Verkligen dags o sova

Ååhh.. Förlåt.. Är bara så otroligt galet trött! Jag hade planerat bildbomb och lite annat kul, men energin finns inte! Jag är aptrött, men då finns de mer o grejja med imorgon! Har en kul grej o berätta och bildbomb och lite annat smått o gott! Jag har skickat bilder och önskemål ang nya designen så nu hoppas vi att detta blir bra o kul! :-)

Idag är Thailand bokat o klart! Tänkte faktiskt visa er bilder på hotellet imorgon också! Sweeeeet!!

Puss på er! /C
Och Godnatt!!


Världens bästa!!!!

Jag älskar dig av hela mitt hjärta! /C


Tråkiga tisdag

Sitter o käkar lunch och är allmänt seg bara! Ska bli skönt och komma hem och slappa framför gossip girl ikväll! Är så jäkla trött! Sådan där seg dag som man bara helst hade sovit sig igenom! Men men, de går icke! Skulle egentligen slutat 4 och haft privatlektion för Ebba sedan åkt o myst hos världens bästa farbror men när folk är sjuka setts planer på hyllan vet ni väl! ;-) Hellre de än att någon ska behöva jobba sjuk! Hade själv inte blivit så glad om jag var dålig och ingen kunde jobba åt mig liksom! :-(

Red ut imorse med Olle, hände en knasig grej som jag måste berätta om sen! Men nu ska jag återgå till min mat! :) Puss på er!

/C


Mardrömmar sätter sina spår

På allvar, kolla ALDRIG på Chernobyl diaries - värsta filmen jag sett typ.. Så jävla läskig! Drömde mardrömmar inatt o vakna med huvudvärk! Var verkligen jättelängesen jag drömde mardröm av en film senast haha! Hoppas jag sover bättre ikväll & inatt! ;-)

Har annars bara jobbat! Och inte gjort mycket vettigt! Ska nu sova! Upp o rida tidigt imorn! :-) <3

Puss /C


Stormiga måndag

Då var de måndag morgon och storm! Kollade på skräckfilm innan vi gick o la oss igår, FYFAN vad äcklig den va! Jag tycker normalt sett att skräckfilmer är fjantiga, men fyfan.. Denna var riktigt vidrig! Satt på helspänn genom hela filmen, med tröjan upp över halva ansiktet hela tiden så de skulle vara lätt o blunda o dra upp den, haha!!

Aja, ska käka frukost nu. Sedan blir de mockning hos häst och jobb efter de! Ska försöka blogga på lunchen, men kan inte lova något! Blir så otroligt dålig täckning nere på MyOne! Hoppas ni får ett trevligt lov medans en annan måste jobba! ;-)

Puss! /C


Tröttheten segrar

Hej godisbitar!
Har haft en lång och fullspäckad helg! Kan inte hjälpa den dåliga uppdateringen då mycket tyvärr! :( Igår skrev jag ju på morgonen, sedan jobb, raka spåret ut till träning, raka spåret till putsa inför tävlingen idag, till duschen, till Therese, till sängen! Så gårdagen bestod av alldeles för mycket o göra på egentligen alldeles för lite tid! Käkade "middag" (andra målet för dagen) påväg till Therese vid 22 tiden, ändå bra jobbat! ;)

O idag har jag säkert haft tid o blogga men de är alltid svårare när mamma inte är med! När hon kör får jag iallafall den tiden o skriva men ne, har kört själv hihi! :)

Upp vid 8 idag iallafall, lastade typ 09.04 nånting! Hade gott om tid på framridning o alltihop men de var ändå något som kändes konstigt.. Ninja kändes ok, inget fel på alltså utan som vanligt men jag hade typ inte huvudet med mig idag, kände mig lite off typ? Red inte så bra i första, jag tänkte helt fel (sa ju att huvudet inte var med) mellan 1 o 2an och Ninja tänkte nog att jag var helt dum i huvudet så hon stanna/skutta åt sidan sedan skärpte jag mig! Felfri på hinder annars! 120n kändes vi bättre, mer som ett Team! Hade 2 ner men vi behöver rutin! Jag blir ju så nervös!!!! Haha apropå mitt korkade huvud så glömde jag vart sjuan var en lite sekund på banan, haha! Hörde en godhjärtat röst säga "kombinationen Carro" och så kom jag på mig! Lyckligtvis innan vi behövde lägga en volt eller så! :) tack Sofia!!

Och nu är jag dödstrött..
Puss! /C


Ge oss snö

Ska de va så ska de va tycker jag, är de kallt o vintrigt så ska de vara ordentligt.. Alltså snö och minusgrader! För de här töntiga vädret orkar jag inte med! Liksom på riktigt! Varför änns engagera sig i o ta på sig riktigt varmt när de lika gärna jan vara plusgrader om 10 minuter och samtidigt vill man ju inte frysa? Nä.. Sådana här konstiga väder är definitivt dom värsta....

Sitter iallafall på min lilla prinsessa nu! Bäst o rida innan jobbet kände jag! Helst eftersom vi har träning efter! Hörs sen!

Kram på er! /C


Karma is a bitch

What goes around comes around som dom säger.. Jag är helt övertygad om att de stämmer. Som man bäddar får man ligga liksom, gör du bort dig o beter dig illa, ljuger eller annat så får du förr eller senare tillbaka de kastat på dig själv. Man ska helt enkelt passa sig, o även om man kanske inte fattar de försen senare i livet så tjänar man alltid på o följa gyllene regeln, alltså behandla andra som du själv vill bli behandlad.

