Bilder i lass!


 


 

 
 

Bulycke Regional 30/9-12

Tänkte utvärdera dagens tävling, hade liksom inga förhoppningar. Var bara nervös och kände mig sjukt ringrostig! Haha.. Men de var otroligt roligt iallafall, jag kände mig supertaggad ändå, gå in o ha roligt liksom! :) Hade min bästa Elin med mig också, och självklart min kära mamma så både jag o Ninja var i säkra händer o kunde bara fokusera oss på o ha kul! :)

Första klassen var en 110, grunden gick bra, prinsessan lyssnade som hon skulle och vi hade bra flyt, vart en dubbelnolla och en 2a placering, vår första omhoppning faktiskt, och då givet vår första placering också! :) Hihi! Superglad! 115 gick också bra, fast först efter hinder nr 3! ;) 1 okej, sen var 2an en maxad oxer som jag red på lite mot, kort 4 galoppsprång ner till ett väldigt omaxat räcke, aka nedslag på räcket efter att ha glömt förhållningen efter 2an! ;) Men de gör inte så mycket, jag är nöjd o glad iallafall! :)

Och jag har världens bästa Ninnis!!
Kramis /C


Börjar bli dags

Känner att de är hög tid för en ny header och design! Evelina har vart supergullig och hjälpt mig! Men känner mig dum o be henne igen, så nu undrar jag vet ni någon duktig som kan hjälpa mig eller kan ni kanske själva? :)

Puss /C


Fuck off

Jävla app!!!
Provar igen..

Har inte riktigt hunnit blogga under dagen, försov mig lite imorse, bara en kvart, men de var tillräckligt för att inte hinna blogga imorse iallafall! Sen har de liksom vart full rulle sen vi kom dit, hade säkert kunnat hitta någon liten stund och kladda lite till er.. Men de kändes inte värt o bara skriva något halvhjärtat!

Ska strax uppdatera er ang dagens tävling och resultat men måste först bara få duscha och byta kläder! Känner mig inte superfräsh! Är dessutom döhungrig!! Men för er som känner att ni inte kan hålla er så kan ni kika på resultaten här sålänge: http://online.equipe.com/sv/competitions/5276 :) längst ner på sidan är 110 o 115 klassen!

Puss sålänge!


Tiden rinner iväg


sista

Sista frågorna!
 
Behöver någon av dina ponnysar medryttare?
-Nej.
 
Hur många hästar har du haft genom åren?
-Genom åren? Ja jag har under mitt liv haft 10 egna

Hur länge har du ridit?
-I 16 år från o till..

Villken ponny saknar du mest?
Camelot, har kvar 3 och har haft 6 o ess står ju kvar (saknar dock inte henne alls) så har ju bara blivit av med 2. ?

Hur många storhästar har du haft?
-4.
 
//C

Bloggabstinens

Har fått värsta bloggmanin, älskar och skriva och ÄLSKAR att ni läser, och dessutom delar ni med er av tankar o åsikter mer o mer i kommentarsfälten, de uppskattas något helt otroligt och jag tycker de är superkul o skriva! De är alltid kul och få bevis på uppskattning också såklart, alltid roligare och skriva när jag vet att ni gillar o läsa. Sen finns de alltid popcorn som läser för o hacka o klanka ner, människor med taskig självkänsla! Förhoppningsvis växer dom ifrån de! Men de flesta av er är helt underbara, och jag vill bara tacka för att ni läser! :)

Imorn står tävling på schemat, och ikväll blev de faktiskt fika med en gammal kompis! Ska bli skitmysigt!

Puss på er


Måste bara säga de

Jag har världens bästa skötare!! Jag menar de verkligen, hon är guld värd! Och jag skulle inte klara mig utan henne! Tack för allt du gör och för att du står ut, fina Elin Olsson!! Världens bästa hästskötare, lämna mig aldrig! Jag kommer alltid finnas här för dig när du behöver för du ställer verkligen alltid upp, du är bäst!

Besök hennes blogg: http://olssonelin.blogg.se

/C


Äntligen helg

Hej kära läsare, då var de äntligen helg och dags för lite tävling imorgon, har inte tävlat sen 10/6 så de är liksom nästan 4 månader sen, klart man känner sig lite ringrostig! ;) Och även lite nervös, men de får gå som de går! :)

Helg innebär också chill på hög nivå för mig idag, ska strax rida Ninnan en kortis så hon har energi tills imorn, och därefter träna gymkhana på Sebbis! Kul kul! Efter de blir de fix till tävlingen imorn, och sedan pizza tror jag, var så himla längesen! Hade suttit fint! ;)

Myskväll hemma i min ensamhet med gossip girl o godis känns sen som en alldeles utmärkt lördagkväll! Puss på er!


Känslan av perfektion

<3


When it feels like it aint worth it

Då är de förmodligen inte de. Kämpar du hårt för något som fortsätter slå ner dig och som får dig o bli ledsen är de dags o sluta kämpa och gå vidare, för de är inte värt de. Alltid svårt, alltid! Och gå vidare från något som en gång gjorde dig lycklig. Men man kan alltid få de bättre, ingen är perfekt men saker, känslor och händelser kan bli perfekta. Sträva inte efter att själv bli perfekt, sträva efter att få känna den perfekta känslan! Den finns. Jag har själv inte kännt den än, men jag tror ändå på att den finns. Jag vill att den ska finnas, då gör den de, men hur dåligt ska man behöva må och hur hårt ska man behöva slå sig innan man fattar? Jag vill inte vara perfekt. Jag vill känna känslan av perfektion. Att de där passar mig perfekt. Förstår ni vad jag menar?

Jag orkar inte vara ledsen. Trodde de skulle försvunnit tills nu men de har kommit tillbaka och slagit mig i ansiktet. Var de verkligen värt smällen?
Jag orkar inte mer.
Jag önskar att jag räckte till.

Ibland måste man skrapa sin egen yta också för o se vad som finns.

/C


Dear Jack

Startar dagen på bästa sätt, med en uteritt på min prinsessa, älskar o vara i stallet på morgonen före jobbet, de är så lugnt o mysigt på något sätt, som gräddglass för själen! Hähä! ;) filosofisk jag är ändå!

