I'd kill for this

Mäktigaste känslan jag kännt är och rida in på Scandinavium, det går en rysning längs med hela ryggraden och hur dåligt du än mår eller hur ledsen man än må vara så går det inte annat än o le när man rider in i det. Helt sjukt mäktigt helt enkelt.. Och en vacker dag skulle det vara helt fantastiskt och få rida in på en sån här arena ensam för o få hoppa och känna den här känslan igen....




Tävlingstime

Igår hann jag verkligen inte med något mer än o andas mer än det jag gjorde, uppe med tuppen för o förbereda inför träningen, tvätta Sebbe mm. Scandinavium träningen gick ganska bra ponnyskrället skötte sig, väldigt spänd innan vi kom igång med gymkhanan men sen gick det bra! Direkt hem och göra iordning Q för o sticka upp till Stenungsund för hoppträning som gick rätt skit. Snabba ryck hem, hemma ca 22.15 och var på Alleby ca 23.00 redo för maskerad, jag har nog fan aldrig gjort mig iordning så fort haha!

Och idag har jag haft lite morgonträning i hopp om att Sebbe ska sköta sig på Scandinavium ikväll!
Skriver sen, puss!



Schema

Okej, hektisk vecka väntar och jag tänkte ge er en liten genomgång för att ni ska veta hur crazy det faktiskt är haha, ifall bloggningen inte är 100%, men ska försöka, lovar! :)
 
Måndag,
Rätt lugn dag första dagen, men ska iallafall träna en sväng på Sebbe, rida Quilla, jobba och på kvällen är det dags för välkomst party, lite lätt dag men har en känsla av att första kvällen kan bli lika crazy som den brukar ändå. haha!
 
Tisdag,
Träning inne på Scandinavium, sedan Björne träning direkt efter det och sedan direkt hem och göra sig i ordning för pubafton som dessutom är maskerad! Dude....
 
Onsdag,
Träna Sebbe en stund på morgonen så han är lite trött till kvällens föreställning eftersom onsdagen också är första dagen inne på Scandinavium, tääääävla! Heja Sverige! Kvällen blir lugn eftersom vi är tillbaka från Scandinavium sent på kvällen! :) Quilla kommer få vila!
 
Torsdag,
Träna igen på morgonen eventuellt helt beroende på hur Sebastiaan beter sig på onsdagens föreställning, sedan är det dags igen att lasta ponnyerna och dra in för föreställning nummer 2, ska nog själv åka in lite tidigare o dra några timmar på mässan och även kolla lite hoppning. Elin har Q, tacka gudarna för det haha!
 
Fredag,
Ledig dag från showen, men Maria Gretzer och Björne kommer eventuellt och har hoppträning för oss på Alleby och eventuellt en liten clinic där Maria isåfall ska rida lite på Quilla, inte mig emot! Haha :)
Sen blir det nog den klassiska bowlingen!
 
Lördag,
Veckans sista föreställning, förmiddagsföreställning och sedan kolla lite hoppning och en sväng på mässan innan det är dags att ha våran avslutningsfest för alla lagen! Elin har Q!
 
Söndag,
Hej då allihopa, nästan alla iallafall, och back to reality! :(
 
 

åH VILKEN UNDERBAR DAG

Vilken fantastisk dag, uppe före tuppen men vad gör det när man har så duktiga ungar och ponnyer! Ebba började med en seger i första klassen på Billdal idag för B ponnys, dags för kategori C går Amanda in o tar ledning, slutade på en 2a plats, så himla grymma mina tjejer! Och klass 2 vann Ebba åter igen, och Amanda o Sebbe glömde vägen lite, annars var det 2 kalasfina rundor av bägge tjejerna! Som tränare kan man nog inte vara mer stolt, när man sedan är ponnyägare och föredetta ponnyägare så gör det ju inte stoltheten mindre, helt tokigt vad duktiga dom är alla 4!! Senare på kvällen hade GP ponnyn sin semifinal och vidare till Scandinavium gick ingen mindre än våran fantastiska Felicia Adolfsson, grymma unge! GRATTIS!!
 
