Världens bästa ponnyskrutt!

Åh, lilla Sebbson var såå himla duktig idag, blev tyvärr inga upphoppsgrenar, de hade kunnat behöva tränas på för min del då jag lätt blir lite osäker när vi inte gjort det på länge, men men.. I helgen kommer vi garanterat att göra mycket upphopp så de blir till och ta vara på det helt enkelt! För er som inte vet så är det träning med spetsgruppen i helgen, för Sveriges nya landslagstränare Steven Chorley. Ska bli roligt och få en hel helg med träning, tror det kan vara väldigt nyttigt för både mig och Sebbe faktiskt! :) Och något som också är nyttigt är ju och träna med lite nya människor och få träna för en ny tränare och kanske kunna få lite andra tips! :)
 
Red barbacka i skritt och trav på Ninja idag, hon känns fräsch och är pigg o framåt så det hade väl vart skönt om hon blev friskförklarad på Ale nästa gång och jag kan rida och hoppa även tävla som vanligt! :) Har anmält mig till en tävling vecka 11 och hoppas på att kunna åka på den! :)
 
/C
 

Jag bara älskar Cardento hästar

Gråskimmlar i majoritet inte för klumpiga, och fantastisk teknik!
 

Här är några Cardento hästar från Hastnet,
 
 
 
 
 
 
1an e min favvor sen nr 3 sen nr 2.
 
/C

Segaste ever

Är det något jag avskyr så är det att vänta, de är verkligen det tråkigaste jag vet! Jag har inget tålamod och är ibland lite för ivrig för mitt eget bästa! Och tyvärr har jag varit så illa tvungen och vänta och lugna ner mig i ca 2 dygn, herregud var det inte är min starka sida... Men nu har vi iaf fått lite besked och jag känner mig mycket lugnare igen! Förhoppningsvis kan jag tala om i början på nästa vecka vad allt fuzz vart om! Ska bli roligt och få dela med mig.. Många av er som känner mig kan säkert redan gissa er till vad det är för något men många av er har nog ingen aning! :)
 
Ska upp och rida Ninja strax, första dagen med inslag av trav! Sedan ska jag filma Elin när hon rider i hoppgruppen och efter det är det dags för träning på Sebbson, lillskiten får gå mycket denna veckan, tisdag, torsdag och lördag-söndag! De passar honom bra, så kanske kaaaaaanske han kan bli lite trött! Ska se om jag kan få med mig någon och filma träningen i helgen hade vart kul, ni som inte sett Sebbe gå IRL har ju ingen aning om vilken lite pärla han blivit! :)
 
Anyways, hörs sen! Puss
/C

Varför?

Varför lägger man energi på människor som vill se en misslyckas eller se en må dåligt när det finns så mycket människor som faktiskt bryr sig och vill dig väl? Det måste få ett slut. Här och nu! :)

Igår var Jossan och hämta hem en häst, ett litet brunt varmblod på 10 år som heter Fiona. Och jag kan inte se en bättre person till den här hästen, Josefin är duktig och tålmodig vilket kommer hjälpa denna lilla skatt och få ett bra hem och bra upplevelser, ska bli så kul och se dem ihop!

Annars består dagen av jobb, skritta min skruttunge, åka till MyOne och få köpt en tävlingspiké som har sin sista readag idag! Och lite gymkhanaträningar. Ska försöka klipps ihop en film på mig och Ninja från en Björnekurs med vattengrav också, men tiden ska räcka till också! :)

Hörs sen, puss!
/C


Drömhästen!

Cardento 933


Fantastisk

Ååååh, idagkommer jag gå o lägga mig med ett sådant där barnsligt glädjerus i hela kroppen, sånt som man hade innan julafton när man var barn ni vet? Åååh!!!!! Underbart!!!! Men jag säger inte varför, haha! :)

Ninja fick en sko igår och det känns verkligen bra just nu!

Ska på årsmöte om en stund men vi hörs sen, hihi! Puss /C


Goda nyheter

Ninja fick sko, imorn börjar jag skritta! Wiho! :) Skal skritta några dagar o sen trava ca 1 vecka innan hon får börja arbeta som vanligt igen, hoppas allt går som det ska!

