriver allt något mer innan de är dags o sova! Önska dock att jag kunde få gå hem o lägga mig nu på direkten! Är så jäkla trött.. Hoppas på att allt går snabbt o smidigt i stallet sen så att jag kan få komma hem o lägga mig i tid! Idag blir de också lite brunt i håret, hoppas att de blir bra! Är lite nervös faktiskt!! :)

Puss /C


Tanken var god

Tanken var att jag skulle skrivit om Maya idag, min före detta häst. Men jag har ingen aning om vart jag ska börja?! Därför blir de inget, men uppdateringen idag har ändå varit godkänd. För den delen så har jag ingen aning om vad som hände med bilderna jag slängde upp förut? Men man ser ju dom iallafall och det är ju de viktigaste! :)

För o runda av dagen, så har de varit svinkallt men ändå en bra dag, Mamma o Elin med på tävlingen, dom är helt enkelt bäst!! Så även om tävlingen kunde gått bättre så har de varit en bra dag! Jag älskar min häst över allt annat, hon är helt fantastisk även om hon var lite knasig idag! Mamma o Elin som ställer upp i alla väder och allt runt omkring! Jag älskar o tävla, oavsett väder, resultat, plats - de är vad jag älskar o göra, de är vad jag alltid vill göra.

Sov gott, puss!
/C


Bildbomb från 28/10

Bildbomb från GFRK förr förra helgen!
Lite efter men va fasen! :)
Puss!
 

Bättre flyt

Efter andra rundan känns de bättre, vi hade bättre flyt och hon var mer framme för min skänkel. Nästan lite för mycket haha, hade vi fått en runda till kanske vi hade hittat ett mellanting eftersom hon kändes lite skänkeldöv i första! ;) Hade iallafall 2 ner i 115, 2 bommar som lika gärna kunnat lika kvar likväl som o trilla, ni vet när man touchar dom sådär förargligt? :p nåja! Så är de ibland, förbättring från första i varje fall - man måste ju ha sämre tävlingar också! Inte för att jag o Ninja är bortskämda med "bra" rundor men ändå..

Aja skriver mer på datorn hemma sen, nu är jag astrött!!

Puss /C


Alingsås

Här levereras ingenting, Ninja känns skitkonstig.. Vi hade 3 ner i första nu och de var som om något var fel, kände inte igen henne alls! Min lilla prinsessa! :( Framridningen var totalkaos, hästar överallt, en stackare som fick tvärnita sin häst typ 4ggr för att folk var ivägen!! Nä kritiserar detta högt! Hoppas Ninja och allt runt om känns bättre i nästa!

/C


Läggdags

Trots mina tappra försök o blogga från datorn idag så har jag totalt förlorat den fighten.. Skulle i tanken langat en bildbomb och ett inlägg efter önskemål, jag tänker om jag inte är dödssjuk eller död lova att jag tänker skriva de imorgon. Punkt slut! Blir så trött på mig själv.. Har liksom bara varit hemma o degat sen 17.00, inte orkat göra någonting o bara kännt att jag behövde en hemmahelg! Skulle vart hos Jossan och vi skulle bokat Trysil stuga o grejjer, slutade med Facebook-kontakt haha! Men nu är boende fixat iallafall, så den 29/1 kommer vi hem om allt går som de ska från Thailand och den 3/2 åker vi till Trysil, sweet as sugar!

Imorn blir de tävling med min favvo-Jenny! Äntligen är hon back in business! Så jag har ridit min prinsessa idag, runt Torslanda närmare bestämt! Var på väg o trilla av då hon var rätt så mycket mer taggad än vanligt! Sedan hade jag privatlektion för Ebba och efter de putsade jag o fixade inför morgondagen! De regnade och ruskade när jag stod i sadelkammaren o putsa, sjukt hög mysfaktor måste jag säga! Gillar faktiskt o putsa, lite tråkigt om man är själv men annars är de rätt mysigt :)!

Gullungen Elin överraskade mig med en mockad box idag, hon är bäst! Tänk om alla fick ha en sån otroligt go person som skötare till änns häst, hon räddar mig alltid! Bäst bäst bäst!

