Ledig lördag?

Nej, inte ledig lördag.. Ska upp till Alleby nu och jobba lite, sen ska jag ta hand om Quilli och ikväll blir det en lugn kväll hemma. Vet inte varför men är så galet trött, tycker ändå jag sover rätt så bra! Kanske beror på förskylningen jag känner är på gång .... :/ Ont i halsen även idag och lite huvudvärk.... Inte så kul!

Måste jobba nu..
Puss /C




Drömmer

Drömmer och önskar
 
 
 
SWB valack 3 år. Hästar säljes
Denna tåls att tänka på
Sto f. 09 e. Cortez. Hästar säljes
Även denna, klipp!
 
 
 
Drömmer inte om skyhöga priser och elit, eller jo såklart..
Men dessa drömmar är mer verklighetsbaserade, yngre hästar med kapacitet och stam och lägre priser.
"Gör det själv priser"
Vill ha avlastning till min prinsessa Q....
Nåja, a girl can dream aye?

/C

Mysfredag

Så var det fredag och dags för mys, perfekt en dag som denna. Har haft lite småont i halsen idag och kännt mig tjock i halsen typ, också vart väldigt trött och hänging så antar att jag är påväg och bli redigt förkyld om det bestämmer sig för att bryta ut någon gång har kännt mig lite seg ett par dagar... Har iallafall sovit ca 1 timmar nu och bara myst med the love of my life, ska snart äta av mammas goda mat hoppas jag och sedan fortsätta kvällen med mys med kärleken.
 
Helgen består av lite jobb och lite häst och lite chill med dom som betyder mest antar jag, förhoppningsvis lite gymkhanaträning och lite annat smått och gott!! :)
 
/C
 

Frissan

Sitter hos frisören och ska klippa och slinga, skönt! Älskar och bli ompysslad, så skönt! När jag är klar här bär det av upp till Hunnebostrand för och hämta hem 2 små ponnysar. En till ridskolan och en till en tjej som heter Viktoria som ska få sin alldeles egna första ponny förhoppningsvis. 2 veckor på prov först :)!

Sen ska jag pyssla med min dräktiga lilla tjej, Elin har Q monstret :)!

Puss /C


18 dagar




Bäst

Idag hade jag inte sålt dig för biljoner!
Åh bästa älskade häst!


Tjockis

Åh min tös har blivit så himla tjock och go!!!! 4,5 månader till bebis!!!!



Lång dag

Igår var en mycket lång dag, upp och hjälpa mamma med stallet nere hos oss, upp till ridskolan och hjälpa till där. Hem o äta lunch, ut o ta in hästarna hemma upp till Alleby o ta in hästarna, mocka åt Q och rida Q! Sedan lite chill i cafeterian och kl 20.00 var det dags för att ha hoppträning för 3 tjejer på privatponny.
Puh!

Go dag ändå, Quilla gick som en hel miljon förutom när hon försökte lägga mig på backen.. Haha! Portarna in till stora ridhuset är nämligen otroligt läskiga, så när jag kommer skrittandes på medellinjen kryper hon ihop till en liten boll för dit vill hon inte gå. Så jag gick på henne lite eftersom hon får ta o skärpa sig, jäklar vad arg hon blev.... Caprioler så man kunde tro hon var spansk jäkla showhäst. Nästan så jag fick tugga grus. Haha!

Hopptjejerna var grymma! Så nu satsar vi på div 2 till hösten! :D

Puss /C



Ambitioner hit o dit

Visst är det lustigt hur en del människor bara helt totalt saknar ambitioner medans andra satsar mot stjärnorna? En del människor ser fram emot en partyhelg medans en del knappt kan bärja sig till träning eller tävling? Jag är sort nummer 2 haha. En del har ju givetvis andra typer av ambitioner, men vissa är helt totalt ambitionslösa. Ångest? Det hade jag haft.




Färga hår


To be continued

människor är olika

Jag har tröttnat, jag har tröttnat på att hålla masken.. Det räcker väl snart? Varför ska vissa få komma undan med allting, varför kan vissa aldrig växa upp och bara ta sitt eget ansvar egentligen? Beror det på lathet eller taskig uppfostran? Jag orkar liksom inte mer, jag önskar att jag kunde få vara lite mer easy going, typ inte bry mig så mycket och bara låta folk göra vad sjutton dom vill, men jag är inte sån. Jag säger ifrån när jag har fått nog och jag blir förbannad ibland. Kanske är ganska stark som person, eller så är jag kanske jävligt svag som inte bara kan låta saker vara och gå min väg. Men det finns mycket jag inte accepterar, och ibland sätter jag ner foten tyvärr lite för tvärt och hårt, jag måste jobba med mitt humör det vet jag men ibland blir jag bara så jäkla trött.
 