De blir jobb till 19.00 ikväll så bäst o göra de man måste innan för att sedan bara kunna avnjuta en go fredag kväll i gott sällskap! Verkar som de blir middag med bästis på pasta plus och sedan bio, vad mer kan man önska sig? ;) Kan verkligen känna hur gott de ska bli med pasta carbonara sen, mumms! Får se vad de blir för film, har ni några förslag?

Peace


Mga

Ytterligare en träning avklarad på lillponnyn, Sebbe alltså! Duktig var han och träningen var rolig! :) Har verkligen cp kul när jag tränar med lillerika! Hon får skaffa en ponny så vi kan tävla ihop snart! Tycker jag iallafall! ;)

Red Ninja för Mikael också, gick helt okej! Hon slappna av gott på slutet och gjorde de hon skulle, prinsessa! Hon är mitt hjärta och mitt allt! Världens bästa!

Puss


Huvudvärk

Kul att jag skriver inlägg o bara rubriken publiceras, nåja jag provar igen ändå! Huvudvärk på schemat idag, lattjo! Beror nog på allt som hände igår.... Med ländryggsfrakturer och häst som åkt o Ullared o tandläkare. Yes!

Fick iallafall handlat lite fint på Ullared o hade de kanonkul med Olivia, flummo! Tandläkaren var de bra hos för en gångs skull, inga hål! Yippie!!

Till de tråkiga, helt ur de blå kom de o hämta Carolien igår, besvikelse och ledsamhet känner jag, fyfan.. Fina häst du skulle ju få de så bra! Jag kommer sakna dig helt otroligt! Och jag hoppas att stockholm behandlar dig som du förtjänar!

Sedan skulle jag ha gymkhanagruppen på GFRK, gick ju bra..? Frida startar och hinner rida slalom en gång, nere i hörnet slänger en ponny ut röven, vilket gör att Cindy kastar sig undan lägger sedan in en tvärnit o drar ner huvudet.. Kul! Frida får åka ambulans och får diagnos bruten kota o ländrygg, lattchit! Eh?..

Aja.. Får väl hoppas denna dagen blir lugnare.. Har inte börjat så bra men aja.. Puss


Swosh


Folk är så jävla bra

Har ni någonsin funderat på vilka i eran omgivning som anser sig själv vara fantastiska och på vilka som faktiskt är det på riktigt? Alltså på alla sätt? Och hur som helst? När man funderar på de så ser man folk för vilka dom faktiskt är. Antingen bra i käften eller bra på riktigt. Vem är den större personen? Exakt.

Vem tror folk att dom är? Tror de att de vinner något på att försöka framstå som något de inte är? Folk ser väl med egna ögon vad du är o inte är? De finns alltid någon som kan tala om de om inte annat?! Jag tror inte på självsäkerhet, självkänsla snarare! Att man känner sig själv så väl att man vet att man inte behöver snacka upp sig själv för o "vinna"..

Belive in yourself. But do not convince other people to belive in you, let them decide that for themselves.

Puss


Äntligen

Har försökt logga in flera gånger men nä de har inte funkat.. Nu äntligen funkade de! Har iallafall varit o tränat för Björne idag igen, gick mycket bättre ön förra gången, kanske inte perfekt, men mycket bättre! Vilket kändes skönt, ett steg i rätt riktning!

Ser fram emot tävlingen till helgen, nu ska vi tillbaka till där vi var i början på Juli! Hey ho let's go! Tänkte snart tala om vilken klubb jag valt o rida för också, men inte riktigt än! Idag fick mamma veta iallafall! Hon blev glad och verkade tycka de var en riktigt bra idé! Tur de, vill ha hennes stöd annars är de inte värt, och de hade jag! Tur för mig! ;-)

Bring on 2013!!

Puss


Back to reality

Då var ytterligare en helg slut och de var dags o ta tag i vardagen igen, jag har märkt att jag är mer motiverad o blogga på vardagar också! Måste bero på att vardagen är mer fylld med saker som är kul o blogga om, så vida jag inte är o tävlar då såklart!

Än så länge ser veckan rätt så lugn ut också, idag ska Ninja klippas o ridas, lillan ska vila då hon varit jättetrött de senaste dagarna, och så ska jag ha lektion för mina hoppebarn! Sedan hem i säng! Skönt!

Tisdag hoppas jag på Björne träning! Onsdag gymkhanagruppen, torsdag gymkhanaträning, fredag vete fasen, lördag pay n jump, o gymkhanaträning, söndag tävling på bulycke, kort o gott! ;)

Aja, vi hörs väl sen nu måste jag jobba!
Puss


Bajsapp

Asså vad fasen!!
Jag la upp ett långt inlägg imorse om min dag och min lilla brunbjörn hemma! Men inget har kommit med? Vad är problemet, kan inte blogg.se försöka fixa sina grejjer!! :(

Aja, har varit på Frölunda torg med min bästa iallafall, skulle åkt till pappa efter men har döont i halsen så stannar hemma o kurerar mig, bästis lagar ju mat till mig o allt, hon e såå dutti så! ;-)

Imorn blir de klippning av liten brunbjörn vid namn United! Hihi! Skriver sen, nu är de mat!
Puss


Ridfri


Yey

Åh vad duktig min lilla tjej var idag! Lyssnade och vi kom liksom överens om avstånden tillsammans och resultatet blev riktigt bra! Längesen jag kände mig så samspelt med henne! Red iallafall 100-110 och var felfri i första och ett sjukt onödigt pet med bakbenen i 110n, yeah yeah, vad gjorde de när jag var så supernöjd ändå!

Och gaaaalet vad kul de var!! :) Har pratat lite med mina blivande tävlingsvänner också! Och nu tränar jag o Ninjan inför div1 i början på nästa säsong! Awesome! :) Jag får väl se om vi klarar av de men de ska bli väldigt roligt iallafall, ser fram emot nästa år en hel massa!! :) Yey!!

Hörs sen! Pusspåre


Redo?

Haha.. Hon ser ju taggad ut för pay n jump?