Jag ska vara helt ärlig o säga att ja, jag syftar på en särskild person när jag skriver detta, svårt o dölja liksom? Men de är också väldigt sällan man stöter på folk som ser sig själv som fläckfria! Jag tror inte för 5 öre att en person någonsin kan göra allting helt perfekt. Aldrig! Och vill man kasta skit på mig för att jag skriver detta i MIN blogg så fine, eller så kan man välja att sluta läsa.

Tack för ikväll!
Kram /C


Freeeeedaaagsmyyyys

Hej godingar!
Jag hann inte med er igår och när jag kom hem tvärslockna jag! Inget o göra åt nu men ska försöka bättra mig idag o i helgen! Är på jobbet nu, då min rast snart är slut! Jobbar bara till 18.00 idag, go dag! Efter jobbet ska jag o Olle in o handla maskeraddräkt! Whoppa! Ska nämligen på maskerad hos kära Therese imorgon och måste hitta en bra utklädnad! Har ni några förslag?!!! :-D

Red imorse innan jobbet, som vanligt på fredagar blev de en uteritt! Ninja var pigg o glad, inget jag var vill jag lova... Eller jo glad men inte pigg.. Trött som ett as, de blir upp med tuppen även imorgon för o hinna rida häst nr 1 före jobbet kl 11! Gött de ...? Naej.. Efter jobbet är det träning, tjolahopp. Ja de är verkligen skitkul o träna nu för tiden MEN jag är så trött, helst efter jobbet! :( Aja, de blir nog bra! Sen blir de ju maskerad och söndag hopptävling! Och träning igen efter tävlingen..! Puh.. Aja! Dags o jobba!

Puss på er! /C

P.s. GE MIG MASKERAD FÖRSLAG!!!! D.s.


Godmorgon världen!

Hej i blåbärssnåren!
Eller något i den stilen.. Sitter just nu på min lilla sessa ute på Allebyvägen, tänkte att de kan vara skönt med en skrittur innan vi går in i ridhuset. Vet inte hur skönt de är i o med att de är rätt kyliga vindar på både fingrar o ansikte.. Men mysigt är de iallafall, trots att man fryser! Kan inte starta dagen på ettbättre sätt än en tur på världens bästa! Morgonstund har guld i mun säger dom ju! :)

Var fortfarande kolsvart ute när jag gick upp tillsammans med tuppen imorse! Är jag en av väldigt få som gillar de tro? Finns inget mysigare än o gå upp tidigt när de är mörkt ute o se adventljusstakar i fönstren! Nu är de ju inte dags för de riktigt ännu men ni fattar poängen! ;) Efter jul är de alltid dösegt hemma, inga träningar, inga tävlingar o bara kyla o annat trist! Förutom kanske i år då! ;) I Januari sticker jag nämligen till Thailand i 2 veckor, gött kött! :) Anyways..

Nu måste jag rida vidare!
Puss på er! /C


Btw

Jag ser och jag tar till mig av er kommentarer ang. önskemål på inlägg osv, jag glömmer inte! Jag snarare förskjuter bara! Ni ska få era inlägg, I promise!! Men de tar ett litet tag oftast! De är så mycket i mitt lilla huvud som vill ut i ord i bloggen att en del saker får vänta o stå på kö! Så att så är de! Matilda o Ida, de kommer!

Snart kommer också en ny design, ska imorgon skicka över bilder till min s.k. designer! ;) (flashigt) Så förhoppningsvis är nya designen här tills på söndagkväll, härligt va? :) Har ni några tips på vad för upplägg jag ska önska? Bildtips? Önskemål? Bra att tänka på? Alla förslag mottages tacksamt! Ni är bäst!

Puss /C


Äntligen i säng

Är nu nerbäddad och ska alldeles strax sova! Har varit en konstig dag måste jag säga, har ju liksom knappt varit utanför dörrarna! Känns konstigt och inte vara i stallet någonting nästan när man är så van vid de! Imorgon är jag i stallet ca 07.30 på morgonen för o hinna rida och mocka o göra allting klart innan jag börjar kl 11.00, känns bra....! Eller ja.. Haha! :)

Vi får väl se om jag får upp ögonen i tid imorgon, imorse var de sjukt segt! Men är i säng tidigare ikväll så de kanske hjälper lite iallafall, är också farligt lycklig över att man ställer tillbaka klockan i helgen, en timme mer o sova på söndag, woho! Plus att jag inte rider första klassen, snacka om win win situation! :)

Puss /C


Sliter o står i

Man skulle kunna säga att de här blir en lång vecka med mycket jobb! Hinner egentligen inte änns skriva detta inlägget nu för min rast är i princip snart slut men en snabbis kan jag ju försöka hinna med! Lönevecka, känns gött! Långa arbetspass, känns mindre gött just nu men när pengarna kommer är de inte helt fel! ;)

Blir ingen ridning på Ninja idag, jobbar ju heldag så tiden är lite tight.... Men Olle är schysst o mockar så får jag bara åka dit och mata lilla odågan! :) imorn blir de ridning på morgonen behöver sitta i sadeln strax efter 8 senast, sen jobb igen! Sova, torsdag tar Elin Ninja för mig! Fredag ridning innan jobbet och lördag ridning innan jobbet, hej o hå vad jag kommer o vara trött nästa vecka! Haha! Dessutom efter jobbet på lördag har vi träning och efter tävlingen på söndag är de träning! Snacka om att jag kommer behöva all sömn jag kan få emellan allt detta... Puh! Aja, vi hörs sen! Puss

/C


Ni måste läsa detta.

http://linnolsson.se/?p=9735#comment-259900

/C


Someone's dream, another one's reality

Hej gosisar!
Jag har haft en toppenmysig dag fylld med stall och andra nödvändigheter, ridit ut på Ninja med finaste Sandra! En helt otroligt fin person, truly. Vi galopperade runt Torslanda i tron om att våra busfrön kanske mot förmodan var lite trötta efter att ha tävlat igår! Men icke, full fart sa dom o körde på, hihi! Tokar! Men de va kul! Njuter helt otroligt utav o vistas ute i höstens fina färger! :)

Imorn kör vi på jobb! Jobbar sent hela veckan så blir till o vara uppe med tuppen för o hinna ta hand om mitt hjärta! :)

Så därav säger jag godnatt nu!
Puss på er! /C


Nytt till höstrusket!

