Fuck....

Jahopp, det var det.. Ninja har fått en infektion som kan jämföras med en typ av tumör i hoven upp till hovbenet, latchigt? Nej. På tisdag ska hon opereras och kommer bli borta från tävlingsbanonrna o 1 års tid pga skadan.. Såååå roligt... När ska detta elände vända? Det känns inte rättvist att min lilla prinsessa ska stå hemma och ha ont, hur har hon gjort sig förtjänt av det? Jag fattar faktiskt inte det!!
 
Men, som ljus i tunneln har vi nu bestämt oss för att betäcka henne! Vilket känns sjukt spännande men också helt otroligt läskigt!! Så nu kommer de närmsta dagarna bestå av att jag sitter bänkad på sprangkulla.se och kollar hingstar! Herregud vad mycket fina hingstar det finns! Jag har ju alltid vart störtförälskad i Cardento avkommor, men när jag kollar på hingstarna här så inser jag att man inte ska köra huvudet i sanden och inte se sig omkring!
 
Nu blir det och kolla vidare!!
Puss /C
 
Aerline H

Ale.........

Försökte lägga upp ett inlägg hela dagen igår.. Gick inte så bra! Men ni vet iallafall att vi var där med Ninja.. Visar sig att hon har fått en svampinfektion i hovväggen som går upp till hovbenet.. Skoj! Detta kan i värsta fall innebära operation på hovbenet för Ninjas del.. Vilket självklart inte känns så jäkla latchigt! Men det är bara o härda ut, tycker bara så himla synd om min lilla prinsessa som får spendera alltid i smärta! :(

Hon har iallafall sovit över på Ale inatt med ett sorts blött bandage för o mjuka upp hoven så att den är så lätt som möjligt och gräva ur idag.. Så idag får Björn vara med och ta hand om henne! Då känns det iallafall bra, så är hon i trygga händer!

Ale vilket ställe alltså!! Alltid så himla välkomnande! Tar alltid superväl hand om hästarna! Hur bra som helst! Och ja, vi spenderar ju rätt mycket tid här så vi vet haha! :)

/C


På Ale

På ale med Ninja, precis kommit ur röntgen! Med en drogad liten tjej i näven står jag nu o väntar på svar.. Hoppas att det inte är något allvarligt.. Lovar o skriva sen!

Puss /C


Grymt motto haha


Härliga onsdag

Ledig dag typ, bara lite jobb på stallet! Härligt! Har mockat hos båda odjuren, och ridit Q! Nu återstår bara 2 gymkhanaträningar!

Tror jag har glömt o säga att Ninja är blockhalt på vänster fram... :( Så imorgon går släpet återigen till Ale.. Fan vad jag hatar detta! Skadade djur hela tiden, när oturen ska vända är något jag skarpt funderar på!

Har lite annat kul o berätta för er också, vet inte när jag ska kläcka den karamellen bara.. Hmm, aja! Det kommer!

Q var iallafall jätteduktig idag, hade nog kunnat rida hur länge som helst! Men ibland måste man avbryta pga en kurrande mage haha! Ingen hoppträning denna veckan heller förresten, så på söndag när vi ska tävla är det 3 veckor sen Q hoppa, haha.. Laddad tjej? Trore va!!!! ;)

See ya later!!
Pöss /C


Sponsor

Vi fick sponsor hjälmar till landslaget ifrån UVEX på GHS i år! Har helt glömt och säga det!! :) Rätt nice!!

/C


Q

Äntligen uppe på bästa efter en lång dag på jobbet! Talk to you later bitches!

/C


Norge

Hallå gänget!
Nu är vi påväg hem från Norge efter en fantastisk helg fylld med tävling och gemenskap, och det finns egentligen bara en viktig sak o säga! Jag ÄLSKAR detta!! Gymkhanan och allt som hör till den, hela paketet liksom!! Fantastiskt!! Hej nytändning! Tänk för ett årsen när jag tyckte det var sååå tråkigt och inte hade någon lust alls, eller vafan det räcker och gå tillbaka 6 månader bara.. Men efter Scsndinavium har jag verkligen börjat älska det igen!! :)

Vi blev iallafall 3a i helgen! Sebbe har verkligen skött sig väl över förväntan, bara några få damputbrott haha! Men han har vuxit något enormt på bara denna helgen! Verkligen superkul, så nu är jag väl taggad på nästa gymkhanatävling om 3 veckor med bästa laget!! :) tagga!!!!!