Höstmys

Känns som att jag inte skriver annat än att jag njutit av ett ridpasset på min prinsessa, men ni får stå ut! ;) Var iallafall uppe på stallet innan jobbet idag, började 12 och var väl på stallet ungefär prick 8! Morgonfodrade, vilket jag måste säga är de mysigaste som finns, helst när de regnar ute! Mockade sedan och red ut efter de, var ju typ bara 3-4 grader imorse och de kändes, men sjuuukaste mysfaktorn! Lite rå kyla, höstlöv på hela backen och en bästaste häst på de! Sådana stunder i livet som man bara ska uppskatta, suga in o ta med sig och kunna tänka tillbaka på! Jag älskar min häst! Töntigt kanske i mångas ögon. Men sant ändå!

Igår var en spännande dag annars.. Jag har nu officiellt talat om att jag byter klubb till årsskiftet, jag har bestämt mig för vilken också men de är ännu inte officiellt! Jag har återigen fått bevisat för mig vad de finns för elaka människor i min värld. Inte för att de på något sätt är en förlust, tycker de är skönt o veta var folk står men ändå. Elak är inget kul. Aja inte mitt problem längre! Sanningen har kommit fram, så nu vet alla som trott att jag slagits att de inte var sant, osv!

Jag känner mig sjukt nöjd o ha fått klarsyn på saker o ting!
Puss på er! Mera jobb väntar!


This is what i live for

Jahopp, i säng igen efter en lång dag! Trött som ett as men de har varit en bra dag, en bra dag med de jag älskar mest! Mina finaste!

Först o främst mina underbara hästisar, de bästa som finns. Sen den mest äkta vän jag någonsin haft eller kommer ha, Chahra! Hon är någon av de bästa personerna jag stött på, jag kan alltid säga allt till henne, vi tänker alltid samma! Min äldsta och mest äkta vän, en person som jag kan gå månader utan o träffa o ändå ha de helt sjukt roligt o avspänt med! Bästa!

Carolien började fruktansvärt idag, vi var helt enkelt inte på humör för varann, blev bättre o hon hoppade superfint! Ninja gick idag som en heeel miljon!! Bästa i världen!! Trots den sjuka regnskuren som gick över oss under ridpasset har hon gått så jäkla bra! Jag kunde inte vart mer nöjd! Red inte så länge ca 45 min men de räckte idag när hon gick så bäst! Min prinsessa!!

Aja, natti!
Puss


Hoppeti

Idag får Carolien lira lite hoppning, försöker o alltid göra de dom dagarna de är hoppgrupper i stora ridhuset för då slipper man bygga bort, otroligt praktiskt! Dessutom är det nyharvat, då är de alltid som bäst o rida! ;-)

Ska försöka mig på lite distanser, några korta och några normala då hon behöver jobba på o korta sig, hon blir bättre hela tiden. Men de är lite kvar o jobba med! Får se om hon startar 110 nästa helg eller om vi väntar med de, hon har ju kapacitet! Men behöver lite mer styrka! ;-)

Dressyr på Ninnisen och därefter US möte! Puss på er!


Svårslaget

Uteritt på min absolut bästa, Will.i.am. i hörlurarna och höstfärgade löv på träden är så otroligt svårslaget! Jag njuter av varje sekund, kan bero på Ninja, kärleken till den varelsen (hon är nog ingen häst) är oändlig!

Hela paketet gör en lite filosofisk nästan haha, men på riktigt, känner ni inte storheten och mäktighetskänslan i sådana lägen? I know I do! Tror de är så jag svarar på varför rider du? För när allting klickar ex i skogen på en hoppbana, var som egentligen. Så är de en mäktighetskänsla som inte går av för hackor. Det är det bästa som finns. Kärlek är ju bra o så, men den känslan slår allt!

Puss
Ninja är förresten bäst!


Vad är de för fel?

Allvarligt talat! Vad är personens problem? Hur kan en liten människa som denna bete sig såhär? Jag fattar verkligen inte hur man kan sänka sig själv så jävla mycket gång på gång! Du är i mina ögon inte värd ett skit längre. En toalettholk har högre värde! Man kan vara arg och bete sig illa. Sen släpper man de, man går inte och säger att folk är dumma i huvudet till mina vänner, du kan skippa den delen nästa gång du tänker sänka dig själv såhär. Skippa och gå till mina vänner o spy galla om mig, som om de inte skulle komma fram? Du är inte den vassaste kniven i lådan alltså de må jag säga!

Jag fattar inte änns hur du orkar?! Jag tänker typ att när man kommit ur fjortisstadiet sådär i 15 års åldern så är de dags att ta ansvar för sina egna handlingar. Du har uppenbarligen glömt de kapitlet. Börjar verkligen bli dags och hoppa tillbaka och läsa de!!

Tack o hej.


Lite mera svar!

Annie's frågor o svar!

Vad letar du efter när du letar efter ny häst?
-Svårt och svara o ge rakt svar på den frågan, för de är ju alltid olika. Men om du menar vad jag söker för egenskaper hos en häst och vad jag liksom tittar efter på hästen jag provar så går jag mest på känsla! Tror de viktigaste när man provar häst är att de känns rätt! Sen gillar jag hästar med mycket energi så de får dom ju gärna ha! Spänst och vilja är 2 viktiga egenskaper också! :)

Hur många hästar/ponnys har du haft?
- 4 egna hästar, 6 egna ponnys! :)

Rakt eller delat bett?
- Beror på men oftast delat!

Din rädsla inom ridsporten?
- Hästar som stegrar för mycket och så tycker jag fälttävlan är lite läskigt! :)

Krams!


Duktiga tjejer!!

Åh! Andra odågan gick som en hel miljon, började med lite tempoväxlingar för o stämma av att hon lyssna, gick därefter över till lite skänkelvikningar och skolor i båda varv, lillskitan lyssnade så himla fint!! Blir helt till mig över mina vackra tjejer och längtar till o med till lördag! Otroligt vad lyckligt lottad man kan vara! :)

Hihi, förlåt om de låter som att jag skryter, inte meningen! Men jag blir så stolt! 5 åringen har börjat ta sig liksom, hihi! Kommer bli en så otroligt fin häst! Är avundsjuk på personen som får äga henne härnäst! Nåja, nu måste jag mocka, kul!! Eh typ.. Inte..