Köpte mig en regnjacka som jag sa och ett nytt schabrak till Ninnisen, i fredags var de närmare bestämt! Och lovade ju o visa vad de för för några! Kom undan med ett pris på strax under 700:- för bägge, KAP! ;-)


Höstmys

Hej på er! Kul att jag låg i sängen o skrev igår o somna med telefonen i näven haha! Aja är man trött så är man! Har iallafall varit en bra tävlingshelg med KM vinst och godkända resultat i bägge klasserna igår, Ninja är bäst! Tränade när jag kom hem efter Troya, då var de nämligen dags för SM laget o träna sin första träning med hela laget, gick riktigt bra för alla, superkul! Sebbe var lite jobbig i början men efter en stund slappnade han av! :)

Får hoppas att han sköter sig på SMet annars blir de slarvsylta av honom vill jag lova! ;)

Ska upp till stallet nu o rida ut en sväng på Ninnisen tänkte jag, jobbar sent hela veckan så vill verkligen utnyttja tiden med min lille tjej till max idag! Och ikväll blir de hoppträning för Kidsen, var ju KM i lördags så vi tar det nog lite lugnt tror jag! :)

Puss /C


Hoppla hej

Ett ner i första klassen, hinder nummer 2! Hade liksom ingen kontakt med henne in på 1an, hon hade kopplat bort mig helt? Haha.. Knäppisan, hon rev iallafall 2an för jag hade liksom ingen kontakt med henne! Efter 2an släppte (tack o lov). Och därefter hoppa hon superfint resten av banan o vi hade en bra connection liksom!

Andra klassen var hon helt skogstokig på framhoppningen haha! Bockade, studsade och levde rövare! Haha knäppis!! Trodde hon skulle bli springig o flack, men icke! Hon använde den på helt rätt sätt o hoppa upp sig superfint, slutade med en felfri ritt i 115, superkul verkligen! :) Strax utanför placering, klart att de vart kul med en placering men de gör faktiskt inget! Är supernöjd med min lilla prinsessa idag! :)

Vann förresten KM igår! Hihi!

Puss /C


Troya

Sitter på Troya o äter frukost, ska alldeles strax lasta ur! Lovar o försöka hinna blogga under dagen! Hörs om en stund!! Puss på er! /C


Klockren

Lovar o bättra bloggandet tills imorn, behövde en liten paus bara.


Citat som känns

"Be not afraid of greatness. Some are born great, some acheive greatness and other have greatness thrust upon them."
-William Shakespeare

"It is not in the stars to hold our destiny but in ourselves."
-William Shakespeare


" There comes a time when every life goes off course. In this desperate moment you must choose your direction. Will you fight to stay on the path while others tell you who you are? Or will you label yourself? Will you be honored by your choice? Or will you embrace your new path? Each morning you choose to move forward or to simply give up."

- Lucas Scott



" Truth is still absolute. Believe that. Even when that truth is hard and cold, and more painful than you've ever imagined. And even when truth is more cruel than any lie. "
-Lucas Scott


Batteriedöd

Jag har inte bloggat för jag har inte varit hemma och har inte haft laddare till telefonen så den dog igår, kunde därför inte blogga då heller! Fick laddat telefonen när jag kom till jobbet idag, och slutade efter 7 så ja ni fattar ju själva! Elin hjälpte mig med lilla Ninja idag, gullunge! Jag stod i skiten annars kan jag säga! Halvkul o rida halv 9 på kvällen liksom! :( Men nu löste de ju sig!

Så min dag har inte varit intressant för 5 öre kan jag säga! Gick upp, mockade imorse, käka lunch, stack till jobbet, svängde förbi stallet och sen "hem"! :) De var rätt kul o jobba idag iallafall, tiden sprang iväg, klart packa upp Kingsland är ju aldrig tråkigt! Massa fina saker! Har lagt undan ett schabrak o en jacka som ska inhandlas imorn också, en regnjacka och ett schabrak! Inte från de Kingsland grejjer jag packa upp idag dock! Men ni får se imorgon! :)

Puss /C


Hiss & Diss

Hissar & Dissar
Kingsland's nya höst/vinterkollektion!
 
Börjar med..
HISS
Orion unisex tvåfärgad dunjacka från Kingslands vinterkollektion 2012. Andas och vattentät dunjacka med extra kraftig yttersida. Kingslands patch, snowflake, på ärmen.
Tycker defnitivt jackan är ursnygg, desto värre ligger den på sina 3500,- !!
Finns i rött och blått, och är något av de varmaste jag haft på mig, riktigt hiss!
Förutom priset.....
 
Kingsland's kända pannband och mössor med de nya emblemet, stickade och finns i olika färger, ex svart, blått, vitt & brunt. Pannband för 399,. & Mössa för 499,-
Tyvärr tycker jag de är för mycket cash egentligen, dom är snygga, har själv bara använt pannbanden men de är så varmt med de att jag måste ta av mig de emellanåt! Så jaa de håller värmen & är otroligt snygga, HISS till er Kingsland.. MEN återigen priset..
 
