Jag vill ha sommar

 
 
 

P'n'J

Pay n Jump på alleby igår, lattjo! Haha.. Ebba hoppade Polo och var sååå himla duktig, första rundan var verkligen helt perfekt! Duktiga jäkla unge alltså! Sen hoppa några andra av mina elever och var också jätteduktiga allihopa! Blir så imponerad, dom levererar varenda gång, och sketponnyer (skämt) är allt för ofta på sitt värsta humör och jäklas med dom, ändå bara sitter dom där och får jobbet gjort, med otroligt lite gnäll o tjurga miner! Stolt! Duktiga tjejer!!
 
Sen var det dags för storhästarna och hoppa, tyckte väl de gick bra för alla! Jenny var helt grym!! Hon o Roddan gjorde 2 klockrena rundor på 110 med et litet pet i varje supersnyggt verkligen! Sedan hoppade jag och Quilla en felfri runda på 110, hon gick som en klocka, jag behövde bara fokusera på min egen ridning och anridning, resten sköter hon, är verkligen en riktig klippa. jag är så tacksam över den här hästen att jag tror jag dör!
 
Jag har världens bästa Q o Ninja!! <3 Hihi.. ;)
 

Sugar

Lördag, påskafton. Jaa, vad säger man? Jag tycker att påsken är totalt meningslös och tråkig men men, många uppskattar väl lite fler lediga dagar antar jag! Medans en annan får jobba och stå i haha.. Skulle inte påstå att jag står i så mycket idag, knappt en kund i butiken och jobb med Emma, blir inte mycket bättre än så! Jobbmässigt alltså! Imorgon är jag ju dessutom ledig och ikväll ska i fira Therese så de blir nog bra! :) Nöjd!
 
Har hjälp med bägge hästarna idag av mina favoriter Elin o Sandra! Älskar när dom har hästarna, känner mig så trygg o vet att allt går bra och att de inte händer något liksom, och skulle det mot förmodan göra det så vet jag att dom löser de o att hästarna är i trygga händer! Är så lyckligt lottad och ha 2 så fantastiska medryttare! Vad jag gjort utan dom? Det har jag faktiskt ingen aning om! Den som försöker sig på o sno min Elin o Sandra den kommer få sig! ;) Haha.. Igår på pay and jumpen så hjälpte Elin Matilda, för att Matilda hade 2 hästar o starta medans jag bara hade en start på en häst så för min del var de ju väldigt lugnt! Det kändes jättekonstigt o se elin rida omkring på en häst som inte var Ninja eller Jolie typ haha! Gulle! :) Men på måndag är hon min igen! hihi ;) Då blir det Billdal för Sveland cup, ska bli kul! :)
 
/C
 

Halt häst...

Love life... Ninja halt ännu :(


Sånt är livet

Tomt igår, så är det ibland! Jag glömde helt av det igår tyvärr.. Men nu är jag här igen! Igår var vi på Ale med Quilla, sedan skrittade jag ut på Ninja en sväng barbacka, eftersom hon är svullen i ett framben så ska vi skritta några dagar och se om det blir bättre! Annars får vi ringa farbror doktorn igen!.. :( Men förhoppningsvis ska det inte vara någon fara! Tyvärr missar jag ju pay and jumpen imorgon då, eller ja på Ninja iallafall! Hade inte tänkt o ha med Quilla alls egentligen men hon får hoppa en runda, nu när det ändå är på hemmaplan så får man ju passa på! :) Blir en 110 runda på Quillis iallafall, kan vara bra som uppvärmning inför måndagens tävling! :)
 
På måndag står Sveland Cup på schemat, och det ska verkligen bli superkul och åka ut på första riktiga tävlingen med Quilla! :)
 