Nu måste jag sova! :)
Puss /C


Trött liten tjej

Vaknade rätt nyss, somnade tidigt igår och vaknade sent idag, gött! Har behövt sova hur länge som helst, och de har liksom inte funnits utrymme för de, nästa sovmorgon blir nästa söndag - sweet! Sen ser helgerna väldigt lugna ut efter de, astrist men vad gör man! Måste ju låta hästisen vila från alla tävlingar ett tag! :-)

Jag kan dock tänka mig o tävla året runt, de är de bästa jag vet! Änns egen kunskap och nerver sätts på spel och du måste (i hoppning snackar jag nu) förlita dig helt på din häst och dig själv. Ingen tränare som kan komma och säga till dig vad du ska göra eller hur du ska göra de! Utan de är ju lite som ett prov i skolan, du får chans o bevisa om du lärt dig något på lektionerna och om du pluggat på de du blivit tillsagd, hehe! :)

Imorn blir de tävling i varje fall, Elin åker med och då känns allt bra! Men nu måste jag gå upp och ta tag i dagen, har lite o göra o lördagar går så jäkla fort! Puss

/C


True love

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3563867/images/2012/pic_509d79c09606ee05ef2d1a96.jpg" class="image">


Får man bete sig hur man vill bara för man är vuxen?

Är de det? Eller har dom bara fått för sig att dom har mer rätt o vräka ur sig kränkningar än ungdomar? För jag har fått höra så fort jag gör eller säger ett pip som inte hör hemma i rätt låda att jag minsann gjort något jäkligt fel? Minsta lilla har gett folk orsak o kasta skit? Och visst fan fortsätter det. Förut var jag ordförande i US @alleby RK, något jag inte ville fortsätta med, delvis för att man fick kritik för andras misstag, delvis av personliga skäl. Hur som helst är jag de inte längre men det är TYDLIGEN fortfarande mig man ska kritisera om nuvarande US gjort något tokigt? Istället har jag (med fler) gjort så mycket fel att nuvarande US "inte vågar" göra rätt?! Hur fan går den logiken ihop?!

Vem fan säger att vuxna är klokare än barn o ungdomar?! Pff.. Dom är inte ett dugg bättre.. Jag känner ett sånt agg och en sådan otrolig besvikelse på många i hemmaklubben nu att jag inte nog ksn vänta till årsskiftet och klubbytet! Hur fan tänker folk?

/C


Kvällsposten

Har kommit på mig själv med o blogga mest på kvällstid, antar att jag har mest tid då eller något. Eller så har jag haft hela dagen på mig och tänka så de känns lättare, haha! Är hur som helst alltid mer motiverad på kvällen! Sitter just nu på GFRK o ska ha träning för tjejerna, ska bli kul såhär efter SMet och gå vidare med träningen för nu har jag ju sett 4/5 på tävling! :-)

GFRK ger alltid en väldans massa minnen eftersom de var här jag hängde när jag var liten (mindre).. Satt ju själv på lektionsponny o harva omkring på både gymkhanalektion o hoppspecial för en massa årsen! Så klart att de blir en nostalgikick och vara här! Gud vad mycket sjuka grejjer vi höll på med som barn, och jag fattar inte att man orkade?! Haha! Aja, roligt hade vi ju! Nästan så jag borde skriva ner några historier till er, eller ja egentligen inte haha! Sjukt pinsamt ;-)

Well well, skriver väl kring läggdags igen!

Puss på er! /C


Off to bed

Gossip girl väntar och jag ligger skönare än någonsin i min säng! Har varit och jobbat, först på Alleby sen på MyOne! Efter de stack jag till stan och gjorde nytt pass och tog spruta inför Thailand! Sprutan gör ju inte ont men vaccinationen känns! Hade värsta tyngden i armen haha!

Åkte i varje fall vidare till stallet för o rida min lilla sessa, blev markarbete eftersom Fillan och Zazou skulle använda bommar så passade jag på jag med! Gick bra hon var lite spänd och lite stressad men de gick bra emellanåt ändå! :-) Har varit en lång dag så jag orkar inte skriva mer än såhär! Imorn blir de MyOne & GFRK träning!

God natt!
/C


När blev de så?

Jag börjar med o ta tillbaka det jag skrev i söndags. Har nu pratat och fått information från personen som i de här fallet eller ja, personerna - som i det här fallet detta riktade sig mot. Tar tillbaka de jag skrev.

Men till ämnet, jag funderar på när ett SM brons slutade vara en bedrift? När de blev något att håna istället för något och vara nöjd över? Jag funderar på när de blev viktigare att ett särskilt lag inte vinner än o vinna själv? När fan blev de så in i helvete personligt? Att man inte kan unna någon annan att vinna? När? För i mina ögon, när de var så jämnt som de var i söndags så har ju alla 4 lag bevisat att dom är något o räkna med eller? Jag kan bli förbannad på mig själv att jag hade så höga krav på mig o Sebbe. Varför är de vinna eller försvinna? Vad hände med ära? Och kämpaglöd? När slutade de betyda något? De var fan inte bara Alleby som satte dom kraven på sig själva, andra människor sätter dom kraven på oss och på andra lag. Återigen är man tillbaka i att de som sitter på läktaren uppenbarligen är de som rider bäst?!

