Back

Tillbaka från intercounties, inget wifi tyvärr.. Men nu är jag ju här!! Tävlingen gick helt okej med tanke på att vi hade ett nytt lag och en ryttare med ett ben (jag) haha.. Ser massor fram emot World Pairs nu som är om 2 veckor!!

Ska strax ut o rida ungponny och ikväll ska Sebbe få göra lite gymkhana!

Bloggar mer ikväll när jag har datorn!
/C

Ponnyn jag red i helgen!


Intercounties

Är på tävlingar i helgen, utan internet!! :( Ska försöka sno åt mig en telefon och blogga men kan bli svårt! Har inte glömt er, är bara lite beroende av nätverk haha! :)

Intercounties som gäller i helgen, britternas största tävling! Brittiska mästerskapen! Pirrigt!!

Puss /C


Nu så

Hej på er, nu är mitt gips borta och jag känner mig motiverad på livet igen, och det betyder att jag faktiskt har motivation och blogga igen också, äntligen! Kom tillbaka till England igår eftermiddag efter nästan 3 dagars resande, skooooj! Vi åkte från Göteborgs hamn med Kiel färjan i måndags, var framme i Tyskland måndag morgon, åkte då till några vänner från gymkhanan och stannade ett par timmar innan det var dags och åka vidare till Hoek van Holland. Knappade in i gpsen och begav oss vidare, efter ca 10 timmars körning kom vi fram till staden Hoek, det visar sig då när vi har en timme kvar tills färjan ska gå att Hoek är staden, och den ligger 2 timmar från hamnen Hoek.. Med andra ord skulle vi inte kunna ta den färjan, och nästa skulle gå 16 timmar senare. Plan B fick bli och köra ner till Frankrike och ta en färja därifrån till Dover i England, väl i Dover stannar vi hos Mitchell Lyons en annan vän från gymkhanan och rastar Sebbe ett par timmar samt sover lite grann själva. Därefter väntade ytterligare 6 timmar körning och vi var framme i Minehead, helt slutkörda!
 
Men vila fanns det inte tid till, väl framme red jag gymkhana (för första gången på 7 veckor) på deras ponny Jake! Gör givetis inga upphopp men vi red lite olika grenar och Jake var superduktig, kanske inte så konstigt med tanke på att ponnyn gått gymkhana i typ 12 år haha..
 
Nej, nu måste jag fortsätta redigera lite bilder från alla tävlingar jag fått titta på i sommar!
Hörs sen, puss!
/C
 
P.s.Nu är jag tillbaka på riktigt! D.s.
 
 

RSS 2.0