Björbäck dag 3

Dag 3, 2a tävlingsdagen men 3e dagen på plats! 110n igår gick inte så bra.. Haha, höll på o flyga av på 4an.. Q var helt inne på att hoppa så får hon syn på blommorna under hindret (träblommor) och tvärnit haha, varpå jag är påväg av! ;) Rev 5an, sen hoppa hon resten bra men var väldigt spänd på all runt omkring!

120n gick mycket bättre, bra flyt kändes det som, 2 ner men nöjd o glad ändå! Idag är det desto svårare bana dock....

Strax dags för bangång!
/C

https://cdn1.cdnme.se/3563867/7-3/pic_51ce9df1ddf2b35aa8b84aef.jpg" class="image">


Vinst i Danmark!

DK pony cup började inte så bra, fortsatte inte så bra men slutade väldigt bra!! Vi red inget vidare varken första eller andra heatet på lördagen, söndag morgon var myyyycket bättre, finalen var ju helt ok inte fantastisk men ändå bättre än tidigare! Jag red faktiskt som en kratta i helgen, riktigt illa skäms!! Tur man har ett fantastiskt lag som är förlåtande och otroligt grymma så det går bra ändå! Vi vann iallafall!! Med typ 1 eller 2 poäng men ändå, vi vann!! :D
 
Bilder
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

/C

Björbäck nästa

Idag blir det lite jobb med lite feber och sedan hem och fixa klart det sista för och rulla vidare mot Björbäck! Enligt rykten årets bästa vecka? Tveksamt.. Men det återstår o se! Jag har ju så många favorit veckor på året som är otroligt svårslagna! men vafan haha, det blir nog bra! ;)
 
Ryggen är trasig och jag är helt slut men vad gör det! Nästa vecka blir det vila kroppen så mycket som möjligt för o kunna klara av en crazy vecka på Irland, följt av ytterligare en crazy vecka i Danmark följt av 6-7 veckor av galenskap i England, bring it för fan! Sommarvila, vad är det?
 


Glad midsommar


Norweigan summer challenge

Enjoy 
 
Julia Call (Bengtsson) - Danielle
Caroline Claeson - Sebastiaan
Sofie Fransson - Red Cocktail
Ulrika Alexandersson - Mandy
Johanna Thulin - Nikita
Coach: Steven Chorley

Fredag!! typ..

Idag är det fredag fast det inte är det, woho! Jobb 10-19, sedan HEEEEELG!! Gött som fasen, jag är så jäkla trött att jag håller på o trilla ihop, inte för att min helg innehåller någon form av vila överhuvudtaget men jag får göra något jag tycker är kul och då är det ju helt klart värt! Känns sjukt jobbigt och åka ifrån Quilla ytterligare en helg bara, men okej det får bara gå helt enkelt! :)
 
Så ikväll när jag kommer hem måste ponnyns saker packas, mina saker tvättas och packas och på det kommer jag vara helt jäkla slutkörd!! Grrrrreaaat! Fille kommer iallafall och är mitt sällskap, bästa! När jag käka frukost imorse kollade jag på filmen från Norge tävlingen, tänkte slänga upp den här också! Så får ni se, det är lite olika klipp från helgen, när vi rider i vita tröjor är det finalgrenar! ;)
 
Puss /C
 

Björne & Q är bäst!

Jag skulle inte påstå att framridningen gick särskilt bra igår, Quilla var ofokuserad och stel som en pinne -awesome... Haha, Björne var mindre nöjd, men när vi började hoppa blev det betydligt bättre, hon släptte efter och energin gick upp till perfekt mängd! Vi hoppade först en serie på ena långsidan med både böjda o raka linjer 4 galoppsprång jobbade med utåtställda och innåtställda hästar! Quilla hoppade väldigt väl, nästan lite för väl då jag flög som en vante i sprången kändes det som!
 
Sedan gick vi över och hoppade en linje på andra långsidan, 4 räcken med 2 galoppsprång mellan varje, så höjde han utsprånget mer och mer för varje gång  vi kom, Q blev riktigt fin på den linjen och när vi hoppat ett utsprång på 140 sa Björne "Det är precis så det ska vara, bara lite gymnastikhoppning" Haha eh... Sedan höjde han lite till och jag var övertygad om att jag var färdig, men icke.. En gång till minsann, och efteråt fick jag veta att utsprånget låg på 150?! Herregud... Konstigt nog kändes det liksom inte jobbigt högt eller så, snacka om att man känner sig säker på Q, hon är verkligen världens bästa, hon bara gled över 150?! VÄRLDENS BÄSTA! Och efteråt svävade jag på moln! Vi avslutade med o hoppa linjen med utsprånget på 135 som då kändes lågt vilket är det högsta jag hoppat tidigare haha.. Glad chey!
 

