v.31

Måndag igår, med andra ord tisdag idag! Åkte på och vara hundvakt igår tills på onsdag (imorgon), passar alltså lille hunden Pippi, eller ja egentligen heter hon Rainstone Ricotta men de är så långt och ropa! ;)
Hur som helst så får hon leka med mig ett par dagar, inte mig emot, helt underbar hund på alla sätt o vis, dessutom alltid glad! Tänk den som fick vara de dagarna i ända, vad skönt de hade vart!
 
Förresten så tränade jag på Sebbe i söndags som ni vet, gick helt okej för o vara första gången men vi behöver träna en del för o komma ihop oss de känner jag ju! Han är lite stark så funderar så de knakar på vad för bett jag ska välja,  vi får inte använda oss av bett som tex pessoa och pelam så har ni några förslag är de varmt välkommet! :)
 
Ska in o jobba alldeles strax, ska första åka o kolla på ett träns till Sebastian bara, köpte benskydd o boots igår som han kommer och bli supersnygg i hehe! Men nu behövs de ett träns också, sticker till Hööks och kikar, deras träns sortiment är ju faktiskt snäppet vassare än andra butikers! Ska nog ner till Ridsport om jag hinner också och låna med mig några sadlar begagnade sadlar! Så därför hinner jag inte skriva mer nu, puss o kram på er sålänge!
Jobbar till 19.00 nånting så hinner inte uppdatera försen ikväll, puss igen!
 
Dessa har Sebbis fått, fast svarta! :)
 
 

Träning på schemat!

Nu blir de strax premiärträning på Sebastian, ska bli skitkul! Taggad som satan, och danskarna också, även Möll ska vara med o träna tror jag, blir kul! Ska se om någon vill ta kort så ni kan få lite bilder sen!
Hinner inte skriva så mycket just nu för jag är redan lite sen, vi ska träna 12.00 o klockan är redan 11.40!
 
Ska bli spännande och se vad för utrustning jag ska ha på Sebbe liten, polos kan ju vara lite liten hehe..
 
Efter träningen blir de ridning på de stora monstren, och därefter privatlektion för Ebba och Polo, hoppas han är snäll, han hade varit lite dum när jag var i Falsterbo så nu ska han få skärpa sig! Får se vad vi hittar på för kul, kanske lite balanshoppning? Mer skrivning sen, måste kila! Puss
 
Danskarna är bäst!
 

Go'kväll

Hejhopp,
Sebastian står nu hemma i stallet och är nöjd o glad, tror jag iallafall! Hehe..
Imorgon blir första träningen på honom, ska bli mycket spännande och se hur de går haha.. Sen ska jag rida United, har verkligen ingen dressyrlust över huvudtaget men man gör väl vad man måste!
 
Har inte riktigt något vettigt och skriva just nu egentligen så sitter mest o ordbajsar vilket ni får leva med. Har haft en störtskön dag trots regnet, och igår hade vi jätteroligt hemma hos bästa Joffa-caken! Så helgen har vart riktigt bra, eller egentligen har hela veckan vart helt grymm! Måndags hade vi bara chill dag jag o Hannisen o red ut o mös sedan fikade jag med fina Sara, tisdag var jag o möllis på Liseberg o hade de gott sedan vin hos henne, onsdag solade vi och hade de gott, torsdag Brännö-brygga o styrsöbratten, fredag var de kalas hos Möll och idag hänger vi med Danskarna o kollar film o bara har de allmänt bra! Imorn blir de träning och sen har jag faktiskt ingen aning om vad som händer på kvällen men bra lär de vara iallafall!
 
Känner att jag måste tacka Johni o Joffsi för en helt grymm vecka, utan min bästa mölli hade ingenting fungerat just nu, känns kaos i huvudet. Skönt också att lille Sebbis har kommit så att jag har lite annat o tänka på, och om en vecka är vi i skåne, awesome!
 
Nu blir de Hamilton, pusspuss!
 
Sebbis <3

OS, Daniel Zetterman

Helt ärligt, man blir ju vansinnig av o läsa vad jag tror är landslagsledarens ord i tidningen, tycker synd om Daniel och känner ett starkt agg på hela OS efter händelsen, de är bannemig inte schysst, varken mot Daniel eller mot resten av Svenska landslaget. Som ni säkert vet har Malin Baryards häst blivit halt och av någon anledning kan inte heller Angelica eller Peder deltaga i Olympiska spelen. Varför vet jag inte men de kommer säkert fram, vad jag förstått på Daniel via facebook så var han då given reserv iallafall skulle han vart de, men landslagstränaren har "glömt" och skriva ner Daniels namn och därför får han inte medverka, förstår ju självklart Daniels ilska och besvikelse och tycker själv att de verkar märkligt att man skulle glömt?
 