Nu måste jag jobba.. Hörs sen!
Puss /C
 

Would you ever

Ensam hemma i ett par dagar från o med idag, fy fan vad gött! Mamma o lillebror och Nisse har stuckit till London för shopping, musikal och vad man nu mer kan göra i London. De där är verkligen inte min grej, gå med familjen på museeum, musikal (jag hatar musikaler) och kanske besöka en mysig restaurang.. Haha! Nej tack.. Shoppingen kunde jag gått med på, men det där andra de klarar jag mig bättre utan! Främst musikalerna, vet inte vad det är men jag tycker verkligen inte om när man ska hålla på o sjunga hela tiden, sämsta delarna av barnfilmer är när dom håller på o sjunger hela tiden!! Undantag är väl "Snart är det jag som är Kung" i Lejonkungen! Helt klart en favorit, har många bra minnen o se tillbaka på som den låten påminner mig om! :)
 
Är iallafall på jobbet just nu, hoppas kunna gå lite tidigare så jag slipper stressa ihjäl mig ut till stallet för o lasta Quilla och sticka på träning för Björne sen! Tacka gudarna för att jag har min bästa Elin! Utan henne hade jag vart körd! Helst idag när jag är så trött så det känns som jag ska somna stående!!
 
Hörs sen, puss!
/C
 
 

Helt slut

Lång dag, sjukt lång dag.. Idag igen! Jäklar vad trött jag är, kommer förhoppningsvis somna som en stock! Har först vart på Ale som ni vet, sen ridit på en bråkig Quilla, sedan haft lektion och sedan kollat på hoppträning! Puh.. Blev nästan trött av o skriva ner det där! ;)
 
Imorgon blir det träning för Björne på Quilla, ska bli spännande och se vad han säger om henne! Han har ju ändå mitt största förtroende så jag hoppas såklart han blir nöjd med vårt val av häst! Men innan träning blir det jobb och sedan hämta Elin som är så gullig och följer med mig på träning när mamma är i London! Sweeeet!
 
Men vi får nog höras imorn, för jag somnar snart rakt ner i tangentbordet!
Avslutar kvällen med ett avsnitt av Ponnyakuten, puss på er!
/C
 

Eurohorse

Inköpslista Eurohorse 2013
 

Ridhandske från KL, jag älskar dom! Hatar roeckl.. Går inte o rida i..
 
Ett tävlingsset! Och efter mycket snack från T-A inser jag att Anna Scarpati is the way to go!
 
Ett snyggt fleecetäcke (har bara ponny), inte det på bilden men ett annat snyggt om jag hittar något! :)
 
Kommer inte på något mer just nu bara för det, men listan kommer byggas på helt klart! ;)
/C

Ale

Here we go again! Ale djurklinik, med Ninja! Och innan ni tänker de värsta så är det bara för och sko!! ;) Tillbaka igen på onsdag för o sko Quilla! Känns verkligen som mitt andra hem nu för tiden haha!

Annars så består dagen av ridning på Quilla, hoppträning för kidsen och stallhäng bara för att jag inte har något liv! :) Ninja får vila, var en låååång dag för henne igår, lilla skruttan! <3

Senare får ni inköpslista till GHS! Och ikväll lite annat smått o gott! Puss!

/C


GHS

Exakt en månad till första dagen på GHS idag, sweeeeeeeet!!

Har en massa saker och se fram emot den veckan, och framför allt har jag massa saker o handla! ;)
Åtminstone har jag en massa saker jag vill handla haha! Tänk att de bara är 4 veckor tills den absolut bästa veckan på hela året drar igång! Helt grymt, tiden flyger förbi och det känns som det var igår vi hade 4 veckor kvar till Trysil liksom! Helt plötsligt är det bara 9 månader kvar till Åre istället, åååh LOVE LIFE!!
 
Imorgon har jag fixat en inlägg med vad jag ska inhandla på mässan också, gööött! Har egentligen inte så mycket som jag verkligen måste ha men kan inte låta bli och komma på lite extra saker under resans gång! ;) Helst nu när det står en ny liten kuse hemma i stallet så är det ju extra roligt!! :)
 
Dessutom är världscupsfinalen i hoppning i Göteborg i år, jag älskart!
Hejja Roffe!! ;)
 
/C
 

Laholm

Så var ytterligare en tävlingsdag över, och denna gången en jäkligt lång sådan, men sååå värt! Det var riktigt kul idag, och framför allt kul var att Therese o lilla ligan var med, underbart! Det är sådana här dagar som får en o inse vad som faktiskt betyder något, vad man ska värdesätta och vad som egentligen inte har någon betydelse liksom.
 