Kingsland levererar! Skitsnygg och mysig fleece tröja som även denna håller sin värme!! Praktisk färg och dessutom fina detaljer, HISS KL!! 999,- Ligger denna tröja på, vilket är okej kan jag tycka! Kanske att 899,. vart ett lämpligare pris, men 999,- är ok för o vara KL och jag tycker att den fungerar som den ska så jag säger inte mycket om priset där faktiskt. HISSAR iallafall!
 
DISS!!
 
För de första är denna västen APFUL för de andra är den pytteliten i storlekarna, för de 3e är den SVINDYR! Sooo not worth it, tunn som attan också, inget värmeplagg endast snygghets plagg (eller ja skulle väl vart...)! Västen ligger på 2290,- .. INTE KLOKT!!
 
Hittar ingen bild på de sista men,
de är Kingslands senaste ridbyxor..
De har kommit ROSA för 1989,- DIIISSSSS!!!!
Och nya vita med paljetter på emblemet?! DISS! för 1989,-
 
Puss på er / C

Just because it burns doesnt mean you're gonna die

What would god do?
 
Hej på er!
Har jobbat och ridit och kört Olivia o ätit o nu är jag hemma i min säng, redo för er! Imorn väntar ni tidsinställda, lucky you! Vi håller som sagt på o byter underlag i båda våra ridhus! Därför finns de inte möjlighet och rida i dom försen tidigast torsdag kanske.. Imorn kan man rida lugnt i de lilla ridhuset men helst ska man låta bli.. Lucky us! Eh.. aa.. Visst är de skitkul o få nytt underlag men de var mindre kul o ha uteritt och paddock o välja på idag när regnet vräckte ner.. Jag och Olivia red ut, känner att de är lite roligare än o harva omkring i paddocken när de regnar iallafall, då blir man ju bara omotiverad, eller hur? Fick ju dessutom använda alla mina nya reflexgrejjer! Spelar ingen roll vad de är, jag tycker alltid de är kul o använda nya saker, håller ni inte med? :)
 
Imorn är de onsdag, ända dagen denna veckan som jag inte spenderar på MyOne för o jobba, ja utav veckodagarna då.. Trivs väldigt bra där så de är lite tråkigt och inte gå o jobba, samtidigt som de är otroligt skönt och inte behöva åka in mot backaplan utan bara kunna gå o skrota på Alleby hela dagen! :)
 
Har packat upp lite saker från Kingsland idag, lite höstkollektion! Kan säga att jag främst dissar den, men även en del hiss också såklart, ni kommer få hiss & diss på de imorgon! Nu ska jag lägga mig ner och kolla på Gossip Girl, första avsnittet på säsong 2 nu ju, superspännande!! :)
 
Puss på er! / C
 

Sweet

Gratis är gott haha! Fick ett fint skal av chefen på jobbet idag! :) och en likadan mugg, sweet! Lite fräsigt ändå va?

/C


silence is loud

"At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes… all you need is one"
 
Ibland glömmer man av hur mycket en person kan betyda för en, ibland glömmer man av att man själv kan vara otroligt viktig för någon annan. Jag har ett par otroligt fina vänner & människor i mitt liv, som jag vet inte kommer lämna min sida, likväl som jag inte tänker lämna deras, i varje fall inte så länge vi lever! Jag kan inte vara mer tacksam för att dom finns, jag uppskattar de varje dag. Jag behöver liksom inte oroa mig, jag vet att jag bara kan plocka upp telefonen och ringa. De är de som bevisar äkta vänskap tycker jag. Att personen alltid finns där för dig som en bästa vän ska. Jag skulle aldrig sätta något före mina bästa vänner och mina föräldrar och min bror då givetvis! Aldrig, de är dom som gör mig till den jag är, då är de minsta jag kan göra o alltid finnas där o ställa upp.
 
Man fattar inte försen man faktiskt börjar bli stor att kvalité går före kvantitet.. Knasigt de där, att man aldrig ska kunna bli fullärd på någonting! Anyways, jag älskar mina vänner och min familj. Och självklart min Ninja också!
 
Jag fick ett urgulligt sms förut också, blev genomglad. Kan inte fatta att man "skiter" i o vara snäll ibland, alltså att de finns människor som gör de.. Istället för o skriva t.ex. grattis, vad fin, vad bra, vad söt eller ja ni fattar så ignorerar folk och tänker "äh varför ska jag lika hennes/hans profilbild" Istället för o tänka "jag kan lika den lika gärna, de tar en sekund och jag har gjort någon lite gladare".. Vilket får dig o sova bäst om natten? Aja, fick iaf ett sms förut, urgulligt, och min poäng är att de faktiskt finns folk som tar sig tid och göra/skriva något för o få någon annan glad, sådana människor kan vara stolta över sig själva.
Sms:et: "Jag läste din blogg nu och jag hoppas du vet att jag iaf inte vill dig något annat än gott, vad någon annan än säger!! <3"
 
Finare person får man leta efter!
 
Godnatt på er! /C
 

Trustworthy

Äntligen i sadeln efter denna konstiga dag, har verkligen kännts som en skitkonstig dag! Och inte på ett bra sätt, känns typ mer som jag drömmer? Askonstigt, hoppas de känns bättre imorn, vet inte vad de är men de är.. Åh längtar till Julen, den här tiden på året är så kall, inte graderna tänker jag inte på utan känslomässigt känns de bara kyligt!

