<3


Hard work

Tillbaka till verkligheten och dressyrarbetet igen.. Pugh! Både jag och Q är helt slut efter dagens pass.. Men det är mödan värt, hon har nämligen gått och blivit lite småfet när jag vart borta så nu ska vi trimma stenhårt hela hösten o vintern, gött!

Annars var hon ju kalas duktig idag! Lite slö o mindre dressyrmotiverad som vanligt men ändå, haha. Bäst!

/C


Vinst

Vet inte varför detta inlägget inte ligger på bloggen, när jag faktiskt skrev det igår! Men men.. Vi tog iallafall o vann igår, kändes gött! Sebbe gick kalasbra, så nöjd med min lilla skit! Kan inte förstå att jag änns för en sekund ville sälja honom, han har verkligen utvecklats något fantastiskt sen förra året, stolt matte. :)

Idag står iallafall jobb på schemat, skoj! Och sen ska jag rida bägge hästisarna, kan bli kul. Är typ hur längesen som helst sen jag red Ninnis, saknar henne hur mycket som helst!!

Okej, blir nog ett lunchinlägg lite senare!
Puss /C


Hemma

Äntligen hemma och landat lite, vi var hemma sent i torsdags och igår var stressdag Allan alltså! Jesus.... Idag var vi o hoppa på Borås jag o Quilli, gick på tok för fort o jag red slarvigt, men vi hade roligt och jag har saknat det såååååå mycket! Får skärpa mig nästa helg! Då hoppar vi iallafall 2 klasser! :)

Ska ut o rida gymkhana på sEbbe om en stund, för imorgon vankas mera tävling! Lovar o börja blogga bättre nu när jag är hemma!

Puss /C


Fast i England

Vi kommer inte härifrån!!!! Haha.. Sitter fast i England i hopp om att få alla papper klara för hemresan eftersom det kört ihop sig helt o hållet! Men förhoppnings kommer vi iväg ikväll! Så borde vi vara hemma sent imorgon!

Tur vi har så snälla vänner här i England och en väldigt bra tjej hemma som valt en sån bra engelsk pojkvän! För då hade vi ju någonstans o bo, woho! :)

Ah well, hoppas att det löser sig!
Puss /C


Bäst i hela världen vad jag saknar dig


Dagen före dagen

Imorn åker vi härifrån (Nord Irland), sedan kommer vi hem på kvällen, lastar om ponnyerna och kör till Dover, 5 timmars körning. Lovely! Stannar i Dover över natten, kör till färjan och tar färjan över till Calais, Frankrike! Sedan är det bara o rulla vidare till Tyskland via Holland! Stanna i Kiel över natten och sedan köra vidare till Danmark sen Sverige! Woop woop, snart hemma!!!!

/C


På plats

Nord Irland!
På plats för tävling med ponnys!


Inte långt kvar nu

Inte alls långt kvar tills jag kommer hem nu, ganska exakt 1 vecka imorgon, lovely! Vi kommer hem från Irland på måndag kväll så blir o åka härifrån tidigt tisdagmorgon och förhoppningsvis är vi tillbaka torsdag förmiddag! Bra va? Imorgonbitti kl 04.30 (yippie....) lastar vi ponnyerna och åker till Irland, tja.. Nord Irland för o vara exakt, för Nord Irländska och Irländska mästerskapen, vi har en irländsk ryttare i vårt lag så det får räknas haha!
 

Ska försöka blogga och göra lite tidsinställda till helgen, kan bli svårt men ska försöka iallafall.
Idag har vi vart inne i stan igen för o visa Emilla lite av England haha, sedan har vi tvättat ponnyer och packat lastbil! Dags o sova, upp om ca 4 timmar.. yey! Puss
 
/C
 

Miss you


Känslan av att inte räcka till

Av någon anledning har mitt självförtroende gått i botten sen jag bröt ankeln, efter jag började rida igen känner jag mig helt värdelös.. Den där skrämmande känslan när man tror folk sitter på läktarn och säger "vad fasen håller hon på med hon kan ju inte rida". Jag tror givetvis inte att det hjälper och skriva det här, men jag tror att det hjälper o erkänna det för sig själv. Den vidriga känslan av att inte räcka till. Jag hoppas jag snabbt o lätt kan bygga upp självkänslan o självförtroendet till den plats där det en gång var. Jag är så van vid att ha förtroende för mig själv att jag känner mig helt vilsen, stressad och ledsen. Jobbig känsla, men det går o komma tillbaka det vet jag, det måste gå.
 
