Jetlag

Jag är så jäkla trött va! Igår efter jobbet åkte jag till Ninja, red till ca 21.30 o sen hem, käka och i säng! Så in i bänken trött va! Orkar knappt hålla ögonen öppna, är iväg innan jobbet idag så blev ju upp relativt tidigt imorse ändå.. Jobba till 19.00 sen och efter det, gymkhanaträning! Sebbe har ju inte gått gymkhana på 3 veckor nu så kan ju bli spännande!

Så... Trött som en pannkaka, jobb och gymkhanaträning.... Imorn blir det lite jobb, lunch med pappa, rida (hoppa), packa och sova! Nu måste jag fortsätta! Puss /C


Hej hej hej

Nu är jag hemma igen och uppdatering kommer gå tillbaka till sitt vanliga jag.. Märks verkligen på statistiken att jag varit borta och inte kunnat uppdatera som vanligt. Vilket jag givetvis ber om ursäkt för med de är verkligen inte helt lätt när man är 1000 mil hemifrån och har en internet service som på 1800-talet liksom.. Hur som helst, hemma nu. Nya friska tag nästan iallafall.. Har fått något jäkla virus på min balansnerv och går omkring som en yr höna!! Skitjobbigt, de låter kanske lite roligt, men nej! Jag blir otroligt påvekad av det tyvärr, smått illamående hela tiden, ingen aptit och ögonen hänger inte med liksom.. Är typ lite fördröjning i synen hela tiden.. Aja, det blir väl bättre snart hoppas jag! :)
 
Ska rida Ninja idag iallafall!!!! Yippie yey!!!! Har verkligen saknat min häst något helt otroligt när jag varit borta! Hade de inte vart för Ninja kunde jag stannat en vecka till men nu, nepp. Kommer ihåg när vi var på Nord Irland förra sommaren i 8 dagar var vi borta och jag fick dag 7 erbjudande att stanna lite längre ca 1 vecka till för o tävla en Internationell tävling som heter Inter Counties, ville absolut stanna. Men jag längtade hem så mycket till Patriks (hästen!!!) att jag inte klarade av det.. Började nästan gråta när jag tänkte på o lämna honom 1 vecka till haha.. Så fick bli hemgång.. Kan ju säga att jag till o med själv tycker att de är lite löjligt men bryr mig faktiskt inte! Sådan är jag helt enkelt! :) En riktig liten lipsill som gråter nästan jämnt när någon ska lämna mig eller jag ska lämna någon en längre period! hihi..
 
Puss /C
 

Har inte kommit in .....

Har inte kommit in på flera dagar!!!! Därav sämst uppdatering!!!!!!!!!! :(
Sorry..... /C


Skrattretande

Läste en blogg för ett tag sen som jag aldrig läst innan som först gjorde mig förbannad, men när jag läst lite mer insåg jag hur skrattretande personen faktiskt var. Hur pinsamt det som var skrivet var och är! Det är om man läser det utan o bli irriterad ganska underhållande! Just för att det är en person i mina ögon som är som vem som helst, inget speciellt. Men i texterna höjer hon sig själv till skyarna och andra människor (folk hon inte änns känner) trycker hon ner till något som är av samma värde som en lerpöl ungefär. Charmigt? Nja. Ironiskt? Ja!

Sen är det ingen blogg jag vill fortsätta läsa, att vara elak på ett sånt rått sätt är inte änns roligt och läsa. Elakheter och smutskastning, nej tack! Her way or the highway, neeee.... Känns som en blogg man bara blir bekymrad av! Så den låter jag bli f.r.o.m nu! :)

Puussss /C


Mr Polo

Historien om Mr Polo!
Maj 2007 åkte vi över med flyg för att vara med i EM i gymkhana. Jag var 16 år och detta var mitt absolut första EM. Hela det svenska laget skulle låna hästar, så när vi kom fram ser vi 5 boxar med svenska flaggan på. 4 med hästar i och en tom, efter att ha kikat på de 4 hästar vi tilldelats kollar vi in i den "tomma boxen".. Haha, där står Mr Polo och sträcker mulen upp till boxkanten, eftersom jag var minst fick jag helt enkelt bara acceptera den lilla ponnyn medans dom andra valde och kom fram till vilka hästar de skulle ha. De visade sig att Polo var rätt mycket bättre än vad vi trott så efter mycket snurr bestämde vi oss för o köpa honom. Galet, vi skulle ju ha en större ponny än Camelot (134cm hög) inte mindre?