Ingen hemlighet till er idag, men håll er uppdaterade! :) Borde inte dröja allt för länge! Är verkligen sugen på o tala om det nu, men det får vänta! Ska iväg på hemligt uppdrag även imorgon, hehe! Ni som faktiskt redan fått veta ska ha stort tack att ni stöttar o hjälper till! :)

Jag ser såååååå fram emot tävlingssäsongen btw, hade en kalasrolig tävling i lördags! Trots att jag inte red lagklassen fick jag lagkänsla och värsta gemensamhets feelingen, underbart!

Nåja, tisdag imorn! Jobb, mission, årsmöte, skritta Ninnis! Awesome! :)

Puss /C


Idag kan de ske

Idag kan de hända att ni får veta hemligheten, idag kan det hända att Ninja får en sko och får börja ridas igen. Håll tummarna! :)

/C


Perfekt söndag!

Grand Prix i Borås, pizza, PA4, eh.... Säger sig självt, perfekt söndag! Nu, lite One Tree Hill innan läggdags, imorn ska Ninja till Ale och förhoppningsvis få en sko så vi kan börja rida igen!!!! :)

Längtar tills jag kan dela med mig av min hemlighet också! Förhoppningsvis i veckan, återstår o se!

Tyvärr blir det inte mer ikväll, jag behöver sova! Puss på er ! /C


God morgon

Jag har sovit som en prinsessa alltså! Vaknade klockan 7 av Flisans hästbuss på utsidan för o hämta Sebbe och trodde klockan var typ 1-2? Älskar när man sovit så djupt hela natten att man inte fattar någonting när man vaknar! Vakna gång på gång är det värsta dom finns..

Idag tänkte jag dra med min lilla bästis till Borås för lite hästhoppning, nu när hon håller på o skolar om sig till hoppryttare behöver hon också se lite mer o bli lite mer nördig.. Haha, eller hur? Lite mer som mig typ ;)! Hästnörd!

Skulle åkt till Alingsås o kollat på Flisan, men vaknade storm förkyld så vill inte åka dit o frysa. Borås är isåfall bättre, med inomhus café och allt! ;)

Puss /C


Bättre sent än aldrig

Hemma o i säng, inte änns trött! Eftersom jag ska upp tidigt så behöver jag egentligen sova.. Flisan och Sebbe ska till Alingsås o hoppa imorgon och jag vill verkligen komma upp i tid och hinna titta!

Roddan var superduktig idag, han har kommit långt sen Jenny köpte honom.. Vem kunde tro att den stora köttbullen som flytta hit för 1 och ett halvt årsen kunde såpass! Vi hade visserligen 2 nedslag men han hoppade och gjorde verkligen sitt bästa! En riktig klippa! :) Första nedslaget var på 2an, han titta lite på vattenmattan och jag blir ju lite osäker på hästar som är tittiga, tror ju att alla ska stanna. Vilket Roddan inte gör men jag red på lite extra medans han titta till o trampa om så vi rev det! 3an gick bra, 4an var kombinationen och den gick bra och vi fick faktiskt lite flyt. Lite mycket kanske haha, han fick upp farten och blev lång o lite flack på 7an o peta ner det. Men fick tillbaka honom till 8an så både 8an o 9an kändes bra! :) Dessutom gick han rakt på transporten!!!!

Duktig häst! Red inte lagklassen eftersom man bara får vara 3 om man inte har 2 juniorer. Resten av bulyckarna red fina rundor, hade varsitt pet i lagklassen men supersnygga rundor verkligen! :) Ser fram emot tävlingssäsongen sååååå mycket nu! :)

Imorn ska det förhoppningsvis hända grejer. Håller mina tummar o tår!

Well, dags o sova!
Puss /C

P.s. Stort tack Jenny för att du lånat ut din häst, så tacksam! D.s.


Påväg

Första tävlingen för år 2013 är här! Idag bär det alltså av till Kungsbacka för del 1 av division 1. Får se hur det går, jag och Roddan debuterar ju riktig tävling och 120 idag. Så känner ingen större press, tur vi har 3 duktiga ryttare som kan rida laget iallafall! :)

Tog bara 5 minuter o lasta idag, rekord igen som Ebba hade sagt! Hoppas han går på lika fint emellan klasserna och när vi ska hem sen!

Mer update senare! Puss /C


Haha!


Sweet

Tävlingen börjar sent imorn, 15.30! Underbart med sovmorgon, minuset är att Jenny inte kan komma och kolla och hjälpa mig! Men får göra mitt bästa ändå!