Självförtroende gör dig till en bättre ryttare, rider du utan självförtroende går det inte.
Man måste vilja, och man måste tro.
 

/C
 
En Polo kopia! :D

World Pairs

Hemma efter en lång helg i Newark, vädret har varit riktigt skit men som vanligt är det alltid lika roligt och komma iväg på tävling! Tyvärr skötte sig Sebbe under förväntan, första dagen var han asjobbig och bara drog förbi allting, kontroll 0. Söndagen var mycket bättre, han är ju en stark liten ponny så kan ju inte förvänta mig för mycket men söndagen var jag nöjd med honom iallafall! Vi missade ju semi finalen med ganska mycket men men..
 
Har inte mycket mer o skriva om helgen egentligen, Jack o hans par kom till A finalen men krascha ganska hårt i finalen o slutade sist i finalen, Jacks lillebror Ru o hans par kom 4a i A finalen så dom gjorde ett riktigt bra jobb!
2 engelska par som vann både u17 och Öppna, ett walesiskt par som vann minis!
 
Och som vanligt var det massa drama o annat lustigt som pågick! Haha..
/C
 

Vila i frid

Fantastiska vackra ponny, sov så gott! <3


Utveckling

Våren 2012
 
Sommar 2013
 
 

Duktig ponny!!

Trots ösregn så var ponnyn världens bästa idag!! Stolt tjej! Bådar gott inför helgens tävlingar, så jag håller verkligen tummarna! Testade och rida honom på standing martingal idag också eftersom han inte direkt uppfört sig det senaste, och jag vet inte om det var det som gjorde honom så duktig eller om det var det faktum att vi har tränat ordentligt och fått honom och lyssna men jag tänker behålla standingen i helgen för säkerhetsskull! :)
 
Nu behöver jag en varm dusch och mjukisbyxor och hoody, te o rulltårta väntar, myyyys!!!! <3
/C
 

Duktig ponny!!

Trots ösregn så var ponnyn världens bästa idag!! Stolt tjej! Bådar gott inför helgens tävlingar, så jag håller verkligen tummarna! Testade och rida honom på standing martingal idag också eftersom han inte direkt uppfört sig det senaste, och jag vet inte om det var det som gjorde honom så duktig eller om det var det faktum att vi har tränat ordentligt och fått honom och lyssna men jag tänker behålla standingen i helgen för säkerhetsskull! :)
 
Nu behöver jag en varm dusch och mjukisbyxor och hoody, te o rulltårta väntar, myyyys!!!! <3
/C
 

Svenskt sällskap

Hejsan hoppsan!
Skönt o prata svenska igen, Emilla är på plats och det är väldigt skönt! Även om jag har startat konversationer med henne på engelska ett par gånger haha.. wttf? Vi var inne i stan igår och gjorde lite nödvändig shopping, så som hårsnoddar, underkläder och lite annat smått o gott! När vi kom tillbaka tog jag o Emilla hästarna på en liten ridtur, tog med henne upp på kullen med den fantastiska utsikten, och man kan väl säga att hon tappade hakan lika mycket som jag, haha!
 