Film finns på FB!
Puss /C
 

Rainy days

Regn, ja vad hade vi väntat oss? Det är ju snart midsommar liksom haha! Jag är dock inte ledsen för det eftersom jag jobbar inomhus och har varken sommarlov eller semester, in your face! Haha..
För övrigt så är jag galet trött, sover typ lite oroligt, drömmer alldeles för mycket! Jobbiga drömmar dessutom, tänker inte änns besvära mig o tala om vad de handlar om..
 
Hoppas det blir bättre snart, igår drömde jag en ouppfylld dröm, haha fattar ni änns vad jag menar med det?
Whatevs! ;)
Inlägg från träningen igår väntas!
 
/C
 
 

Bildbomb Nisse cup 2013

Ignorera det fantastiska fighterfacet! ;)

http://olssonelin.blogg.se
 
 
 
 

Nisse Cup 2013

Nisse cupen 2013 är slut för i år och vi slutade på en andra plats! Norge vann både Junior och Senior, Stort Grattis! Alleby blev 3a på både senior och junior och 4a blev alingsås, vilket betyder att det var 3 svenska lag i A-final, inga danska och ett norskt bland seniorerna, rätt grymt!
 
Vädret var ju helt grymt första dagen, sol med lite moln inte för varmt och inte för kallt! Andra dagen var det helt ok på morgonen men sen kom ösregnet.. Haha! Så finalerna bestod mest av lera och vatten, awesome!
/C
 
 

Morrn!

God morgon världen!
Nu blir det strax jobb, seg som ett jag vet inte vad idag, men piggare än igår! Snacka om att det tar sjukt lång tid att återhämta sig efter en sån här helg haha! Och i helgen blir det på det igen, Danmark here we come! Kan seriöst inte fatta att det är mindre än 3 veckor tills vi är på Irland, what the fuck hände med tiden liksom? Känns som Scandinavium var igår typ! Aja! Haha...
 
Jobb idag, sedan är det Björneträning i eftermiddag iallafall, sista för säsongen! Jag trodde vi hade sista förra gången, men tydligen inte! Tur någon har koll iallafall haha, ska bli skoj ändå! Känns som jag var där precis, så var vi tillbaka på att tiden bara springer iväg! Haha... 
 
Well well, jag ska väl ta mig i kragen o dra till jobbet!
Puss /C
 
Senare kommer en bildbomb från helgens tävlingar!
 

Världens bästa ponny

Bästa ponnyn


Temys <3

Avslutar dagen med lite musik, facebook och te med juliakaka! Lovely!! Känns skönt och sitta ner måste jag säga, har varit igång till 110% sen jag klev upp halv 8 imorse! Första jag gjorde var o sticka ut till Ninja för o mocka o fylla hönät, sedan lastade vi henne, slängde i mig en kopp te, körde Jack till flygplatsen, åkte hem gjorde mig iordning och åkte på lunch med pappa, sedan raka spåret till jobbet, jobbade till stängning, 19.10! 19.30 skulle jag vara med min ponny i paddocken på alleby redo för gymkhanaträning, lyckligtvis har ja världens finaste vän som hjälper mig, Johanna fixade Sebbe så jag hann byta om och sedan var det bar o tränsa och rida upp till Alleby för gymkhanaträning ner till stallet igen, fixade med sebbe sedan mockade jag hos Ninja igen, fyllde hönät och så fodrade vi, och ja nu sitter jag här och dricker te! :)
 
Hektiskt? Njää.. Vi älskart! ;)
Strax blire sängen igen, upp klockan 7 imorgon för o morgonfodra, veterinärbesiktning kl 8, katching!!
 
Vad hände med att gymkhana var så chill? Sovmorgon o så? Hmmm....

/C
 

FRÄDAAH

Det är fredag, finally!! Vilket betyder att det är helg imorgon och tävlingsdags igen, äntligen!! Haha, tävlade förra helgen liksom och typ alla helger jag kan minnas de senaste men ändå! Det är ju det bästa som finns så när det går 5 eller 6 dagar emellan blir jag lite tokig! ;)
 
Sitter och försöker komma på något vettigt och skriva, men det står still haha.. Idag flyger våran tränare in från Scotland inför helgens tävling vilket betyder träning ikväll efter jobbet, nu snackar vi tidspress, jag slutar jobba 19,10 och 19.30 ska jag sitta på Sebbe uppe på Alleby, haha good luck!! Men det är inte för inte man går under smeknamnet 'rallycarro' haha... Tackar vi för Kusin?
 