Puss!


Bäst o hålla i sig

Haha holy macaroni vad Ninja taggade upp sig idag, helt tokig! Skulle köra lite markarbete och så hade jag ett lite högre hinder som jag ville hoppa bara för o få känna efter lite inför lördagen!

Började med lite galoppbommar vilket gick helt ok, hon vaknade till ordentligt och var pigg o framåt men lyssnade ändå, sen när jag började med sockerbitshindrena så tagga hon upp som sjutton!! Utan martingal red jag också smart som jag är! Haha... Hon hoppade superfint o vi avslutade med ett språng på 110, kändes kanon bra! Men jäklars, gäller o hålla i sig ibland alltså, haha! :)

Nu blir de unghäst! Puss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3563867/images/2012/pic_5058ad649606ee4900807d88.jpg" class="image">


Brakfrukost

Kändes som en bra ide med en stadig frukost idag, havregrynsgröt, fralla o te! Men ångrar mig lite nu, brände mig på havregrynsgrötskålen (shit vilket långt ord) och jäklar vad ont de gör, stackars folk som får riktiga brännskador! Minns bara de såren jag fick i Thailand grät ju så fort dom sprack lite, uuh.. Inte kul!

Dagen ska iallafall bestå av jobb till 4, sedan ta hand om båda odjuren! Om jag hinner ska ninja få hoppa lite, om jag hinner alltså! Slutar 4 o ridhuset är ledigt till 18, så vi får väl se! :) Egentligen behöver Carolien också skutta lite, men de hinner jag garanterat inte! :(

Well well, nu har jag bråttom! Pusspuss


Vart är empatin?

En del människor saknar verkligen respekt, empati och godhet till o med! Jag är så trött på att man inte kan städa upp efter sina misstag, de är väl inte så jäkla svårt o ta ansvar för de man gjort och bara be om ursäkt eller förklara! Det är i mina ögon en klar svaghet! Eller så har man bara så jäkla hög tro om sig själv att man gör allt rätt.. Ha! Hur folk nu kan tro de! Jag är så jäkla besviken?! De är liksom inte okej med bortförklaringar längre, ta ansvar för dina handlingar?!! Åhh..

Dags o ta tag i sig själv! Man tjänar alltid på stå upp för de man gjort o inte gömma sig bakom mamma!

//C

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3563867/images/2012/pic_505786289606ee6d54906438.jpg" class="image">


Marias frågor o svar!

Del 2 av svar på frågestunden!

Vilka mål har du i livet?
-Jag vill väldigt gärna tävla breeders o Falsterbo någon gång i framtiden, bli tränare och kunna försörja mig på träning o hästhandling! Bli den bästa versionen av mig själv!

Vilka mål har du just nu med Ninja?
Nolla 120'n!

Vilken är den häst/ponny som betytt mest för dig?
Svårt o säga, måste nog säga Polo eftersom han har tagit mig dit jag alltid velat, han har gett mig så mycket som jag aldrig fått uppleva om de inte core för honom. Han har gett mig 100%, alltid! Därför betyder han mest!

Har du några mål med Sebbe i gymkhana?
-Att nå toppen givetvis, ex SM guld, EM o VM. Klart jag inte räknar med att de kommer ske men jag hoppas ju de och strävar givetvis dit!

Det absolut konstigaste du någonsin har gjort?
-Svår fråga! Jag vet faktiskt inte såhär på rak arm..

Hur tror du att du gör om 10 år?
-Gissar på att du menar vad jag tror jag gör om 10 år? Jag tror jag jobbar med träning och unghästar! :)

Hoppas de dög! Pussis


Idag känns de

Kan säga att de känns i kroppen idag att jag inte ridit gymkhana på läääänge, stel i kroppen som en 90 åring! Haha, sjukt! Men hade skitkul så de var helt o hållet värt de! Ser fram emot nästa tävling! :)

Ska dock bli ännu roligare och sätta igång med hoppningen igen! Saknar de som fasen! Nästa helg blir de Bulycke o i helgen blir de pay n' jump! Super!

Trots att jag sovit typ 13 timmar så är jag dötrött idag, ska bli skönt o krypa i säng ikväll! Ska bara jobba klart o rida hästarna först! Hehe.. Anyways, ha en fin dag!

Puss


Tröttast

Trött efter tävlingen igår tyckte jag.. Hehe inget jämfört med idag! Totaldäcka när jag kom hem vid 5 o vakna alldeles nyss, härligt värre haha! Svårt o blogga när man tävlar men ännu svårare när man sover. Tänkte uppdatera er lite från helgens tävling! :)

Sebbe har gått som en kung i helgen, första heatet var inte helt super då han var helt sjukt stark! Men han funkade ändå, bytte bett efter första o efter de har han gått helt grymmt, bättre och bättre för varje heat!! I finalen kunde jag trycka på honom o köra på lite också, tror verkligen han kommer bli sjukt duktig! Lillkungen!

Blev ett SM brons vilket inte känns illa pinkat eftersom Sebbe är så grön som han är, Fia o Fia från Hålta tog Guld, Kim o Eva tog Silver, stort grattis! Och jag har Sandra o tacka för en kanonrolig helg, har verkligen haft skoj! Och saknat de här "tramset"! ;)

Puss o godnatt!


Hoppträning

Hoppade ju Carolien igår också! Har helt glömt o skriva om de! :) Hon gick som en dröm! Lyssnade bra (för att vara hon haha) gick fint på hinder, ingen stress liksom utan hon skötte sig verkligen! Lugn o fin väntade när jag bad henne och gick fram när jag bad henne, emellanåt så gjorde hon några klockrena byten också! Hästen tar sig!

