Redo

Allt färdigt inför morgondagens tävling! Första laget anlände idag! Elin åker med imorgon! Resten av lagen kommer imorgon! Och just nu leker livet så jävla mycket! Ge mig ännu mer glädjerus tack! Jag är så nöjd! Och dessutom ska kvällen spenderas med ingen mindre än bästa vän!

Dessutom är det SOL!!!!

Laget som kom idag heter Monmouthshire, helt jäkla awesome lag som vann förra året, KUL! Eh.. Haha, visst är det roligt med bra lag, men är ju skönt om man har en chans också.. Aja!! De blir nog jättebra.. :)

Puss
/C


Yippie

Lycka!! Fick precis ett mejl som gjorde mig barnsligt glad!! :D


getting closer

Snart är det dags, årets höjdpunkt GHS. Längtar? Japp.
Idag är det fredag, sen är det lördag o söndag är det tävling och när jag kommer hem från Varberg så är lagen på plats, snacka om att det är nära nu! Imorgon kommer dessutom dom första ponnyerna för sin vistelse på Alleby, vad hände med att det var typ 200 dagar kvar o gott om tid och träna? :O Haha aja, jag är nöjd med min lilla kuse, han gör det han ska o lite till, världens bästa Sebbe! Hoppas han behåller lugnet inne på Scandinavium bara, hej ho nu börjar nerverna komma in i bilden!
 
Var iallafall upp o red Quillis innan jobbet idag, superseriöst dressyrpass indeed! För o vara mig då.. Jag sitter ju inte direkt o trimmar, men försöker iallafall! Q är trots att hon är stark väldigt rolig och rida dressyr på, just för att hon är så otroligt välriden på marken så man kan mest bara tänka på sig själv. Gör man själv rätt så gör hon exakt det hon ska, duktiga sessan! <3
 

Får bli mockning efter jobbet, och sen lutar det åt bedtime. Är helt slut!
Och med tanke på vad för vecka som väntar kan det vara bra och chilla lite på de.
Puss C
 
 

Freeeeeedaaaaaag

Fredag o sol, trying to enjoy the little things in life!


Vad händer med Peppe?

Vad som hänt med Peppe är det många som frågar. Vill ni veta kan ni ta det med mig personligen eller så får ni vänta ett tag, jag kommer gå ut med det i bloggen men inte ännu.
Vad jag däremot kan säga är att hans spatt är tillbaka..
 
Kram C
 


Last hurra

Sista träningen innan Scandinavium, bring it on!!


Nytt i garderoben

Ny sadel till Q! <3
Prestige Versaille, brun!


@Bulycke

Sitter på Bulycke o väntar på att Emma träningen ska dra igång, idag är jag själv inte med utan det är Sandra som får dra det tunga stråt till stacken o träna på Ninja idag! Eftersom dom ska tävla på söndag så tänkte jag att de kan vara bra för både Ninja o Sandra och få en vettig träning i kroppen innan eftersom de blev lite tokigt sist, alltid bra med tips! Helst från en sån grym tränare som Emma Emanuelsson! :)

Självklart hade de vart kul o träna själv men nu blev det bättre såhär! :) Verkligen så nöjd o ha 2 så bra tränare o tillgå som Emma o Björne, Emmas sätt passar väldigt bra på Ninja och Björnes sätt funkar väldigt bra på båda hästarna haha! :)

/C

https://cdn3.cdnme.se/3563867/7-3/pic_51707675e087c30d1a50d88f.jpg" class="image">


Watch and be amazed

Mounted Games <3
 
 
Många undrar, varför gymkhana?
Detta är varför.
"We're all as one big family"

Jag älskar detta!!
/C
 

<3

You'll be everything you want so let yourself get up there.
 
 

The world spins madly on

Vart på Ale idag och fått tunga besked om Peppe, jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen härifrån.. De känns tungt och förvirrande.. Försöker tänka på allt annat som får mig glad o lycklig men det är svårt liksom.. Aja, det blir bra säger dom så får väl lita på det. Efter regn kommer solsken ey?
 

