Njuter

Njuter av lunch med melon, jordgubbar o kex vid poolkanten. Sverige levererar helt rätt såhär innan avresa till England!




godmorgon med sol

Är ju faktiskt en väldigt go känsla och vakna och inse att solen strålar och det kommer bli en fin dag! Känns alltid lite lättare att gå upp då hellre än när regnet pissar ner eller det fortfarande är mörkt ute, då vill iallafall jag bara stanna kvar i sängen.
 
Söndag var vi iallafall på ponnytävling, tyvärr räckte det inte hela vägen för tjejerna denna dag men dom kämpade på och var otroligt duktiga! Alla fick liksom något positivt med sig hem i bagagen. Ponnyer som aldrig stannat för stannade ut sig och hästar som aldrig vart tittiga i sitt liv höll på o trilla av pinnen av skräck.. Väldigt knepigt, men det är tyvärr så här det brukar vara på Tjörn. Och denna gången hade vi inte turen på våran sida!
 
Igår hade jag säsongens sista träning för mina lektions tjejer, och dom var såååå duktiga! Kommer verkligen sakna dom hela bunten när jag åker. Fick en påse med massa choklad och godis som definitivt kommer få följa med till England, landet utan något gott o äta. Och ett gulligt kort som avslutades med "kom tillbaka!". Alltså åh, det gjorde hela min dag! På torsdag blir sista gången med privat tjejerna, kommer sakna dom med och mina gymkhanabarn. Men mest av allt Elin och Q! Först så trodde jag o Elin att vi var tvugna o säga hej då igår men det behövdes inte som tur var, vi ses en kortis innan jag åker på måndag, puh! Höll på o bli lite sorgligt där ett tag igår nämligen haha..
 
Idag ska jag rida ut på min prinsessa och bara mysa med henne och senare ikväll blir det kommitémöte på Clareberg med gymkhanan. När ska jag hinna packa? Hade kvällen igår men den spenderades med min lille Olle i sängen skrivandes packlistor haha.. Oj oj oj..
 
Bara 6 dagar kvar!

/C
 

Så nöjd ändå

Efter en alldeles fantastisk dag på Vänersborg är jag nu hemma i säng med första avsnittet av Game of Thrones på paddan. Aldrig sett den så kände det var dags hehe.. Är iallafall jättenöjd med dagen, Quilli hoppade som en hel miljon och för en gångs skull vill jag faktiskt säga att jag är väldigt nöjd med mig själv, tyckte jag red balanserat och med förtroende, fokuserat. Vi peta, och då menar jag peta det hördes inte änns att vi nudda bomjäklarna i bägge klasserna. Precis utanför placering i 110n också.. Störande men nöjd är jag ändå! Quilli är bäst bäst bäst!

Jenny har också ridit så bra, hon o Roddan kom runt 120n idag! Sjukt bra jobbat! Jag är så stolt över henne som kämpar på och försöker! Ger inte upp, så jävla bra! Lägger så mycket krut, tid, pengar o energi o åker på både träning och tävling. Du är jävligt bra Jenny.

Så jo säsongen fick ett bra avslut! Nu bär det snart av till England för 3 månaders gymkhana tävlande. Fyfan vad kul det ska bli!! Men jag kommer sakna o hoppa, mer än vad jag själv förstår tror jag.. Ush o fy, nu blev det jobbigt.. :(
/C
Min perfekta häst, som tydligen är tjock. Fast det tycker inte jag! :)
Mina favoriter, bäst i hela världen!

Tårta i stora lass

Efter 3 studentmottagningar och en födelsedag känner man sig rätt så nöjd när det kommer till tårta o mat.. Alltså inte hungrig! Tur det inte är en massa studenter idag också för då hade jag nog sprängts.. Hur som helst, grattis till alla goa tjejer som tagit studenten denna veckan och grattis till min pappa och farbror som fyllde 44 år igår, börjar bli stora nu!

Idag ska Quilka ridas och göras i ordning inför tävling imorgon, våran sista denna säsongen.... :( Ska också ta en tripp till Vänersborg och kolla på Jenny som åker idag också. Vill faktiskt skriva hur glad jag är och imponerad över hur mycket krut hon faktiskt lägger på träning och tävling nu, så jäkla grymt! :) Kommer komma långt med sin fina häst. Och jag är så glad över att att hon äntligen hittat en häst som faktiskt kan! Nu ska han bara sluta bete sig som en jäkla bebis så är allt perfekt hihi!!

Ha en fin dag!
/C

Fyfan vad du är bra!

Grattis på studenten fina unge!



Så himla trött

Så galet trött, ibland undrar man om man kommer vara trött resten av livet haha.. För som hästmänniska kommer du ju aldrig komma undan tidiga mornar och sena kvällar är svåra att undvika. Så ja, jag kommer nog vara trött tills vidare haha..

Hämtade Jossan igår, så himla gott o se henne igen. Släppte av hennes hos hennes mammi eftersom hennes lillebror tar studenten idag! Resten av veckan blir det nog väldigt mycket kvalitetstid! Hon åker hem redan på lördag så får ta vara på det.

Ikväll är det hoppträning för Björne iallafall, sista träningen för min del denna säsongen. Känns verkligen inte okej att det inte blir något mer på hela sommaren!! Det är definitivt Quilla och hoppningen jag kommer sakna mest, Challe o Ninja också såklart. O mamma o pappa, fast mamma får jag ju träffa iaf! :)

Nu vill hästarna ut!
/C
Min prinsessa

2 veckor

Bara 2 veckor kvar idag, vad är det som händer med tiden? Vi åker till England i 3 månader om exakt 2 veckor.. Blev helt plötsligt väldigt nervös, och stressad! Känns som man har så mycket o göra, kanske dags och börja förbereda inför packning. Är ju trots allt rätt mycket som ska med. Aja, får kolla på det haha!

Igår tävlade vi iallafall gymkhana, finalen av vårcupen. Slutade på en 2a plats och det är väl helt okej med tanke på omständigheterna tycker jag. Lite tokiga ponnys, lite nya ponnys och lite halvhalta ryttare haha. Jag sabbade sandflaskor i båda heaten, inte okej! Är iaf inte nöjd med min egen prestation igår, inte ett dugg. Men men, blir väl bättre en annan gång! Blä, jag var så arg på mig själv igår så ush..

Kvällen spenderades iaf med bohuscupsgänget på Tildas krog i Kville, segermiddag efter allt kul förra helgen. Och Gud vilken trevlig kväll det var!! Helt underbart! Tack alla som var med, var rätt nöjd o mätt när jag kom hem. Maten var sååå god haha!

Nu ska hästarna ut, Sophie är redan på språng hihi..
/C



RSS 2.0