Puss
/C


Sjuk

Börjar äntligen tillfriskna från veckans feber attack! Ush.. Haft feber, huvudvärk, halsont och en näsa som inte fungerat över huvudtaget! Nu är iallafall febern borta, gött! Har helt enkelt inte orkat blogga då största ansträngningarna gått till o dricka nyponsoppa och gå på toa, sedan har jag legat klubbad i sängen igen haha..

Igår tog jag mina sista krafter o red
Q en stund på kvällen! Eftersom hon fått stå 2 dagar innan det pga av att jag vart för dålig för o orka rida så hade hon massa energi igår hihi! Vilket iallafall resulterade i att hon gick jättefint igår! Superlycklig tjej! Hihi :-)

Idag sticker vi också till Norge för o tävla gymkhana i helgen! Vila när man vart/är sjuk? Varför? Haha.. Så hoppas iallafall att Sebbe sköter sig! :)

Jag slänger in ett inlägg innan vi åker över norska gränsen! Annars hörs vi igen på söndag! Puss!

/C


Världsbäst

Bilden bara skriker lycka!


VM guld !!!!!!!!

Gööööööööööööööött!!!!

https://cdn1.cdnme.se/3563867/7-3/pic_51993b28e087c34146b6e2be.jpg" class="image">


Bilder från igår

Bilder från hoppningen på Ninja igår!


Whoppa

Grymmaste tjejerna tog hem en seger idag, så rackarns nöjd! Alice vann individuellt, Matilda 5a och Felicia 2a! Så det var verkligen rätt ryttare med i laget idag, Ebba o Polo var 4e ekipage men tyvärr ingen placering idag! Men strålande insatser av allihop!!

Efter tävlingen stack vi till Julia för möte med EM laget också! Kul och få lite tid med laget och snacka ihop sig lite! Var iallafall jättetrevligt! Och jag längtar såååå mycket till EM nu! :)

Nu blir det hockey!!
/C


Tagga lagklass

Polo är taggad för lagklass, heja Alleby!! :)


2 in a million

People often say "she/he is one in a million", i found 2. <3


Sverige

Det är bara Sverige som har sånt här efterblivet väder haha, Strålande sol, hagel, ösregn, sol.... Haha fattas bara snö typ? ;) Nåja, tacksam för värmen iallafall, love it!!

Vi hade pay n jump på stallet idag iallafall, hoppade 2 120 rundor på min prinsessa Ninja, hon skötte sig riktigt bra och 0a första rundan! Andra rundan var livet lite väl roligt och hon petade 2 räcken eftersom att bromsen inte riktigt fungerade som den skulle, haha.. Lillan, hon är så himla rolig och rida, man blir helt lycklig av o rida henne! Nästan varje dag haha, även om jag är lite trött på att hon river typ jämt.. :)

Idag var hon iallafall sjukt duktig!
Nu blir det pizza!!!! Puss
/C


42 minuter

42 minuter kvar, sen hemgång, sweet!! Jag har apont i mina fötter efter vad som kännts som världens längsta dag typ haha, jag gillar inte och jobba sent på fredagar.. Vill dessutom inte vara instängd i en butik när det är helt fantastiskt väder på utsidan.. Tröttsamt! Nåja, snart får jag gå hem o då ska jag ut o mocka hos djuren, sedan är det hem o göra sig i ordning för o åka in till stan o fira Josse från Bulycke! :)
 
Hörs sen!
Puss /C
 

Prins P

Uppe på min (beccis) prins igen för första gången på nästan ett helt år! <3


Redan fredag tydligen

God morgon världen!
Ny dag, nya tag! Det kommer kännas tungt och tomt utan Taara och Peppe ett tag men det känns ändå skönt att dom slipper ha ont mer!

Har iallafall precis ridit Quilla, ett dressyrpass i paddocken såhär på morgonen var riktigt gött faktiskt! Testar o rida henne på Poponcini bett på marken nu, ett blått gummibett som ska ligga som sammet i munnen på dom, funkar hittills bra, hon blir lite stark på det i galoppen men får ju ge det mer än 2 pass innan man räknar med att det funkar till 100%! :)

Fick ett sms av Beccis när jag red där hon fråga om jag kunde rida Patriks åt henne idag vilket jag gärna gör!! Så ska bara släppa ut Q sen är det upp på nästa!! Yippie!! :) Har saknat honom så himla mycket!

Efter det så blir det jobb! Mocka för jag helt enkelt göra ikväll! :-)
Puss /C


Vila i frid världens finaste

Idag har 2 helt fantastiska ponnysar lämnat oss, 2 ponnyer med ett hjärtan av guld.