God natt! <3 /C


Snart hemma!

Okej, då var vi påväg hem från Varberg! Och jag är nöjd o glad, allt har gått bra och nu är jag nog mer förväntansfull än vad jag borde vara ännu. Det kändes bättre än vad jag räknat med! Så nu får vi se vad som händer helt enkelt! :)

Vart helt slut på jobbet idag, snacka om att fredagen kom och slog mig i bakhuvudet! Somna i bilen påväg till Varberg på typ 2 sekunder haha.... Åh imorn blir de upp halv 7, visst är det härligt och vara hästtjej ibland ändå! ;) Äsch, YOLO vafan... ;)

Hörs sen! Puss /C


People change

Alla blivit svikna av en vän någon gång, alla har tappat förtroendet för någon dom tycker om och vill lita, eller kunna lita på.. Faktum är att de aldrig bara en person nummer 2 som är skyldig.. Du har alltid själv en del i en konflikt eller i att en vänskap slutar dåligt.. Människor, vänner och alla runt omkring dig förändras, det går omöjligen att undvika. Men, försök innan du öser galla över någon att se till dina egna brister, vad kunde jag gjort annorlunda?
 

Jag har nydligen insett att jag förlorat någon som stått mig så nära, eller inte förlorat. Men vår vänskap har förädrats.. Jag har en stor del i det precis som person nummer 2, och de är skit tråkigt. Men livet går vidare och det är bättre att se till det som är positivt än till det som är negativt. En vacker dag önskar man att man tagit vara mer på det man hade.
 

Men samtidigt, lägg ingen energi på något som ändå inte verkar vilja fungera. Så kände jag nu, jag släppte taget. Det är dumt och lägga massa energi på något som uppenbarligen inte kommer och funka, man kan inte jobba själv för något. I en vänskap, eller relation eller whatever så är man alltid 2. Och det räcker inte att en drar alla strån till stacken. Precis som att det aldrig är 1 persons fel att 2 träter.
 
Tåls att tänka på, livet går vidare så varför inte följa med?
 

/C
 

Äntligen fredag!!!!

Så som jag längtat efter denna fredag! Nu är den här, jag är trött och vill gå o lägga mig supertidigt, imorgon ska vi upp tidigt och åka på tävling i Kungsbacka! Men idag, jobb och sedan på hemligt uppdrag i Varberg! Elin, Sandra och Mamma är med och då känns allt bra, mina goingar!
 
Ska alltså där emellan hinna med och fixa med Ninja och Roddan inför tävlingen imorgon! Hmm.. Vi får se hur det går det där med o komma i säng tidigt ändå tror jag. Ehhh..japp! Ska bli riktigt gött o plocka fram tävlingkläderna ikväll, var längesen sist. Känns som det är dags att komma i form igen! ;)
 
Under dagen väntar lite roliga inlägg, såååå stay tuuuuned! :)
Puss /C
 
Dagens, eller snarare veckans låt har ni här o starta dagen på ett bra sätt med! <3
 

God natt.....

Fyfan, inget kul o avsluta kvällen med bråk hemma.. Fast ibland är det bra också, rensa luften lite liksom! Nu är jag helt slut och vill bara gå o lägga mig och få fredag!
Sen helg, helgen är häst och lite kvalitetstid med bästis. Denna dagen har också vart mycket häst, puh! Först jobb, hets ut till stallet, ta hand om Ninja, fixa med Roddan med hjärtat i halsgropen, (ja, jag är tidsoptimist, tack mamma! ;)) hopplektion för Mikael Jacobsson. Roddan var på hugge idag alltså, whoppa! Först funka inte gasen haha, sen funka inte bromsen, men när Mikael höjde hindren, ja då funkade allt dom det skulle haha! Rolig häst, bryr sig inte alls om småhinder då bara lattjar han typ. Sen höjer man och så märks det på hela hästen att han känner sig grym haha.. För då blir det andra bullar! :)
 
Imorn blir det jobb, sen ska jag till Varberg. Vad jag ska göra där får ni inte veta försen tidigast imorgon kväll! Hehe, längesen jag gjorde något jag höll hemligt för er nu. Händer typ, eh.. Aldrig? Men nu är det hemligt, riktigt hemligt också! Kul! Förmodligen hemligt längre än imorgon, beror helt på hur det går! :)
 
Måste sova, dags för säng! /C

Hoppa!