Efter ca 1 månad kom han hem, som jag längtat! Och nu nästan 6 år senare har vi gått igenom nästan allt man kan tänka sig tillsammans. Individuellt SM brons, individuell seger, par sm silver & brons, lag sm guld, Scandinavium seger och en del andra Scandinavium placeringar, EM, VM, Nordic league vinster, NEC seger, partävlingsvinster och mycket mycket mer..! Ponnyn har ett hjärta av guld och en meritlista som få. Världens bästa ponny!

Jag älskar dig!
/C


19/1

Hallå hallå!
Allt bra hoppas jag, här är det ca 35 grader och lite molnigt men varmt för det! Idag ska Kristin och hennes familj landa och anlända till Krabi, förhoppningsvis bor dom relativt nära oss iallafall! Men vi får se, imorgon kommer ju lite annat folk också!

Jag saknar Ninja så jag håller på och dö, vill på ett sätt bara åka hem, nu nu nu.... Men ändå passa på och njuta av semestern givetvis! Eftersom det inte vart något vidare kalasväder har vi fått rätt dåligt med färg! Givetvis hoppas jag på att vi kan få lite färg innan vi åker hem men det beror ju helt på vädret!

Senare får ni ett mer hästigt inlägg, tänker dock inte avslöja vad ännu! ;)

Puss på er /C


Egoboost

Efter tips har jag bestämt mig för o skriva ett typ av egoboostinlägg! Hur får du självförtroendet och göra det du inte riktigt kanske vågar? Hur får du mod och våga ta nya risker, våga ta nästa steg? En tjej ville att jag skulle skriva lite om de, tänker mig typ hur man stärker sin självkänsla?

Jag tror inte det egentligen handlar om att skaffa självförtroende, jag tror det handlar om att våga pusha sig själv till nästa nivå för att därifrån få en liten extra kick med självförtroende varje gång du gör något som verkar svårt! Jag är själv inte vad jag kanske verkar bland folk, jag har fått uppfattningen att många tror att jag är helt orädd och bara går in o hoppar 1,20....? Haha njea.... Jag har vart otroooligt osäker på både mig själv och Ninja, till en början gick det åt helvete, hon vägra på de mesta.. Eller inte hon egentligen då, utan snarare jag.. Jag tveka, Ninja stannade. Men efter och ha haft en tränare som hjälpt mig har vi successivt kunnat höja ribban lite i taget!

Om 90 känns bra, pressa er o hoppa 95, när 95 känns bra pressa er o hoppa 1 meter, nästa steg 105, sen 110 osv.. Då börjar man med ett språng, avsluta med ett språng på 95, efter träningen kommer det kännas jättebra! Sen hoppar du de där 95 hindret tills det känns skitenkelt, vad har du gjort då? Jo, pressat dig själv lagom mycket och sedan höjt självförtroendet! Du kan om du vill, du kanske inte vågar men se till o göra det ändå! Ingenting kommer gratis?

Ni kan om ni vill, bara ge er fan på det! Ända rådet jag kan ge er, pressa er själva lite i taget!

Den här bilden är från en 110 på troya, samma dag hoppade jag min andra 120 någonsin! 3 månader tidigare stannade vi ut oss på 3e hindret i en 105... Hitta en motivationskälla, min är min mamma!

Hade gött, puss! /C


Visste ni att?

Mr Polo köptes i England 2007?

Jag var 17 år första gången på Scandinavium?

Ninja bara varit i Sverige exakt en vecka när vi köpte henne?

Vi köpte Sebbe i Danmark?

Jag är ett otroligt kontrollfreak och har panik över o lämna min häst i någon annans händer? (Vanligtvis denna gången har de faktiskt vart lugnt)

Ninja är släkt med Cardento?