En av mina bästa vänner som jag jag så lyckligt fått ha i min ägo i 5 underbara år, världens bästa Special! <3 En ponny med kämparglöd och godhet så det räcker för 100. Tårarna kan inte sluta rinna, livet är så sjukt orättvist. Han hade så mycket kvar och ge..

Jag älskar dig världens finaste ponny, och kommer föralltid att göra. Det gör ont i hjärtat och tänka på att du aldrig kommer tillbaka igen. Min fina Prins!

Vila i frid, Taara & Special!
Alltid älskade, aldrig glömda.

Love /C


Tung dag

Idag är ingen rolig dag..
Ni får veta sen..
/C


Hänger på Ale

För att verkligen bevisa för mig själv att vardagen är tillbaka tar vi ett besök på Ale idag, Q's tur att få nya skor! Känns som jag inte gör något annat än o kör släp fram o tillbaka.. Framför allt hit.. Aja, det är ju värt det så!

Senare väntar dubbla gymkhanaträningar och ett pass på Q, Sandra är gullig o tar Ninja idag när jag har så mycket o göra! :) Ser fram emot träningarna ikväll, var längesen jag gjorde det så det blir nog kul!! :)

/C


Jobb

Dags för lite jobb igen, är så lite nu så jag känner mig helt förvirrad varje gång jag kommer till jobbet haha.. Skönt o ha vardagen tillbaka dock, känns som man levt loppan sen Scandinavium lite, bara häst o tävling för hela slanten! Klagar inte, men det är ändå gött o ha vardagen tillbaka! I helgen väntar Pay n' Jump och ponnytävlingar så att ja, ingen ledig helg försen i typ September nu om änns det haha.. Men jag älskar det så det gör ingenting! :)
 
Ingen Björne träning denna veckan vilket är bra, eftersom båda hästarna gått denna helgen, men där emot är det Emma träning på torsdag, ingen aning om vilken av hästarna jag ska ta med mig men det ordnar sig! Nu måste jag jobba på! Men det finns ju 2 bildbomber ni kan roa er med! ;)
 
Tänkte ta och fota lite i veckan också, nu när man äntligen kan börja fota ute lite grann!! :)
Puss /C
 

bildbomb igen

Bildbomb United
Foto: Elin Olsson http://olssonelin.blogg.se
 

bildbomb

Bildbomb Quilla
Foto: Elin Olsson, http://olssonelin.blogg.se
 



Älskar dig


Så jäkla coola

Marcus Ehning!!!!


Helt enkelt glad

Nöjd med livet, hoppningen går framåt, gymkhanan är rolig igen och jag har världens bästa vänner!

Red dressyr på Ninja förut och hon var faktiskt riktigt duktig! Vilade på steget till o med i galoppen! Så jag vart super motiverad och red ett långt dressyrpass för första gången på riktigt länge! Hästis levererar!

Denna helgen har verkligen varit så rolig! Jag älskar mina hästar!!!!

Nu väntar ett barbacka pass på Q!
/C


Måndag och regn

Hej i regnet!
Jag är fasen fortfarande trött efter helgens tävlingar, men sjukt vad kul jag haft! Båda hästarna har vart duktiga, framför allt Q! Ninja var grym första, slarvig i andra men gjorde ändå bra ifrån sig! Q gjorde ett fantastiskt jobb i alla 4! Mina prinsessor!! Ser så fram emot nästa tävling nu!

Ni ska få en bildbomb och lite annat ikväll, men först måste jag rida och ha hoppträning för mina bohuscupsbarn!

Puss


Bildbomb GHS


Nöjd chey

Påväg hem efter en utmattande men fantastisk tävlingsdag, har haft så mycket underbara människor runt omkring mig hela dagen att jag blir helt lycklig! Tack till Elin mest av alla och sen resterande underbara människor som ställt upp idag!

Fick med mig 2 placeringar hem idag iallafall, en på Q o en på Ninja båda i 110n! Verkligen skoj! Red på 26.86 på Q och på 26.87 på Ninja vilket är ganska komiskt! Men i 120n hade jag 3 ner på Ninja o ett ner på Q, så det gick väl inte kalas men ja.. ;)

Alla 3 Jossorna red kalasbra i vilket fall som helst! Jacobson hade 2 0r, awesome! Och Jossan 0a sin och Möll hade en 0a tror jag och 1 stopp, kanske ett ner? Hmm hur som! Grymmt kämpat tjejer!