Efter att de kommit ut att han skulle glömt o skriva ner Daniel börjar han istället prata till Media som att Daniel inte skulle platsa i laget, vilket är helt sjukt. Han vann ju senast v.28 en stor hoppning i Falsterbo, varför skulle han inte kunna hantera OS? Nog för att han är ung, men de säger ju inte att han skulle vara sämre än någon annan i de laget bara för de, va händer liksom? Vad är de han saknar som dom äldre skulle ha? Bra häst? Knappast va! Liverfarenhet då eller va? Lägg ner liksom!! Ska se om jag inte kan hitta den artikeln där de uttalar sig om Daniel till OS, isåfall får ni ta del av de ikväll eller imorgon! Puss
 
Daniel o Glory days

Mysko

Tjää,
Känns helt mysko o blogga igen nu efter så lång tid, bra alltså men mysko! Känner typ inte igen min blogg längre, känns som någon annan skrivit de, även om jag vet att de är jag.. Skummt!
Sitter just nu hemma hos bästaste Möllis och chillar på livet, solen skiner och de bara känns bra. Tänk att solen kan hjälpa till så mycket vad gäller att vara på bra humör! Underbart är de iallafall!
 
Var o träna för Björne igen förra veckan förresten! Fast nu var vi på Holmegård i stenungsund, inte hemma hos Björne. 2 dagar, och andra dagen tränade vi på o hoppa vattengrav?! Eller ja träna o träna.. haha! De är de sjuka, vi hoppade fram o skulle avsluta med en bana och mitt i banan skulle vi helt plötsligt hoppa vattengrav?! Haha galet vad nervös jag blev! Men nu är de gjort och de gick toppen, Ninja hoppade som aldrig förr, lille tuffsen, hon är bara helt jäkla klockren den där hästen, hur kunde jag ha sådan tur o hitta en sådan vinstlott? Hon är helt obeskrivlig, de hon gjort med mig och min ridning främst mitt självförtroende och min tillit till hästen går inte o beskriva med ord. De finns ingen bättre i mina ögon, jag är helt fascinerad, trodde verkligen inte att man kunde känna sig så här nöjd med en häst, trodde inte de kunde vara såhär betydelsefullt, och jag vet att jag sa att Patriks betydde allt för mig, men helt ärligt så har Ninja gått om honom med hästlängder, de sa bara klick. Älskade fina United!
 
Ni ska få film så fort jag hinner på träningen för Björne med vattengraven! Promise, puss!
 
Bild från träningslägret hos Björne & Sandra Carlsson!
Bästa United <3

Sommar <3

Hej läsare, om ni finns ännu vill säga?
Jag vet att jag inte varit någon vidare bra bloggare på sistone, jag har bara inte hunnit när appen inte fungerat, vilket den fortfarande inte gör men jag jobbar inga fler ridläger nu och då har jag några sekunder extra över o lägga på datorn, sekunder som jag mer än gärna lägger på bloggen och på er, om ni vill läsa vill säga? Kan inget annat än o be om ursäkt och bara försöka bevisa att jag ska bättra mig nu. Hoppas de duger!
 
Har iallafall hänt massa konstiga saker i mitt liv sen jag skrev senast (då jag var o träna hos Björne) har träffat mycket nya människor, blivit sårad och blivit glad, idag är en bra dag, vet ni varför? Knappast va! ;) Idag kommer Sebastian hem, har jag änns berättat att vi var där o provred honom? Haha.. tror inte de! Jag var o prova en C-ponny o Danmark för ett par veckor sen, eller vad blir de, 3 veckor sen kanske? Sebastian! Ponnyn jag la upp bild på! Vi bestämde oss för o köpa honom, och han kommer hem idag, om några timmar faktiskt! Min fantastiska mamma är och hämtar honom i Danmark för att jag var på Brännö igår, snällare får man leta efter. Hon är verkligen helt otrolig!
 
Så idag kommer lille skrutten hem, hoppas de här ska bli bra! Men de blir de garanterat, jag behöver verkligen lite roliga saker o tänka på, vart alldeles för mycket på sistone.. Krockade bilen i söndags också, en dam som körde mot rött alldeles för fort o eventuellt var hon berusad också.. Idiot rent ut sagt!! Så nu är min bil helt smashad! :(
 
Puh, jag har sjukt mycket o skriva o berätta, men ni får mer sen! Kramp i fingrarna nu! Puss
Sebastian! <3
 