Ska jobba strax iallafall, precis mockat hos båda hästarna som får vilodag idag pga jobb till klockan 21.15 ikväll..
 
Vad har livet annars o bjuda på i dagsläget då? Jo jag var inne på en hemsida igår och sökte lite jobb, utomlands och i Sverige, inget i Göteborg. Är inte intresserad av o stanna kvar här, vill bort, ut, o göra någonting annat! Se livet ur ett annat perspektiv ett tag. Kommer jag o sakna hemma? Ja såklart.. Men jag måste verkligen börja ta tag i mitt liv nu, inte bara gå här o vänta på att det ska börja.. Life is now.
 
Vi hörs senare!
Puss /C

Wanna go back in time

Jag saknar känslan, tidpunkten och lyckan!


Laddar upp

 

fuck 2013

2013 skulle bli ett bra år, inte en sån här jävla skitgrej..
Jag orkar inte, så fort man känner att man står på fötterna igen så är det fan något som sparkar undan benen på dig igen så du lägger dig platt fall på backen utan o komma upp.. Helvete.. Mina P'n bara försvinner och jag vet inte hur jag tar mig vidare utan dom? Är det verkligen meningen att det ska vara såhär svårt?
 
Jag önskar jag var 15 år igen o slapp den här skiten.

Kärlek, sorg o hat är allt som finns när du blir vuxen.
Svartsjuka.
 

/C

Kom igen..

Du klarar det älsklingen!


Söndag, just sayin'

Fy fasen vilken söndag alltså, jag är helt slut! Sov alldeles för lite inatt, nattbio och sen samtal från en internationell vän mitt i natten gjorde att jag somnade någon gång runt 4 imorse, kul? Eh nää.. Men yolo liksom.. Är helt slut nu dock, har ju faktiskt varit lagledare idag! Till världens grymmaste tjejer visserligen så det var ju kul och rätt så lättsamt, men jag är ändå helt slut nu! Ponnytävlingar suger musten ur en! Haha..
 
Tjejerna kom iallafall 3a med laget och fick massa fina individuella placeringar, Ebba och Polo vann! Så galet fina tillsammans, jag blir helt lycklig av och se dom! Tänk vad han kan min lille skrutt ändå! Still going strong. Grattis till alla mina duktiga allebytjejer som har kämpat häcken av sig idag! Alla med strålande insatser, blir ju helt galet stolt!! :)
 
Nu är jag för trött för o skriva.. Skriver nog sen igen!
Appen fortfarande nere... :(
Puss /C
 

Ut ifall att

Inte säkert att appen funkar idag heller så tänkte bara förvarna om att jag är på tävling och att ni ska få update ikväll!
 
Tills vidare får ni nöja er med en bildbomb från lite blandade gymkhanabilder! :)
Enjoy!
 
/C
 

Q <3

Bästa hästen med världen bästa Ebbis! <3
Bästa igen, <3
 
 

Vad vill den?

Vad vill appen? Den bara kastar ut mig! Jag blir jätteledsen.. Har inte kunnat blogga på hela dagen fast jag egentligen både velat och haft tid.. :(
Hoppas verkligen den e uppdaterad tills imorgon så jag kan få uppdatera er från tävlingen!
Imorn bär det av till Trollhättan för Aprilhoppet på Ninja, Q får stanna hemma denna helgen och vila sig! För o sedan tävla nästa helg och efter de är de uppehåll i 3 veckor! Holy crap... Vet inte hur jag ska klara det haha!
 
Aja, det är ju horse show ena veckan o andra är jag lagledare för Bohuscupen så de är väl okej ändå, men jag tycker ändå det är tråkigt! Kommer känna mig galet ringrostig haha! Sen drar det ju iallafall igång igen med både hoppning o gymkhana varenda helg, tur man inte har något bättre för sig haha! Ser fram emot Norge o Danmark iallafall, och sedan EM woohooo!! :)
 
Men snart är det Horse show och eurohorse, awesome! Love life!! :)
Puss /C
 

Bäddar in

Elin ville väldigt gärna att jag skulle lägga upp youtubefilmen från igår som ett inbäddat inlägg så hon kan kolla på telefonen, så here goes!
 