Precis hoppat Roddish! Han var duktig, hoppat 3-kombination! :)
Nu blir det gymkhanaträning på Sebbson o bloggen sen!

Puss /C


En till

Hittar verkligen 100 hästar på hastnet jag vill ta med hem, nuuuu!
Här är ytterligare en, vad tycker ni?
 
 

Hej fina hästen!

 
 
 
 
/C

Du är fantastisk

Det är jag som ska tacka, du är helt otrolig! Världens bästa Elin!

http://olssonelin.blogg.se/2013/february/lycklig-tjej.html -Läs! Hon är knäpp, jag som ska tacka!

<3 /C


Kunde avslutat denna dagen sämre

Efter en lång dag av jobb och lite kvalitetstid med min Ninjabus är jag hemma i sängen hos pappa, med te och one tree hill på skärmen! Otroligt svårslaget sätt o avsluta en pissig tisdag på.. Men förhoppningsvis blir det en bättre dag imorgon.

Ale imorn med Ninja, hoppas allt går bra! Ni måste hålla alla tummar o tår! <3

Puss o god natt! :)
/C


Dreams died with you

Min vackra ängel, jag saknar dig så de fortfarande tårar sig i ögonen.
 

"Jag miste dig, du kommer aldrig åter.  Mitt hjärta brister och jag gråter. Tusen tårar senare jag står vid din gravstens sida, det känns skönt att du slapp lida. Även fast du inte finns här kommer jag alltid ha dig kär. Under alla dessa dagar som gått har jag aldrig förstått, att den dagen du försvann skulle kännas så. Jag vill bara säga att jag älskar dig så, även fast jag lät dig gå!"




 
Om jag fick en önskan...
Min lilla trollunge, det är inte rättvist.
Carolien
*2007-2012-
<3

Filmer från igår!

Här kommer filmerna på mig o Roddan från igår!
 
 
 
 
Jättedålig kvalite på den sista.. Vet inte varför! :(
Såå... döm på!
 
/C

Söndag, igår!

Var verkligen en annorlunda söndag igår.. Gick upp tidigt precis som vanligt, hmm.. Jag o Joffi åkte upp till stallet o fodrade hästarna, mockade hos alla 3 djuren, Ninja, Zazou & Roddan. Sen ett kortare ridpass i ridhuset på Zazou innan det var dags att att sätta igång med Roddan! Eftersom han har varit lite svår och lasta så lastade vi i god tid, tog ca 30 minuter, vilket var 1 o en halv timme mindre än senast.. haha!
 
Väl på GFRK var det låååååång väntetid, snacka om att dom behöver speeda upp tempot på sin tävlingar.. Hästarna skulle börjat kl 13.00, istället började dom strax efter 2. Och jag hoppade någon gång strax före 5.. Suck! Första rundan var lite sådär skulle man kunna säga, jag red i ett lite för lågt tempo och Roddan var lite slö för min skänkel så han klämde in 2 i kombination där de skulle vara 1 och slutade med att vi rev utsprånget. Annars var han superschysst då jag hade lite dålig koll på vart skåpet skulle stå, verkligen jättepositiv häst med helt rätt inställning, superkul att Jenny hittat en sådan klocka! Andra rundan sa Jenny att jag skulle försöka lägga upp ett lite högre tempo för o få igång honom lite, så det gjorde jag. Och det gick verkligen mycket bättre. Han hoppade kalas och vi fick en rosett för felfri ritt, DUKTIG Roddan!!
 
Skönt att Jenny var med och hjälpte mig annars hade de aldrig gått, jag red "Ninjastyle" i början och Roddan fatta ingenting, haha. Jenny sa, att jag måste våga vara försiktig i handen och låta honom sköta det i princip och även om det inte kändes som om de borde funka egentligen så gjorde de verkligen det. Han visste precis vad han sysslade med hihi.. Återigen, duktig Roddan!
 
Är sååå glad att jag fått låna honom och får låna honom, även om det inte är min typ av häst så är han en klippa och det är verkligen inte lätt o låna ut sin häst till någon annan. Så Jenny ska ha stort supertack! <3
 
/C
Bilder och film kommer.
 

Så var sportlovet över..