Jag fortfarande drömmer om Flyinge och det man skulle kunna kalla för det "glamorösa hästlivet"?

Jag saknar o rida Polo något otroligt?

Jag tvivlar på om Sebbe fixar Scandinavium?

Jag som högst hoppat 135 på Ninja och att det var sjukt läskigt?

Nästa inlägg "Ego-boost"

Puss /C


Thailand

Hej godingar!
Är på plats i Thailand nu, och första dagen är avklarad! Vi sitter nu på en restaurang och väntar på middagen! Klockan är 19.42 och det är 33 grader varmt, helt okej alltså! Var typ för varmt förut på dagen! :) haha....

Ska käka nu, så får skriva mer sen förhoppningsvis! Puss /C

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3563867/images/2013/pic_50f54fd7ddf2b36343b7fdd0.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3563867/images/2013/pic_50f54fd7ddf2b36343b7fdd0.jpg" class="image">


Dags o flyga!

Nu sitter vi på flyget o ska sticka till Thailand, Krabi. Om vi kommer fram? Eh ja det återstår o se..... Om vi kommer fram ska jag försöka blogga när vi kommer fram om sisådär 11 timmar! Hare gött haj!

/C


Jag vet....

Jag vet att jag skrivit dåligt i 2 dagar, thug life.. Eller? Haha kanske.. Nja asså jag har bara känt mig allmänt stressad över resan och också haft en hel del och göra nu i 2 dagar! Så jag har dels inte hunnit och dels inte lagt energin på att just blogga! Men så blir det emellanåt! Hoppas ni har överseende!

Hade iallafall lite tjejkompisar här på middag igår, skitmysigt! Alla är otroligt lättsamma o ha o göra med och jag älskar dem allihop! Vi träffas så sällan hela ligan längre så man får dra ihop sådana här saker medans man faktiskt kan!

För övrigt så var Ninja kalasfin och rida igår! Åhh min prinsessa var tillbaka!!!! Som jag har längtat haha! Nog för att det kan vara kul att ha lite omväxling på henne men inte när hon får damp! Då orkar jag inte med henne haha! Hur som helst då var hon kalasfin igår! Världens bästa tjej!! :)

Puss


iPhone 5

Ny telefon. =Kass uppdatering!
Rida nu, kallt. Skriver sen!


Jävla app..

Skrev ett kul inlägg förut men texten försvann.. Fuck you appen!!!! :(
/C


Glad tjej


Provosera mera

Tänk vad folk snackar om att man ska ge sjutton i att provocera på nätet, att de gör folk till sämre människor och att de är dåligt och allt där till. Kanske så att de är sant, men provocera fungerar. Att provocera är det som gör stora bloggare till just stora bloggare. Jag har själv märkt markant skillnad, ett provocerande inlägg ökar statistiken med 30-50 läsare minst, varje gång. Givetvis behåller du inte den statisktiksiffran varje dag efter de utan det trappar ner lite. Men du ökar alltid totalsiffran. Varför? För att folk älskar och tala om att du har fel, och att dom har rätt. Det kommer inte förändras, inte om du frågar mig iallafall. Åsikternas värld -bloggvärlden.
 
Jag har aldrig varit så mycket för det där med o provocera däremot har jag starka åsikter som jag gärna delar med mig av, högt o tydligt. Men vem vet kanske ska prova de där med provocering? Har ju ökat rätt kraftigt i statistiken senaste veckorna så de kanske inte behövs egentligen. Upp till bevis.
 
/C

tråkigt nog

Man slutar aldrig förvånas över hur långt en del människor är villiga och gå för o köra över andra så de själva ser bättre ut, jag minns givetvis att alla var lite åt det hållet som yngre, inklusive mig själv. Men detta är vanligtvis något man väcer ifrån, inte sant? Dock inte alla.
 
Har iallafall äntligen kommit hem från jobbet och ska upp till min lilla Ninja alldeles strax! Sebbe ska till Kungsbacka för tävling till helgen vilket fått mig o bli påmind om att de börjar bli dags och aktivera hästlicensen, betala medlemsavgift till klubbarna och lite annat smått o gott, kanske börjar bli dags och anmäla sig till vårens första tävling för och vara lite mer motiverad liksom, första delmålet! Dock hittar jag inga 110-115 :(... Så får bli 100-110 vilket känns sådär.. men men! Vill inte gå in på 120 första tävlingen det känns inte schysst mot varken mig eller Ninja!
 