Åkte till Kungsbacka och kollade på Jenny som gjorde en kalasrunda på Roddan, Rebecca knep en 5e plats i seriedressyren på Lady i L:a serien och Matilda en placering i L:b serien, vilka tjejer vi har alltså! Fränt som fan, haha!
 
Och tillbaka till gårdagen så satt jag på en övertaggad Quilla som totalt ignorerade mig, började med lite caprioler på framridning-framhoppning, yippie.... Haha! Sedan vart hon bara stark på banan, hoppade jättefint, vi hade 2 ner BÅDA var verkligen bara mitt fel för jag kan inte rida men nåja man måste ju börja säsongen någonstans.. :) Hon är bäst ändå och kommer alltid att vara! :)
 
Puss /C
 

Haha buse

Får berätta mer imorn, har haft en crazy dag! Q var rätt taggad haha..



Quilla o mini Quilla

Vi bar ju på Ale förut och fick Quilla skodd, och jämte henne stog en sockersöt liten ponny som såg ut som henne fast i ponnyformat.. Så bedårande gullig! Stackarn hade fått en hovböld :(

/C



Förskylningsdags

Nu såhär in på Scandinavium passar jag på o skaffa mig en förkylning, åtminstone en början på.. Frusen, snuvig o ont i öronen.. Toppen! Men det är bara o köra på, har inte tid och vara sjuk.. Helgen är fullspäckad med tidiga mornar och tävling så det är bara o köra på och hoppas förkylningen ger upp, nu är det krig!

Annars är det bara o förbereda inför tävling idag, putsa, tvätta häst o packa ihop allt till lastbilen så det bara är o slänga på odjuret imorgon och dra! Kungsbacka bär det av till för en regional, blir nog trevligt! Måste ju självklart rida monstret också, och idag ska vi även till Ale för o få nya pjucks!

Så ja, vi hörs sen..
Puss /C



Torsdag

Idag är det tydligen torsdag, och jag vakna imorse och vart helt inställd på fredag, segt! Säkerligen bara för att vi träna igår kväll och vi brukar ju träna på torsdagar så det blev lite snurrigt! Men hade nog tänkt att träna ikväll med, både jag och ponnyn behöver det!

Sista träningen med laget igår vart ju ingen hit, grenarna satt bra för alla och alla red skitbra! Men mitt i träningen blev essä ponnyn halt, nämligen Melde.. Fuck! Säkraste ekipaget i hela laget, inte okej! Det är 6 dagar till första tävlingstillfället och så går hon o blir halt, ponnyn som aldrig vart halt på 9 år! Det var då vi köpte henne så innan det vete katten men under alla år vi haft henne.. Åh :(

Tycker synd om Cicci också, detta ska inte behöva hända såhär nära en stor tävling, och i detta fallet största tävlingen vi har i Sverige.. Brainstormar ponnyförslag men det står helt still innanför pannbenet..

Well well, nu måste jag ut o mocka!
Senare blir det 3 hästar!
Puss /C


Min o Q's första träning!

Min och Quillas första träning ihop, här hade jag haft henne hemma i några dagar bara typ 4-5.. Vill väl hoppas att vi har utvecklats haha.. Träningen är för Peter Eriksson.

Puss
/C


Hoppsan

Har inte riktigt kommit tillbaka i bloggrutiner känner jag då jag helt glömde av bloggen igår, aja snart kommer det nog tillbaka! Sitter iallafall med frulle just nu o ska snart ut till stallet och jobba lite. Regnet pissar ner och livet är härligt ändå, haha!

Red ut med Ebba o Polo på Quilla igår, minst sagt spännande! Vi skulle ta en lugn skritt o trav tur.. Slutade med lite kaos! Quilla gjorde caprioler längs med hela allebyvägen.... Puckohäst! Och när vi skulle trava borta på Torslanda så drog Polo i full rulle längs med raksträckan, tur Ebba är en sån liten tuffing så hon bara skratta haha....

Nu blir det jobb, puss!
/C
Hon kan allt....