Sportlovet slut för alla barn, och de är dags o vara helt o hållet tillbaka i verkligheten.. Jag kan inte påstå att vardagen är så festlig nu för tiden, kaos på jobbet i fredags inklusive hovböld, idag tråkiga nyheter från en tjej på jobbet att en häst på deras stall dött en mycket tragisk död, fick precis veta att en gammal ridskolehäst från GFRK som funnits i alla tider idag dött i tarmvred också.. Vafan?!
 
Aja, efter regn kommer solsken säger dom! Så solsken, skynda dig hit! Göteborg behöver dig, och ta med dig lite värme snälla. Fryser ju ihjäl!!
 
Var inne på jobbet en snabbis i morse, träffade Elin som praktiserar hos oss denna veckan, kul! Även Evelina som gjorde min design när jag startade bloggen. Hennes blogg är länkad längre ner på sidan i höger kolumn. Skönt att Elin är hemma igen så allt kan bli som vanligt. Kan inte tänka mig en tävlingssäsong utan henne. Inte Ninja heller tror jag.. ;)
 
Och vet ni vad? Jossan filmade igår! Så ni får filmerna från igår lite senare här! :)
Nu ska jag upp o ta hand om min skadade lilla prinsessa som jag älskar så det gör ont. Ush, kan inte tänka mig en värld utan henne. Lider med de stackare som förlorat sina älsklingar de senaste dygnet.
 
/C
 
Vet hur saknad är, önskar du kunde komma tillbaka min lilla snäcka! <3

Helt slut.

Orkar inte hålla ögonen öppna.. Ni får mer imorn.

/C


Rod Kelly

Whoppa.. Exciting news! Jag ju då blivit lite halvt hästlös ett tag framöver. Så blev ju givetvis ledsen.. Har ju sett fram emot tävling denna och nästa helg i flera veckor.... Så blev rätt bumped när jag insåg att de skulle bli inställt..

Men nu till den roliga delen! Jag har en så snäll vän så det är nog inte klokt! Jag ska få låna Jenny's "Roddan" Rod Kelly. Jag är verkligen otroligt glad o ha så schyssta kompisar som ställer upp såhär! Lyckligt lottad tjej!

Okej.. Jag har aldrig ridit honom! Och okej jag har för lite 120 erfarenhet för de här egentligen, MEN de är inte på liv o död. Det är en erfarenhet, och dessutom bara kul! :) Så där har ni det! :) haha.... Ska rida honom för första gången imorgon, på pay n' jump på GFRK! Spännande vill jag lova....

Puss /C


Long long day

Vill åka tillbaka till Trysil. Gillar inte Göteborg. Häst med hovböld och pissigt väder.... Mm! De har varit en lång dag, började med upp ur sängen 07.15. Ensam på stallet, gav hästarna frukost, longerade Zazou och mockade hos båda 2 och fixade färdigt det mesta. Stack och jobba några timmar, sedan tillbaka till stallet. Mocka hos Ninja igen eftersom hon måste ha torrt och står på boxvila nu så behövs det göras dubbelt.. Gjorde färdigt allt och åkte till pappa.. Och ja nu sitter jag här med bästis o bara degar!

Låååång lördag.
/C


Mardrömsfredag

Fick mig en av dom jobbigaste fredagarna jag vart med om igår.. Kunde lätt trott att de var fredag den 13 alltså.. Men icke! Bara en dålig dag..
Först o främst blev ju Ninja halt i torsdags, så åkte hon till Ale med mamma igår och då visade det sig att hon fått en hovböld. Skoj! Ingentävling för oss i helgen.. Och inte heller nästa helg.. Kul..

Sen hände en mindre rolig grej på jobbet.. 2 killar kom in o rånade MyOne på bland annat en svindyr kavaj.. På vägen ut pepparsprayar de en tjej i personalen så ambulans och polis fick komma! Därav värsta pådraget.. Crazy! Och creepy, sjukt obehagligt! Kunde lika gärna vart en kniv liksom?

Därav dålig update igår!
Har mer o berätta men gör de senare!
Puss på er! /C


Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtansdag på er!
Hoppas ni haft en bättre dag än mig.. Hästen blev halt idag vilket i stort sett förstörde allt.. Jag har svårt o fokusera på något annat när mitt allt står i stallet o har ont.. Hon har iallafall Back on track täcke inatt, back on track paddar och liniment! Så är det något muskulärt lär det ha släppt tills imorgon annars får man väl se..