Men snacka om att hon var trött sen haha, stog helt still i stallet o lunkade sakta men säkert efter mig in i boxen! Idag är hon nog inte helt pigg när Elin ska rida, lillskruttan! Hästen växer verkligen fast i mig mer o mer! Hon har vart superduktig hela veckan, skänkelvikningar och skolor börja sätta sig nu med! Kommer bli en dyr liten häst! ;) Tänkte löshoppa någon dag också för o se vad hon går för! Nästa helg blir de iallafall pay n' jump! :)

Mer om de då!
Puss!


Par sm

Lördag morgon och de är dags för Par SM i gymkhana, kan säga att jag känner mig sjukt ringrostig! Hattband vad är de? Haha.. Yeayea, de får gå som de går orkar inte känna någon press! :) Sandra är så himla go, glad o positiv och väldigt schysst så de känns bra! Men dock känner jag att nerverna är med mig idag.. :| Creepy! Saknar hoppningen haha! ;) De gör jag väl i för sig men detta ska ändå bli sjukt kul! :)

Så håll nu tummarna så jag slipper känna mig så nervös! (a)

Puss!


Dumma

Har inte kommit in på appen idag, himla störande faktiskt! Men nu är jag inne så ska försöka svara på första delen av frågestunden! :)

Elin har frågat!
Bästa minnet? (utanför hästarna) Utan tvekan studenten, såååå grymmt! Lätt värt o se fram emot de lovar jag! :)

Bästa hästminnet? (utanför tävlingarna) Sjukt svårt för alla resor och så är ju de bästa jag gjort o typ Horse show, antar att träningslägret för Björne var något utav de bästa!

Bästa tävlingsminnet? Vinsten i GBG Horse Show 2008!! Och EM i Wales 2010! :)

Första hästen du tävla? Lektionsponnyn Krabat på GFRK!

Någon du alltid kan lita på? Mamma!

Favoritklädesplagg? Hoodytröjor!

Någon fobi? Att spy!!

Något du inte klarar dig utan? Hästarna o min bil hehe!! Och familj o vänner såklart ;)

Högsta önskan? Har tyvärr inte bara en hehe, men däremot kan jag dra en utav dom! Och de är o få tävla hoppning på Falsterbo Horse Show! Bara o börja kämpa!! ;)

Framtida jobb eller karriär? Hästar! Haha. Tränare o hästförsäljning iaf :)!

//C


My bad

Dag full av alldeles för mycket för o hinna blogga, helt mitt fel att jag inte satt mig o gjort ett litet inlägg på era frågor, men de får bli imorgon.. Jag är så jäkla trött! Träningen på Sebbe gick super, han blir bättre o bättre hela tiden duktiga lilla ponnyn!! Vi jobbar på de som sagt! Finns mycket hopp för den lilla krabaten! :)

Har verkligen fått tillbaka gnistan för gymkhanan, så himla roligt! Och de ska bli helt sjukt kul o rida paren med duktiga Sandra o Chack i helgen! :)

Imorn står jobb o hoppträning på Carolien på schemat! Och svar på frågestunden!! :)

Puss o godnatt!! <3


Höst

Nu är verkligen hösten på ingång, var uppe redan vid 7 imorse för o rida bägge hästarna innan jobbet kl 13, och kan säga att de är minst sagt kyligt. Tog Carolien först i ridhuset, hon gick superfint verkligen! Börjar få tillbaka orken nu efter sommaren igen, vilket är kul för hon är så otroligt rolig o rida när hon går bra! Sitter på ninja nu, eftersom de blev ett pass i paddocken igår rider jag ut idag istället, och som sagt kyligt! Ändå står de att de ska vara 10 plus, vinden känns bra mycket kallare vill jag lova!! :(

Då är jag ändå en person som gillar hösten, tycker rusket är så mysigt på något sätt! Men kyla är jag inte så förtjust i.. Snö o regn går bra men när de är för kallt gillar jag inte! Är så in i bänken påfrestande och sitta med stelfrusna händer o tår, ont gör de också.. Nä fy tusan! Håller mig helst ifrån de där! :)

Gymkhanaträning ikväll på Sebbe som vi förresten har slutmätt också! 134.9 cm! Hehe 4mm högre än Peppe! Inte illa, nåja! Kommer svara på era frågor under dagen!

Puss ciao!


Frågestund

Hola!
Har aldrig haft frågestund så tänkte att de kanske var dags! Passa på o fråga precis vad du vill så svarar jag så gott jag kan! :)

Puss!


When you think you've lost it all

När allt ser grått ut o de känns om allt går emot dig när du är redo att ge upp allt finns de alltid någon som överraskar dig. Jag har verkligen inte kännt mig motiverad till o åka till stallet de senaste, något som börjar vända men de var sjukt jobbigt faktiskt. Jag pratade med en gullig tjej på stallet som jag tyvärr haft alldeles för lite kontakt med. Hon bevisade att de alltid finns någon genom o bara dela med sig av lite egna tankar o några gulliga ord! Verkligen så uppskattat!

På något sätt gav de mig hopp om att världen inte går under för att man bara blivit bevisad för att en del människor inte ska vara dina vänner för alltid, kvalité för kvantitet som dom säger. Jag är otroligt tacksam för hennes ord och hoppas hon läser så hon vet att de värmde!

På något sätt vet jag att man kommer starkare ur alla sådana här händelser men de är svårt o se när allt bara är grått. De gäller verkligen o veta att du stöttar o står bakom rätt person. Jag är dålig på o sålla o håller gärna alla lite väl hårt om ryggen.

Tack iallafall! Du vet vem du är <3
Kram på er!


Onsdag

God morgon kära läsare, min dag kommer bestå utav häst, häst och häst! Göött!! Ska rida båda min odjur, Carolien ska markarbeta och Ninja ska nog få sig en sväng i skogen! Tror nog hon har lite träningsvärk idag så de kan passa ganska bra! Carolien har vilat i 2 dagar så hon lär ha lite överskottsenergi idag!

Sen är de dags för gymkhanalektion för mina gymkhanabarn! Hoppas dom sköter sig idag och ponnysarna!! :)

Känner mig fortfarande lite putt efter träningen igår och hatar att självförtroendet dippar direkt bara för att man inte hoppat på länge, känns trist o börja om, gick ju så bra i slutet på förra terminen! :( Aja de reder sig väll! Ha en fin dag så hörs vi sen!