 
 
Saaaaknaaaaaar!!!!!!
/C

Bäst

Jag har världens bästa ponny shalalala :)!! Han går så himla bra nu, bara jag som klantar mig! Så även om jag är ASnervös inför Horse show så är jag laddad på o se hur han sköter sig! :)

Har förresten börjat följa en ny blogg! http://systrarnajacobson.blogg.se
Check it out!

Hörs imorn!
Love till er o Sebbson! <3
/C


NÖJD!

Haha kollade på de senaste 2 avsnitten från Ponnyakuten igår, och jag blev så nööööjd! Hade slutat kolla och tycker verkligen att årets säsong har vart skit! Men på de senaste 2 var ju för katten Daniel Zetterman med igen, weho! På tiden att dom fixade till den här säsongen lite och slängde in en bra tränare och kändisryttare! ;)
 
Det var allt haha, tack!
/C
 

My way

I'm sorry for the things I've done
For the mess I've made
That I let you down
That you feel this way
But I won't change who I am
 
And who are you to judge?
Who are you to say
That I never try
That I have to change?
'Cause this is all that I am

This is my way

I'm six feet from the edge and I'm breaking
Sick of all the shit that I'm taking
It's time to do what feels right
And do it my way

Closer to the edge and I'm sinking
Deeper on the ground that I'm thinking
I'm gonna stand up and fight.
 

<3
 

Fortitude

Har nördat facebook i typ en timme och bara kollat gamla bilder, de är med både sorg o lycka i kroppen man kollar på sånt! Blir helt nostalgisk! Annars har jag vart uppe på stallet o jobbat, ska strax upp igen o göra färdigt resten, sedan rida mina 2 guldklimpar och efter det blir det träning på bästa Sebbson! Jag är lycklig!
 
All energi och all kraft läggs på hästar o stallet, jag vet inte om jag kan säga att de inte är ett sätt o gömma sig från alla problem o all skit, men oavsett om de är så spelar de väl inte roll eller? Så länge man håller sig nöjd o sysselsatt.. Jag känner dock att jag är påväg in i gamla mönster och det är inte bra, måste fortsätta vara nöjd o glad så att jag inte rasar igen, tackar gudarna för Ninja o Quilla!
 
Jag orkar inte gå ner på botten igen, de är så in i bänken svårt o ta sig därifrån! Men gör mitt bästa, och hoppas på det bästa! :)
 
10 dagar tills lagen kommer till GHS nu.. Crazy! Ska bli så roligt, gymkhanavecka indeed!
Love it! Puss /C
 

Epifani

Vet helt plötsligt exakt vad jag vill!


When life has meaning


kärlek

Q, U o S <3

Hektiskt

Tisdag, Jobb, träning, bio. Yolo!
Vet inte hur jag ska hinna med o andas idag, men det ordnar sig nog! Först jobb till 16,00. Sedan raka spåret ut till stallet o lasta Q för o åka till Björne för träning, ska lasta 16,30! Haha heja! Tränar 17,30-19,00 och sedan hem duscha o göra mig i ordning för bio! Holy crap, tur det finns bilar o gaspedaler haha! ;)
 
Så ska jag göra mitt bästa för o hinna in o blogga där emellan också, ajjemen det går bra nu! Men yolo som sagt! Måste verkligen vara det bästa uttrycket ever! Jag älskar yolo!! :) Haha, bara o köra på liksom! Livet leker iallafall och jag är lyckligare än på länge! Alla har svackor och visst är jag nere o gräver i sanden ett par stunder i veckan, men de är verkligen så mycket bättre nu!
 