Nu måste jag styra upp mig själv lite och åka till stallet! Puss på er!
/C
 

De där med o ta parti

Stå för dina misstag innan annan ska behöva göra det åt dig. Vänd inte andra mot dina fiender de slutar ofta i motsats. Blanda inte in folk i dina egna konflikter, de du säger står för dig. Försök inte tala för någon annan de förlorar du på själv. Saker man lärde sig i tonåren, åtminstone de flesta..

/C


To be honest

Jag funderar på och flytta min blogg till nattstad, dels för o få fler läsare om det nu skulle fungera och dels för att de verkar vara sååå mycket enklare med design och header på nattstad, jag vet inte.. Vad tycker ni jag ska göra? Nattstad eller blogg.se eller någon annan portal kanske? Tåls o tänka på.. Händer ju inga förändringar på en dag direkt och förmodligen inte före Thailand heller då.. Om alls isåfall! Men om ni inte säger något så får jag väl komma på något bra själv.. Anyways, see ya!
 
Puss / C
 

Som en vilsen geting....

Ni vet hur en vilsen geting surrar omkring och flyger in i rutor o väggar och blir helt tokig så man tror att den tänker sticka en när som helst? Det var Ninja idag.. Hon kicka in i väggarna så de small o var nog allmänt irriterad på livet tror jag! Han hon vart geting hade jag definitivt blivit stungen, på riktigt.. Men efter en stund lugna hon sig och surra bara omkring, utan o flyga in i väggarna! Annars var hon fin i skritt o trav men galopp det tror jag att jag vill hålla mig till inomhus ett tag till, puh! Galenpanna....

Var kvar på stallet en sväng för o kolla på Jossan & Jossan, men det var allt för tråkigt så skippade de efter bara några minuter och åkte hem istället! Behöver ju trots allt sova! Asså shit!! Om 1 vecka, så vida inte planet kraschar vilket jag är rädd för, så har vi "bara" 3 timmar kvar på flyget tills vi är framme!! Sjukt!!!! Kan inte fatta det!!!! Är så jävla rädd att jag tror jag dör innan vi åker.... Ovärt! Anyways..

Puss /C


Ser man på!

Läste för ett tag sen ett mycket välskrivet inlägg om gymkhana i en persons blogg. En person jag tycker mycket om och som jag anser vara väldigt om sina hästar och den gren hen utför. Dock kan jag inte låta bli och grunna lite på en sak i detta inlägg hen skrivit. I princip är det läsbart att hen antagligen är uttagen till landslaget i gymkhana i år, inget jag invänder mot! Duktig ryttare så varför inte! Men däremot så funderar jag på hur detta gått till, spetsgruppen börjar först i februari och först då är väl våra nya landslagstränare i skick och plocka ut ett lag, eller? Man blir aningen fundersam.. Sker uttagning redan nu så är det väl ingen idé att resterande ryttare som vill söka anstränger sig o åka på några spetsgruppsträningar, eller? Har detta hänt? Eller är det bara ryttare och tränares olika uppfattningar om vad som pratats om?

Som sagt är detta bara funderingar.. Men jag undrar hur många som vet om att det om detta stämmer redan vid mun till mun metoden är uttaget ett juniorlandslag? Och hur är reaktionerna kring detta isåfall? Eller har det bara blivit fel utåt? Känns ändå som de behöver pratas om på något sätt!

Nu ska jag rida, puss på er!
/C


Besiktning

Sitter i bilen och väntar på min tur att få åka in o besiktiga bilen, har vart uppe o fodrat och släppt ut hästar, suttit o myst med mamma o kollat hotellbilder till Thailand! Asså shit det börjar verkligen bli verklighet nu! Om en vecka är vi ju på flygplatsen?!!! Crazy....