Om en stund blir det lunch med pappsen, och vet ni vad?! Min färja till England är bokad den 28/7, det händer verkligen?! :O
 
xoxo /C
 
 
 

vänskap

Vänskap är för livet, kärlek kommer o går men vad som verkligen betyder något är vänskap, så oavsett hur svårt det än kan vara ibland så är det värt o kämpa för! Dock tycker jag att man ska välja sina vänner noga, det finns aldrig anledning och vara vän med någon som bara suger energi och aldrig ger något tillbaka! Det ska ges o tas! Jag älskar mina vänner, och desto äldre jag blir desto mer inser jag vilka som faktiskt är värda något och vilka jag verkligen kan lita på, vilka som verkligen är for life.
 
 
/C

Segt

Kommer vara fast på jobbet heeeeela dagen idag, lattjo! Aja, gör inte så mycket när de ändå pissregnar ute! Värre är det ju när det är strålande sol och alla ligger på stranden! Rätt lugnt dag idag förövrigt, ikväll ska jag rida unghäst, håller på o hjälpa en tjej på stallet som köpt en Morganhäst, den var oinriden när hon köpte den men nu gör den skritt o trav så vi ska väl börja galoppera rätt så snart! Kul! Bra träning inför framtiden de här med unghästridning!
 
Idag har Ninja inseminerats! Heeeeelt galet!! Så imorgon åker vi tillbaka för en efterkontroll för o se så att allt ser bra ut! Hoppas hoppas hoppas det ser bra ut, HOPPAS!! :)
 
Puss /C
 
Vill ha sol o sommar inte regn!!!!

Inte så taggad..

Står på jobbet ännu, sedan raka spåret hem och jobba lite till, 2 gymkhanaträningar ikväll! Imorgon är det jobb igen 10-19, fredag till 19, love life haha.. Jaja, ska inte gnälla! Pengar är välbehövligt framför allt om det blir england flytt nu! Till helgen blir det Nisse cup, taggaaa! Haha.. Skämt åsido så älskar jag tävlingslivet oavsett om det är hoppning eller gymkhana så jag är faktiskt otroligt taggad, framförallt nu när min ponny faktiskt börjar bli duktig! :)
 
Well well, back to work!
xoxo Carro
 

Click and Cash

Hola!
I dagsläget känns livet rätt bra faktiskt, jag är trött och har alldeles för mycket i huvudet men det är ändå helt okej liksom, inte lika tufft som det faktiskt har varit på sistone vilket är otroligt skönt! Hoppas bara det fortsätter så, jag orkar inte mer sånt där, ja ni vet..
 
Igår hade jag världens chilldag, sovmorgon, lång frukost och sedan upp till alleby o kolla på gymkhanaträning, mocka hos Q och Ninja sedan bio med min fina Josef! Fast and furious 6! Fyfaaaan vilken bra film, jag bara älskar dom filmer alltså, helt sick! Framförallt denna, helt klart bästa det måste jag erkänna!
 
Idag har Ninja varit på Ale igen haha.. Henne nya hem i princip! Men denna gången för att kolla om hon var redo för inseminering vilket hon är!! Så imorgon åker hon till Ale återigen för insemination, wooohooo!! :)
Har ju dock glömt o berätta att vi har bytt man till henne, pratade med Björne och han föreslog Click and Cash istället för Camaro M, och eftersom jag har 100% förtroende för Björne valde jag att lyssna på honom och byta hingst!
 
Här har ni honom,
Click and Cash är en Holsteiner hingst född 2003 som går upp till världscupsnivå.
2012 vann han SM guld i hoppning med sin fantastiska ryttare Niklas Arvidsson!
 
/C
 

Bildbomb vänersborg

 
Fotat av. http://olssonelin.blogg.se

Helgens bravader

I helgen vet ni iallafall att jag har varit och tävlat, denna helgen var jag o min bästa Elin i Vänersborg för lite blandade klasser, helgen bestod av 2 debuter! På lördagen hoppade vi en 120 A:0, och sedan debuterade vi 125 A:0/A:0, på söndagen hoppade vi en 115 A:0 och sedan en Nationell 120 A/A:0 med totalfel.
 