Kan inte folk bara sluta tycka synd om sig själva hela tiden och och ta tag i sig själva istället? Förändring sker när man gör den, det flyger ingen stekta sparvar in i munnen man får för sjutton göra något själv också. Ibland tror jag att människor har fullt upp med och tycka synd om sig själva så dom glömmer av att rycka upp sig, glömmer av att deras liv ligger i deras händer ingen annans? Fast sen och andra sidan så har vissa människor inga mål och ambitioner i livet så dom kan ju lika gärna sitta där och tycka synd om sig själva för det har verkligen ingen betydelse........ Personligen hade jag kännt att allt var helt meningslöst och lite till om jag inte haft några mål i livet, men det får ju vara upp till var och en. Jag vill iallafall inte sitta när jag är 30, 40, plus och tänka "fan vad jag slösade bort tid" det räcker med den tid jag redan slösat bort på människor som bevisat att dom inte förtjänar den.
 
Våga vara den du vill....
 
 
/C

 

Finaste

Hon har det nog rätt så bra ändå! :)

<3

true story

 

Lovely

Gött med torsdag, fixa o dona med mina prinsessor och ikväll blir det träning på världens bästa ponnyprins! Nöjd att det är torsdag helt enkelt, det är ju trots allt en ganska bra dag! Är iallafall uppe på Alleby just nu och jobbar lite innan det är dags och ta hand om mina egna små hjärtan.

Spike gick riktigt bra på träningen igår, avslutade med att göra lite upphopp och det funkade faktiskt riktigt bra, jag fega ur en gång men annars så! Får se vilken ponny det blir till Scandinavium.

Puss /C


Gymkhana för hela slanten

Hallå, onsdag idag! Gjorde stallet hemma imorse och är nu påväg upp till Alleby för att få lite gjort där också. Sedan är det en snabbvisit till IKEA som gäller för att få köpt en ny persienn till mitt rum då min trillar av väggen hela tiden eftersom fästena är trasiga, tackar flyget för det och allt annat dom gjorde sönder när dom var här och satte in nya fönster.... Puckon!

Sen är det iallafall gymkhanaträning på Spike som gäller och ikväll ska vi till GFRK (jag o Jack) och ha träning för tjejerna där. Så får väl se hur det går idag, men mycket gymkhana blir det iallafall! Puss

/C



Snö

Och där kom snön, på tok försent men den är åtminstone bättre än lera och blött, iallafall för hästarna! Ninja är dock inte så imponerad av att det är fruset. Hon står och bonkar i badkaret och vill ha vatten, vi får ta in henne under dagen så hon får dricka, hon har ju faktiskt bebis i magen!
 
Imorn ska jag ut och fota min prinsessa i snön tänkte jag, skulle någon vilja ha sin häst fotad och snön ligger kvar i helgen så har jag tänkt fota en hel del i helgen också! :)
 
/C
Miss you
 

Göteborg runt

Vart i Göteborg med de 2 engelsmännen som är och hälsar på, Jack och hans bästa vän Stoirm, konstigt namn jag vet .... Haha men så kan det vara! Vi var iallafall och vandra runt lite i Göteborg, var uppe i Gothia Towers på Heaven 23, var lite i stan, tog en fika på Condecco på Avenyn, gjorde lite shopping med mera. Mysig dag helt enkelt!
 
Tillbaka på Alleby hade jag hopplektion för mina duktiga hoppbarn, och sedan tog jag hand om Quilli.
Nu väntas myskväll med min favvo i snöfallet, myspys!
Mer imorgon, puss!
/C

Hemma

Hemma från en helt fantastisk långhelg i Hemsedal, hörs imorn. Puss
/C



Hemsedal levererar

Vi har alltså även idag haft kanonväder, och nu på kvällen har det snöat som fan så imorgon blir det ut tidigt och åka i nypistat och puder, göööött! Åkte lite kvälls åk idag när det snöa som värst, men eftersom det inte är något folk i backen var det helt klockrent och åka på nylagd pudersnö i pisterna! Tänk om det alltid kunde vara såhär bra omständigheter! :)

Vi har annars typ käkat god mat och bara umgåtts med sjukt härligt sällskap! Och vad mer kan man önska sig när man är i fjällen egentligen?

Dock kom Jack till Sverige idag, så det känns lite konstigt att han är hos mig och jag är här.. Saknar honom något helt sjukt :(

Puss /C



Dag 2

Dag 2 är minst lika bra och faktiskt till och med bättre, woho!


/C

Dag 1

Super go dag i backen idag, -3 grader vindstilla och sol, pudersnö och knappt något folk i backen! Det blir inte så mycket bättre tror jag, hoppas det håller i sig!