Jag orkar inte bry mig längre. Vinna är inte allt, förra året var turen på vår sida med ett halvt poäng i år var turen på Alingsås med ett poäng! Så är de? Ska vi inte istället vara glada att vi fått så många bra lag? Nu är de bra.

Grattis Alingsås!
/C


Brons.

Så blev de ett brons, Sebbe har gått långt över förväntan och de känns som en vinst i sig att vi gjort sådana framsteg på så kort tid! Han är en kung ju! :-)

Nog för att de kanske var på tiden att Alingsås fick vunnit men jag kan tycka att när man vinner så beter man sig, jag tycker dom red skitbra, verkligen! Men rent spel känns roligare! Så som man såg vissa (inte alla) bete sig idag så hade jag mycket hellre sett Hålta som segrare idag!

Men spännande final var de, definitivt!
Nu blir de restaurang!

Puss /C


Impossible

Jag saknar dig, tårarna bränner och jag har panik i bröstet.. Snälla kom tillbaka. Snälla. Jag saknar dig älskade häst.. Och utan dig är allting bara grått..


SM

Dags för lag SM i gymkhana, kan säga att nerverna är med mig idag.. Sebbe har gått som kungen senaste träningarna fram till igår, ingenting fungerade och han var bara jävligt stark.. Vill i nuläget inte änns vara med, de känns som jag kommer pajja allt! Aja får helt enkelt göra så gott jag kan!

Ni får nog uppdatering sen.. Går de dåligt så kommer jag nog behöva smälta de först, annars får ni nog uppdatering! :p hehe..

Puss /C


Försöker

De är fortfarande ganska grått, de kommer nog vara de ett par dagar.. Klumpen i halsen med tårar blir inte mindre och de bara spricker upp, gång på gång.. Jag vill fortfarande inte fatta.. Allt är så jävla orättvist.. Hon hade hela livet framför sig.. Försöker svälja tårarna, men dom envisas med o ligga o bränna i ögonen! Det är inte rättvist.. 5 år gammal, hon skulle ha minst 15-20 till!! De är nog de som känns värst.

Jag ska försöka hålla humöret uppe idag, jag ska försöka o inte gräva ner mig. Liksom tillåta mig själv bli ledsen men sedan torka tårarna och försöka le igen! Hon är helt fantastisk, jag säger är för jag vet att hon fortfarande finns någonstans, och de glädjer mig så himla mycket att hon fick vara hos mig så länge, att hon har någon som minns henne för alltid, någon som saknar henne. Både jag o Elin saknar henne så de gör ont liksom, ingen förtjänar o försvinna utan o bli sedd.

Jag skrev i torsdags, "imorn börjar jag om".. Ja de gick ju bra.. Men jag försöker, de ska ni veta.. Jag måste bara få lov o sörja Lillan först. Så måste de få vara. Vill ägna en tanke åt vår kära gamla trotjänare Tina också som försvann i torsdags! Vila i frid tanten, och se till o ta hand om Lillan åt mig! <3

Vi hörs! Kram /C


This world lost a star, while another world won one..

Idag är ingen rolig dag, idag är en dag i stor sorg o saknad. En typ av dag jag fruktar att behöva uppleva fler gånger. En dag jag kommer komma ihåg och må dåligt över alldeles för länge.
Satt på jobbet idag, skulle precis äta lunch när mamma ringer och pratar lite.. Efter en stund talar hon om Agria, försäkringar och om Mia som är ansvarig. Sedan fatta jag allt ihop, "dom har tagit bort Carolien eller hur?" Mamma svarar att hon brutit benet och att dom varit tvugna och avliva henne. Det bara brände till, ilska, sorg och smärta i hela kroppen och sen kom tårarna. De ända jag kunde säga var "Nej" "Fan också" Nej de här händer inte" "Nej fan nej fan nej fan" .. Gick inte på toaletten, tårarna tog inte slut.. Fick sitta på golvet en stund innan jag fattade att de var sant. Min fina Lillan, den blivande guldstjärnan var borta. Föralltid. Jag skulle aldrig få se henne igen. Aldrig få skratta åt hennes knasiga fasoner, aldrig beundra hennes styrka och aldrig mer få njuta av den fantastiska galoppen. De var bara slut.
 
Tårarna har runnit hela kvällen från o till, paniken i bröstkorgen vill inte försvinna. En scen spelas i huvudet på repeat, första gången jag gick ut till henne i hagen uppe i Hunnebo och hälsade på henne. Hästen utstrålade lycklighet, energi och de där lillla extra. Hon var de där.
 