2 ridpass i ett

Hallojsan!
Tänkte dra båda ridapassen idag i samma inlägg, bra va?
Imorse red vi "dressyr" även kallat trimmning elr markarbete hos oss hoppryttare! ;)
Värmde upp Ninja lite grann i skritt o trav innan Sandra satt upp, shit vilken ryttare! Heeelt grymm, ninja började typ jobba sig och var tjaffsig en stund men de löste Sandra rätt fort, på slutet längde hon ut steget ordentligt och låg stadig på bettet, inga dumheter liksom, sedan fick jag sitta upp. Gick väl helt okej, man är ju ingen Sandra Carlsson direkt, men joo de gick bättre när hon hade ridit. Vi jobbade jättemycket med sitsen också o hon ville förändra min sits ganska mycket, fram med skänkeln o fram med kroppen, o bak med axlarna, kämpigt o försöka rida med en annan sits men de gick! Nu har vi mycket o jobba med, Sandra berömde mig o Ninja mycket på slutet! Kul :)
 
Sedan hoppning, tränade bland annat på 3 kombination och när vi avsluta låg utsprånget (oxern) på 130 (!!!) väldigt högt, lite pirrigt först, men när man red emot så pirrade de ingenting! ;) Var skitkul, jag o ninja har ju inga bra erfarenheter av 3 kombinationer sen tidigare, men idag fick vi en bra! Var jättekul o hoppa idag, och Björne är fortfarande bäst! Ninja skötte sig galant! Hon lyckades med en lite udda grej dock, vi red mot ett plank med 2 plankor högsta på 120 o så var de en precis under o en markbom då.. Tror ni inte hästen lyckades riva den undre plankan?! Haha ;)
 
Aja, skriver mer sen! Kolla när några andra rider nu, puss!!

Kärlek till Nelly.com

Snart mina!
Gissa färg? ;)

Dag 2

God Morgon!
Ingen dålig morgon så, jag är bara otroligt trött! Vet varför o jag får skylla mig själv när jag ligger uppe halva natten o pratar i telefon o smsar, haha.. De är typ värt de då, men när man vaknar ångrar man sig alltid! Upp klockan 7 idag liksom, inte helt okej.. Haha! Vi har iallafall precis ätit frukost och ska snart bege mig ner till stallet igen, har redan vart där en gång o promenixat med Ninja, gett henne fräscht vatten eftersom hon grisa ner de nya hon fick imorse ganska omgående, och så fick hon beta lite också. Inbillade mig att hon skulle vara gallig i benen nu när hon skulle stå inne så "mycket" men hon är jättefin i benen, finare än hemma till o med, så de var ju skönt o se iallafall! :)
 
Ne, strax ner till stallet igen iallafall, dags o göra hästen lite fin när Sandra ska rida på henne, hoppas hon sköter sig! Ska bli kul o höra vad Sandra har o säga om henne, Björne tycker ju om henne, men han rider henne inte liksom! ;) Och sen vet jag själv med mig att hon är tjaffsig o motsträvig i markarbetet, blir alltid bättre i hoppningen!
 
Ni har fler inlägg o vänta, tidsinställda o sådana jag skriver när jag är inne i huset emellanåt! :)
Kram på er! //C
 

Marcus Ehning, Sandro boy

Marcus Ehning och Sandro Boy,
bland annat detta klippet såg vi ikväll,
grymm ryttare, helt enastående häst.
 
<3

Living the dream, <3

Totally living the dream, är helt underbart här hos Björne o Sandra o vi har en perfekt sommarkväll här just nu, imorgon bitti ska Sandra (Björnes dotter o landslagsryttaren) trimma Ninja på marken första passet, jag ska självklart också rida men kan vara kul o nyttigt o ha någon mer som rider henne o helst en så duktig person som Sandra!
 
Eftersom vi kom idag har vi i princip bara hunnit rida ett pass o käka mat ungefär, men vi markarbetade lite med få språng idag för Björne, Ninja skötte sig riktigt bra, kanske lite loj o nonchalant från o till, men skötte sig absolut över förväntan! Superkul iallafall, o Matilda som är med här från Alleby gick de otroligt bra för! Vi är bara 7 pers, vilket är otroligt lyxigt, 3 grupper dessutom! 2, 3, 2 är vi uppdelade! Riktigt lyxigt!
 
Efter ridningen var vi hemma hos Björne o käka middag o kolla på lite hästfilm, typ världscup hoppningar o lite annat smått o gott, nyttiga filmer med andra ord, middag o fika + hoppfilm är min typ av måndagsmys alltså! ;) Helt okej!! Living the dream som sagt, o är en sån lycklig person, superduper underbar dag, skojjar inte! ;)
 
Imorgon blir de en hel del uppdatering, lovar de! O btw, någon som vet när bloggappen fixas? Jag kan ju inte uppdatera som jag brukar utan den :'( !! Okaj, men måste sova nu, ni ska få en film snutt om en stund innan ni somnar, men den är tidsinställd, så god natt på er! Pussssssss
 

RSS 2.0