Hemma

Hemma i sin egen säng, så skönt efter en lång resa hem! Upp före tuppen imorse 05.30, lämnade Åre ca 06.00 och hemma igen ca 17.30. Tränade lite gymkhana på lillponnyn med Johanna och Olivia en stund runt 7-8 tiden och nu ligger jag här i min fantastiska säng!

Åre har vart helt grymt, tyvärr lite dåligt väder men som jag skrattat så har jag typ skaffat mig ett 6-pack denna veckan haha! Sjukaste skämten.... Inte okej! Men vi är glada o nöjda och allt känns bra, förutom o vara hemma kanske.... Vill tillbaka!

Puss /C



Imorgon

Imorgon vill jag börja blogga igen, skönt med paus ibland, men imorgon då blir det full rulle igen. Puss på er
/C



friendship

Utan er är jag ingen och vet inget, ni gör livet lätt när det är svårt och roligt när allt känns tungt.
Tack för att ni är de ni är för mig och för att jag alltid kan luta mig mot er, bäst!

Ha det så bra i Wales <3




Haha




Så stolt över mitt lilla odjur

Efter mycket slit och kämp kan jag stolt säga att min ponny är helt fantastisk
 


Just one of those days

Ibland känner jag bara att jag aldrig kommer vara bra nog för någon och att jag troligtvis aldrig kommer räcka till, ibland känns det som man kämpar i motvind och aldrig kommer fram. Jag har en sån där period nu som änna har hållt i sig rätt så länge, och jag är så trött på det. Förut fanns det en sak jag våga känna mig bra på, en sak där jag kunde känna mig stolt över mig själv och jag visste att jag kunde. Det självförtroendet gör ju också att man blir bättre oftast. Det var när jag red gymkhana, den känslan är sen länge bortblåst, men vi jobbar på o få det tillbaka. Men i höstas fick jag mig en jäkla käftsmäll sen ytterligare en i fredags och en till på lördagkvällen efter att ha läst lite här o var. Jag undrar ibland varför människor ska få andra o se sämre ut eller jobba för o trycka ner dem, svaret är ju egentligen ganska uppenbart, avundsjuka och svartsjuka. Men varför? Hjälper det?
 
Hästsporten är full av denna typen av människor, hoppning, dressyr, fälttävlan etc. har råd med det, gymkhanan dessvärre har det inte! Ändå är det där det är värst, intriger och rivalitet inom lagen och en jäkla massa föräldrar som tror dom vet bäst. Här om dagen fick jag se att enda anledingen till att jag är med i laget på alleby och sverige back in the days när Nisse fortfarande träna och även då Scandinavium är för att min mamma är gift med honom. Och personen som skrivit detta som jag fått läsa med egna ögon är en person som ska föreställa vara en lagkamrat. Och vad fan ska man göra då? Hålla huvudet högt? Hur lätt är det på en skala?
 
Förr när jag var yngre brukade jag tro att folk i hoppning köpte sin framgång allt för ofta, jag har vaknat och insett att pengar inte är något annat en ett sjukt bra hjälpmedel. Om jag haft råd med världscups hästar hade de inte automatiskt betytt att jag hoppat på den nivån, det ligger jäkligt mycket arbete och slit bakom den där framgången och och troligtvis en jäääääkla massa motgångar. Pengar är en källa, ett hjälpmedel, inget annat!
 
"För att korsa atlanten behöver du en flotte men det är enklare med en båt."

/C
 

Busy

Lördag igen, en veckas blogg uppehåll för att det behövdes.. Jag har inte haft varken ork eller lust.. Trött och helt totalt fantasilös, sjukt dålig kombo! Idag är det iaf lördag, och jag har längtat till sovmorgon.. Så när vaknar jag inte om kvart över åtta.. Yippie! Klarvaken, så det är väl bara och gå upp och se glad ut. Känns så jäkla onödigt bara, för när man väl får sova då går det inte? På vardagar är jag hur trött som helst.

Idag är det iallafall möte 13.00 och 15.00 med bohuscupsryttare först och sedan spetsgruppsryttare! Lattchigt, sen består min lördag i princip av glass och desperate houswifes, och inatt vara fyllechaffis.. Love life!

/C
8 dagar till Åre! 

RSS 2.0