/C

Time to go

Rullar mot Hemsedal dårå



Go kväll

Jag skriver Go kväll, men inser just att klockan passerat midnatt och är hela 18 minuter över 12.. Vart tog denna dagen vägen egentligen? Och framför allt vart tog kvällen vägen? Har ju knappt hunnit tänka och helt plötsligt är det natten.... Den som ändå fick krya till sängs nu och mysa ner sig under täcket och stänga ögonlocken, men icke! Jag ska åka bil hela natten minsann, men förhoppningsvis kan man få lite sömn i bilen så resan går extra fort. Det bär alltså av mot Hemsedal denna gången, sweet! Snö imorgon alltså, lovely! Åka skidor, lovely! Jag hoppas resan går supersnabbt upp till det Norska landet så vi kan åka nu nu nu nu!!!!
 
Har iallafall packat klart, så nu ska vi bara slå ihjäl en timme så är det dags och åka!
Ha en bra helg folks, jag uppdaterar när jag har wifi! Puss
/C
 

FedEx

Jobbintervju



Snart dags

Det börjar verkligen dra ihop sig mot avresa till Hemsedal nu, bara idag och imorn kvar sen är det dags, äntligen! Sen när jag kommer hem så är Jack här och väntar på mig, lovely! Stannar tills den 3e februari och sen den 8e februari åker vi till Åre, snacka om lyx vinter! För när vi kommer hem är det bara en vecka kvar tills Horse Show drar igång och efter Horse Show är det mars och tävlingssäsongen kommer vara i fullgång! Grymt! Kan verkligen inte bärja mig tills torsdag, få stå på ett par skidor igen och bara ha de gött, underbart! Hoppas ankeln håller ihop bara! Och även min 85 åriga rygg haha..
 
Idag ska jag ha hoppträning för privatponnyerna på Alleby, och privatlektion för Ebba och Polo, jag ska också fixa och mysa med min lilla Quilla, myspys! <3 Till helgen när jag är borta så ska Elin börja skritta henne och så nästa vecka är det dags och börja sätta igång henne efter vilan, jag tror verkligen hon behövde detta!
 
Puss /C

Löshoppning

Idag är det löshoppning på Alleby, hela 15 hästar är med och hoppar! :)
Min lilla prins klippte 120, bäst! Bilder kommer sen, puss!
/C



Family

Family means giving chances when there is no more chances left to give.



Ponyhunting

Idag ska vi iväg och kolla på ponnys till ridskolan, vi har ju sålt en ridskoleponny till en elev, en bra ponny med bra storlek! Så nu behövs det lite nytt! På tal om sålda ponnys så går Addie över i familjen Bryngelssons ägo på måndag, och jag kunde inte ha sett en bättre familj till henne! Det är något av det bästa som finns när tjejer på stallet får egen ponny, lyckan som syns i deras ögon och vetskapen om att dom alltid har en bästa vän! Fler förtjänar den lyckan, så stort Grattis till Fiffi & Hera, Addie och Linnea och även Amanda såklart även om hon ska fortsätta med bästa Sebbe! Och Grattis till Ebba & Polo, 4 tjejer som har det bästa året i sitt liv framför sig följt av år som med hjälp av sina ponnys bara kommer bli bättre och bättre!

Så ponnyjakt idag och senare ikväll ska vi iväg och fira Sara's 23 års dag! :)

Hörs sen!
Puss /C



Flashback 2013, some of the best parts

Januari
Thailand

Februari
Trysil

Mars
Quilla

April
Gothenburg Horse Show

Maj
Jack

Juni
Hoppmeeting
Vänersborg

Björbäck

Betäckte Ninja


Juli
Irland, EM

Danmark, Individuellt VM

Augusti
England

London

September
Par VM
Spike

Nord Irland
Hemgång till Sverige
SM-kval med vinst

Oktober
Hopptävlingar inklusive vinst i KM

November
SM-guld

Welsh Ball

December
Advent och 2 veckor i Glasgow, Scotland

Julafton
Nyårsafton

hästens år

Klyscha, Nytt år nya möjligheter.
 
Men det stämmer väl eller? Det är ett nytt år och det är dags för nya tag, nya delmål, nya utmaningar och möjligheter. Iallafall för min del. Jag tror dessvärre inte att folk kan ändra på sig, många tar det nya året alldeles för glupskt och satsar på att förändra hela sin livsstil, det går inte. Det är löjligt att änns försöka, man gör bara sig själv besviken. På riktigt, hur många gymkkort tror ni dom säljer i Januari? Rätt många.. Hur många av dessa gymkort tror ni används flitigt resten av året? Jag köper att man vill bli bättre som person, förbättra sig själv och ha en nystart, det är ett ypperligt tillfälle. Men förnya och förbättra är 2 helt skillda saker om ni frågar mig.. Därför går jag in i det nya året med förhoppning om att bli en bättre person än vad jag varit i år. Jag har delmål som ska fyllas och personer som ska älskas.
 
2014, du är varmt välkommen och jag ska göra det bästa utav dig, jag lovar.

2013, tack för allt gott du gett men jag kommer inte sakna dig, du har tyvärr kommit med alldeles för mycket tråkigheter.
 

/C
2013s bästa 

RSS 2.0