Anyways, vart på stallet sen halv 6 ungefär och truth to be told är det ingen höjdare! Jag gömmer mig hos Ninja och tycker mest att stämningen är oäkta.. Vet inte vilka som vill en gott eller ont! Ååh... Längtar till årsskiftet!! Bulycke här kommer vi!! :) Anyways, måste rida nu!

xoxo (haha) /Carro


Vecka 42

Jaha, då var de dags för vecka 42! Teorivecka på Alleby RK! Och dessutom klubbmästerskap på lördag, vi får även in nytt underlag i bägge manegerna! Snacka om händelserik vecka! För min del är de också tävling på söndag! Hoppar alltså lektionshäst på KM! Och Ninja på Söndag!

Idag blir det jobb, sedan rida en sväng med min lilla Olli, och efter de har jag ingen aning.. Sova antar jag! Har dock ingen större sovlust, fick ju sova ut idag och då känns de typ som de inte ska gå o sova haha! :) Fick tyvärr inga bilder igår! Men ska se om de ligger något på deras hemsida sen när jag kommer hem! Vi hörs senare godingar!

Puss på er! Ha en fin måndag! :)
/C


Borås ridhus

Hemkommen från Borås med monsterförskylning (inte mer hoppas jag) på ingång! Ligger i sängen och fryser/är för varm/fryser/är för varm.. Så segt! Är väl förhoppningsvis mest trött, orkar inte bli sjuk! :(

Var iallafall superkul i Borås, rolig uppvisning på världens bästa Sophie! Hann kika en sväng på deessyrclinicen med Jan Brink, och han är verkligen helt fantastiskt duktig! Hästarna de red var också helt otroliga! Underskattar inte en dressyreyttares tålamod och finlir! Jag skulle inte påstå att uppskattar deras taskiga attityd till annan ridning, de är inte bara omoget också väldigt trist. Vad gör dem bättre än någon annan? Vad gör dressyr bättre än annat?

Spelar väl ingen roll men de är alldeles för sällan en dressyreyttare ler mot en annan ryttare, de är alldeles för sällan en dressyrryttare överhuvudtaget beter sig trevligt, drar INTE alla över en kant så ta de lugnt, men har däremot fått denna uppfattningen av en anledning!

Well skriver sen, nu - Gossip Girl!
Puss / C


True love remains


Fighting the distance

Lördagkväll i min ensamhet ikväll, sa ju att de skulle bli en lugn helg? ;)
På schemat står för ovanlighetens skull Gossip Girl!
 
Känner att jag kanske hellre gjort något annat än o bara suttit hemma, men samtidigt tror jag att de som är mest välbehövligt är en hemmakväll med god mat och bara ta de lugnt! Visst behöver vi alla det ibland? Kan säga att jag haft så mycket o göra de senaste att jag inte änns hunnit blogga från datorn, de har varit telefonen i flera veckor, först idag bloggar jag från datorn! Måste säga att de är otroligt gött och sitta med ett tangentbord istället för en liten knappsats på telefonen! ;)
 
Imorn ska vi ju som sagt sticka upp till Borås på gymkhanauppvisning, de är då Borås HS (horse show)! Verkar som Jan Brink och Tobbe Larsson ska vara där och har clinics också, kan nog bli lite kul, på de har dom ju också en mässa säger dom! Kanske inte i storlek med Göteborgs Horse Show mässan men något kul kan man säkert hitta, eller hur? :)
 
Har klippt både Esmeralda och Sophie idag också, eftersom båda är lite äldre och tunnare i typen väljer jag o klippa dom i såkallad filtklippning som ni ser längst ner till höger på bilden nedan!
 
 
Well, dags för mig och vara taxi!
Puss på er! /C

Härligt

Helt underbart o fått sovmorgon, tackar vi för! Så fort jag orkat pallra mig ur sängen ska jag åka upp och ta hand om min finaste, tänkte rida ut men får se! Träning kl 14 sen också, kan bli spännande! Sebbe har inte gått gymkhana på över en vecka så kan nog vara lite spring i benen där idag!

Håller nog på och åka på världens monster förskylning också tror jag, känner mig tjock i huvet och slemmig o lite snuvig, och har fått en sådan där go blåsa i munnen, en förskylningsblåsa! Dom gör så jäkla ont, well well! Bara o hoppas på att jag slipper bli jättesjuk! De är ju förskylningstider nu så antar att jag får ta min smäll jag med! Hehe ;)

Nu blir de klä på sig och sen frukost! Pussi /C


Trångsynthet

Jag är inte den typen av person som inte kan stå för mina fel eller brister.. Jag vet att jag gör fel, de är mänskligt eller hur? Alla gör fel, eller ja nästan alla verkar de tydligen som.. Är de så att de finns människor som är så bra på riktigt att dom inte gör några fel eller är de bara så otroligt självgoda att de själva anser att de gör allting rätt? Jag har en egen teori i de där men kan vara spännande o veta om jag har fel!

Jag har aldrig varit mycket för de där med själviska och självgoda människor, dom är inte mer värda eller hur? Ändå har dom en tendens o bete sig som att dom är värda mer, som att dom betyder något extra, ja som att dom är extra bra.. Vad är grejjen? Skulle inte klara o bete mig så, folk ser ju och hör ju? Känns som att empati och ödmjukhet segrar i slutändan. Synd bara att andras självgodhet ofta sårar och slår ner på vägen.

Jag orkar inte, jag tänker från o med nu inte lägga vikt vid människor som anser sig själva felfria!

/C


Kung!


Huvudvärken från helvetet

Hej hopp, har världens monster huvudvärk, haft ända sen jag vakna.. Känns som min hjärna är svullen? Inte den bästa känslan i världen vill jag lova! Men vad gör de, de är ju ändå fredag och slappaste helgen väntar, sweet! Gossip Girl, sömn och hästar väntar! Kan inte klaga på de faktiskt!