Puss


Mjäää..

Träningen gick inte så jättebra.. Desto mer jag tänker på de desto mer får jag för mig att de gick dåligt också.. Fokuserar bara på de som gick dåligt, brukar inte göra de men kände mig otroligt ringrostig och Ninja lyssnade dåligt.. Jag måste hoppa mer och rida mer på bett, tur jag har min grymma tränare som hjälper mig, annars hade jag inte orkat motgångarna! Ninja hoppa som en hel miljon iallafall, bra tryck i busungen idag vill jag lova! Min bästa <3 !

Igår hade jag gymkhanaträning också, gick faktiskt riktigt bra! Börjar hitta knapparna på Sebbis nu, känns roligt att de går framåt liksom! Han är fortfarande väldigt stark men vi jobbar på de, i helgen blir de par SM! Skulle ridit med Joffi men efter strul med hästar blev de inget och sen blev jag tillfrågad av Sandra eller ja jag ska rida med Sandra nu efter allt strul iallafall! Blir nog latch! Well.. Natti natti nu! Är fortfarande inte i fas efter helgen hähä!

Puss


Snart träning!

Laddar upp för träning på en hästis som inte hoppat på 6-7 veckor o heller inte är riden på bett på 6-7 veckor, kul kommer de bli.. Eller spännande iallafall? Uppdaterar er efteråt! Framme snart! Puss


Hemma

Hemma igen då! Ber om ursäkt att jag inte gjorde något inlägg när jag kom hem inatt men var så jäkla trött, har inte direkt sovit mycket de senaste nätterna och körde över 100 mil hem igår, latchigt! Hmm ;)..

Hemma nu så uppdateringen är tillbaka till sitt vanliga jag imorgon, göööttigt.. Hade dock gjort nästan vad som för o vara tillbaka på Q-base nu! Så grymmt! Yeah yeah, måste få sova nu! Träning med ninja för Björne imorgon, yeeeeeey!!!! Äääntligen!! :-)

Anyways, puss!


Q-base

Har skitkul men wifi'et är sääämst så blir inte mycket till uppdatering, ruggigt trött för jag har sovit totalt 1 timme sen i fredags morse kl 7 haha.. Nu är de lördag 20.00!! Kommer ju slockna så hårt när vi kommer till hotellet sen, jag hoppas de iallafall! Behöver sömnen nu!! Hehe :p.... Bloggar när jag är i Sverige imorn igen, blir nog tyvärr väldigt sent! :( Men de kan inte hjälpas! Anyway, puss puss!


Hej då

Nu åker jag över på danskt vatten! Hörs i helgen förhoppningsvis!!

Puss o Kram


Efter jobb kommer sömn

Kanske lite småtokigt men jag ska faktiskt hem och sova nu efter jobbet, ja klockan är fyra och ja de är fredag o helg imorn, MEN jag ska köra bil heeela natten så jag behöver faktiskt lite sömn innan dess. Dygnet kommer vara vänt på tills nästa vecka, fruktansvärt men och otroligt värt! För vi lär ju få en sjukt nice helg, jag bävar lite för de där med för lite sömn dock.. Känns inte som något som egentligen passar mig, men ska nog kunna härda ut! Blir dock trött av bara tanken..

Upplägget är, 16.00-ca 20.00 sova, sedan packa, 22.00 sätta sig i bilen och köra tills 10.00 ca imorgon bitti, sedan försöka få någon sömn o mat i magen. 16.00 imorgon till 06.00 söndag äre fäst! Sedan sova till ca 16.00 när de åter igen är dags o sträck-köra 12 timmar igen, 04.00 ca hemma igen - sova. 12.00 måndag - JOBB! Gött.... Aja hoppas ni får en trevlig helg! Pussss hörs sen!


Ge mig

Åååhåååå vad jag vill ha denna jackan!! :( Har alltid velat ha deras dunjacka men den fanns ju inte förra året o året innan de köpte jag en annan för den var slut.. Men nu vill jag veeeerkligen ha en sådan.. :((


Uppe med tuppen

Upp klockan 7 idag för o ta hand om min lillskrutta innan jobbet, eftersom jag åker ikväll och måste sova innan dess så är det väl bäst och ta Ninja innan så jag hinner med o sova! ;) Har inte packat heller, glömmer alltid av de.. Haha! Hur man nu kan glömma o packa när man ska resa.. :p haha aja!

Jag ska för övrigt försöka uppdatera er så mycket jag kan i helgen, blir säkert något inlägg per dag bara jag får tillgång till internet, men de är säkert inga problem!

Nu måste jag rida vidare! Puss
//C


Gymkhanaträning

Har precis haft en skitrolig träning med 3 riktigt fina kompisar på min sida och 4 skitduktiga och gulliga tjejer på andra sidan, snälla o glada allihop! Inga sura miner, bara skratt o leenden! Helt underbart!

På de så gick Sebbe riktigt bra, lätt bästa träningen hittills, han lyssnade nästan hela tiden och höll en bra galopp och fick till sina vändningar! Visst har vi mycket kvar o träna på men de är de jag tycker är kul!! :) Hade nog inte vart så motiverad o sitta o träna på ex. Polo! Han är redan helt grymm, vill ha något o jobba med, men inte för mycket jobb! De orkar jag inte med alla hästar jag har! Är iaf supernöjd med Sebbe idag! Börjar känna mig lite hemma liksom! :)

Nu måste jag sova.. Upp kl 6 imorn o rida innan jobbet! Yippie.... -.- Puss!

//C

Fick en överraskning på min säng när jag kom hem idag också! <3


Inget liv

Hej jag heter Carro och jag har inget liv, haha.. Känns som jag har 3 ställen jag spenderar mitt liv på. Sängen, stallet och MyOne o i bilen för o färdas mellan platserna, awesome! Haha.. Ska bli skönt o bryta mönstret lite o åka iväg i helgen! Tyskland here we come!

Kvällen idag kommer spenderas på ninja till o börja med som fick massage idag, ska bli spännande o se hur hon beter sig efter de! Brukar komma lite träningsvärk! Därefter ska jag träna på Sebbe, hoppas han sköter sig, trots allt 2 veckor sen han tränade sist! Blir till o hålla i sig! ;)

Nä nu måste jag ta tag i resten! Puss
Varmt vi har nu btw!