Första 120n på lördagen hade vi ett ner och en volt på grund av någon läskig grushög haha.. Quilla tyckte iallafall att den var väldigt farlig, gjorde inte så mycket eftersom vi redan hade nedslaget haha! :)
 
I 125 på lördagen var jag gött nervös eftersom det var en debut, tyckte dock inte det kändes högt o det var ju skönt! Var iallafall helt inställd på att vi bara skulle få hoppa grunden så jag gick knappt omhoppningen, dock var det väl tur att jag iallafall skumma igenom den haha.. För till omhoppning kom vi och var 0a fram till sista hindret (kombination), så 125 debuten slutade på 4 fel i omhoppningen vilket jag var glad för såklart! :D
 
Tillbaka upp till Vänersborg på söndagen, dags för 115 som kändes lågt haha! :) Hoppade felfritt och hade väl en helt okej tid ändå tänkte jag, men eftersom speakern inte sa något så gick vi bort till släpet o sadlade av och bytte om från kavaj till tröja! När vi skulle gå bort och hämta vatten till Quilla så gick jag in o kolla Equipe och var helt säker på att jag skulle komma precis utanför placering som vanligt haha, nej då! Vi ledde minsann!! :)) Bara tillbaka och slänga på sadel o kavaj igen och in på prisutdelning! En vinst blev det på världens bästa Q!
 
I vår första Nationella start en 120 A/A:0 (ny bedömning) fick vi 2 nedslag, ett pga att jag svängde lite tvärt o blev lite ivrig haha och ett räcke pga missförstånd! Jättenöjd ändå då vi hade mycket bättre flyt i denna starten än i 120n dagen innan!
 
Så en nöjd o glad Carro åkte hem med världens bästa Q och världens bästa Elin från tävlingen igår! :)
Bilder kommer!!
 
/C

Telefonskit

Telefonen har strejkat! Jag har försökt blogga hela helgen men telefonf*n har totalvägrat o samarbeta så nu står jag här o bloggar vid en dator lite snabbt o lätt! Har inte haft någon dator o blogga ifrån heller nämligen, vi har haft hantverkare i huset i typ 3 veckor och nu ser mitt rum ut som ett bombnedslag och jag kan inte hitta min data sladd.... Suck! Men det är så det är..
 
Idag blir det iallafall jobb och senare ikväll gymkhanaträning med laget som ska reseprentera Sverige i EM på Irland i Juli! I helgen har vi Nisse cup, en internationell tävling där lag från Sverige, Norge o Danmark kommer och gör upp om segern, varje år har Norge en tävling, Sverige en och Danmark en. Så att nästa helg bär det av till Danmark för att återigen försöka göra upp innan EM!
 
Puss o Kram /C
 
fler bilder från torsdagens träning hittar ni hos http://mathildaefa.blogg.se

Mys

Spenderar kvällen hos min fantastiska fina Therese för att det var alldeles för längesen och för att vi behöver det! Love love love!

Imorn drar vi Vänersborg o tävlar, Elin's is on!! :)

/C


Precis lika dum..

Jag går o funderar fan så det knakar i skallen.. Sämst..
Varför kan man inte bara få det/den man vill ha? Eh.......
 

Nåja, annars är ju livet riktigt bra! Jobb 10-19 idag vilket är segt men aja, var ju tvungen o vara ledig i tisdags pga Ninjas operation så har ju inte mycket till val! Och ikväll smiter jag iväg till TA för lite vinmys med mina favvosar! Och eftersom det är tävling imorgon och söndag och jag jobbar sent så var jag uppe kl 8 imorse för att putsa min utrustning, duktig tjej? I belive so! ;) haha
 
Ninja är iallafall hemma i stallet igen, vilket känns fantastiskt skönt! :)
 
Nu måste jag jobba, puss!
/C
 

Ingen motivation

Bloggandet går dåligt, det finns liksom ingen motivation! Antar att det kommer tillbaka snart! Tills dess får ni stå ut med inlägg lite mer sällan, okej? ;)

Hoppträning för Björne igår! Gick riktigt bra, började bra på uppvärmningen sedan gick det lite sämre när vi började hoppa och sen gick det riktigt bra på slutet! Kul!! :) Känns som om det var 100 årsen vi var där o hoppa nu! Och eftersom jag har sån tur så var min favvo, Elin med mig igår!!

Och nu till Ninnis, operationen gick bra! Visst hade hon vaknat o fått lite panik typ men sen hade hon lugnat sig och då såg det bra ut! Så nu bor hon på Ale tills på fredag! Ska åka upp o hälsa på henne sen, min lilla prinsessa!!

För övrigt så tar min kusin studenten idag och min pappa o farbror fyller år så stort grattis grabbar! :)

/C


Solsken

Älskar vädret!! Helt fantastiskt, hoppas det håller i sig! :)

Tävlingen igår gick väl inge vidare, massa ner i första.. Underlaget var ingen höjdare, andra hade vi 2 ner, vilket gav en 4e plats! Helt ok med tanke på att det inte var en enda nolla i 120n!

Nåja, nu blir det uteritt på min bebbe! <3
/C


Ninjas nya man!

Camaro M


RSS 2.0