Inga dåliga resultat med oss hem idag, heller inget fantastiskt heller men är ändå nöjd, hästis gjorde sitt allra bästa verkligen! Underlaget var tyvärr väldigt djupt men hon skötte sig ändå helt fantastiskt. Blir lika imponerad av henne varje gång! Hon gör jobbet som Björne skulle sagt! :) Hon har utvecklats helt enormt mycket på bara ett år! Vi hade ett ner i omhoppningen i 110n, helt klart mitt fel, när jag vet att hon rider utsprånget om hon blir för lång, red inte ihop henne tillräckligt och hon tog frambommen på oxern i utsprånget som jag tror jag skrev förut!
 
I 120n hade vi 2 ner, ett i varje kombination haha.. Kombinationerna gillade inte oss idag! Kortade henne för mycket i första och längde henne på tok för mycket i andra! Hon borde nästan ha stannat på sista i 120n, ush vad taskigt jag la henne, men hon hjälpte mig och löste det bra ändå! Min lilla skruttunge!! Annars är hon ju helt fantastisk på tävling, går på släpet snällt, inga bråkigheter som o vägra gå fram eller stegra eller backa eller något, hon bara gör det hon ska och ser glad ut! Älskade prinsessa! <3
 
/C
 

Tävlingsdagar

Tävling igen för ovanlighetens skull haha, upp klockan 05.15 för o lasta ca 05.55! Heja...!

Första klassen gick iallafall bra, ett ner i omhoppningen då det gick lite fort in i kombinationen så tog hon frambommen på oxern i utsprånget!

Annars gick hon kalas!
Hörs sen!
Puss /C


Hoppla

Råkade klicka hem en ny hjälm idag.. haha!
Får se om den passar och är snygg, isåfall säljer jag GPA hjälmen!

Vågar ni gissa vilken? ;)
 

Puss /C

Quilla <3

Första klippet är från igår!
 
 
Peter träningen!
 
 
 
/C

Bilder

Bilder från tävlingen på Nordhalland i söndags!
 
 
Alla är inte så charmiga men vi bjuder på de! ;)
/C


Rise Against

Torsdag! Min favoritdag! Denna veckan har gått så in i bänken fort, kan inte riktigt fatta att det redan är torsdag? Härligt så sett, men ändå! Helgen består mest av det jag gillar bäst, nämligen häst! Visst är jag fyndig ;)? Haha.. Hej dålig humor! Så är det iallafall, morgondagen består av jobb till stängning sedan mys med en vän! Lördagen består av förberedelser inför söndagens tävling, rida, och ha hoppträning med mina härliga bohuscupskids! Söndag är då tacksamt nog tävling, tyvärr ända nere i skåne (!!!) haha.. Men ändå roligt med tävling! Alltså dags för omg 2 av div 1! :)
 
I helgen ska Therese (tacc) också med och tävla när hennes rackarns kuse äntligen är i tävlingsskick igen! Har saknat henne bra mycket! Vi har ju alltid tävlat ihop liksom, så känns så konstigt när hon inte varit med! Och återigen så tävlar vi ju för samma klubb så det blir nog bra de här ska vi se! :)
 
Ni ska få film från gårdagens 110, ni ska få en filmsnutt från träningen för Peter Eriksson och ni ska få en update om söndagens tävling, och om träningen för Peter i tisdags och om tävlingen igår! Jag har ju inte skrivit något alls! ;) Men får bli senare för nu måste jag kila.. I eftermiddag är det träning för Emma Emanuelsson på schemat!
 