Kan tala om att jag inte hade något internet igår, bara en stund sen uppdatera jag telefonen! Därav den dåliga uppdateringen i bloggen!

Har tömkört Ninja idag, och strax är de dags för hoppträning på lektionshästen Hedvig! Hey ho let's go!

Skriver ikväll, promise! Puss /C


What goes around, comes around

Hallå eller!
Telefonen hade en strejk imorse, den sa ingen service..? Fram till typ klockan 3? Sen kom de! Vet inte riktigt vad som hände.. Hur som helst så är den igång nu och jag kan blogga igen! Sweet! Tog stallet o allt imorse för nu sitter jag nämligen hos frissan, sedan ska jag o mamma till IKEA - ny säng!!!! Yippie! Sedan till jobbet för o fixa lite, vidare till Anna för o uppdatera telefonen! Otroligt vilken lång dag de kommer bli, ska bli supermysigt och åka till Anna ikväll, big like!

Missar tyvärr gymkhanaträningen ikväll, men sånt är livet! Blir ju träning på lördag istället! Och på söndag sticker vi till Borås HS för uppvisning, ska försöka fixa film o bilder till er då, kan vara lite kul! :)

Naj nu ska håret sköljas!
Puss på er! /C


You just suck, true story


Onsdagkväll & gossip girl

Känner mig som en rätt usel bloggare idag och igår, men faktum är att de är svår och blogga utan täckning! Något jag kan skylla på idag, men inte igår - då ville jag bara inte helt enkelt. Ska strax slagga, tänkte bara kolla lite gossip girl först, grym serie! Har man börjat kolla är man fast, YOLO! Haha.. ;)

Har iaf låtit min lilla sessa vila idag, tror hon behövde de, vart o handlat massa foder till henne så hon blir fet o go! ;)

Har också varit o tränat GFRK barnen, vad duktiga dom är! Nu har nerverna börjat släppa på både dom o mig så de går verkligen bättre och bättre, sjukt kul! :) Bra ponnys också! :)

Yea well, hörs väl imorn! Då står frissan och ny säng på schemat, sweeeet!! Puss på er! /C


Mat

Sitter o väntar på mat, köttbullar o makaroner fick de bli till lunch idag! Gött kött! Sedan ska jag handla mat fast till hästen då! ;) Hon har börjat bli tunn så måste mata upp henne lite grann, lusern och korn så ska vi nog få ordning på de! :)

Sedan blir de gymkhanaträning för mina allebybarn och sedan vidare till GFRK för o träna dom duktiga tjejerna! :) Ska bli riktigt roligt, dom var väldigt duktiga förra veckan! Ninja får vila idag, hon har gått så mycket de sista så hon förtjänar en vilodag! :)

Nu ska jag äta!
Puss /C


Sämst

En bild säger mer än 1000 ord, tänk då 2!! Låter bilderna stå för min dag. Och orsaken till min dåliga uppdateringen. Hörs imorn, hoppas jag iallafall! Hoppas bara jag är på bättre humör, puss!


Jolie!

Hoppade på en lektionshäst ikväll som heter Jolie! En väldigt roligt häst, lite stark kanske och rätt stel i sidorna med all rätt då hon gått som lektionshäst i många år, men trevlig ändå! Pigg, väldigt mycket motor, kan inget annat än o garva när jag rider på henne! Hihi!

Ska nämligen rida KMet på lektionshäst, och de är typ 4-5 årsen jag satt på Jolie! Och har önskat henne tills dess så tänkte att de kunde var en bra idé att testa på henne innan KM haha! :)

Well well, Kramis! /C


Blåser bort

Tjänare manen!
Jag hoppas ni kollar på solsidan på söndagar kl 8 nu! De hör änna till livets måsten, haha! Jaja, tillbaka till dagens datum! Har jobbat idag, skruvat upp plaketter, mockat o nu sitter jag i sadeln! Tror de är en trött Ninja som är i ridhuset, hon borde vara de iallafall! Imorgon ska vi träna så tänkte bara jogga henne lite, ett lite kortare pass av lugnare typ!

Normalt sätt brukar jag vilja att hon ska få vila dagen efter tävling, men eftersom vi ska träna imorn vill jag inte gärna att hon ska göra de så blir ett lugnt pass istället! Är själv väldigt trött också sen gårdagen så de passar perfekt! Nu måste jag rida!

Hörs sen, puss! /C


Sängdags!

Sorry, vet att jag skulle skrivit ett inlägg om lite åsikter kring tävling och framhoppning, men jag har helt enkelt inte energin till och göra de ordentligt! Jag vill att de ska bli ett bra inlägg, inget halvhjärtat! Så skjuter därför upp de till imorgon, jag är så otroligt trött nu så mina ögon går i kors, ryggen gör så ont att jag skulle kunna kräkas, och de känns verkligen att de är dags för o krypa i säng! Ska för övrigt handla en ny säng den här veckan, ska bli gött! Ryggen mördar mig i den jag har just nu! Klarar inte av de längre!
 
Tack för idag helt enkelt, nu ska jag fortsätta kolla på Grey's Anatomy, första avsnittet säsong 9 som alla sett förutom jag, har typ bara halva kvar o se.. Ska kolla på andra också om jag inte somnar, men blir de inte bättre då så slutar jag kolla, jäkla pisserie! Vem dödar typ ALLA de bra karaktärerna gång på gång i en serie och tror den ska bli bättre eller mer spännande? Idiotisk.. Dödar serien är vad de gör, utan Lexie & McSteamy kan Grey's skita ner sig!! Åhh.. Är så arg!! :(
 
Puss på er o godnatt! /C
 

Hemåt

Trötta små tjejer påväg hem nu tror jag, alla 3 haha! Har lite tankar kring tävling o framhoppning jag ska dela med mig av ikväll! Såg också Linn's ritt innan vi åkte, syntes att de var en svår häst och hon gjorde ett bra jobb! Anyways hörs senare! Mockning när vi är hemma, sjukt kul -.- .....