Imorse var vi ute o red igen och i eftermiddag blir det gymkhana igen, Jack, Rory, Jag, Scarlett o Emilla har fått äran o träna på Jake! ;)
 
Hörs sen! Puss /C
 
 

Tiptoe

Tisdag idag, tusan vad dagarna går sakta när man längtar till helgen.. Känns som det borde vara minst onsdag iallafall! Nåja har en del o göra idag så det kommer nog få denna dagen och gå, tisdagar är normalt sett en rätt seg dag inte sant? Fast klart har ju mina Björne träningar varannan tisdag normalt sett och det är ju alltid en höjdpunkt, men här borta finns det inga hoppträningar för Björne.. Aja, snart hemma och redo o börja hoppa igen! Har faktiskt anmält mig till en tävling samma helg som jag kommer hem haha, Q lär vara taggad!
 
Ska iallafall in till stan idag för o handla lite nödvändigheter, lämna in lite bilder på print och plocka upp Emillis från tågstationen! Har nämligen sålt mina första bilder här i England, fotar ju mest för att de är roligt och för att folk uppskattar bilderna, men en av ryttarna från intercounties ville köpa sina bilder så det kan hon ju självklart få om hon vill haha! :)
 
Jobbar faktiskt på en hemsida för bilderna för tillfället, men eftersom jag är totalt ohändig när det kommer till sådant så kommer det och ta lite tid! Nåja, dags och fixa bilderna!
Puss /C
 
Bild på Katie & Vee som vill köpa bilderna.
 

Hemgång för tidigt

Okej.... Planerad hemgång var den 29/9, ändrade planer.... Jag kommer hem redan efter nästa helg, alltså 22, eller ja.. Det är då jag åker hem. Skulle ridit en tävling 28-29, detta blev inte av så har ingen anledning och stanna en vecka extra och åker därför hem en vecka för tidigt. På ett sett känns det skönt, o få komma hem till mina älsklingar med samtidigt hade jag ju sett fram emot detta, nåja! Inget ont som inte för något gott med sig antar jag!
 
Kom nyss tillbaka från träning på Sebastiaan, gick bättre än sist men fortfarande inte helt ok. Han jobbar sig lite och bestämmer sig för att göra saker på sitt sätt alldeles för ofta, snacka om att en bruten ankel förstör en hel del.. Ah well, de kommer nog tillbaka snart, mycket har nog o göra med att jag fortfarande är ganska svag också!
 
Imorgon kommer Emilla hit, excited!! Prata svenska igen, skönt!
Puss /C
 

Morgonstund har guld i mun

Hej hopp i galopp, haha tönt.
Upp imorse och rida ponny, långritt, hur mysigt som helst! Det finns verkligen hur mycket ridvägar här som helst, helt galet! Jag har varit på olika nästan varje dag än så länge och har fortfarande inte änns sett hälften, galet? Jag tror nog det va! Tänk om vi hade de så här underbart hemma och rida ut!! Ah well, får väl vara glad att jag får uppleva det överhuvudtaget, för det är faktiskt helt underbart!
 
Strax dags för lunch och ikväll blir det träning nere på sandbanan, gött kött! Sebbe behöver gå massor innan det är dags för helgens VM, sweet! Han har hittills inte skött sig som han borde så det är helt enkelt bara o träna o träna o träna o träna, tillslut kanske han fattar och lugnar ner sig.. Klandrar honom dock inte, han är ung och väldigt ny på gymkhana banorna ännu så han blir ju som ett barn på julafton varje gång och det är ju definitivt bättre än motsatsen!
 
Okej, hörs sen! Ha en trevlig måndag allihopa! ;)
Puss /C
Nästan samma utsikt som vi har hemma....
Bild från uteritt igår!
 

Söndagste

Hemma i huset efter o ridit ut på min lillsebb och ridit dressyr på monsterponnyn Indi, puh! Sebbe tyckte det var gaaaaalet roligt och ut o racea i skogen med Buffy idag även om han hamna lite på efterkälken, hon är ju faktiskt dubbel så stor och då är det inte lätt för dom små benen o hänga på, men han gjorde ett bra jobb och snacka om att han var trött när vi kom tillbaka haha! :)
Längesen man gjorde de där, ut o racea som tokar i skogen, det tillhör liksom ponnytiden! Det är den delen jag saknar mest tror jag, all galenskap! Kan inte änns räkna antalet gånger jag varit påväg och kissa på mig när jag och Olle ridit ut tillsammans, good times!
 