Puss! /C
 

Nytt i garderoben

I söndags på tävlingen så var Ninja duktig och slet sönder sin fina Schockemöhle förbygel, dumma! :( Och den var tyvärr inte möjlig och rädda.. Så idag påväg hem från Kungsbacka smet vi in på Ridsport och köpte en ny från HG! Wiie :)!!

/C


Hoppeti

Så var de snart dags! Pirrigt pirrigt! :)
/C

https://cdn1.cdnme.se/3563867/7-3/pic_514980b7e087c37bd8188d1c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3563867/7-3/pic_514980b7e087c37bd8188d1c.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3563867/7-3/pic_5149819eddf2b31e4bda3e80.jpg" class="image">


Onsdag

Hej på er! Jag börjar komma tillbaka till o vara Carro igen, mig själv och mitt vanliga jag! Har absolut en rätt lång väg kvar, men det har börjat vända och jag kan som exempel både äta och sova numera! Skönt! Hoppas jag blir mitt vanliga glada jag snart igen, de här med o må dåligt passar inte riktigt mig haha.. ;)

Idag ska jag o Quilla åka och tävla, om man nu kan kalla det de, vi ska åka till Kungsbacka och tävla en unghästhoppning, vilket innebär att det är som en vanlig tävling men bara med en fas, alltså ingen omhoppning. :) Quilla är ju ingen unghäst, men man får lov o hoppa ändå! :) Så ska hoppa 110, och mest känna på det! :) Skönt o få komma ut en gång utan någon som helst press och bara mysa runt!

Sen blir det iallafall tillbaka till stallet för o rida den andra skogstokiga och ha lite gymkhanaträningar! Igår var jag på Quilla och träna för Peter Eriksson, vilket var väldigt roligt!! Han är en mycket duktig tränare med givande uppgifter! Men tänkte berätta ber om det sen och eventuellt lägga upp lite film eftersom snälla Elin filmade mig igår! :)

Puss! /C


Så e de

Min bloggning går dåligt. Mitt liv går dåligt. Jag kommer tillbaka. Jag försöker. Vänta bara.

/C


När det inte finns någon annan väg ut

Försöker fokusera på allting som är bra, det är så förbannat svårt. Tips hur man får sig själv o må bra o vara glad är mer än välkommet!

Hoppning på Quilla för andra gången, första gången hemma!

 
 
 
 
/C

Fredag

Jag har nått botten, nu är det bara att försöka hitta ett trappsteg här nere och ta sig upp för. Igår fick jag ett avslut, man skulle kunna kalla det en begravning, fast inte en begravning för o begrava en död.. Utan mer utav en begravning som ett avslut, som ett sätt och säga hej då och sedan gå vidare. Jag ska göra mitt bästa för att det inte ska påverka min bloggning, men jag kan inte hålla humöret uppe dygnet runt. Ska verkligen göra mitt bästa!
 
Puss på er! /C

Fighting for my dreams


Down

Idag hade jag en kort stund när jag mådde riktigt bra, när allting kändes okej igen.. Ett tillfälle som rycktes ifrån mig på bara ett par minuter.. Tyvärr.. Ibland tänker inte folk på vad dom säger men men..

Hoppade Quilla för mamma idag, 130! Harrejäklar vad högt det är! Tur det är en grym häst som hjälpte mig hoppa de! Mäktig känsla! Måste sova nu..

Puss /C


Mår inte så bra

Bloggar dåligt för att jag mår väldigt dåligt, ska försöka börja hitta tillbaka.. Imorn blir det iallafall något! Men hur som helst så vet ni varför nu! När man mår psykist dåligt som jag gör nu finns ingen lust till något..

/C


Grattis Alexandra!

Stort grattis till Alexandra Emanuelsson, Svensk Junior Mästare i hoppning 2013!


Rädsla

Förklarar imorgon, men jag är rädd, rädd för att gå vidare och förlora någon, något som betytt allt. Jag trodde jag var färdig, jag trodde min dos av motgångar, min dos av smärta och min dos av oro var över..