Puss / C


125!

Stannar faktiskt och kollar på 125 klassen, dels för att man lär sig otroligt mycket, men också för att försöka vänja mig själv och mitt öga vid höjden innan de är dags för mig själv o ta steget upp till nästa nivå!

För den delen är även bloggaren Linn Olsson här och hoppar, har faktiskt aldrig sett henne rida annat än på film! Så tänkte att de kunde vara kul o se, hon verkar ju ändå otroligt duktig de lilla jag sett! :) http://linnolsson.se

Kram / C


Essunga, Trollhättans Hoppryttarsällskap

Hej hej hallå!
Är ju o tävlar idag, på Essunga Ryttarförening närmare bestämt! Men de är Trollhättans Hoppryttarsällskap som anordnar! Började dagen med o försova oss en aning, hann precis till Essunga i tid för o hoppa, red som sista start, dubbelnolla och en 5e placering, duktigaste hästen! Hon var superfin i bägge klasserna, lyssnade precis som hon skulle och skötte sig verkligen alldeles utmärkt! Stolt över min prinsessa!

Självklart var jag mer nervös i 120n och red inte lika bra som 110, Ninja levererade ändå! 2 nedslag (inga räcken haha woho) tog bakbommen på en oxer för att jag red för sakta, de var 2an och mina ben var fortfarande lite spaghetti haha! Sedan tog vi med oss ett plank (hinder 8/9) vet inte riktigt varför tror vi kom lite flackt och jag red lite okoncentrerat! Men annars gick hon kanonfint faktiskt, och 120 känns inte längre som en omöjlighet utan mer som något vi behöver rida för o få mer rutin! Jag har världens bästa tjej!

Puss o Kram på er! /C


Är man hästnörd så är man

Tänk allt man gör för hästarna, haha! Galet.. Inte bara för deras skull såklart, mycket för sin egen med givetvis, men oavsett så är de nästan alltid värt de haha, eller vad säger ni?

Älskar inte o gå upp tidigt, men älskar o tävla så de är ju bara o bita i det sura äpplet och gå upp! Även om de är före tuppen.... Haha! Well well, de är som sagt värt de! :) Hörs väl imorn då? Natti natti, puss!

/C


Hmm..

Bilden blev saluten så provar igen!


Ledtråd

Gissa klubben!
Bilden visar klubben som står på licensen nästa år! Gissa rätt o vinn en länkning! ;)
Ni som redan vet får inte gissa!

/C


Glass & Choklad

Svingött! One Tree Hill på datorn, käkat grillad kyckling och till efterrätt glass med krossad choklad! Ska sova om sisådär 2 timmar, fram tills dess står slappa på schemat!

Allting är packat, putsat o klart inför morgondagen, kände att alla minuter man kan spara till sömn imorgon är guld värda! ;)

Är skitnervös inför imorgon så ni får gärna hålla tummarna! Haha! :)

Puss /C


Go lörda!

Svingo lördag med shopping, hästmys och bästa vännermys! Tänker bara njuta av dagen och ta de lugnt, no stress! Har precis mockar och ska nu rida en mysig skrittur ute i skogen sedan en sväng i ridhuset! Bara känna igenom henne inför morgondagen!

I eftermiddag/kväll blir de mys med mina favvisar och i säng i tid, lasta 07.15 imorn, awesome!! ;) Men innan dess ska utrustningen putsas och Ninja ska putsas!

Har för övrigt varit och köpt nya vita ridbyxor idag, blev ett par Kingsland då dom sitter som en smäck, XXS! Kunde till o med ha vuxenstorlek! Tjoho ;)!! Får visa en bild imorn eller ikväll eller något! :)

Puss på er! /C


Slappt

Slappaste fredagen på länge, körde lite Maxi häng med Pyket efter jobbet, var inte därifrån försen halv 8.. Lite segt men hade ju inte bråttom någonstans direkt! :)

Vi köpte glass o julmust och åkte hem och dega framför Grey's, perfekt fredagkväll om du frågar mig! Regnet smattrar mot rutan och jag har sagt godnatt till min sessa också, P E R F E K T. Mysfaktorn på topp, nu säger jag god natt och hoppas ni kommer sova lika gott som jag planerat o göra!

Puss o Kram på er! :) /C


Sooooool

Morgonritt som vanligt på fredagar, hehe. Men till skillnad från de senaste gångerna jag ridit iväg så är det idag SOL! Än så länge iallafall... ;)

Efter jag ridit är de bara o sticka in o jobba igen! Till kl 19, roligt värre än fredagkväll, aja jag klagar inte! Man ska vara glad sålänge man har ett jobb, och jag trivs ju på mitt så de är ju faktiskt bra! Men de är 3e fredagen i sträck jag stänger så ser fram emot en ledig fredagkväll nästa vecka hihi! Och dessutom en helt ledig helg? När hände de senast liksom!

I helgen står träning o tävling på schemat iallafall, ska bli skoj! Dock ska varken mamma eller Elin följa med i helgen så jag är väldigt nervös kan jag säga! Än så länge är bara en klass inplanerad, hoppar 2 utefter hur de känns efter första! :)

Anyways! Dags o fortsätta rida, Ninja går som hon är full på vägen just nu! Haha..

Kram på er / C


Sugen!