Puss
/C


Täääääääääävla

Hey ho!
Rullar mot Ale Jennylund i Bertil, mot nya äventyr! Eller ja.... Hopptävling iallafall! ;-) Båda hästarna är med och J, J o J är med! Alltså Jossan, Jossan Jossan haha.. Ska iallafall hoppa bägge hästarna idag men bara Q imorgon,110-120! Brukar normalt sett inte vilja skriva så mycket om det innan men nu fick ni lite info iallafall, lär bli en lång dag eftersom jag åker med dom andra redan nu och dom får vänta 2 klasser efter sig så ja.. Men det är ändå sjukt kul att vi åker tillsammans allihopa för en gångs skull!

Självklart har jag världens bästa Elin med mig! Och då känns det alltidlite lättare, helst idag när jag för första gången åker med bägge! Awesome!

Hörs sen! Pöss
/C


Hopphopp

Hoppträning på Ninja i tisdags ju! För Björne, första utomhusträningen för Björne i år! Kul, men hästen var helt tokig! Vilket är helt orimligt eftersom hon tävlade i söndags.. Aja, måste väl sluta bli förvånad över hur tokig hon är och över hur mycket energi hon faktiskt har.. Haha!

Hon är bäst ändå!
/C


Regn. Kul!

Älskar vädret.. Eller? Blir fan deprimerad. Q gick som en prinsessa idag, var så gött! Har provat ett nytt bett och för det mesta funkar det jättebra, hon blir inte lika tung i handen vilket känns skönt! Hoppas att det funkar och hoppa på också! Återstår och se haha!

Ska ha gymkhanaträning nu, hörs sen!
Puss /C


Älskvärt

Haft världens mysigaste dag med världens bästa vän och världens bästa hästar! Jag o Joffi stack till Ale med Ninja för nya skor! När vi kom tillbaka till stallet o allt var färdigt där ute så tog vi en fika i solen, seriöst vilket jäkla underbart väder!!

Sen red jag ut på bästa Q o körde lite intervallträning, jättemysig uteritt helt själv i det underbara vädret, det var precis vad jag behövde! Både jag o Q bara njöt!

Väl tillbaka hade jag lektion för mina hoppKids, duktiga var dom precis som vanligt! Och resten av kvällen spenderade jag hos mina älskade hästar med pyssel o kärlek, hemma först runt 10-tiden, haha! Gött :)

Imorn blir det jobb o Björneträning! Enda problemet är att jag inte bestämt mig för vilken häst jag ska ta med mig än haha :) i-landsproblem!!

Puss /C


Life's pretty great

Älskar livet just nu!!
Allting känns så jävla bra bara, UNDERBART!


Det gick ju bra

Har nog hamnat i glömska,eftersom jag vant mig vid att inte blogga nu! Förlåt.. Men kom ihåg idag iallafall så det ska nog ordna sig! Sitter iallafall på Ale just nu och väntar på att min lillskrutta ska få på sig nya dojor! Världscuprepris på tvn här i väntrummet vilket passar mig alldeles utmärkt!

Igår var vi och tävla gymkhana efter mycket om och men, slutade med en andra plats för vår del efter lite otur med halta ponnys och skadade ryttare! Helt okej, nästa gång hoppas jag dock att dom vinner! Då är jag inte med o rider eftersom jag är i Norge, men är övertygad om att dom löser det ändå! :)

Sebbe gick faktiskt riktigt bra igår, var några missöden haha, där han ex bara studsa över tunnan eller drog en fin skänkelvikning över konan och typ glömde svänga runt cartonhinken o sådär.. Haha lillskiten! Ibland blev det bara för mycket för hans lilla hjärna! Men han gick alla grenar och skötte sig väl över förväntan! :) kommer nog bli bra!

Dessutom vann 'mina' GFRK barn och mina småttingar från Alleby kom 2a, dom slog stora laget! Grymt imponerande! Stolt lagledare igår iallafall!! :)

Hörs sen! Puss /C


Back

Okej folks! Det har hänt mycket det sista överallt förutom här.. Men det beror endast på att appen ballade ur och att jag först igår kunde ladda ner den igen.. Sorry about that!

Men nu är jag tillbaka o lovar o uppdatera som vanligt igen! :) och dessutom skriva om allt roligt som hände förra veckan! :)

Har såååå mycket o skriva till er!!
Men nu måste jag sova!
Puss /C


RSS 2.0