Det är nu målen jag strävar mot är allt, det är nu det är dags och sätta livets planer i spel och verkligen 'start living life'.... Det är nu jag söker den typen av lycka jag alltid drömt om.

Se det inte som ett slut, se det som en början. "Start with the end in mind".

/C


Fantastiskt

Underbara bilder fotade av http://milesapart.blogg.se/

<3


dissar

EH?! Kingsland, hur tänkte ni nu????
 
 
 
Detta måste vara något av de sämsta jag sett Kingsland komma med, visst brukar dom överdriva lite med sina loggor och tryck, men nu gick det för långt.. Fjärilar? Really? Aja...
 
/C

Första ridpasset hemma, check!

Var upp med tuppen imorse och red på min nyinkomna prinsesshäst! Mysigt, älskar och rida på morgonen, främst för att man känner sig ambitiös och hurtig, med också för att de är otroligt skönt och ha hela ridhuset för sig själv! Hur som helst så red jag bara lite vanligt markarbete även kallat dressyr i hästvärlden, haha.. Lite skänkelvikning, volter och fyrkantspår, halter och igångsättningar, herregud vad hon är välriden! Fantastisk känsla, samtidigt som man är rädd och förstöra.. Är väl o andra sida bara o jobba på och göra sitt bästa, har ju grymma tränare och stötta mig mot och få hjälp utav så det är bara och kämpa på!
 
"Start with the end in mind"
 

Ikväll står hoppning på schemat med Ninja, bara låga skutt mest gymnastiskt och för o göra av med lite överskottsenergi, haha! Men innan dess är det jobb som gäller till 19,10... Heja fredag... Jobb även imorgon, så det är ju inte direkt fredag ändå.. Anyways, hörs sen!
 
Pusssss /C
 
Bästa lillan <3

Meet Quilla

Här är den, den inte så hemliga hemligheten, Quilla.

Efter mycket om och men bestämde jag o mamma oss för o kika lite på en häst vid namn Perle 506, 13 årigt sto som gått 140, tanken var den - eller ingen. Men impulsiva som vi är så fortsatte vi givetvis att titta, kollade på 2 Cardento avkommor vid namn Carmen & Carpella, en efter Aerline H vid namn Little Rose, och sen var det Quilla, hästen som fick mig o tappa andan. Det sa bara klick. Något som givetvis är positivt i och med att vi åkte hela vägen till Södra vi i Kalmar för o hitta henne. Tur var väl det, idag besiktigas hon och får förhoppningsvis komma hem till oss. Så där har ni det, häst nummer 2 är på ingång och det är starten på drömmen. Jag har verkligen världens bästa mamma som ställer upp för mig på de här sättet och alltid gör sitt yttersta för mig, hon är fantastisk och om det inte vore för henne hade jag aldrig haft det jag har idag. Eller heller fått uppleva allt jag fått uppleva! Och nu till hästen med stort H.
 
 Quilla 
*2002
e. Quite Easy ue. Irco Marco
 
 

 
 
 
Gamla ägaren som rider :)

/C

Håll ut

Nerverna är på utsidan och vi är nu påväg till Jönköping! Strax efter 5 har jag lagt ett tidsinställt med avslöjande av min såkallade hemlighet. Stay tuned och håll tummarna!

Gjorde årets första uteritt på Ninja idag, tror vi var lika nöjda båda 2! Jag älskar verkligen och rida ut!!!! Och Ninnis med haha! Hon blåste upp sig och takta som en hingst på 4 år hela vägen! ;)

Puss /C


Perfektion


Mål 2013

Maria frågade mig om mina mål i år med Ninja och Sebbe, och sen ville hon även veta mina långsiktiga mål.
 
I år är målet med Ninja att få mina nollor 120 och även försöka starta någon 125, för att 2014 kunna gå upp på 130! Vi håller tummarna, för det. Jag blir ju rätt nervös när de går mot högre höjder på hinder och rider inte som jag borde då, och ibland gör jag rätt och så är Ninja lite slarvig. Men givetvis är det mest jag själv som brister. Men i år är inget inkörningsår som förra året så nu är det bara o köra på! Förra året var ju mitt och Ninjas första tävlingsår tillsammans så de var ju väldigt mycket nerver inblandat!
 