Glömde säga i måndags att vår tid för skoning blivit flyttad! Så imorn bitti ska mamma och Ninja och Matilda till Ale för o sätta på Ninja nya skor! Skulle det vara något allvarligt kanske vi har tur o Björn märker det!

Har iallafall hoppat lite lite grann på Zazou idag! Gick väl bra, han har ju MYCKET scoop så jag känner mig typ inte smidig men han skötte sig fint! Han blev laddad när det kom fram hinder o eftersom vi hoppade typ 5 språng totalt idag på lektionen så ska jag eventuellt ta några språng imorn också! Ska se vad vi hinner med! :) Han var iallafall kalasduktig idag, gillar honom bara mer o mer!

Sedan gymkhana träning på Sebbe som verkligen gick som en klocka idag! Tror Sara knäppte lite bilder på oss så ska se om jag kan få slängt upp dom efter helgen! :)

Puss /C


Utvärderar

Ninja, man skulle kunna säga att det inte var märkbart att hon hoppträna igår.. Pigg o glad även idag! Fin i båda sidor o alert för hjälperna! Duktig häst. Red mest 8 volter för o få henne lösgjord, lite förvänd öppna o en del skänkelvikning, tog det lugnt dock! Ville ju bara få henne o släppa i sidorna. Världens bästa tjej!

Zazou, märktes att han vila igår haha! Pigg som fasen! Vilket var bra, för det fanns massa energi till arbete! Har börjat hitta knapparna på lillräkan nu, så det är verkligen roligt! Gjorde massor med tempoväxlingar för o få honom lyhörd för både bromsande och drivande hjälper! En hel del öppnor o slutor. Jätteroligt ridpass, kände mig verkligen motiverad! :)

Efter ridningen fick bägge hästarna massage vilket dom verkade uppskatta! Imorn blir det hoppning på Zazou och något annat skoj på Ninnis!

Puss o Kram! /C


Love life....

Okej visst, jag har haft en jättebra dag! Meeeeen, när jag skulle åka hem från GFRK åkte jag hela vägen till Kållered innan jag insåg att jag missade avfarten till Frölunda, kul.. Sen körde jag fel o hamna i Göteborg IGEN.. För fasen! Ibland vill verkligen inte livet....

Sova strax.... Ni ska få ett inlägg till först bara!

Puss /C


Trött tjej

Jag är en trött tjej idag, tror min häst kommer vara en trött tjej hon med! Hoppträningen igår sög änna musten ur mig! Efter att ha ridit 2 långa dressyrpass på Ninja o Zazou i måndags hade jag världens träningsvärk i benen igår, sedan gårdagens hoppträning.. Idag är mina ben döda! Tur för mig att jag planerat Zazou's vilodag igår.... Men hur jag idag ska klara 2 hästar igen blir ett mysterium! ;)

Zazou ska få sig en genomkörare i dressyr, och Ninja ska bara joggas lite då hon troligtvis är lite stel idag efter gårdagens hoppträning!

Hörs sen! Om jag orkar överleva! ;)
Puss /C


Bästa hästen!

Påväg hem från träningen nu, med världens bästa häst bak i släpet! Vi började lite sisådär på markarbetet då jag inte riktigt fick buckt på min position! Och Ninja mer eller mindre såg genom fingrarna när jag tog en förhållning! ;) Sen gick det bättre o bättre, men herregud vad nervös jag blev när han höjde hihi!

Dock var det jättekul o få träna igen, man glömmer av hur mycket man älskar det när man vart borta ett tag!

Vi hoppade lite relaterade avstånd, långa o korta galoppsprång, 3 kombination o lite travhoppning! Har saknat Björne o hans fantastiska träningar! Kul, kul, kul!! Det sammanfattar dagens träning! ;)

/C


Fettodagen

Fettisdagen är här! Jag må vara 100 år efter alla andra men idag kom jag på helt själv att det egentligen är FET-tisdagen, semledan är alltid en tisdag, där med fet-TISDAGen! Men som sagt är jag nog rätt efter med o ha fattat det....

Nu, jobb & semla!
Sen, träning på Ninja!

Puss /C


Glömsk

Är så ovan o blogga nu efter nästan en månad utan någon bloggning alls så glömmer liksom av mig!! Inte okej.... Har iallafall ridit både Ninja och Zazou idag, typ bara jag o Erika på stallet idag så vi passade på och rida tillsammans! Kul! Har inte träffat Erika så mycket det senaste så det var kul o snacka avsig lite. Hon red Patriks medans jag red Ninja, sedan red hon Prilli när jag red på Zazousan! Ninja gick som en hel miljon, Sandra har verkligen gjort ett fantastiskt jobb när jag varit borta, och Elin också såklart! För hon var som en dröm, jag är verkligen otroligt tacksam och hoppas dom förstår hur glad jag är för deras hjälp!