Ska ha min lilla ponnytävlingsgrupp första gången efter uppehållet idag, kan bli spännande och se hur hästarna beter sig.. Vi ska iaf ha lite markarbete efter som dom små ponnyerna haft lite vila! Men innan dess hade jag tänkt hinna med min lilla prinsessa!

Har iaf börjat o tvätta inför resan, tvätta och till helgen kommer resväskan fram och de är dags o försöka packa! Ha...! Det är typ det värsta jag vet, förutom o packa upp med o resa haha! Är ju så jäkla svårt o packa för värmeresor!

Nåja, hörs sen!
Puss /C


och nu?

Träning, check! Var uppe lite tidigare imorse än igår, så käka go frukost och kollade på Harry Potter med världens bästa mamma medans resten av kroppen fick vakna till liv. Riktigt mysigt! Stack upp till stallet och tog hand om mitt lilla toktroll, red en stund på en häst som bara kröp ihop mer o mer desto mer jag tog i henne.. GAH! Höll på o bli tokig, men sen huxflux släppte de och jag vågade mig på lite galopp, första dagen vi galopperade ordentligt sen vilan och det märktes ju kan jag säga!! Herrejäklars va pigg hon är! I sommras fick hon någon sportmusli och havre och hela hösten, men nu får hon coolmusli och korn och är ändå som en atombomb påväg o sprängas!! Efter en stund lugnade hon ner sig iallafall och avslutningsvis var hon riktigt fin stundtals så hon var ändå duktig men på tok för övrig för vad mitt humör egentligen klarar av på markridningen! ;) Ska bli kul o börja hoppa henne efter Thailand när hon inte hoppat på typ 7 veckor, jah! Bocktygel någon?
 
Sebbe var förresten inte alls så duktig på träningen idag, han var överladdad och stark som en oxe, dum ponny! Men gick bättre på slutet, skönt att upphoppen börja flyta på nu utan att jag får panik iallafall! I övrigt var de väl en helt okej träning, alla var kanske lite trötta efter helgen eller så men de gick ju bra för alla så de känns ju gött! :) För alla utom mig då.. De gick inte sådär kalasbra för min del.. Men men tur vi har 4 ryttare till som är så duktiga! :)
 
Nu måste jag sova!
Hörs imorn, puss!
/C
 

Uppdatera mera

Ska uppdatera bloggen mer ikväll, har inte haft tid under dagen och ska strax ut i stallet och fixa Sebbe inför träningen, kl 20 en söndag haha yippie.. Men de får de vara värt! Ska iallafall blogg mer när jag kommer tillbaka efter träningen, så ni inte tror jag glömt bort er, utan de kommer! Har faktiskt lärt mig göra en header i photoshop som ser helt skaplig ut! Ska bara lära mig hur man lägger upp, hur man gör en design och sådär så är jag färdig att börja kämpa med bloggen på ytterligare en ny nivå! Yehaa.. Mejlade en ny tjej om en design men har inte fått något svar så får väl se vad som händer där! Annars får jag helt enkelt försöka klara mig på egen hand tills vidare! :)
 
Tips o råd är välkomna som ni vet!
Puss / C
 

Drömmar som förslår

Drömmer otroligt mycket nu för tiden och jag fattar ju att det betyder något, jag är inte dummare än att inse att drömmar kommer av en anledning men jag är heller inte smart nog och inse av vilken anledning haha.. Hur som helst, jag har precis börjat komma till den punkt på morgonen då det är dags att gå upp! 11.20 - GÖTT! Ska käka god frulle, åka upp till min älskade häst, ha en mysdag i stallet och bara njuta!

Får se om jag är med och hoppar för Mamma sen (inte på Ninja) eller om jag skippar de. Har ingen större lust och behöva stressa för o hinna med de så det återstår och se vad tiden räcker till!

Ha en fin dag!
Hörs sen! Puss /C


Målmedveten

Är målintriktad och målmedveten.. De är nu de gäller, vi lever den här gången och de är då vi måste köra, du har inte en andra chans på och gå tillbaka och rätta till dina misstag eller felgjorda val. Du har nu,deär nu du kan rätta till de val du håller på o göra fel, de är nu du kan välja rätt väg istället för fel, dags o följa hjärtat för att nå dina drömmar. De är de jag gör nu, jag tänker inte göra de halvdant utan de ska gå hela vägen, vad som än krävs - inget är omöjligt. Vi går genom livet och typ väntar på saker hela tiden, istället för o ta de i egna händer och bara köra järnet, vad har man att förlora?