Sketponnnyn som jag kallar henne var ruggigt jobbig i början, bara strutta omkring helt överexalterad.. Lyckligtvis gick det över efter ca 100 halter och hon skötte sig riktigt fint på slutet, duktig sketponny! Hon är ju trots allt bara 5 år, så då är det väl okej att vara lite jobbig antar jag! Dessutom är hon ett fuxsto!!!! ;)
 
Nu väntar te och grey's anatomy, söndagskvällar är bra underbara ibland ändå! :)
Puss /C
 
 

Silverlining

Yippie....... Slutet på sommaren/början på hösten förskylning, som vanligt.. Underbart, inte sant?
Vaknade igår o mådde skit, febrig, tjock i halsen, huvudvärk etc. etc. Idag känns det som om febern är borta, men nästäppan har kommit ikapp mig och halsontet, huvudvärken är kvar o jag känner mig allmänt äcklig bara.. Love it.
 
Men men, efter regn kommer solsken säger dom ju, och så här långt i livet har de faktiskt stämt ganska bra. Har haft otroligt mycket motgångar i år, mycket och mycket kämpa mig igenom men jämfört med förra året så har jag inte velat lägga mig ner o ge upp utan motsatsen, ställt mig upp och kämpat för allt annat istället.
Året började bra, Thailand, Trysil och sen var det hoppning för hela slanten efter det, men givetvis blev Ninja halt.. men jag har så fantastiska vänner att jag fick låna Roddan, silverlining! Sedan gjorde jag och Patrik slut efter ett 4 årigt förhållande, men i samma veva köpte vi världens bästa Q, silverlining. Scandinavium var precis runt hörnet och helt plötsligt kändes livet fantastiskt igen. Men d¨å försvann min fantastiska Special från mig för alltid.. Lyckligtvis började Sebbe gå helt fantastiskt bra o alla tävlingar innan EM var så otroligt bra, silverlining. Men då gick jag givetvis och bröt ankeln och missade ett EM jag sett fram emot i över 1 år, jag fick åka dit iallafall och har nu bott i England halva sommaren, silverlining! Dessutom är jag lycklig, världens lyckligaste ett par dagar i veckan tror jag. Har numer inte bara världens bästa familj, hästar och vänner utan också världens bästa pojkvän.
 
Life is good as long as you want it to be.
Puss /C
 
 

Buffy

Sötare får man leta efter! #princesspony


Hej bloggen

Hey guys!
Tillbaka i England nu vilket betyder wifi! Så jag ber om ursäkt för att jag inte uppdaterade igår!
Scotland gjort iallafall, inte riktigt så fantastiskt som jag väntat mig att det skulle vara, men glasgow var fortfarande en rätt häftig stad! Föredrar dock London! ;)
 
Nu är det bara en vecka kvar tills vi är på world pairs, som jag längtat!! Hoppas Sebbe sköter sig bara, återstår o se. Men ska försöka träna så mycket jag hinner denna veckan, blir väl ca 3 gånger innan paren iallafall för o få monstret o behärska sig! Dessutom kommer Emilla på tisdag och mamma på fredag, yippie!! De ska nog kunna bli en bra helg trots allt! :)
 
Har en förkylning just nu som jag hoppas bli av med innan helgen bara.. :(
Hörs sen! Puss /C
 
 

Hemlängtan

Inlägg fyllt av hemlängtan
 
 
 
 
 
/C

Onsdag..

Onsdagar måste vara de tråkigaste i hela världen! Det är liksom mitt i veckan så helgen är fortfarande långt bort och det är aldrig något kul på onsdagar.. Onsdagar suger! Imorgon är det iallafall torsdag och jag brukar gilla torsdagar hemma, det är skoj! Gymkhanaträning, och dagen innan helgdag, freakin' awesome!
 