Provridning

Provridning står på kartan idag, ska åka med en kompis som ska kolla på en ponny! Får väl se om den är något o ha! Hoppas på de bästa! Vilket det bästa nu än är! ;)

Älskar verkligen o åka o provrida häst, jag brukar inte prova så mycket hästar visserligen, utan brukar ganska omgående hitta det jag vill ha! Inte så svårflörtad när de kommer till de där, eller så kanske jag bara vet vad jag vill ha och därför hittar rätt på en gång? Hehe, har ingen aning! Men kul är det iallafall! :D

Hörs ikväll! Puss


In The hall of fame

Visst har vi alla drömmar som vi önskar ska gå i uppfyllelse, vissa kämpar för sina, andra sitter bara o väntar medans en del har gett upp hoppet helt. Men vi alla har drömmar, mål o önskningar så är de bara. De kommer aldrig ändras. Varför gör vi annars saker? Varför jobbar vi? Varför kämpar vi med skolan eller varför går vi änns dit? Ingen kan komma o säga att dom aldrig haft en dröm eller en önskning. Tråkigast med detta är att inte så många går i uppfyllelse, majoriteten av önskningar går alltså inte i uppfyllelse.

De sjuka är att vissa önskningar är så "små" som att vilja bli frisk från sin sjukdom, kunna gå igen, vilja att änns häst ska bli bra efter skada osv osv.. Helt galet att folk änns ska behöva komma till en punkt där de är deras högsta önskan. Så jäkla orättvist. Men o andra sidan så är allting relativt och allas önskningar lika värda. Så som att få tävla den där tävlingen, köpa den där hästen eller vinna den där medaljen, inte sant?

Själv vill jag bara ha gjort en inverkan, satt mig själv på kartan på något sätt. Synts och gjort något av betydelse.

Hall of fame - Will.i.am

Puss


God kväll

Hallå i natten, är först nu hemma sen i morse, härligt trött i kropp o nacke nu! Bägge hästarna dressyrade i paddocken idag, sedan lektion för hoppbarnen! O innan dess, jobb såklart! :)

Måste nog gå till VC med min nacke nu, har otroligt ont varje kväll och orkar inte riktigt med de! Inte för att dom kan göra något men bra o ha på papper kanske..

För övrigt så var bägge bushästarna jätteduktiga idag, Ninja kvalar snart som dressyrhäst, supermjuk och helt underbar, min bästa! Haha nä dressyrekipage vill vi inte bli men hon är verkligen super nu, älskade häst, jag ser fram emot vår tid ihop! Carolien var också duktig, men sjuuuukt pigg haha.. Tokfia! Inget bråk idag iallafall, hihi busungen! Mina fina <3

God natt, pussipuss!


de enda som faktiskt räknas

Tisdag morgon och de är strax dags och sticka och jobba, lyckligtvis börjar jag inte försen 12 idag så har faktiskt lite tid och hinna mocka hos bägge hästarna innan jobbet, vilket sparar mig otroligt mycket tid i eftermiddag! Gött! Så hinner jag rida bägge efter utan och känna någon stress, älskar sådana dagar när allt känns välplanerat och med mycket tid, stress är verkligen skitjobbigt! Så de så..
 
Har tänkt lite på de där från igår, båda inläggen faktiskt. Och hur viktigt de faktiskt är att man kommer ihåg att man är i stallet för sin skull och för hästens skull inte någon annans, jag menar jag åker ju till stallet för o ta hand om Ninja, inte för och träffa folk? Mina riktigt vänner är inte dom jag träffar i stallet varje dag, de är dom som tar kontakt med mig även utanför stallet och som finns där hela tiden. Och stallet är faktiskt bara en plats där man har sin häst, och i de här fallet är de kanske lite annorlunda då vi bor vid stallet men oavsett så är jag där för min underbara  häst.
 
Förr när jag hade vänner som åkte med mig ut på tävling osv var de lite annorlunda, alltså då menar jag att Therese också var ute o tävla samtidigt som mig, även Jenny o Klara. Alla 3 har flyttat från Alleby, eller ja.. Jenny har ingen häst och de andra 2 har flyttat, Olivia som är en av mina närmsta vänner har sålt sin ponny, och min andra närmsta hälft Josefin har också slutat och rida nästan helt o hållet. Klart de känns tomt när dom du står närmst försvinner från dig där du spenderar som mest tid. Visst har vi några helgoa människor där som jag gillar hur mycket som helst, men de är inte samma längre. Jag älskar o tävla och saknar o ha någon o tävla med.
 
Jag byter klubb delvis för att jag känner att jag saknar tävlingskompisarna, ett lag och tävla med och för, sammarbetet, teambuilding och hela slanten. Jag är en lagspelare mer än något, visst är individuellt kul, men inget går upp mot att rida i ett lag där alla har roligt och stöttar varann! Jag saknar de, för tillfället så finns de inget sådant på alleby, jag känner ingen stöttning och ingen gemenskap, så varför stanna och tävla för en sådan klubb? Jag älskade och rida för Alleby, men de gör jag inte längre. Så jag byter inte för att jag bara tycker de skulle väl vara kul, nej nej jag byter för att jag vill ha gemenskapen, stöttningen och sammarbetet. Inte säkert jag hittar rätt första gången men då får jag väl testa mig fram.
 