Tycker inte att de finns något o förlora på o försöka, du förlorar mer på att låta bli och ännu mer på att ge upp, för varje dag som går känns de som att jag har mer kämparglöd än igår, och de känns hela tiden som att man vill mer o mer, de här är att leva i din dröm, att kämpa för den och till den. Drömmen är inte bara att åka räkmacka in och ha allt serverat, vägen dit är ju ett sätt att visa att du kämpar för att nå dit du vill och ett sätt att visa att du gör dig förtjänt av de!

"What some of us would'nt do to live in out dream"
-Haley James Scott

//C
 


Happiness is a mood, not a destination

Man har alltid vetat hur mycket folk de finns som är villiga att förstöra någon annan lycka för och själva må bättre, att de finns andra som mår bra av o se någon annan lida, att de finns folk som är villiga och göra allt som krävs bara för att själva få må bra 2 sekunder. Detta mina vänner är personer som inte mår bra innerst inne, människor med dåligt självförtroende som blir avundsjuka och vill sabotera. Det är den sista sortens vänner man ska skaffa sig, oftast de är det personer som har lätt o dra till sig nya vänner men också samma personer som har svårast och behålla sina vänner. Där det finns hästar finns det without a doubt sådana här människor. Tråkigt nog.
 

Jag säger inte att alla är sådana eller att de som inte är sådana är perfekta, snarare att de bara är värsta sorten. Människor som kan med glädje se dig misslyckas är människor som inte är värda din tid eller uppmärksamhet, oftast lär man sig detta den hårda vägen.Oftast. Visst har vi alla gjort saker vi inte är stolta över, saker vi kanske förstår efteråt att vi inte borde gjort, där går skillnaden in. Skillnaden på dig och en person som jag beskriver, skillnaden är att du som inte är sådan kan inse att du gjort något fel, kan be om ursäkt och stå upp för att du gjorde något som inte var okej. Det bästa är att de här personerna alltid kommer fram när de väl kommer till o be om ursäkt och stå för de dom gjort, då har dom antingen inte gjort det eller vägrar be om ursäkt för sitt eget felsteg. Var inte rädd för o stryka dessa människor ur ditt liv, de är den största vinsten du kan göra även om de inte känns så just för tillfället så är det absolut de bästa, de lämnar plats för människor värda din kärlek och uppmärksamhet, värda din vänskap.
 
Försök och komma ihåg att inte ta skit från folk, det gör dig inte snäll o äta andras skit, de gör dig bara ledsen och de ger personer som inte ska ha de tanken att dom på något sätt har makt. Du gör er båda en otjänst. Stå på dig när du har rätt, erkänn dina fel och du har gjort allt du kan. Man växer upp och inser att kvalité går före kvantitet. Hellre 2 bra vänner än 10 sämre. Och även om man kanske inte ser det nu så märker man klart och tydligt vilka som är värda och behålla! Peace and out.
 
/C
 

Hästledig

Magiskt ord, vet inte när jag var de senast! Men de är inte för o vara ledig o göra något kul direkt, nepp nepp.. Ledig från Ninja endast för o kunna jobba! Kul.. Eller? Aja, helgen är jobbfri och består i princip bara utav min häst! Söndag kväll har vi gymkhanaträning och jaa.. De var de! :) härligt va? Ska dessutom bara vara hemma och inte stressa iväg någonstans!