Zazou var på hugge idag kan man kanske säga, haha! Pigg, mycket energi, en del bustrick men inga dumheter, supermysig häst! Tror han försöker testa mig lite genom o snika hörnen o vara "rädd" för grepen osv.. Hihi, knäpphäst! På slutet började våra knappar falla på plats och han var supertrevlig! Kul, kul! :) Klar förbättring från min sida idag, orkade rida mer och var mer engagerad än på en söndagskväll efter jobb! ;)

Nu ska jag sova hade jag tänkt!
Puss på er! /C


Måndag

Sportlovsvecka för dom som har turen o fortfarande gå i skolan! För en annan är det bara en vecka i mängden.. Har precis käkat lunch med min pappa och ska strax upp till stallet o ta hand om odjuren! Hann mocka hos Zazou imorse så bara 1 box o mocka kvar o sen 2 ridpass, gött e de!

Imorgon bär de av till Z-täcket för hoppträning för Björne, välbehövligt och skoj! Var så himla längesen jag var där nu, ska se om någon arm liten själ vill åka med o filma så ni kan få se något skoj! Hon är nämligen ÖVERladdad på hinder nu, gött.. Haha!

Aja, hörs sen! Puss
/C


Lång söndag

Efter något som känts som den längsta söndagen i mitt liv ska det bli skönt o komma i säng.. Hade helt förträngt att vi skulle träna idag.. Så jobb först, sedan ut till stallet, i stallet väntade Zazou o Ninja och dessutom gymkhanaträning på Sebbe! Fick bli vila för Ninja idag, en sväng i ridhuset på Zazou, jobb + rida 3 hästar är för mycket en söndag.. ;) Zazou var pigg o glad iaf, ska bli riktigt roligt och få rida honom en vecka! Tycker om den hästen, mycket!! Så om han är borta när familjen Jacobsson kommer hem igen är det troligtvis jag som stulit honom, haha.. :)

Sebbe skötte sig över förväntan faktiskt, trodde han skulle vara skogstokig! Visst var han pigg o rätt nöjd med o få vara med o leka igen, men inte skogstokig ändå! Stark... Som en oxe! Men duktig ändå, min lille gris! Tror han har saknat gymkhanaträning faktiskt! I övrigt var det en rolig träning, jävligt kallt bara.... Tycker alltid det är kallt när vi bara tränar 5 pers, bättre på torsdagar när vi är många!!

Imorgon väntar Ale djurklinik med Ninja för o sätta på nya dojor, sedan rida både Ninja o Zazou, och sedan ha mina hoppbarn, yippie!! Har saknat dom!! Hoppas inte allt för många är bortresta på lovet nu bara! :)

Puss /C


Hemma bäst?

Näää..

/C


Hemma

Hemma från mina äventyr och nu lär det dröja innan det bär av igen! Avskyr o komma hem efter Trysil dock, vi har det alltid så bra där nere att jag önskar jag kunde stanna lite till!!!! Känner mig inte nöjd liksom, vill ha fler dagar i backen! Vore gött o vara miljonär, kunde man stannat hur länge man ville.. Och nu måste man vänta ett helt år innan man får åka igen.... Nästa år ska jag åka 2 gånger, får bli både Hemsedal & Trysil! Så det så! :)

Nåja, denna veckan har lite annat kul och bjuda på, har både Zazou & Ninja att pyssla med och dessutom tävling på söndag! Årets första.... Alltid lika spännande! Förra årets debut (tänk att jag haft henne så länge nu) var ju lite av en katastrof men då var det också vår absolut första tävling ihop, har hänt mycket sen dess! :)

Nu blir det jobb, så vi hörs senare!
Vänta er bra uppdatering nu, har en del o ta igen!

Puss /C


Perfektion


Trysil

Är på ett av mina favoritställen på hela jorden, Trysil! <3

Har väldigt dålig tillgång till internet..
Kommer försöka uppdatera men om det inte blir något är jag 100% back in business på söndag!

Ni är fantastiska! /C


RSS 2.0