Ha en fin dag!
 



du vet hur de är

Fick en kommentar i lördags som påverkade mig hur mycket som helst, fick mig och tänka till och fundera på hur mycket du kan påverka en annan människas vardag, val och liv utan att änns veta om de. De är i vissa fall på ett bra sätt, men i vissa fall är de på ett dåligt sätt. Personen som kommenterat har skrivit en ruggigt bra kommentar  som jag verkligen tog till mig, han/hon har skrivit rättvist och ärligt. Missförstå mig inte nu, ärlig är inte alltid bäst, men i detta fallet var de de. En person sa till mig för ett tag sen "man ska ju vara ärlig" i mina ögon vinner ödmjukhet över ärlighet, ibland kanske de är bättre och vara tyst än o häva ur sig exakt vad man tycker. Ljuga ska man inte göra, men man kan istället välja och inte säga något alls. Med andra ord alltid tänka sig för, "måste jag säga detta? Sover jag bättre ikväll om jag säger detta? Vinner jag något på att säga detta?" Anyway.. tillbaka till kommentaren som inlägget handlar om,
 
"Jag vet precis hur du känner har varit utsatt för det själv. Jag red på alleby förut men privat ryttarna fick mig att sluta bara för att man inte hade råd att ha egen häst fick man rida någon annans vilket "ni" verka tycka va fel. Ni sa aldrig hej och bara kolla på en som om man vore ett miffo. Jag hata det själv och önskar att det inte skulle gå så långt att jag la av men något jag värkligen älskade. Men hoppas du hittar något bra ställe att ställa din uber fina häst. Jag önskar dig all lycka till. Även om jag inte gillade dig förut har din blogg förändrat min syn på dig helt och hållet. Ni såg ut att alltid vara så lyckliga ni tog mest plats men jag har nu fattat att det inte har varit så lätt. Kommer bli kul att följa vad som hände framöver :)"
 

Jag förstår tankesättet liksom, jag vet ju nu hur de är o titta på alla "glada" privatryttare som har allt dom önskar sig, jag vet också insidan av hela historien. 99% av våra privatisar är människor som är osäkra på sig själva, de tittar på varann och gör och köper samma saker, försöker smälta in och bli omtyckt, accepterad. När jag var yngre kunde jag bete mig på ett sånt sätt som o se ner på andra och tro att jag var något, de har gått över och jag skämms över vem jag var, jag trodde jag var en person med makt. Visserligen många årsen nu men ändå. De är verkligen en sida av mig själv jag lämnat bakom mig och hoppas att jag aldrig mer blir sådan, att de liksom tillhörde åldern. Jag ber om ursäkt för personen jag verkat vara och ber om ursäkt över den uppfattning du fått om mig, jag har verkligen försökt förändras med tiden.
 
Känner mig rörd över att du ändrat uppfattning om mig efter o ha läst bloggen, jag är verkligen inte den där lyckliga tjejen som fått allt hon någonsin önskat sig, jag har själv sidor och saker omkring mig som får mig och se ner på mig själv. Jag försöker numer vara en ödmjuk människa. Tack för att du visat att du är en större person än de flesta och gett mig en andra chans, och en chans att ändra din uppfattning om vem jag är.
 
Fler personer bör bli mindre trångsynta, fler personer bör vara som du.
 
Mvh Caroline
P.s. Visst är hon fin! ;) Min bästa prinsessa! D.s.
 

 

.


Shit..

Dagen idag o igår har kört musten ur mig, dålig uppdatering de vet jag men har verkligen inte haft energin! Och när energin inte finns blir de så jäkla trista inlägg, typ hej - hej då. Och de klarar ni er nog utan, jag ska strax sätta mig med inlägget jag lova er igår, måste bara få komma hem och äta och koppla av en stund först helt enkelt, energin är inte på topp heller ikväll.

För övrigt behöver jag lite tips och råd! Jag har helt bestämt mig för att hoppa för en annan klubb efter årsskiftet, trist att de ska behöva bli såhär men jag pallar inte. De är liksom inte värt de längre, jag virrar omkring i huvudet och funderar på vilken klubb som passar mig bäst. Jag vill ha en klubb med ett hopplag och en klubb som gillar tävling och tävlingsryttare, så där kommer ni in. Vilken klubb "väljer" man? Tips? Snälla :)

Puss


Första parkett!

Lagom till finalerna sitter vi perfekt här på första parkett!


Seg söndag!

Ute i Kungälv igen och kollar gymkhana, riktigt skitväder så håller mig i bilen, rätt bra dock! Sitter som på första parkett! ;) Elin är med och tittar också! Först var vi på Ale Jennylund o kolla hoppning, de var så sjuuuukt kallt så åkte till Lycke istället! Åker nog förbi Ale på vägen hem sen för och kolla 130 klassen! :) blir la kul! Har faktiskt tagit lite bilder ni ska få se senare också! Kul inlägg senare ikväll, eller ja.. Intressant inlägg i varje fall! :)

See ya! Pöss


Bästa

<3


Trött

Hej favvoläsare!
Sent inlägg idag men ni fick iallafall ett litet inlägg under dagen som varit minst sagt hektisk. Jag skulle ju tävlat idag men de förändrades ju lite här under morgonen, alltid kul när man gått upp 7 på en lördagmorgon o så skiter de sig.. Aja, åkte till Lycke trots allt kollade lite gymkhana, kom hem eller ja till stallet red min prinsessa som för övrigt är sååååå go o rida nu! Och sedan hem på riktigt, fira födelsedag med mormor o mamma o några nära vänner! Sedan upp till Karro på kräftskiva, yeah!

Gäller o ligga i o ha en ambitiös helg så man hinner med så mycket som möjligt! ;)

Tillbaka till Ninja, hon är supermjuk och verkligen helt underbar o rida nu. Min älskade prinsessa, mitt allt! Tror hon behövde sin vila i sommar för o liksom fräscha till sig ordentligt inför kommande tävlingssäsong. Hihi, underbaraste! <3

Aja, måste sova nu! Sååå trött.. Men imorgon kommer ni få ett minst sagt intressant inlägg! Puss


Lycke

Lördag, Kungälv, Lycke. Ute o kollar Individuella SM med min fina vän Möllis, fint väder och en del gott sällskap. Finns ju alltid folk man tycker mindre om men kan ju lätt välja bort o umgås med dom då. Svårare är de inte, men majoriteten är helt underbara, saknar er mer än ofta!

Lycka till alla godingar som är med o tävlar, helst till Belinda, Felicia, Pontus, Olivia o Sandra på Chack! Har allt ett extra hjärta för Chack ännu, en ponny som förtjänar guldmedalj! O de andra 4 för att de är våra härliga ryttare! Kram


RSS 2.0