Har fått lite roliga tips till tidsinställda när jag är borta, MEN inte tillräckligt! Snälla hjälp mig är ni gulliga? :) Ska försöka ge mig ut och fota lite i helgen med, har jag några frivilliga Allebyare som vill vara med på kort? Eller någon annan kanske? Måste träna! ;) Ska se om jag kan ta mig tid och slänga ut bilderna från löshoppningen i eftermiddag också, eller om jag sparar de tills jag åker! Får se.. ;)

Höres sen!
Puss /C


torsdag

Jobbat, hästen är klar, maten är i magen och jag kan äntligen slappna av! Har kramp i benhinnorna, dom är stenhårda och gör sjukt ont.. Är verkligen helt färdig efter den här dagen även om jag inte gjort så värst mycket! Sara hade mockat hos mig idag när jag kom till stallet, snacka om lycka så himla snällt, så var bara o borsta o göra i ordning Ninja och gå bort till ridhuset, efter jag ridit så satte jag på henne sitt nya fina utetäcke, halvhals 350g från Capriole! Nöjd hästis! Och gav henne betfor och gick in till cafet, dött! Så åkte hem istället, känner mig dessutom lite dålig, hoppas jag slipper bli sjuk! Så kände att de allra bästa var och åka hem och få i sig lite mat och lägga sig o vila! Ska försöka sova i tid ikväll, brukar ju gå sådär men får väl åtminstone försöka iallafall haha..! ;)
 
Imorn blir det endast jobb, Elin passar Ninnis så jag slipper tänka på de när jag jobbar lång dag!
 
Har jag förresten berättat att jag fått fast plats för Emma Emanuelsson nu i vår? Varannan torsdag på Bulycke RF med mina numer klubbkamrater, år ju faktiskt Bulyckare på papper nu! Känns lite konstigt och både säga och skriva, men man vänjer sig nog! :) Ska bli ett roligt år!! Emma är ju kalas och rida för tycker jag, hon är ju så ung och själv fortfarande i bruk jämfört med många äldre tränare som bara tränar och inte ridit på väldigt många år, eller åtminstone inte tävlat på väldigt många år, Emma är ju till skillnad från dom på toppen av sin karriär just nu! :)
 
Well well, hade kunnat behöva lite tips!
Har börjat skriva lite på inlägg som kommer komma upp när jag är i Thailand, och eftersom de är sjukt många inlägg som måste skrivas i förväg hade jag kunnat behöva lite hjälp o råd om vad ni vill läsa om när jag är borta? ;)
 
Puss /C
 

Bortskämd häst.

Nytt i garderoben idag är ett träns från JW med anatomiskt nackstycke! Måste sluta skämma bort både mig själv o min lilla häst, haha! :)

/C


Vad gör vi, nu kör vi?

2013 mina vänner, dags o börja hänga med i svängarna och börja planera året! Kolla tävlingar, alla resor, mål ska sättas och börja jobbas mot. De är bara Januari men vill man ha något gjort innan December knackar på dörren igen börjar det bli dags och sätta fart! De finns sååå mycket jag vill både hinna och kunna göra innan året är slut igen!

Jag säger var år 20** ska bli ett bra år, men inte i år, de fungerar ju uppenbarligen inte! ;) hörs sen!
Puss /C


Unexpected company

Har en liten vän jämte mig i sängen ikväll, helt oväntat fick jag mess av lille Joffi så kom hon hit och mös med mig bara! Himla gosigt! Kan inte påstå att jag varit något vidare sällskap eftersom jag bara är trött hela tiden men det var ändå mysigt! Skitsnack, tacos och Gossip Girl! Och nu ska vi strax sova!

Red en skogstokig Ninja förut som var som en atombomb! Red ca 30 min, sen hoppade jag av och släppte henne utan sadel och träns en stund i ridhuset, knäpp häst som inte hade många ben i backen samtidigt eller över huvudtaget haha.. Hoppas hon lugnar sig snart! :)

Puss /C


Ale igen

Sitter på Ale igen, dags för Ninja o skos igen! Första gången hon gått en hel skoning utan komplikationer, tur eller skicklighet? Jag vet inte, men är glad att det fungerar iallafall! Vi har ju haft de väldigt jobbigt med hennes kexchoklads kvalité till hovar!

Är så sjukt trött för övrigt, vet inte vart jag ska ta vägen haha.. Vill bara hem till min säng och lägga mig! Så trött igår men kunde fan inte somna, låg o vände o vred på mig till säkert klockan 1 innan jag somna.. Suck! Upp tidigt imorse också, bra bra.. Imorn jobb, fredag jobb, sen ledig helg!!!! :) Ska sova och mysa med hästen, inget annat! Svingött! De är bara 1 vecka och dagar till Thailand idag! Resfeber much? Ohja!!!! Har typ panik haha.. Flygrädd - JA! :( 10 - 11 timmar?!! Herregud....