Långsiktigt mål med Ninja är 130, eventuellt kanske att hon ska kunna gå någon 135. Det beror helt på hur bra hon håller och hur bra vi fortsätter att fungera tillsammans. Men som sagt det är ett mål, inget tvång! ;) Mitt personliga långsiktiga mål i hoppningen är 140, drömmen är givetvis o kunna starta SM. Men det är väääääldigt långt borta, men man måste ju ha mål o drömmar annars kommer man ingenstans!
 
Sebbe då, målet med honom i år är att kunna rida alla grenar på tävling utan komplikationer, att han kan gå lag, par och individuellt utan att de är några som helsta problem! Självklart hoppas jag på och komma med i landslaget men vi får helt enkelt se! En del duktiga ryttare med och fightas om bara 5 små ynka platser så ingen är ju säkrad. Annars har jag inga direkta mål med Sebbe så, vi ska bara ha skoj!
 
Inom gymkhanan har jag inga personliga mål längre, rider bara för att det är roligt. Och hade jag satsat så hade jag garanterat satt upp lite mål, men eftersom jag planerat att sälja Sebbe om ca 1 ½ år så kör vi på nu bara för och ha skoj och för att Sebbe ska bli så grym som bara är möjligt! :)
 

Puss /C
 

Imorgon

Onsdag idag, jag gillar inte onsdagar.. Men imorgon är det torsdag, och jag älskar torsdagar!! :) Imorgon är det faktiskt bestämt att ni ska få veta hemligheten, oavsett om det går vägen eller inte så tänker jag tala om det för nu är det inte roligt och hålla det hemligt längre, eller joo lite haha.. Men roligare och berätta! :) Så imorgon runt 5 tiden, kanske lite senare då får ni veta! Bra va? ;)
 
Idag är gymkhanaträningar för mina kids här hemma och på GFRK  på schemat, ska även rida Ninja som var pigg som en lärka igår! Får egentligen inte galoppera eller rida som vanligt försen imorgon, men jag tog 2 varv i galopp redan igår för hon är så jävla laddad att hon kan behöva göra av med lite energi.. Imorgon får jag iallafall rida helt som vanligt igen så i helgen blir det lite sockerbitshinder så att hon kanske kan lugna ner sig lite! På tisdag hoppas vi på träning för björne och sen är det inplanerat tävling nästa helg! Sweet.
 
Tack för alla som erbjöd sig att hjälpa mig med design, har nu fått hjälp av en person som definitivt är bäst lämpad för jobbet så till helgen är claesons under ombyggnad en stund, whoppa! :)
 
Puss på er! / C
 
 

varför fälttävlan känns livsfarligt

Haha, kolla på detta! Hur vågar man rida fälttävlan?!
 
/C

Frågestund

Kände att det började bli dags för en frågestund igen för och hitta lite motivation, ta chansen och fråga precis vad ni vill och hur ni vill! Alla frågor är välkomna, stora som små, så ska jag försöka svara mitt allra bästa och ärligaste på alltihop! Puss o Kram! :)
/C
 

Tisdag

Idag känns ungefär som dan före dan före dopparedan! Jag är så sjukt förväntasfull och kan knappt bärga mig tills i övermorgon! Men, den som väntar på något gott säger dom ju! Och jag som hatar o vänta, har inget tålamod haha, vill helst att saker ska hända typ som igår, haha! Nee, men gärna på en gång när det är något roligt, älskar ju roliga saker!! :D O vem gör inte det egentligen? ;)
 
Dagen består av jobb, och sedan mys med min lilla prinsessa! Ska se om jag kan få bort lite mer av hennes hemska vinterpäls med ryktstenen! Den är verkligen inte mysig, tycker man har hår precis överallt när man bortat färdigt! Puh... Aja, hon är bäst ändå min lilla skrutt, även om hon är full av överskottsenergi! Den dagen hon åker på en värre skada som tex en senskada eller liknande och måste ha boxvila, det är den dagen hon får pensioneras o aldrig mer ridas haha! Hon får bli avelssto eller något, jag vågar inte sätta igång henne igen! ;) Hon är ju skogstokig! Hihi..
 