Och lördagen bär jag fortfarande med mig o använder som ett lyckorus! Yippie!! :) hihi..
Puss på er! /C
 

Jobb Jobb Jobb

Kom o shoppa nu hörrni!! :)

Min bebbe

Min lilla prinskorv var med i ponnydressyren igår o så vann dom med laget! Grattis tjejer o ponnysar! Så duktiga! Mest Sebbson som gjorde debut o inte fatta någonting hihi! <3


Måndag vecka 15

Så var det måndag igen! Sorry för den dåliga uppdateringen igår! Jag var med bohuscupen på storhäst ute och det var svinkallt o fanns ingenstans o värma sig så jag orkade inte ta upp telefonen för o bli kall om händerna! Riktigt dåligt ställe o ha en tävling på!!!! "Cafeterian" bestod av ett på på en av läktarna med lite tilltugg o kaffe typ.. Toaletten var en bajamaja (1?!) Och sekreteriatet ett litet bord inknött i en sadelkammare?! Dessutom var 90% av funktionärerna otrevliga eller helt tappade.. Härligt! Nä fyfan, riktigt kasst..

Annars gjorde alla tjejerna bra resultat ifrån sig! I lagklassen slutade de med att Malin & Jossan fick med sig varsin rosett! Jossan 2a o Malin 3a! Stort grattis! Superfina rundor!

Och Bulycke, dom vann!!!! :D Och sen vann även Hanna individuellt! Sååå duktiga! :) Stort Grattis!! :D

Nu ska jag försöka jobba lite med min ilskna huvudvärk.. Puss! /C

https://cdn2.cdnme.se/3563867/7-3/pic_5162aef89606ee25e5928581.jpg" class="image">


Happy!!

Jag har världens bästa hästisar! Andra rundan idag var en 120, och jag o Quilla gick felfritt! Yippie! Hihi :) 13 tiondelar utanför placering! Lite irriterande men är supernöjd ändå! Känner mig så lycklig lottad o få ha en sån fin häst!

Ninja är också bäst vilket hon kommer få bevisa imorgon på Bohuscupen med Sandra! Jag kommer vara asnervös haha!

Dessutom gick Sebbe som en kung på träningen idag, lycklig tjej! Asbra dag! :)

Q <3
/C


Gödigt

På tävling, för vem behöver variation i livet liksom? Haha.. Äh! Vi älskar hästlivet! Idag har jag min älskade Josefin med mig, bästa vän som ställer upp o åker med även om hon har 2 hästar som väntar på henne hemma! Annars hade jag vart helt ensam idag så är verkligen tacksam! ;)

Hoppade ganska nyss första klassen, med 2 nedslag. Q är på sitt vårkänsliga humör idag med på tok för mycket energi och är dessutom galet stark så jag kände mig mest som en liten vante som hängde där i tyglarna o flög efter haha! Men hon var duktig ändå! Min fina!

Förresten är det perfekt tävlingsväder idag, sol o inte änns kallt! Framhoppningen är utomhus och ändå var det inte kallt! Underbart!

Puss /C


P <3

Tänk att det är snart ett årsen du inte fick vara min längre, du har fått världens bästa nya ägare och jag kunde inte önska dig ett bättre hem men ibland saknar jag dig även om du är så nära! Min fina prins! Patriks! <3
 

 
 
/C

Zzzz

Känns som jag alltid gnäller över hur trött jag är, and here we go again! Fortfarande trött som ett as alltså! Längtar till min säng, tror jag fått ha för mycket i huvudet det senaste och sedan på det fått på tok för lite sömn, så de är väl bara o försöka jobba på o komma i säng tidigare! För sovmorgon finns nämligen inte i min värld haha! Helgen består nämligen endast utav tävlingar hit o dit o tidiga mornar! ;)
 
Imorgon blir det regionalt i Kungälv, och på söndag blir det strömstad för bohuscupen omg 1 på häst, men då ska jag njuta av o stå på marken o vara hästskötare! Inget man är bortskämd med direkt! Glad för de givetvis haha, älskar ju o tävla själv men det gäller o ta vara på de tillfällen när man bara får götta sig o titta på! Även om jag kommer vara jättenervös för Ninja o Sandra, är helt säker på att de kommer gå jättebra men kommer vara nervös ändå haha! Hoppas Ninja sköter sig! Världens bästa prinsessa! 
 
Jobb igen nu!
/C
 

Havre pappas

Haha! Havrepappa som skriver i Ridsport har skrivit en bok, har kopierat kapitel ett, han är rätt rolig ändå!
 