Nåja, vi hörs sen! Puss!
/C


Mitt 2012

Mitt 2012 har innehållt mycket bra men också mycket dåligt, ska jag se en helhet i det tycker jag nog att de har varit ett rätt tufft år med mycket motgångar. Kämpigt men givetvis lärorikt och med en del framsteg och medgångar också, 2012 har inte bara varit dåligt de har också skett mycket bra detta året! :) Men det är dags att ta nya tag och göra sitt bästa för och få ett så bra 2013 som möjligt! :)
 
Januari
Januari månad bestod inte av så där väldigt mycket mer än snö, kyla, jobb och början på mina träningar för Björne, Januari är ju vanligtvis en relativt tråkig månad likaväl denna Januari. Träningarna till Scandinavium satte också igång!
 
 
Februari
Träningar fortsatte för Björne, vi åkte till fantastiska Trysil och sedan var de dags för
Scandinavium Göteborg Horse Show!
 
 
Mars
Jag och Ninja åkte på vår allra första tävling tillsammans och även vår andra, första i Vänersborg med ett inte så tilltalande resultat andra i Alingsås där det ändå gick någorlunda bättre!
 
April
Om jag inte minns helt fel så ägde både första och andra omgången rum här i Bohuscupen, första omgången på GFRK andra på Bulycke. På GFRK gick de inte så fasligt bra för Alleby, tror vi slutade på en 8e eller 9e placering, desto bättre gick de på Bulycke där vi kom 2a med laget, jag o P knep en 4e placering individuellt!
Här åkte även lille P ut på annons med en del spekulanter!
Jag och Olivia var också och tävla årets första partävling i Danmark!
 
Maj
Finalen av Bohuscupen ägde rum, jag och Ninja gjorde vår 120 debut, Carolien kom hem till mig och jag o P gjorde vår absolut sista tävling ihop sista helgen i maj!
 
Juni
Midsommar firades med DK pony cup i Danmark, vi hoppade meeting hemma på Alleby där jag hoppade både United & hästen Anthony, Carolien gjorde 1m debut, Patriks såldes och Nisse cup gick av stapeln och slutade med en 2a plats för team X som red sin första tävling ihop!
claesons.blogg.se skapades!
 
Juli
Åkte och provred lille Sebastian, mamma åkte sedan och hämtade honom och Amanda och Stina var här o träna med oss! Vi åkte till Falsterbo och vi var hos Björne på träningsläger, dessutom hann jag med och krocka min lilla bil!
 
Augusti
Rätt seg månad, Ninja skadad - missade träningslägret! Carolien hade 100 tappskor, och jag köpte ny bil! Passade också på och fylla år!
 
September
Tillbaka till tävlingbanorna, knep min och Ninjas första placering - En 2a plats i 110 på Bulycke, red min första tävling på Sebbe, Par SM där vi lyckades kamma hem ett brons med Sandra & Chack!
Carolien åkte hem till sin nya ägare i stockholm.
 
Oktober
Fortsatte höstens tävlingar bland annat Essunga där vi knep en 5e plats i 110n, 120 debut inomhus, sedan GFRK 110-120, vi började också träna inför vårat Lag SM i gymkhana lite smått! Carolien försvann ur mitt liv för alltid och lämnade ett stort tomrum.
Vann också vårt KM i hoppning!
November
Lag SM i gymkhana hölls på Göteborgs Fältrittsklubb 4 November, därefter red jag också mina sista 2 tävlingar för säsongen på Alingsås & Kungsbacka!
 
 
 
December

Jul och Nyår, mycket jobb, Ninja gick på vintervila och sen slog klockan 12 den 31 decmber och året tog slut!
 
 
 
/C
 

Snart

Snart kommer inläggen som mystiskt har försvunnit! Stay tuned!
/C


2013!!!!

2013 var de dags för, nytt år nya möjligheter!! Love / C


RSS 2.0