Men  nu är jag i England och torsdagar är ingen större skillnad från onsdag, tisdag eller måndag.. Allt smälter änna samman här borta! Hur som helst.. Imorgon så ska vi köra upp till Scotland! Jack går på universitet i Scotland och har en lägenhet i Glasgow, så vi ska köra dit med lite prylar imorgon så han har allt på plats när han åker tillbaka för o börja skolan den 16e.. Alltså nästa måndag, då är det bara 3 veckor kvar tills jag ska åka hem.. Jäklars vad tiden går fort!!
 
Well, dags o ut o rida!
Puss / C
 
 

Träning på schemat

Hej folks!
Kom precis tillbaka från något som skulle vara en dressyrträning på ungponnyn Indi, visst var det dressyr först, men vi avslutade med och hoppa lite, och snacka om att jag saknat det!! Även om det var väldigt långt och på ponny vilket inte alls är samma sak så var det roligt! Första gången jag hoppade sen jag var o tävla i Björbäck i mitten på Juli!! Galet.. Hur som helst, lite dressyrträning lite hoppning och nästa del på schemat är gymkhanaträning på Sebbissebbson! Vem har sagt att man ska ta det lugnt efter att man tagit av sitt gips? Go hard or go home.
 
See ya later! Puss /C
 

 
 

Morning!

Hej hösten!
Har precis varit ute o tagit in ponnyerna och sitter nu med en kopp te och ska strax ut och rida! Det är perfekt ridväder ute idag, alla varnade mig innan jag åkte hit för det sketna sommarvädret i England, ehm... Sen jag kom hit har det varit 2 dagar med regn, resten har varit solsken och värme! Bättre än Sverige om jag får säga det själv. Och det var som om du satte timer på höstvädret här, för igårkväll var det sån där ruggig höstkyla och imorse var det molnigt och sånt där typiskt höstljus ute! Det är fortfarande ganska varmt, men man kan definitivt avgöra att hösten är här nu! Personligen så älskar jag ju hösten så det är inte mig emot!
 
Blir ut och rida idag på dom små ponnyerna, imorgon blir det gymkhana på Sebbe, något han verkligen behöver innan world pairs! Längtar!! Men det är redan nästa helg så det är inte långt kvar! Och efter World Pairs har har jag bara 2 veckor kvar i England.. Har börjat få ganska mycket hemlängtan nu kan jag ju säga,  men det kommer ändå kännas konstigt och åka hem!
 
Nåja, dags o rida!
Puss /C
 
Saknar mina töser också! :( <3

London

Heeeeeyaaaaaa!!!!
Tillbaka från en fantastisk helg i London nu, åkte som sagt i Torsdags och hemma nu ikväll. Varför London? För att jag fyllt år givetvis! haha.. Fyllde år igår, och vi passade därför på att ta en myshelg i Englands huvudstad London. Har hunnit med massor med shopping, Madame Tussauds, fika, BigBen, Buckingham Palace, Westminister Abbey etc etc.. Undebart!
 
Shoppingen framförallt har varit fantastisk! Har shoppingkassar från alla möjliga ställen, tex Converse, Diesel, Victoria Secret, Superdry, Juicy Couture mm. Love it! Tänker definitivt åka tillbaka till London för mer shopping inom en snar framtid!
 
Har tyvärr inte haft något wifi, men nu är jag hemma enda till på fredag innan vi sticker till Glasgow över helgen så blir ordentligt med bloggning denna veckan! Dessutom känns foten bara bättre o bättre så ska nog kunna rida en hel del denna veckan, fantastiskt! Längtar hem lite nu faktiskt.. Hem till vardagen och allt det "vanliga", saknade mina föräldrar som katten i helgen och jag längtar hem till hoppningen så jag kan spricka! Även om jag inte tror jag kunnat hoppa även om jag skulle vara hemma.. Foten är inte riktigt redo för dom stötarna ännu! Men snart så! :)
 
Hörs imorn! Puss /C
 Ebbis <3

RSS 2.0