Håll er uppdaterade, senare kommer en grej.. ca 10.30..
Nåja, hörs sen! Puss /C
 

efterlyser

JAG SÖKER FORTFARANDE MED LJUS O LYKTA EFTER EN PERSON SOM KAN HJÄLPA MIG MED NY HEADER OCH DESIGN!!!! SNÄLLA HJÄLP MIG! :(
 
/C

Hej bloggen

Japp, jag har uppdaterat helt sämst i helgen.. Men jag har inte vart hemma i princip någonting och när jag inte ridit har jag kört bil så de finns liksom en förklaring. Men givetvis borde jag ansträngt mig bättre, men så får det bli ibland. Har nämligen hunnit med en hel del i helgen, träning i lördags i Hålta, Kungälv. Träning söndag i Alingsås, och i lördags hann vi också med en tripp till Strömma i Landvetter, och igår en tripp till Kalmar (!!!) ca 30 mil, ändå bra jobbat! Och idag har vi varit i skepplanda, snacka om o hinna med mycket på 3 dagar, haha! Härligt!
 
Sebbe har i varje fall gått som en hel miljon i helgen, är så nöjd med honom och förtroendet häst-ryttare börjar äntligen falla på plats, något som känns som en otroligt viktig bit inom gymkhanan, annars blir det svårt och utföra något alls. Självklart en viktig bit i hoppningen också, dock måste jag nog säga att dressyr är en gren som funkar ändå. Behöver inte finnas förtroende, givetvis gör förtroendet ekipaget starkare och betydligt bättre, men de funkar utan också, inte lika bra bara.. ;) Säker på att alla dressyrryttare skakar på huvudet nu, meeeeen så tänker jag! :)
 
Idag har jag vart iväg som sagt, fått lite besked som förmodligen gör att hemligheten kommer ut på torsdag även om många fått veta redan idag, jag har svårt o hålla käften helt klart! Annars har jag bara vart i stallet med bästis och myst och haft hopplektion för mina duktiga kids!!!!
 
/C
 
Ge mig sommar

Imorn

Förlåt, inte haft tid! Ni får förklaring imorn! :) Puss!

/C


Kungligt

Otroligt vacker hingst!
Quite Easy


Good times

Lite gamla goda tider.. <3
 
En av dom roligaste o bästa tävlingarna jag ridit i hela mitt liv, NEC 2009
 
 
Träningsuppvisning hemma inför SM 2007
 

Fina ponnyn, Katja! Hoppclinic, ponnytiden var grejer det!
 

/C
 

Motiverad

Är sjukt motiverad på tävlingssäsong nu, kom igen!!!! Både hopp och gymkhana, det ska bli så himla roligt! Det är verkligen svårt och förklara hur tacksam jag är över hur fina personer jag har runt mig som hjälper till med allting, främst min underbara mamma som ställer upp i ur och skur och alltid gör sitt allra yttersta för min skull, hon är fantasitsk och det finns ingen som hon!
 
Idag svävar jag på moln, trots halsont och kraftig huvudvärk så känns livet skönt, solen skiner och våren är påväg dessutom är Ninja fräsch, Sebbe kung och lite mer där till som bara får mig och må så bra! Men nu är det bara 2 veckor kvar tills jag åker på första tävlingen med Ninja iallafall, kul!! Och jag tänker inte be om ursäkt för att jag är lycklig haha, jag känner att det är bättre o sprida glädje, eller? ;D
 
Ha en fin dag alla, det ska jag försöka ha! Hoppas min jävla huvudvärk släpper bara så är ju allting tipp topp och frid o fröjd sen, hihi! Puss /C
 

RSS 2.0