Och jag kan tänka mig att egoistiska som många är så läser ni o tänker "de är ju inte änns din häst".. Tänk de och ta de med er. Jag skiter i de, hon var fortfarande speciell för mig. Hon var så mycket mer än bara en annan häst i mängden. Hon är värd mer än era omogna tankar och er omogna avundsjuka. Hon är värd o få leva gott i Trappalanda nu. Även om jag tycker de är helt sjukt orättvist att en sådan ung och frisk häst med en sån sjukt ljus framtid har försvunnit så måste jag ändå tvinga mig själv och tro att hon är i en bättre värd nu, en värd med gräs och gröna ängar så långt ögat kan nå.
 
Jag gråter så jag knappt ser vad jag skriver. Detta är inte sant. Detta händer inte.
 
En dag skulle de bli vi igen, en dag skulle du komma tillbaka till mig och vi skulle nå allt jag såg att du var kapabel till, allt jag såg att din styrka och godhet skulle klara av. Det skulle de. Det var så de var menat o vara. De här är inte rättvist, jag vill inte att de ska vara sant. Faaaan, de händer inte.. Vackra häst! Underbara fantastiska godhjärtade skönhet snälla kom tillbaka, de är inte så här de ska vara. Det är inte rättvist.
 
Vila i frid, min vackra prinsessa, min vackra lillan, Carolien.
 
Carolien
2007
KWPN
</3
Jag kommer aldrig och glömma dig, du gjorde skillnad.
Du var de där lilla extra.
Jag lovar.
All kärlek, /C
 

Myskväll

Ikväll väntar myskväll hos min Pappa med god mat och bara mys! Helt lugnt utan massa människor som tjatar eller hackar eller bråkar. De har varit för mycket, igår bröt de ut.. Jag grät så jag knappt kunde andas och de ända som rulla i huvet var "de här är för mycket".. Jag orkar inte längre. Även idag har jag gått omkring med gråten i halsen. Jag känner mig som den sämsta människan på hela jorden. Jag orkar bara inte ta mig upp igen..

Fick reda på att en helt underbar häst som jag saknar något otroligt och verkligen föll för blivit avlivad också, de bara sprack började gråta här på lunchen.. Jag vill inte mer nu! De räcker.. Faaan!!!! Vila i frid tjejen, jag älskar o saknar dig!!

Låt ALDRIG detta hända Ninja! :(

/C

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3563867/images/2012/pic_50942be4ddf2b33c91001bae.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3563867/images/2012/pic_50942be4ddf2b33c91001bae.jpg" class="image">


Godnatt bloggen

God natt.. Jag måste sova nu! Går o lägger mig med halsen full av tårar ikväll.. Bråk och oroheter som får mig att må illa, rödsprängd och svullen kring ögonen imorn står på schemat! Men vad gör de. Nu känner jag mig trygg, lugn och försöker o glömma allt jobbigt med lite gossip girl! Är i min fristad!

Ninja gick som en dröm idag, var som att plocka upp tyglarna efter o bara ha skrittat ett varv efter ridpasset igår.. Haha om ni fattar? Gick som en prinsessa på slutet igår och idag var hon lika fin hela passet! Min älskade fina, kanske blir dressyrhäst av henne med? ;-) hahaha.. Nej! De vill jag inte, vill ju såklart ha en välriden och lydig på marken! Men omskolning blir de INTE tal om!! ;-)

Sebbe var också duktig, duktigare än mig! Tusen ggr duktigare än mig! Puss på honom!

Och på er! Imorn är en ny dag då börjar jag om. Puss! /C


Det onda ögat

Alla har rätt till en åsikt. Alla får känna, vilja och tycka vad dom vill. Men bara några har rätt o uttrycka sig? Bara vissa? Dom som inte syns lika mycket? Eller? Jag är en person med starka åsikter, de ska gudarna veta. Enveten som bara fan. Och jag ger oftast blanka fan i vad folk tycker om mig eller mina åsikter. Passar de inte så läs någon annans inlägg? Prata med någon annan? Men ibland kan jag ta riktigt illa upp. Som när människor beter sig som att jag har mindre rätt till en åsikt än andra? Som när min åsikt är fel? Vem avgör de då? Vem avgör vem som har rätt eller fel? Ingen eller hur? Så sluta bry er om ni inte tycker samma. Tänk idiot, säg de inte. Man kan ta illa upp.

Alldeles för många går hem på kvällen och mår dåligt bara för att dom blivit kränkta eller annat. Allt för få bryr sig. Allt för få tänker inte på de och tror att de inte spelar någon roll. De spelar roll, de du säger, skriver tycker spelar roll! Så är de bara. Oavsett om personen i fråga blir sårad så de syns eller inte så spelar de roll. Alla ropar inte på hjälp.

Nu ska jag rida. Puss

/C


Blir galen

Time is not enough :(


RSS 2.0