Supersugen på en egen systemkamera, älskar ju o fota men har inte blivit något utan kamera! Mammas är jättebra men en egen är alltid roligare, sugen på en Canon! Tips?

Puss / C


Time passes to fast


Ti


Sweet

Sorry sugars!
Haft världs mycket o göra! Och har verkligen inte haft änns 5 minuter o blogga försen jag kom hem vid 10 tiden! Vanligtvis brukar jag hinna slänga in något till typ 4 tiden iallafall! Men idag har de inte funkat! Är så jäkla trött att mina ögon går i kors snart men ville iaf säga hej!

Jobbat, ridit, fixat med Ninnis, tränat gymkhana o ätit bulle, Mumms! ;) Är ju trots allt kanelbullens dag idag! Hoppas ni ätit bulle! ;) Själv har jag ätit så jag har ont i magen haha! Förresten så har både Sebbe och Ninja skött sig superfint idag! :) Vilka fina hästisar jag har! <3 Hihi!!

Puss på er, Kram / C


Tokbra

Kommer bli kanonbra, riktigt kanonbra! Tjejerna på GFRK levererade över förväntan idag! Skitduktiga, jag är helt övertygad om att dom kommer bli skitduktiga alltså, en del ponnys är eh ja ponnys? Hehe.. Envisa o bråkiga! Men de är typiskt lektionsponnys! ;) Men de flesta är snälla o duktiga! :) tacksamma o ha med liksom!

Var iallafall riktigt kul och träna dem idag, dom vill ju verkligen! :) Dom har Kim o tacka så är de helt klart! Men ska bli roligt o jobba med dom! :)

Mina allebytjejer var också superduktiga idag! Yey!! :)

Puss o Kram! / C


Kul grej ?

Egoism är en spännande grej, eller ja kanske är ett knäppt ord att använda men egentligen stämmer de ju. Alla är väl egoistiska ibland mer eller mindre ofta. Men också på olika sätt.. Och när jag säger spännande menar jag kanske inte att just egoism är spännande men att de är ganska spännande och främst intressant och se vad de gör med folk, likväl som svartsjuka eller hur? Kanske bara är jag som tycker de men hur som helst..

Egentligen är de nog bara något utav de värsta jag vet.. De där med o bara handla för egen räkning, gör andra otjänster bara man själv får ut något av de, bara man själv får stå i centrum, bara man själv ser bättre ut än någon annan, om de så bara är för en sekund så gör folk de fortfarande och skiter fullständigt i vem dom trampar på på vägen?!

Faktum är att jag är nästan säker på att dom i längden förlorar på de själva.. Men man kan undra hur dom tänker? Är de värt de när dom står där o har förlorat någon som gjorde allt för dom? Tål o tänkas på av alla faktiskt, om jag säger eller gör detta sover jag bättre ikväll eller kan jag låta bli o växa som person i någon annans ögon?

Hmm..
Kram /C


Hoppsan!

Råkade köpa med mig denna hem från jobbet idag, hehe! Snygg visst? :)
Schockemöhle, hittas på MyOne i blått o Oranget! :)


Veckans

Veckans Vill Ha

Samshield hjälm,
Älskar detaljerna, slätheten och att den inte är för mycket! Glimmret gör hela hjälmen, den är bara sjukt snygg!


Oro

Ush ush ush, kom till stallet idag efter jobbet tar ut Ninja i gången och ser att hon är bra svullen i höger bak, blir såklart jätteorolig, tänker alltid de värsta när de kommer till Ninja, började direkt tänka, senskada? Ledskada? Sen ser jag att båda bakbenen är tjocka, lugnade mig lite och tänkte att hon kanske bara hade stått inne länge eller något, slänger på BOT (back on track) damaskerna och mockar!

Därefter borstar jag och gör i ordning henne, tar ut o skrittar en runda eftersom hon inte haltar, svullnaden gick ner jättebra och sen tvättar jag benen och sätter på BOT damaskerna igen, hoppas hon är bättre imorn! Oroar mig så himla mycket när hon är svullen eller liknande!! :(

Min lilla <3
Kram / C


Dont take anything for granted


Graditude

God morgon!
Har börjat inse att hösten tar oss med storsteg o att den trista långa vintern är på ingång, orka! Visserligen ska vi nog vara tacksamma att vi har 4 rätt starka årstider, men samtidigt är ju vintern bara för lång! De blir liksom lite för mycket, eller hur?

Klippa hästar, tjocka täcken, iskalla fingrar o frusna vattenkoppar är ju definitivt ingenting o vara glad för.. Sen är ju julen mysig när de kommer (om de kommer) lite snö och allt pynt är uppe osv, julgran o julskinka går ju inte av gör hackor! ;)

Så jag antar att de bästa är o vara tacksam, men som sagt de funkar inte alltid!

Kram på er /C


God natt

God kväll eller ja.. God natt kanske?
Har haft en sjuhelsikes dag, upp o jobba på Alleby imorse, sedan in till MyOne kl 13-17 o jobba då Karro fått hjärnskakning stackaren! Sedan 17.45-19.00 hade jag hopplektion för mina härliga kids! Sen lite pyssel med min prinsessa och ja nu ligger jag i sängen och pinar av ryggsmärta, love life!

Är verkligen helt slutkörd! Och då har jag ändå inte ridit något idag! Men men, de är bara o köra på, sova 7-8 timmar o sen på't igen, härligt! Förlåt att jag säger de btw men jag älskar regnet!! De är sååååå mysigt! Nu ska jag krypa ner i sängen, är så himla trött!

Kramis /C


Lycka

En bild säger mer än 1000 ord säger dom ju!


RSS 2.0