"Kapitel 1. Att träffa en hästtjej

Den som vill träffa en hästtjej och som tror att det bara är att åka ut till ett random stall i Sverige och presentera sig för att få napp är helt fel ute. Inte heller så kommer det förmodligen att funka så speciellt bra att anmäla sig till en ridskola för att ragga utan att vara ett dugg intresserad av hästar och ridning. Ridskola handlar, i det här fallet, om ridning på hästar.

Nog för att det råder en brist på killar i hästvärlden, och visst kommer du få en eller annan pluspoäng som kille för du ens funderar på att bli en del av hästvärlden, men regel nummer ett för en hästtjej är att hästen alltid, alltid kommer att komma första hand. Från denna regel finns inga undantag.

Om jag skall ge ett exempel så skulle det (i princip) kunna stå femton halvnakna brandmän i stallgången utan att hon skulle sluta upp med att rykta hästen. Möjligen skulle hon fråga om det brann någonstans, men när hon fick veta att det inte gjorde det så hade hon lugnt fortsatt med att rykta. Först när hästen var färdigompysslad så skulle hon ägna brandmännen någon annan uppmärksamhet. Förmodligen skulle hon då skälla ut brandmännen eftersom de förde oväsen i stallet, och i ett stall skall det vara lugnt.

Jag vågar påstå att hästtjejer rent generellt är mer praktiskt än romantiskt lagda. Det innebär att om du har spanat in en hästtjej som du är intresserad av och är beredd att lägga ner lite jobb (och då menar jag fysiskt jobb) för att få lära känna henne så åk ut till stallet där hon håller till och fråga: - Vad kan jag hjälpa till med? Det skulle faktiskt kunna hända att du blir tilltalad av hästtjejen du är intresserad av efter att ha flyttat en gödselstack, eller två, för hand.

De flesta hästtjejer har två stora brister i livet. Dessa saker är tid och pengar. Detta helt enkelt för att deras intresse för hästarna tar nästan all vaken tid i anspråk, och för att de där djuren dessutom kostar ofantliga mängder pengar att äga och sköta om. Detta innebär också att det blir lite svårt att träffa en hästtjej på ”vanligt sätt”.

Att gå på krogen är både dyrt och tar tid från hästarna så detta sker ganska sällan för hästtjejer. Å andra sidan så verkar de gå ”all in” när de väl tar sig tid och råd att besöka en bar eller nattklubb. Få människor kan festa som hästfolket gör. Vart för det här resonemanget oss? Jo, om du har turen att träffa på en hästtjej på krogen vid ett av de sällsynta besöken så kan du skratta dig lycklig.

Alla hästtjejer har en dator med internet för att kunna anmäla sig till olika hästtävlingar, hålla koll på de senaste hästnyheterna och spana in hästannonser. Förmodligen har de även Facebook där de postar bilder på sina hästar och kommenterar andras hästar. Du hittar få, eller inga, hästtjejer på någon av nätets alla dejtingsajter eftersom detta är en tidskrävande sysselsättning (se ovan)."

Så om man skall försöka sammanfatta ovanstående resonemang till någon slags slutsats så måste denna bli: Det är förbannat svårt att träffa en hästtjej och för att lyckas med den bedriften så kommer det att kosta blod, svett och tårar eftersom det bästa knepet förmodligen är att arbeta sig in till hennes hjärta.


T-O-R-S-D-A-G

Torsdag då, whoppa! Haha.. eh! Är så in i bänken förkyld att jag blir tokig, det kliar i näsan, i halsen och lite till, blir tokig!!!! Fick jag för att jag var så nöjd o ha klarat mig från förkylningar hela vintern.. Hmm! Aja, ska väl vara glad att det bara är en förkylning istället för o klaga!
 
Igår hade jag iaf lite feber från o till men lyckades ändå skrapa ihop energi till o rida bägge hästarna och ha totalt 3 träning, heja! Först o främst hoppträning för 4 ponnyryttare på Björlandagård, sedan 2 gymkhanaträningar en på alleby och en på GFRK. Tur man inte har något liv, eller? 36 timmar på ett dygn borde övervägas helt klart! Så kanske man hann sova lite också, haha!
 
