Challe tid

Påväg till Challe för vaccinering och lite kvalitetstid! Mitt lilla hjärta, jag saknar honom varje dag jag inte är där, och det är jobbigt o åka från honom varje gång. Det är ju inte hela världen, men han är ju min nummer 1, min alldeles egna och första egna uppfödning. Det är ju såklart något speciellt med det! Lite som en första unge, iallafall för hästfolk haha.

Han är som en helt ny häst sen han flytta till Stenungsund. Snäll o leda, slutat bitas, galet snäll i all hantering (dock alltid vart) och lyfter benen som aldrig förr! Min duktiga lilla gris. Jag längtar tills det är dags o börja jobba med honom, longering, löshoppning, ridning, tävling och allt det där roliga! Åh vad kul det ska bli!! :D

/C

Okej, dags o skärpa sig!

Hej o hå!
Tillbaka till verkligheten efter alla nyårsraketer och all skidåkning. Life's been pretty busy, så jag har inte kännt att skrivandet skulle bli något bra. Men nu är jag hemma från Norge för denna gången och nu är verkligen allt påväg till vardagslivet igen! Jobb, hästar, träning, tävling, ja ni vet.. Jag är supermotiverad på en tävlingssäsong utan dess like och vill ha båda hästarna i toppform!

Båda 2 kommer faktiskt väldigt väl utav olika sorters skada. Zoeys mugg verkar (peppar peppar) hålla sig o schack! Och Ninja är på gång i muskulatur och kondition. Inte långt kvar tills hon är där hon var för 2 årsen när skadorna börja! Herregud.. 2 årsen.. Jag har haft skrället i 3 o lite till, det betyder att hon i majoriteten av tiden jag haft henne varit skadad, dräktig eller under igångsättning.. Kul!

Nåja, dags o rida!
Puss /C

RSS 2.0