Idag blir det några timmars jobb sedan vidare till stallet för o rida hästarna en sväng var, är sugen på o rida ut idag igen men behöver verkligen rida dressyr på bägge, har dock ingen lust!! Aja.. Det ordnar sig nog! Jag kanske kan skritta ut o sen rida dressyr eller något! ;) Går ju o kombinera! Ninja hade verkligen behövt o hoppa lite också innan söndag för o inte var helt galen haha! Men jag vet inte om Sandra vill göra det eller hur läget ser ut, jag får prata med henne o stämma av läget! :)
 
Later! Puss
/C
 

Sjuk....

Sjuk.. Sämst :(
Skriver imorn när jag har mer energi!

/C


TRäning

Har precis haft träning på Sebbson, gick som en kung! Min lille skit har inte gått gymkhana på hur länge som helst men var endå så himla duktig! Lyssnar och gör det han ska, mer kan man inte begära! Kungligt bra ponny! Min lille skit! Kommer inte bli svårsåld iallafall! :)
 
För övrigt så börjar det närma sig Scandinavium, är mindre än 3 veckor kvar tills lagen kommer, inte okej!! Haha, tiden går så jäkla fort!! Sebbson ska iallafall få vara med är det bestämt nu, skitnervöst! Men samtidigt helt klart värt o testa honom! :)
 
Anyways, bedtime!
Puss /C
 

True love remains the same

When life is though and things change, true love remains the same!
 

Happy

Lyckligare än på länge, trots förkylning!! Inte illa pinkat! Tänk att jag har så fina vänner, så fina hästar o en sån fin familj runt omkring mig! Tänk vad lyckligt lottad man kan vara utan o änns inse det, sjukt! Har insett nu iallafall, och livet är glassigt! ;)
 
Vet att jag alltid skriver hur bra Elin är, men jag tänker ändå inte sluta!
Elin, utan dig hade jag inte klarat av allt kring hästarna du är fantastisk och tack för att du alltid hjälper mig, gör ditt bästa o ställer upp till 100%! Du o Sandra är guld värda minst!!
 
/C
 
Elin's bild på mig o Q från i fredags!
http://olssonelin.blogg.se

God morgon världen

God morgon kära läsare!
Vaknade igår o kände att jag var påväg o bli sjuk, heja claeson.. Idag vaknade jag med världens monster förkylning! Härligt.. Men de är bara o slita sig själv upp ur sängen och gå till jobbet ändå, så nu står jag här o nyser o snorar! Mysigt ändå va? ;)
 
De blir så konstigt när man vart ledig och haft "söndag" på en måndag så jag har inte riktigt fått in i skallen att det är tisdag ännu, men det gör väl inget! Då går ju veckan snabbare också så kommer helgen! :) Helgen som består av tävling på lördag och tävling på söndag (som hästskötare)! på söndag ska Ninja tävla bohuscupen! Och då vill jag ju givetvis följa med och titta och heja på!
 
Annars händer det nog inget märkvärdigt denna veckan tror jag! Ska försöka kurera mig och bli frisk till helgens bravader blir lagom, använda veckordagarna till o bli frisk till varje helgs galenskaper! Inte så att helgerna består av o ta de lugnt direkt! ;)
 
Puss /C
 
Fan vad jag saknar dig..

/C

<3

Förhandsvisning av bilder från igår!


Söndag eller?

Go kväll goingar!
Hemma efter en kalasfin dag! Sviiintrött men så värt det!! Tävlade först, lastade 8! Eftersom tävlingen började då.. :/ Segt som fan men vad gör man inte liksom! Så var på Billdal runt 08.40, åkte därifrån 16.30!! Snacka om lång dag.. 2 ner i båda klasserna då hon blir lite lång o stark men annars är jag nöjd! Vi behöver helt klart rida ihop oss mer, men det kommer nog! :)

Sen var vi o fira T't igen! Laserdome, tjurridning och Sumobrottning, haha!! Sjukt kul alltså, synd bara att jag var typ sämst! ;)

Annars har jag lyckats dra på mig en jävla förkylning.. Kul! ;)

/C


Sveland cup!


RSS 2.0